FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un ciocan si-o menghina

«12»
fcsteaua.ro15.05.2008 13:16

Consider ca acest scandal legat de valiza cu bani imbraca aceleasi haine ca si in situatia brichetei. Adica se iau in considerare doar anumite aspecte, altele fiind omise intentionat. In cazul deplasarii de la Rapid, hienele din mass media au prezentat cu stoicism un singur titlu, minimalizand toate neregularitatile cauzate de populatia necivilizata din Giulesti.

In acest fel publicul a fost bombardat doar cu imaginea unei brichete inofensive, desi a fost vorba de mai multe obiecte aruncate din tribuna in acea partida. Plus jignirile repetate din partea intregului public rapidist la adresa echipei vizitatoare si a capitanului acesteia, in ciuda numeroaselor rugaminti adresate de crainicul stadionului pentru a mentine o atmosfera de....oare cum s-ar putea numi climatul din Giulesti?

Cititorului i s-a oferit un cadru redus ce ascundea o mare minciuna "Rapid Bucuresti a pierdut meciul cu Steaua din cauza unei singure brichete aruncate si - cu subinteles - pentru ca ros albastrii au fost favorizati in comisii datorita existentei unor butoane". Absolut fals.

Prea mult s-a insitat asupra faptului ca Steaua a fost avantajata prin decizia de a castiga la masa verde desi imaginile cu flaimucii curgand pe hainele lui Piturca, Fernandez si a altor antrenori romani, inca persista. Ar mai fi si intentia arbitrului Tudor de a opri meciul Rapid - Steaua de acum trei ani cand giulestenii au aruncat cu pietre in portarul stelist Khamutovsky dar, desigur, nici acest aspect nu a fost luat in considerare. Sa fie clar odata pentru totdeauna: a incerca sa omiti toate aceste comportamente si fapte antisociale te fac partas la dezinformare. Nici eu nu am fost de acord cu gestul victorios, rusinos si plin de semnificatii, facut de Lovin, nici eu nu mi-am dorit sa castigam 3 puncte in afara terenului. Totusi, a scoate drept vinovata echipa Steaua de faptul ca tu nu esti in stare sa te comporti civilizat sau sa organizezi un astfel de meci, e prea de tot.

Revenind in prezent, stau de vreo doua saptamani si nu incetez sa ma minunez, pe de o parte cand vad cat de prosti pot fi unii, date fiind argumentele hilare aduse in discutie si pe de alta, cat de perfide sunt armele altora. Sa fie clar, aceasta campanie vadit anti Steaua (atentie, nu mai este anti Becali ci a fost transformata) se fundamenteaza pe actiunile iresponsabile ale finantatorului, dar nu se poate sa fii atat de prost si sa iei in considerare cateva argumente de logica elementara si de bun simt:

1. In cazul motivarii Universitatii din Cluj, banii pusi in joc nu au fost oferiti pentru trantirea unui joc ci pentru ca o echipa sa-si apere sansele corect. Plecand de aici, mai degraba ar trebui sa ingrijoreze faptul ca s-a ajuns in acest stadiu in cazul fotbalului. Comparatiile cu Olimpique Marseille sau Juventus nu pot fi facute pentru ca acolo s-a incercat fie castigarea unui meci de catre echipa proprie (O.M.), fie s-a umblat la arbitri tot pentru favorizarea propriei echipe (Juventus).

2. Daca tot se ia in considerare suspendarea Stelei, retrogradarea, eliminarea din Champions League, atunci de ce se trece atat de usor peste noaptea nebuna petrecuta de Trica alaturi de 3 jucatori ai Universitatii cu bautura si manele in saptamana in care s-a jucat ultima etapa de campionat? Despre ce credem ca au discutat acestia?

3. De ce se trece atat de usor peste declaratia data de Sapunaru (un jucator al echipei care are pretentii sa joace in Champions League in locul Stelei) care a evidentiat cat mai clar intentia giulestenilor de a tranti meciul jucat cu CFR-ul?

4. De ce se omite faptul ca infrangerea Stelei in deplasarea din Stefan cel Mare a fost prilejuita si de eliminarile gratuite ale lui Goian si Golansky prin decizii ale comisiilor? Daca tot ne dam morali, nu cumva ar trebui sa luam in considerare si acest aspect?

