FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM Stoica: "Nu as trada suporterii stelist" (OnlineSport)!

«12»
andyro14.05.2008 10:49
... si ii dai un pumn unui suporter! ...

Tu nu prea ai treaba cu peluzele nu ? :)

bijoux_bz14.05.2008 10:50
Imi vine sa rad :))))))))))).Dan Petrescu nu este nu a fost si nu va fi niciodata stelist.

---------------------------------------------------

glumesti nu? scuza-ma ca te intreb dar cati ani ai?am impresia ca tu nu ai vazut la televizor atatea meciuri ale Stelei nici cate goluri a marcat Petrescu pt Steaua...nici mie nu-mi mai e atat de simpatik...sigur gestul lui nu se uita usor..dar afirmatia ta e total deplasata...Dan e o legenda pt clubul asta...si e stelist convins...apropos puiu Iordanescu ce zici afost vreodata stelist,sau a fost si nu mai e??/

asa pot si eu sa-ti dau multe exemple de jucatori care au evoluat pentru mai multe echipe rivale. sunt mii de jucatori si antrenori in toata lumea care au evoluat sau antrenat mai multe echipe rivale. Pentru mine toti acesti oameni intra intr-o singura categorie: oameni obisnuiti. nu poti spune despre ei ca ar tine cu o echipa sau alta. eu unul sunt stelist pana in maduva oaselor. nu as putea si nici nu cred ca as fi putut vreodata sa pup steagul unei rivale.

AlcaponneAISS14.05.2008 10:57

Respect MM...asa cum esti....ai fost bun pentru Steaua...Felicitari!!!

bijoux_bz14.05.2008 10:57

apropo de cate goluri a marcat Dan Petrescu pt Steaua. O sa-ti dau un exemplu: cate goluri a marcat Danciulescu in tricoul Stelei impotriva lui Dinamo ?(si daca mai tineti mine era un antidinamovist convins cand juca la Steaua) acum ne-a luat titlul din mana. Singura diferenta intre Danciulescu si d. Petrescu e ca primului i-a mers bine la Dinamo si celui de-al doilea nu i-a mers bine la Rapid. Intrebare: Ce ai mai fi zis de Petrescu daca ar fi reusit atunci ca antrenor al rrapidului sa bata pe Steaua de 2 ori si sa castige si campionatul? sunt tare curios de raspuns. In locul lui Dan Petrescu un stelist adevarat ar fi spus nu rrapidului.

ThereauRistul14.05.2008 11:35
apropo de cate goluri a marcat Dan Petrescu pt Steaua. O sa-ti dau un exemplu: cate goluri a marcat Danciulescu in tricoul Stelei impotriva lui Dinamo ?(si daca mai tineti mine era un antidinamovist convins cand juca la Steaua) acum ne-a luat titlul din mana. Singura diferenta intre Danciulescu si d. Petrescu e ca primului i-a mers bine la Dinamo si celui de-al doilea nu i-a mers bine la Rapid. Intrebare: Ce ai mai fi zis de Petrescu daca ar fi reusit atunci ca antrenor al rrapidului sa bata pe Steaua de 2 ori si sa castige si campionatul? sunt tare curios de raspuns. In locul lui Dan Petrescu un stelist adevarat ar fi spus nu rrapidului.

-------------------------

auzi da sincer,ce-mi raspunzi daca iti confirm si dovedesc faptul ca Danciu e stelist convins...isi face treaba la spurcati pt ca acolo castiga 200.000 pe an,oricine si-ar face-o...eu nu spun ca nu esti stelist,nici nu-mi doresc asta...nu mi-ai raspuns..puiu Iordanescu mai e stelist? poti sa-l consideri pe Zenga tradator, pentru ca el n-a crescut in spiritul Stelei ci doar l-a trait dintr-o idee(ce e drept stralucita a lui MM)...stii ce le-a spus Dan Petrescu apropitilor cand l-au intrebat de ce a mers la rapid,rivala Stelei..:"pentru mine Steaua nu are decat o rivala..Dinamo..rapid nu exista!"...si iti mai zic ceva giovanni s-a chinuit 2 saptamani sa-l convinga pe Petrescu sa preia Dinamo...dar...