5. De ce echipa Rapid nu a fost niciodata penalizata pana in prezent pe fondul injuriilor repetate la adresa capitanului echipei Steaua? De ce echipa Rapid nu a fost depunctata pentru incurajarea violentei verbale de catre simbolul Pancu, un jucator care a incitat mereu publicul din Giulesti pentru a profera injurii la adresa Stelei? Iar ei vor acum sa joace in Champions League in locul nostru desi episodul in care au ramas la lumina lumanarii inca staruie in mintea lui Ronaldinho?

6. De ce echipa Dinamo Bucuresti nu a fost depunctata in urma cu doi ani atunci cand ziaristii de la "Ieseanul" i-au facut o farsa atacantului Ionut Balba, acesta marturisind dupa meci, ca "Dinamo i-a motivat pe jucatorii moldoveni cu cate 2000 de dolari pentru egalul obtinut de Poli Iasi in fata Stelei"? Atentie - acest episod s-a produs dupa ce FRF a luat decizica ca sa nu mai existe situatii cand echipele de fotbal sa fie motivate pentru a juca corect.

Este important sa fie respectata legea, este important sa fim morali, dar la fel de important este si cine sunt calaii. Pentru ca avem in clipa de fata o campioana falsa (nu spun ca Steaua ar fi meritat mai mult sa castige) deoarece a primit cadou 9 puncte in trei partide decisive pe final de sezon: Rapid, Dinamo si Gloria Bistrita, dar si o echipa de acuzatori, multi dintre acestia vechi smenari ai fotbalului sau purtatori de bratari in fata camerelor TV. Revenind la trilogia CFR-ului trebuie sa mai amintim faptul ca la ultimul meci prestatia bistritenilor a fost absolut jenanta. Nu au avut finetea dinamovistilor si nici shto-ul rapidist. Respect domnule Catalin Tolontan, singurul gazetar care a avut taria sa adopte o atitudine in acest caz.

Nu vreau ca acest articol sa fie inteles drept o pledoarie pentru dl Becali. Inca sunt ferm convins ca acest om a produs mai mult rau echipei in comparatie cu binele facut. Traiesc drama celui care vede cum se prabuseste un simbol iubit si sleahta imbecililor care isi aplauda sfarsitul si pe cel care-i inrobeste. O plecare a finantatorului reprezinta prea putin pentru mine in clipa de fata pentru ca raul deja s-a produs: dintr-o echipa fanion a fotbalului romanesc, un adevarat simbol, Steaua a devenit una comuna, un subiect de scandal. Sub atenta sa coordonare. Ma tem zilnic pentru viitorul acestei echipe nefiind speriat (asa cum sunt stelistii de carton) de o posibila retrogradare (suporterii adevarati isi iubesc echipa oricum) ci de o stergere a istoriei si imprimarea alteia, rusinoase.

MoWeed15.05.2008 13:39

1. Comparatiile acelea nu-si au rostul intr-adevar. Plus ca in cazul scandalului nostru nu cred ca au dovezi clare altfel Jiji era deja in arest preventiv.

2.Pentru ca in viziunea presei aia de la CFR nu sunt in stare sa faca asemenea mizerii. Este clar ca se dorea de mult o campioana din afara Bucurestiului, plus ca stirile despre Steaua vand mai multe ziare ca cele despre CFR

Sa nu uitam ca aceeasi presa se scandaliza de posibila intalnire dintre Virgil Becali si Netoiu dinaintea meciului nostru cu Mioveni cand, cu nici o luna inainte, Borcica luase masa cu Muresan in dimineata meciului Dinamo-CFR.

3.O mare prostie mai ales ca de langa acelasi Sapunaru s-a dat golul CFR-ului. Dar in perioada aceea formatorii de opinie din presa romaneasca erau prea ocupati sa atace modul in care s-a terminat scandalul "bricheta"(bine ai punctat modul in care toate porcariile din timpul meciului s-au redus la o bricheta)

4.Suspendarile impotriva stelistilor sunt complet regulamentare cica. Ciudat cum totusi nimeni nu se auto-sesizeaza la declaratiile gunoiului de trica la adresa secundului nationalei, declaratii mult mai grave decat cele a lui Goian. Golanski a fost suspendat aiurea pentru ca a incercat sa opreasca o bataie, dar nu se pot face contestatii la suspendari de sub 3 etape(ai vazut cum i-au ars pe Otelul in felul acesta). Este clar ca acea comisie a stiut exact ce trebuie sa faca.

5.Ca sa nu mai vorbim de "spiritul fotbalului" adus in discutie de Georgeta Copos. Brusc acest "spirit" a disparut din mintea lui Copos cand s-a vazut in posibilitatea de a castiga niste bani. Sub-podarii se comporta in acest mod de foarte multi ani, dar probabil o sanctiune aspra impotriva lor s-ar lua doar daca Doamne-fereste ar muri cineva lovit de o piatra aruncata din tribune(asa e in Romania e nevoie de o tragedie pentru a se actiona).

6.Atunci motivarea contracandidatelor nu era impotriva regulamentelor FRF si LPF, iar cum dinam0 este clubul Internelor nu se poate pune problema de sanctiuni penale

Ce frumos este pasajul din final. Exact la fel simt si eu dar nu cred ca as fi putut scrie atat de frumos

twetwet15.05.2008 13:47

frapant este si faptul ca blatul nesimtit dintre Ceahlaul si Timisoara nu a fost evidentiat de nimeni cu exceptia aceluiasi tolontan....este revoltator ceea ce se petrece sub ochii nostri...este dureros si parca aduce a practici comuniste tot ce se intampla...Dragomir te implor...ia-i pe Becali, Sandu, lupescu, Copos, Borcea, paszkany etc. de mana si plecati undeva departe intr-un paradis fiscal. impuscati-va, furati-va, f***ti-va daca vreti (Dragomir are antecedente din puscarie) dar lasati-ne odata in pace pt ca sincer va spun, are si poporul asta o limita!!! si cand acea limita este atinsa, fereasca-va Dumnezeu de cele ce ar urma....

ai dreptate cataline...daca retrogradarea inseamna curatarea (macar a clubului nostru) de parazitzi, atunci fie ce o fi....eu unul stiu sigur ca as canta pe stadion si daca am juca in divizia c (si nu sunt singurul)

!!!!!!HONESTA MORS TURPI VITA POTIOR!!!!!!

eddie the 'ead15.05.2008 15:06

De acord cu tot ce spune articolul, mai putin cu asta:

"O plecare a finantatorului reprezinta prea putin pentru mine in clipa de fata pentru ca raul deja s-a produs."

Pentru mine, plecarea lui ar reprezenta TOTUL, iar pentru Steaua, cred eu, o gura de aer, dupa mormanul de rahat sub care e ingropata. Morman care, sa fiu corect pina la capat, nu-i apartine doar individului, ci si altora, dar raman la parerea ca fara el ne-ar fi mult, mult mai bine.

Daca as sti ca un an in B inseamna scaparea de cioban, n-as simti absolut nicio jena. Nu o sa-mi fie niciodata rusine ca tin cu Steaua, dar mizeriile pe care le face acest "om" in numele Stelei (de fapt, al banului...) sunt insuportabile.

Tupac Amaru15.05.2008 18:06

Definitie

Societatea democratica=pluralitate de opinii=gunoi mai mult (politicieni, ziaristi, juristi)=dreptate mai putina=pregatirea terenului pentru instaurarea regimurilor sangeroase.

Se pare ca asta vrem....

amarel15.05.2008 20:22

Total de acord si foarte bine subliniate aspectele.

Dealtfel, eu traiesc cu impresia ca tot ce s-a intamplat in 2008,s-a facut cu girul celor 2 mari ...M.Sandu si M.Dragomir ,GB-ul fiind sustinut doar de cateva cluburi(de ex MIOVENI)

Stim ca Dragomir nu se mai afla in gratiile lui Becali, si invers,dar numai asta sa fie motivul pt care a inceput toata aceasta campanie anti-Steaua ???

Ceea ce nu inteleg insa, este ...de ce CFR Cluj si nu alta echipa,...Timisoara de ex, sau oricare alta !!!!De ce a fost aleasa CFR ? Doar pt faptul ca s-au investit, chipurile ,sume mai mari decat la celelalte cluburi ????