Dan Petrescu a marcat 25 de goluri pt Steaua din postura de fundas dreapta...e destul de bine ..are o finala de Champions League la Steaua si daca nu ma insel 3 titluri de campion..si-a rupt genunchii la juniorii Stelei..astea sunt lucruri care nu se uita...la fel si Ilie Dumitrescu un mare stelilst si un antrenor,intre noi fie vorba superior lui Laca...

stelutawillis14.05.2008 11:47

BRAVO Mihai Stoica :)

Ce credea Borcea ca o sa de-a lovitura cu tine, cei de la Dinamo totdeauna au vrut sa ia TOT ce este mai bun de la Steaua, dar cu tine nu le-a mers deoarece esti un stelist adevarat.

Mi-ai umplut sufletul de bucurie ca nu ai acceptat oferta lor :)

Niciodata nu mi-a placut tradarea, este bine ca nu ai tradat suporterii stelisti, altfel ar fi fost o mare dezamagire...(dar stiam, ca nu poti sa faci acest lucru)ai demonstrat ca ai caracter si cine stie poate intr-o zi, o sa te reintorci la Steaua...

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica >:D<

MALDINI14.05.2008 12:16

Respect MM . E unul dintre cei mai mari Stelisti !

bijoux_bz14.05.2008 12:29

"Danciu e stelist convins..."

Nu mai am cuvinte. ai zis-o. E cea mai tare pe care am auzit-o in 2008.

De Iordanescu nu ma intereseaza ca si el a fost la Rapid. Nici tu nu mi-ai raspuns la intrebare.

shack3r14.05.2008 12:50
auzi da sincer,ce-mi raspunzi daca iti confirm si dovedesc faptul ca Danciu e stelist convins...isi face treaba la spurcati pt ca acolo castiga 200.000 pe an,oricine si-ar face-o...

Imi confirmi mie te rog frumos?

The Flyer14.05.2008 14:20
Ramane de vazut daca ne vei trada sau nu ... deocamdata l-ai batut pe unul odata pentru ca a avut tupeul si indrazneala sa iti spuna ca un jucator joaca prost! :dry:

De Dan Petrescu ce sa mai zic. Am revazut zilele trecute montajul cu el pupand steagul crapizilor ... nu imi pot imagina cum de a putut sa pupe carpa aia?!?!

forzateaua

parerea mea sincera:bai,nene,si MM si Dan Petrescu sunt niste oameni care cunosc fotbalul romanesc si cunosc si trairile suporterilor adevarati!MM are niste puncte negre din vremea cind se preta conducator la Steaua!e ok si normal,se intimpla!eu n-am fost fanul lui MM si nici al lui Petrescu (dupa faza din ghiulesti)!da' nici nu vreau sa-l vad pe MM cum se da cel mai mare stelist,asa cum nu vreau sa-l vad pe danut la fel!daca in momentele in care sti presat sa faci o chestie si te duci cu dusmanii pe care-i balacarise-i pina atunci,cu toate ca pretinzi stima,ma lasi?asta-i banul si eu nu-i injur pe nic unul!da' nici nu-i mai vreau la Steaua!

apropos,si daca ala care a injurat jucatorii pe Ghencea era senator si MM il pocnea,reactionati la fel?sau patea la fel?

chestie de gindit!

oricine poate injura jucatorii echipei si vreau sa-l vad pe acela care n-a facut-o!sincer!gestul lui MM a fost reprobabil si va ramine la fel!nu bati un om pentru ca lui i se pare,sau e reala fapta,ca un jucator e debil!toate au o limita!

vic8814.05.2008 15:53

bah, Stoica a fost bun la Steaua si chiar cred, asa cum se zicea, ca era singurul care-l tinea in frau pe berbec... cat despre pumnul pe care i l-a aplicat unui "suporter" stelist n-am ce sa zic... poate a fost o iesire de huligan din partea lui MM, insa daca acel suporter era asa cum trebuie sa fie un suporter stelist, adica luptator cu onoare si coloana vertebrala, nu accepta banii lui Gigi pt a tacea din gura si pt a renunta la acuzatii...