FortuneTeller15.05.2008 23:02

Superb articol dar un final parca decupat din GSP. In GSP as fi inteles finalul, ca doar ei incearca la nesfirsit sa propuna tinte false care sa tina fituica lor de scandal in atentia generala. Intrebarile reale pt tot boborul roman sunt cele insirate in lista, chestia cu Becali Gigel e doar alta discutie care ne doare doar pe noi, stelistii. Istoria Stelei nu se sterge cand vor mafiotii LPF-FRF sau Gigelu din Pipera, ci numai eventual atunci cand uitam de ce suntem stelisti si distanta fata de CFR-Dinamo-Rapid devine mica...

Si acum comentariul personal: Steaua nu a pierdut din cauza lui Becali, a brichetei sau alte nazdravanii. Nu, a pierdut din cauza ca Romania are un loc asigurat in LC anul acesta si poate anul viitor. Si pt ca noul Coop CFR-Dinamo-Rapid-Timisoara nu l-a putut coopta pe Gigelu nostru in acesta schema. As putea sa pun pariu precum Radoi la meciul CFR-Rapid de acum 2 ani ca anul viitor CFR va avea un sezon intern "mai slab", Rapid si Dinamo vor suprizele "placute" (sic!) iar Timisoara va presa la locul 4. In coop s-a inscris anul acesta si nea Porumb de la Vaslui, da' n-are vechime, deci anul viitor cel mult o UEFA... Deci Gigelu nostru (si Steaua) vor fi sub o presiune tot mai mare de la alde Dragomir si Sandu sa se alinieze sau sa iasa din Europa. Daca nu va merge treaba pe teren, atunci o vor rezolva iobagii din Bistrita, Iasi, Galati cu niscai picioare rupte la jucatori cheie, sau arbitrii gen Sorin Porcodean, sau suspendari gen "a avut tricoul murdar" sau "are par dupa ureche" si in fine chestii tari gen declaratii a la Becali, atitudine rasista a publicului, blaturi cu Buzau. Va ceda Gigelu sau se baga cu amicul Borcea? Oricum ar fi, pt noi tot prost o sa fie. Dar noi suntem stelisti si restul e doar neesential, deci: HAI Steaua!

w3bmaster16.05.2008 06:39

De ce de ce ?

Pt ca traim intr-o tara de kkt

Asta e nu stiu de ce ne mai miram ...

forza Steaua

adistanciu16.05.2008 08:28

stimate d-le asavoaiei

iti scrie un stelist din Cluj,care in acelasi timp iubeste si actuala campioana CFR Cluj.problemele Stelei sunt in curtea proprie,nu alte echipe si coalitii imaginare impotriva Stelei.oierul din pipera este sida abatuta pe Steaua si de care se pare ca nu scapam!!! de la el pleaca totul. el a trimis valiza la Cluj, dar nu i-a spus nimeni sa nu faca blat cu dusmanii de moarte ai Stelei din Cluj,u Cluj, o echipa care a fost, este si va fi sluga lui Dinamo.astia abia au asteptat sa faca rau Stelei.crede-ma,am 42 de ani si am vazut multe meciuri la Cluj in care u murea pe teren cind juca cu Steaua.Lacatus ti-ar putea povesti cite lovituri a indurat de la actualul antrenor secund de la Urziceni,Cristi pojar,un "claudio gentile" al fotbalului romanesc(cred ca stii ce vreau sa zic!!).in alta ordine de idei,sunt mindru ca sunt si stelist si CFR-ist,iar ca si clujean sunt si mai mindru ca am reusit sa luam titlul si cupa Romaniei in detrimentul bucurestiului!!tu ca si iesean,ai putea iubi si echipa Poli!! pe mine ma leaga de copou faptul ca acolo am facut Armata in perioada 1984-1986.NU UITA CA ESTI IESEAN!!DACA Poli AR PUTEA LUA CAMPIONATUL NU CRED CA NU TE-AI BUCURA!!!

MoWeed16.05.2008 08:30

@adistanciu

Si eu sunt brasovean dar niciodata nu voi avea aceleasi trairi la un meci de-al Brasovului cum am la meciurile Stelei.

Mi-se pare aiurea sa tii cu 2 echipe din aceeasi Liga la fel de mult; orice ai zice una din ele va fi favoita

adistanciu16.05.2008 08:44

mo weed

te inteleg,dar in copilaria mea,la Cluj cine iubea Steaua, iubea CFR,iar cine iubea Dinamo, iubea pe u.iar in perioada 1981-1989 CFR Cluj s-a numit Steaua-CFR Cluj si juca in echipament rosu-albastru!!asta este motivul pentru care le iubesc la fel pe amindoua!!cind se intilnesc in meci direct,vreau un spectacol total si cel mai bun sa cistige,indiferent care!!!

Il Soldatino16.05.2008 09:04
stimate d-le asavoaiei

iti scrie un stelist din Cluj,care in acelasi timp iubeste si actuala campioana CFR Cluj.problemele Stelei sunt in curtea proprie,nu alte echipe si coalitii imaginare impotriva Stelei.oierul din pipera este sida abatuta pe Steaua si de care se pare ca nu scapam!!! de la el pleaca totul. el a trimis valiza la Cluj, dar nu i-a spus nimeni sa nu faca blat cu dusmanii de moarte ai Stelei din Cluj,u Cluj, o echipa care a fost, este si va fi sluga lui Dinamo.astia abia au asteptat sa faca rau Stelei.crede-ma,am 42 de ani si am vazut multe meciuri la Cluj in care u murea pe teren cind juca cu Steaua.Lacatus ti-ar putea povesti cite lovituri a indurat de la actualul antrenor secund de la Urziceni,Cristi pojar,un "claudio gentile" al fotbalului romanesc(cred ca stii ce vreau sa zic!!).in alta ordine de idei,sunt mindru ca sunt si stelist si CFR-ist,iar ca si clujean sunt si mai mindru ca am reusit sa luam titlul si cupa Romaniei in detrimentul bucurestiului!!tu ca si iesean,ai putea iubi si echipa Poli!! pe mine ma leaga de copou faptul ca acolo am facut Armata in perioada 1984-1986.NU UITA CA ESTI IESEAN!!DACA Poli AR PUTEA LUA CAMPIONATUL NU CRED CA NU TE-AI BUCURA!!!

Prietene,

odata la 3 luni merg la un service auto din Iasi pentru a-mi repara batrana Dacia Super Nova deoarece gropile din Iasi se adancesc pe zi ce trece.

Primaria plateste din banii mei, ai parintilor mei si a tuturor iesenilor o echipa de fotbal cu un atacant Balba care a comis pana acum vreo 3 infractiuni la regimul circulatiei fara a i se face macar dosar penal. Banii pentru comunitate sunt din ce in ce mai putini dar avem echipa de fotbal de care ar trebui sa fim mandri si care blatuieste de vreo 4 anishori incoace toate meciurile cu Dinamo Bucuresti. Mai trebuie sa adaug ca acum cateva luni fundasul Onut a iesit din masina proprie in mijlocul Iasului si i-a luat la injuraturi pe taximetristi si pe trecatori bagandu-si si scotandu-si ce avea el mai de pret in "moldoveni" si "tarani"? Adica impozitele pe care le platesc eu merg in buzunarul acestei creaturi???? Sau poate sa adaug ca masina lui Balba este "trecuta" prin foita de aur tocmai ca sa stim de ce lucrurile merg prost in administratia locala?

Revenind la dragostea mea pentru Steaua si la argumentele tale. Sincer, ma faci sa rad. De cand ar trebui sa ne casatorim numai cu localnice si sa iubim ceva doar pentru ca se afla "prin zona?". Mi se pare un punct de vedere limitat. Pentru mine Steaua a devenit un drog, o obsesie, iubire si deznadejde in acelasi timp.

O sa iti raspund altfel la ultima ta formulare: daca ar fi dupa mine Iasul nu are avea ca echipa fanion echipa Politehnica Iasi. Am fost junior la aceasta grupare si cunosc cel mai bine diletantismul provincial si micimea unora care "mai au mult pana departe". Mi-ar fi indiferent daca Poli ar castiga campionatul si nu-mi este rusine de acest aspect. Orasul Iasi, pe langa prima Universitate din Romania, are atat de multe lucruri cu care se poate mandri si atatea personalitati date acestei tari incat, atunci cand aud numele Politehnica (ce sfidare) imi vine sa vomit. Pentru mine Steaua e lumina.