Astristul14.05.2008 15:57
auzi da sincer,ce-mi raspunzi daca iti confirm si dovedesc faptul ca Danciu e stelist convins...

Ooo da, Danciu stelist .... de ocazie. Daca zici ca e stelist convins, atunci cum explici faptul ca la petrecerea data de javre anul trecut pentru incendierea peluzei noastre, Danciu, invitat si el pe acolo alaturi de membrii pch, a strigat sus si tare (ziceai ca e dinamovist de o viata) m*** Steaua m*** Steaua ole ole! :dry:

Daca era stelist convins refuza elegant sa se duca la acea petrecere, dar ...

Ramane de vazut daca ne vei trada sau nu ... deocamdata l-ai batut pe unul odata pentru ca a avut tupeul si indrazneala sa iti spuna ca un jucator joaca prost!

De Dan Petrescu ce sa mai zic. Am revazut zilele trecute montajul cu el pupand steagul crapizilor ... nu imi pot imagina cum de a putut sa pupe carpa aia?!?!

parerea mea sincera:bai,nene,si MM si Dan Petrescu sunt niste oameni care cunosc fotbalul romanesc si cunosc si trairile suporterilor adevarati!MM are niste puncte negre din vremea cind se preta conducator la Steaua!e ok si normal,se intimpla!eu n-am fost fanul lui MM si nici al lui Petrescu (dupa faza din ghiulesti)!da' nici nu vreau sa-l vad pe MM cum se da cel mai mare stelist,asa cum nu vreau sa-l vad pe danut la fel!daca in momentele in care sti presat sa faci o chestie si te duci cu dusmanii pe care-i balacarise-i pina atunci,cu toate ca pretinzi stima,ma lasi?asta-i banul si eu nu-i injur pe nic unul!da' nici nu-i mai vreau la Steaua!

apropos,si daca ala care a injurat jucatorii pe Ghencea era senator si MM il pocnea,reactionati la fel?sau patea la fel?

chestie de gindit!

oricine poate injura jucatorii echipei si vreau sa-l vad pe acela care n-a facut-o!sincer!gestul lui MM a fost reprobabil si va ramine la fel!nu bati un om pentru ca lui i se pare,sau e reala fapta,ca un jucator e debil!toate au o limita!

MM putea rezolva acel conflict frumos elegant, dar cum il stim cu totii ca un om coleric si greu de stapanit, a comis-o la acel meci. Un oficial al clubului nu e normal sa se compoarte asa, MAI ALES cu suporterii echipei la care este angajat!

Cat despre Petrescu stiu foarte bine ca e stelist, dar nu pot sa imi dau seama de ce chiar era nevoie sa pupe carpa aia la prezentarea lotului crapidist in sezonul ala?!?!

w3bmaster14.05.2008 16:43

Incepe sa imi fie dor de MM da poa reuseste Adi Ilie (stil total diferit) sa imi schimbe parerea

Respect MM

Forza Steaua

Nu incepeti discutia asta idioata cu cine e mai stelist si cine nu e ce aveti sunteti MAIMUTE ?

makaan15.05.2008 18:36
cei ce-l sustin pe mmeu sunt ceva mai "cititi" decat voi...respect MM Stoica

Ai scos duma asta greu...?

Sunnyblack15.05.2008 18:59

Bravo MM, tot respektul.

oricum o facut treabua buna iel cu petrecu la uniria, merita bravo.

LUPA Steaua

ThereauRistul15.05.2008 20:58

...........................

ma sincer mie nu mi-a fost greu dar tu vad ca te straduiesti sa-mi demonstrezi ca faci parte dintre cei care il "critica'pe MM ...ti-a fost greu s-o intelegi?apropos,daca tot folosesti termeni atipici stii ce e duma de fapt?...

makaan16.05.2008 18:35

...........................

ma sincer mie nu mi-a fost greu dar tu vad ca te straduiesti sa-mi demonstrezi ca faci parte dintre cei care il "critica'pe MM ...ti-a fost greu s-o intelegi?apropos,daca tot folosesti termeni atipici stii ce e duma de fapt?...