Respect

Catalin AsavoaEI

MoWeed16.05.2008 09:19

@adistanciu

Daca nu a fost aleasa de nimeni cum iti explici multitudinea de puncte obtinute cu ajutorul arbitrilor(pe parcursul intregului campionat mult mai multe pct decat a obtinut Steaua fiind ajutata).

Nu a fost aleasa de nimeni, dar Rapid, dinam0 si Gloria Bistrita au stat capra cu CFR-ul. Crezi ca e o coincidenta ca golul CFR-ului impotriva rapidului a fost dat de langa un sapunaru visator care cu o saptamana inainte declarase ca isi va da autogol doar sa castige CFR-ul.

Cum iti explici ca presa romana a fost scandalizata de o ipotetica intalnire dintre Cartu si Virgil Becali in dimineata meciului nostru cu mioveni? Ciudat cum cu vreo 2 saptamani cand porcul ala de muresan s-a intalnit cu Borcea inainte de meciul lor direct, toti ziaristii considerau acest lucru normal.

Credeam la inceputul campionatului ca la Cluj conducerea e civilizata, dar declaratiile din acest retur culminand cu declaratia lui paszkani vis-a-vis de CCE m-au convins ca nu sunt cu nimic superiori lui Iancu, Copos si alte personaje care ar trebui sa infunde puscaria!

Nu stiu daca inainte suporterii CFR-ului erau stelisti si nu ma intereseaza. Un stelist adevarat nu o sa tina cu o rivala(CFR ne e acum rivala) doar pentru ca e de la el din oras!

Poate i-o fi tinut comunistii pe U Cluj in Liga 1, sunt ei slugile lui dinam0, dar apreciez la ei faptul ca in 1940 au refuzat sa joace in campionatul Ungariei.

MoWeed16.05.2008 09:42

Brasovul nu e in ardeal?

de acord ca cancerul este Becali, dar cineva trebuia sa invete ciorile sa se comporte. De ani buni au un comportament sub-urban nesanctionat de nimeni.

adistanciu16.05.2008 09:50

mo weed

modul tau de a gindi dovedeste ca brasovul este mai aproape de Bucuresti.doar geografic este in ardeal!

Il Soldatino16.05.2008 09:51
pentru toti stelistii!!!

CFR Cluj NU A FOST ALEASA DE NIMENI SA IA CUPA SI CAMPIONATUL!!LA CFR Cluj S-A CREAT DIN NIMIC O ECHIPA SI UN STADION DE Champions League!!AICI ESTE RODUL INVESTITIILOR FACUTE BINE DE "UNGURUL" ARPAD PASZKANY(DE FAPT EL ESTE SAS!!)!!SPRE COMPARATIE,U Cluj,CARE ESTE PE MINA ROMANILOR DE LA PRIMARIE SI CONSILIUL JUD. Cluj,ESTE IN PRAGUL DESFIINTARII!!NU AU NIMIC,STADIONUL SE PRABUSESTE(DE FAPT ESTE AL PRIMARIEI!!),AU AJUNS IN "B", UNDE DE FAPT LE ESTE LOCUL!!AU STAT MAI MULT IN DIV.A pentru CA PE PLAN LOCAL AU FOST LUATI IN BRATE DE COMUNISTII DE LA Cluj, CARE AU HOTARIT CA LA Cluj O SINGURA ECHIPA SA FIE IN DIV.A!!CFR Cluj A FOST OBLIGATA SA JOACE IN B SI C,DEOARECE A FOST INFIINTATA IN 1907 PE VREMEA AUSTRO-UNGARIEI,IAR U IN 1919!!PROSTIA CU UNGURII SI ROMANII O CULTIVA AZI DOAR OIERUL DIN PIPERA SI C.V.Tudor,UN ALT RETARDAT MINTAL!!TREZITI-VA, SINTEM IN U.E. SI SECOLUL 21!!!!!

Se pare ca mi-am pierdut timpul aducand un raspuns postului initial scris de tine. E pacat pentru ca gandurile tale sunt orientate acum in 4 colturi, iar mesajele emise sunt diferite.