Inca ma mai gandesc ( a se intelege ca nu pot dormi noaptea) sa vad daca am inteles-o bine (ca deh...nu toti sunt "cititi" precum dumitale...Mai bine nu citeam nici o carte in copilarie si in scoala, si ma dadeam pro-MM si...gata! Voila! Eram "citit", si fara osteneala si timp pierdut...

dax4721.05.2008 14:20

Tot respectul pt MM, chiar daca uneori m-a cam suparat sau dezamagit. Cat a fost la Steaua, a fost cel mai bun aparator al blazonului ros-albastru. Nu mi-a parut rau cand l-a lovit pe tiganul ala pe stadion. Mi-a parut rau ca nu l-a dat afara definitiv pe acel borat care din propriile declaratii reiesea ca venea la meci doar ca sa injure jucatorii.

Anyway, consider ca si-a facut treaba si la noi si la Urziceni. In ultima vreme s-a mai linistit, probabil si din cauza ca apele erau deja limpezi pentru formatia sa.

Este stelist si va ramane, spre deosebire de unii pupatori de steaguri.

the_ace24.05.2008 07:19

pt voi toti fanii "cititi" (cum zicea cineva mai sus) ai lui MM am si eu o intrebare? va mai amintiti din cauza cui a plecat Laca de la Steaua prima data? cu cine era in conflict? si dak il puneti pe MM in fata lu' Laca e clar ca ati "citit" numai povesti de fratii Grimm....nu am sa inteleg niciodata cum puteti avea atat respect pt un cineva care nu dadea doi lei pe suporteri (ne amintim cu totii incidentul)....chiar nu am inteles de ce era asa aclamat cand a venit in Ghencea campionatul asta ....ce a fost mai dureros e ca s-a aplaudat si aclamat si din peluze (la tribune ma asteptam la asa ceva)....ma intreb oare cati o sa se simta deranjati de ce am postat eu :))))))))))))))))

ThereauRistul24.05.2008 16:38
pt voi toti fanii "cititi" (cum zicea cineva mai sus) ai lui MM am si eu o intrebare? va mai amintiti din cauza cui a plecat Laca de la Steaua prima data? cu cine era in conflict? si dak il puneti pe MM in fata lu' Laca e clar ca ati "citit" numai povesti de fratii Grimm....nu am sa inteleg niciodata cum puteti avea atat respect pt un cineva care nu dadea doi lei pe suporteri (ne amintim cu totii incidentul)....chiar nu am inteles de ce era asa aclamat cand a venit in Ghencea campionatul asta ....ce a fost mai dureros e ca s-a aplaudat si aclamat si din peluze (la tribune ma asteptam la asa ceva)....ma intreb oare cati o sa se simta deranjati de ce am postat eu :))))))))))))))))

---------------------------------------------------------------------------------------------------

iti amintesti doar ceea ce-ti convine tie..sunt destui cei care stiu ca relatia lui MM cu fanii era foarte buna...gandete-te in primul rand la problema biletelor..dar ma rog e mai complicat pentru tine...legat de plecarea lui Lacatus...colegu..chiar fiara a explicat de ce a plecat..el insusi a declarat ca nu are nici o legatura cu MM..el insusi a declarat ca nu se simtea confortabil in costum si la birou si ca locul lui e in iarba..parearea mea e ca atucni Laca a fost baiat destept si a fugit pentru ca rolul lui era decorativ oricum...Becali il folosea doar pentru nume....si apropos poate iti aduci aminte cine i-a dat o sansa mare lui Lacatus sa-si inceapa cariera de antrenor la galati ..invingand chiar Steaua cu 1-0 si plangand unul in bratele altuia...ei bine da...MM..dar deja intram in amanunte sofisticate pentru tine...noi cititi sau necititi cum suntem, avem destula verticalitate si obiectivitate...restul nu....si inca ceva colegu...daca s-a aplaudat si la peluze ,inseamna ca omu asta pe care tu il blamezi -(cand foarte simplu ai putea sa-l ignori macar pt simplul fapt ca a fost parte la un eveniment care poate te-a facut si pe tine sa urllii de bucurie- calificarea in semifinala cupei ueffa) inseamna ca omu asta a facut ceva pentru Steaua