Si daca tot ai adus aminte de investiile facute bine de ungurul Paszkany sa stii ca am o mica supriza pentru tine: daca tu inca nu ai auzit cine este in spatele investitiilor de la CFR inseamna ca traiesti degeaba in Cluj. Incearca sa te gandesti cum naiba sa aiba atatia bani (sume pentru transfer, taxe, impozite, premieri, salarii) doar o singura persoana fara sa detina un adevarat imperiu financiar si poate ca asa o sa te apuci sa intrebi in stanga si-n dreapta pe la prietenii din orasul in care locuiesti. In felul acesta vei afla ca exista alte persoane care sustin CFR-ul si ca dl finantator mai sus numit este pus acolo de fatada. Ti-o spune unul care a petrecut deja 3 saptamani in Cluj in acest an (eram acolo la Meciul U-CFR) si care va mai petrece inca vreo 4 tot pe acele meleaguri. Mai gandeste-te.....

MoWeed16.05.2008 09:59
mo weed

modul tau de a gindi dovedeste ca brasovul este mai aproape de Bucuresti.doar geografic este in ardeal!

modul tau de-a gandi imi dovedeste ca esti un om limitat in gandire.

Pe mine nu ma intereseaza ca CFR este din Ardeal. Nici eu nu pot suporta o parte a bucurestenilor, in special cei care atunci cand pleaca din capitala si vin in Brasov, de exemplu, se comporta de parca ar veni de la New-York intr-un catun din Apuseni. Asa ca ai grija ce zici despre Brasov.

Tu chiar crezi tot ce auzi la televizor. Faci parte din categoria romanilor care nu ar actiona impotriva unei nedreptati decat daca se intampla ceva grav. Probabil daca Doamne-fereste un jucator ar fi fost lovit de o piatra in Giulesti si ar fi decedat, repede te scandalizai cum de s-a permis sa se ajunga aici.

Du-te la CFR-ul tau si la Paszkani(de parca chiar ar fi banii lui la CFR) si lasa-ne in durerea noastra

adistanciu16.05.2008 10:04

va las in durerea voastra!!sa nu apucati la obiecte taioase!!!mi-e mila de cei ca voi!!!

MoWeed16.05.2008 10:08

Si mie mi-e mila de cei ca tine care tin azi cu o echipa maine cu alta....

adistanciu16.05.2008 10:47
pentru toti stelistii!!!

CFR Cluj NU A FOST ALEASA DE NIMENI SA IA CUPA SI CAMPIONATUL!!LA CFR Cluj S-A CREAT DIN NIMIC O ECHIPA SI UN STADION DE Champions League!!AICI ESTE RODUL INVESTITIILOR FACUTE BINE DE "UNGURUL" ARPAD PASZKANY(DE FAPT EL ESTE SAS!!)!!SPRE COMPARATIE,U Cluj,CARE ESTE PE MINA ROMANILOR DE LA PRIMARIE SI CONSILIUL JUD. Cluj,ESTE IN PRAGUL DESFIINTARII!!NU AU NIMIC,STADIONUL SE PRABUSESTE(DE FAPT ESTE AL PRIMARIEI!!),AU AJUNS IN "B", UNDE DE FAPT LE ESTE LOCUL!!AU STAT MAI MULT IN DIV.A pentru CA PE PLAN LOCAL AU FOST LUATI IN BRATE DE COMUNISTII DE LA Cluj, CARE AU HOTARIT CA LA Cluj O SINGURA ECHIPA SA FIE IN DIV.A!!CFR Cluj A FOST OBLIGATA SA JOACE IN B SI C,DEOARECE A FOST INFIINTATA IN 1907 PE VREMEA AUSTRO-UNGARIEI,IAR U IN 1919!!PROSTIA CU UNGURII SI ROMANII O CULTIVA AZI DOAR OIERUL DIN PIPERA SI C.V.Tudor,UN ALT RETARDAT MINTAL!!TREZITI-VA, SINTEM IN U.E. SI SECOLUL 21!!!!!

Se pare ca mi-am pierdut timpul aducand un raspuns postului initial scris de tine. E pacat pentru ca gandurile tale sunt orientate acum in 4 colturi, iar mesajele emise sunt diferite.

Si daca tot ai adus aminte de investiile facute bine de ungurul Paszkany sa stii ca am o mica supriza pentru tine: daca tu inca nu ai auzit cine este in spatele investitiilor de la CFR inseamna ca traiesti degeaba in Cluj. Incearca sa te gandesti cum naiba sa aiba atatia bani (sume pentru transfer, taxe, impozite, premieri, salarii) doar o singura persoana fara sa detina un adevarat imperiu financiar si poate ca asa o sa te apuci sa intrebi in stanga si-n dreapta pe la prietenii din orasul in care locuiesti. In felul acesta vei afla ca exista alte persoane care sustin CFR-ul si ca dl finantator mai sus numit este pus acolo de fatada. Ti-o spune unul care a petrecut deja 3 saptamani in Cluj in acest an (eram acolo la Meciul U-CFR) si care va mai petrece inca vreo 4 tot pe acele meleaguri. Mai gandeste-te.....

ai stat 3 saptamini la Cluj.eu stau aici de o viata .paszkany are majoritatea afacerilor in afara tarii.eu am stat un an si jumatate la Iasi in timpul cit am facut Armata si am fost la multe meciuri ale lui Poli de acasa(unitatea militara este peste drum de stadionul lui Poli).mi s-a parut ca este o echipa iubita(cel putin atunci).nu uita niciodata de unde esti,cine esti si bucura-te cu ai tai pentru ai tai!!

HoolRaven16.05.2008 11:34
pentru toti stelistii!!!

adistanciu, aberezi. Paszkany, este UNGUR, adica poate voiai sa spui ca este SECUI, SASII sunt de origine germanica, cei care se mai gasesc intr-un numar foarte redus in Sibiu si Brasov. In al doilea rand, nu voi accepta niciodata mizeriile debitate de doi inadaptati, precum Muresan si Paszkany, pe simplul motiv ca habar n-au nici ce e ala fotbalul, nici ce e aia Steaua. Au ajuns sa murdareasca clubul asta, mai rau decat o facuse deja Becali, care de altfel mi-as dori sa plece de la club, sa lase un investitor cu brain sa investeasca in Steaua, sa reajunga ceea ce a fost, sa ajunga in CL, pentru ca merita, nu doar sa ne laudam ca am ascultat imnul Ligii si asa mai departe. Rusine Becali, Paszkany si Muresan, sunteti niste frustrati ...

adistanciu16.05.2008 11:48

@HoolRaven

am o intrebare simpla pentru tine:ce faceai in 1975?eu aveam 9 ani si plingeam pentru Steaua si CFR Cluj cind pierdeau sau ma bucuram cind cistigau!!Steaua lua campionatul,iar CFR Cluj retrograda in div.b!!nu conteaza ce natie esti, atita timp cit esti OM!!

NU mai cita tot postul anterior....fa referire directa la persoana caruia i te adresezi

Citeste regulamentul.

stelista_4everstelista16.05.2008 11:58

off topic- app de ce zicea cineva pe forum acum cateva zile: pana cand o sa mai scriem numele celor de sub pod si celor din groapa cu litere mari.ei nu stiu cum sa ne mai numeasca oi sau alte demuniri jignitoare ,iar Steaua scriu mereu cu s mic si noi scriem mereu despre ei cu litere mari....

HoolRaven16.05.2008 12:09

Plangeai pentru berea aia sau pentru berea aia. Omule, intelege o data pentru totdeauna, nu ai cum sa tii in mod egal pentru doua echipe, este IMPOSIBIL. In alta ordine de idei, poate ai inteles ce sunt SECUII si ce sunt SASII. Chiar crezi ca ne intereseaza ca plangeai pt Cluj ca retrogada, eu iti spun ca pe mine nu ma intereseaza, nu am nimic cu Clujul, sau cu oamenii din Cluj, ca sunt romani, insa am cu Paszkany, Muresan si Trica, care imi sunt egali cu 0.

adistanciu16.05.2008 12:15

hool raven

eu invatam despre secui si sasi tot in 1975!!tu ce faceai atunci?spre informarea ta,traiesc intre ei!!am si neamuri din ambele ramuri si ma mindresc cu ele!!!toti sunt OAMENI,nu ca tine!!

«12»