the_ace24.05.2008 19:32

---------------------------------------------------------------------------------------------------

iti amintesti doar ceea ce-ti convine tie..sunt destui cei care stiu ca relatia lui MM cu fanii era foarte buna...gandete-te in primul rand la problema biletelor..dar ma rog e mai complicat pentru tine...legat de plecarea lui Lacatus...colegu..chiar fiara a explicat de ce a plecat..el insusi a declarat ca nu are nici o legatura cu MM..el insusi a declarat ca nu se simtea confortabil in costum si la birou si ca locul lui e in iarba..parearea mea e ca atucni Laca a fost baiat destept si a fugit pentru ca rolul lui era decorativ oricum...Becali il folosea doar pentru nume....si apropos poate iti aduci aminte cine i-a dat o sansa mare lui Lacatus sa-si inceapa cariera de antrenor la galati ..invingand chiar Steaua cu 1-0 si plangand unul in bratele altuia...ei bine da...MM..dar deja intram in amanunte sofisticate pentru tine...noi cititi sau necititi cum suntem, avem destula verticalitate si obiectivitate...restul nu....si inca ceva colegu...daca s-a aplaudat si la peluze ,inseamna ca omu asta pe care tu il blamezi -(cand foarte simplu ai putea sa-l ignori macar pt simplul fapt ca a fost parte la un eveniment care poate te-a facut si pe tine sa urllii de bucurie- calificarea in semifinala cupei ueffa) inseamna ca omu asta a facut ceva pentru Steaua

pt cultura ta generala Laca a declarata ca nu a plecat din cauza lui MM Stoica doar pt a evita un alt scandal in presa .....dak iti amintesti MM era frustrat de ...deoarece se zvonea ca Laca ii va lua locul .....si inca ceva eu nu zic ca MM nu a facut nik pt Steaua doar ca a facut mai multe greseli in opinia mea decat lucruri bune......si CIobanul a investit si pt el ai un respect ??? eu nu....dar fiecare are dreptul la o parere ....cat despre bilete eu nu vad o mare inbunatatire cat timp au fost sunt si vor exista bisnitari.....asa ca domnul care te consideri citit (superior).....noi nu suntem obligati sa il iubim pe MM.....poti sa il iubesti u si pt mine in continuare!!!;)

ThereauRistul24.05.2008 22:40

@the ace....frate yo nu te-am pus sa-l iubesti pe MM mha..ti-am zis mai sus,se pare ca noi "astia ai lu MM" avem mai multa obiectivitate si verticalitate...eu il iubesc pe Lacatus,dar nu sunt obligat sa devin un pupincurist ..pot foarte simplu sa spun ca nu e antrenor de Steaua..dar tu care il idolatrizezi si vrei sa ne demonstrezi ca a plecat de la conducerea Stelei din cauza lui MM,de ce nu poti fi obiectiv si sa realizezi ca nu-i placea ce facea acolo..locul lui e in iarba,pentru ca a fost si va ramane "fiara" si pana la urma sa recunoastem ,sa fii presedinte la Steaua nu e asa usor(dar l-as prefera oricand pe el sau orice alta glorie a Stelei..lui linguseala),iar Laca nu prea "jonlgeaza "cu cuvintele cum o facea cu mingea...apropos nu ma consider superior,pentru ca asta ar insemna sa fiu cel putin idiot,nu ma consider "citit" dar din lipsa de imaginatie si vocabular cei care au inteles doar fraza asta din postarile mele anterioare (si nu ma refer la tine neaparat) au marsat pe ideea asta,pentru ca asa te poti eschiva mai usor...si te contrazic din nou...MM nu a facut mai mult rau decat bine la Steaua..rezultatele si aplauzele fanilor vorbesc...si mai mult ..Becali nu a investit cum zici tu..el nu e decat un profitor...nu l-am admirat si nu-l voi putea vreodata admira ;cat despre bilete corect ai dreptate..dar suntem in Romania si bisnita nu va disparea probabil niciodata..eu ma refream la simplul fapt ca MM a facut bine Stelei prin preturile puse anul trecut in Liga dar si noua...si-n plus MM ne baga in seama...vorbea cu noi...se ocupa personal de abonati ..ceeea ce actuala conducere nu o face si nu o va face niciodata..stii de ce??pt ca ii doare in cot, pentru ca ei au alte lucruri de facut la Steaua...in rest numai bine si forza Steaua

Dragutzul_stelistul24.05.2008 23:34

Respectu nostru pentru cel mai nebun Manager care la avut Steaua de cand e ea:))) cand a batuto pe Valencia....a dat cu picioru' intr-un telefon de 20 de milioane Respectu' Meu Meme :steag_sah_mic: :steag_sah_mic:

Joga Bonito24.05.2008 23:45
Oare nu va comportati ca o turma acum cu MM , cand e un elegant , dar va comportati ca o turma si atunci , cand a fost grobian? Cineva , in primele posturi de dupa articol chiar a justificat gestul lui MM prin faptul ca a fost indreptat impotriva unui sofer de RATB . Un loser , in conceptia voastra . De parca voi nu ati injurat niciodata vreun Banel cand da cu stangu'n dreptu'. Oare ce i-ar face MM lui vanfootball care cere retrogradarea Stelei ?Sa ne amintim totusi si de ce a zis MM . Ca a avut o discutie cu Borcea inainte de meciul pe care l-am avut noi cu arbitrul Alex Tudor Brad Pitt Wannabe . Si sa ne mai amintim ca Borcea il califica pe MM drept un simplu angajat cu care nu are ce sa discute in polemica Steaua - groapa . MM s-a aratat jignit in momentul ala si a spus ca nu va mai discuta cu astfel de specimene . Bah , ce sa zic si eu acum , traiasca MM si hai retrogradarea , ca toto nu-l iert pe vanfootball ala corectu' de acum cateva zile , asta in treacat fie spus.

In alta ordine de idei , voi chiar credeti tot ce scriu trepadusii astia din presa sportiva ? rocade Dica / Fabianni , MM la groapa si cate si mai cate ? S-a terminat campionatul si trebuie sa manance si ei , pun pariu ca vine Roberto Carlos la Vaslui prin iulie , antrenor jucator in locul lui Dorinel . In rest , ce sa zic , am promis ca nu mai scriu pe aici , pentru simplul fapt ca iubesc Steaua si nu suport sa vad cum se cere retrogradarea Stelei pe un forum al galeriei Stelei . Dar cand am vazut cat de bun e MM acum , in comparatie cu MM lovitorul de RATB-isti , parca va vad ca-l plangeti si pe Jiji dupa vreo 2 ani .

PS :Al dreaq vanfootball asta ce european e el ! Si turma lui de pupincuristi . Nu m-am putut abtine , sorry de flame

:)))

Prostia ta imi da aripi, mai ceva ca RedBull-ul. Asadar, din putul gandirii tale schizoide reiese ca atunci cand il contesti pe creditorul raios, esti...pupincurist. Hmm...ai cam fost absent la orele de logica (se recomanda repetarea clasei a 9-a, poate si ajutorul unui meditator personal).

Cat despre idolul matale din Pipera, sper sa-l vad exilat departe de Romania, sa nu mai miroasa a branza in Ghencea cand deschide gura.

Si zici sa nu credem in schimburile legate de Dica, ha? De ce, domnu' Goe? Pentru ca Becali nu ar face afaceri cu niste contestatari ai CCE castigate de Steaua? Pentru ca e cuprins de spiritul stelist si nu ar da un jucator exponential unor echipe rivale, pentru ca isi respecta angajatii sau pentru ca se prcepe la fotbal?

PS: Care e faza cu "europeanul"? Asa te-au invatat pe tine la scoala, ca numai in UE poate exista corectitudine, si cu precadere spre Vest? Ce-mi place cand se joaca niste unii cu cuvintilii, sa para interesanti. Ah, acum imi dau seama de unde ai invatat asta, mi se parea mie ca recunosc stilul "pipera(t)".

pe unde mai bantui van? :))

oricum, diabolic de proasta postarea userului threat, o sursa de amuzament in toiul noptii si un disconfort teribil pt vecinii mei.

«12»