FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM Stoica: "Nu as trada suporterii stelist" (OnlineSport)!

«12»
fcsteaua.ro13.05.2008 21:02

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a recunoscut ca a avut o discutie cu Cristi Borcea privind o venire a sa la Dinamo, insa a precizat ca a blocat orice negocieri din start, din respect pentru suporterii Stelei.

"In ziua meciului Dinamo-Steaua, eram la un restaurant impreuna cu un viitor fin, stabileam data nuntii cu Ionel si Ioana.

A venit Cristi Borcea si mi-a zis "Am auzit ca vrei sa pleci de la Urziceni, vino la Dinamo". Ce raspuns sa dau? Am inceput sa rad. Eu cred ca toata discutia a fost ca o gluma, eu nu plec de la Urziceni", a spus MM Stoica la Special.

Conducatorul ialomitenilor a explicat si care sunt motivele pentru care nu s-ar duce la Dinamo.

"A fost foarte emotionant pentru mine in Ghencea cand 25 de mii de oameni m-au aclamat.

Sunt convins ca daca as pleca la una dintre rivalele ei s-ar simti tradati, n-as putea sa ma duc niciodata, desi practic mi-as face meseria, n-as trada pe nimeni", a explicat Mihai Stoica.

grizzly13.05.2008 21:13

din respect pt Meme Stoica nu o sa comentam nici noi o lovire a unui suporter stelist. multumim d-le Stoica pt ce ati facut pt Steaua.

SzabiStelistu13.05.2008 21:14

Respect!!!apreciez gestul!! fular-campioniifularsteaua2:steagcruce::steag_sah_mic:

ThereauRistul13.05.2008 21:38

nu e un gest frumos al lui MM..e un gest normal al unui om care iubeste Steaua si care ne respecta spre deosebiere de "pachetul" administrativ ce conduce echipa acum...personal,pentru ca stiu ca MM e un fan al acestui site...ii transmit doar atat:" multumim MM!"...iar pentru cei ce se vor grabi sa ne agaseze cu opiniile anti MM si cu abjectii la adresa lui...fratilor cenzurati-va..pentru ca iar vi se va spune ca cei ce-l sustin pe mmeu sunt ceva mai "cititi" decat voi...respect MM Stoica

cristian01413.05.2008 22:11

Respect MM !

Orice ar fi facut in trecut, azi a dovedit ca are onoare si cuvant.

Daniellone13.05.2008 22:17
nu o sa comentam nici noi o lovire a unui suporter stelist.

hai sa nu ne comportam ca o turma. ca si cum daca a dat intr-un "suporter stelist", a dat in noi toti?! eu nu ma identific in nici un fel ce soferul de ratb care si-a luat-o de la MM. un idiot tot un idiot este, chiar daca e suporter stelist.

DelPiero1013.05.2008 22:18

E o reactie decenta a unui om care a zis de atatea ori ca e stelist!Orice stelist adevarat ar face la fel!

juby13.05.2008 22:39
din respect pt Meme Stoica nu o sa comentam nici noi o lovire a unui suporter stelist. multumim d-le Stoica pt ce ati facut pt Steaua.

Fiecare cu parerea lui. A mea e ca a gresit din punct de vedere profesional, nu din punct de vedere omenesc prin faptul ca s-a dus la un suporter, si l-a pocnit. Din punct de vedere profesional, e un pas inapoi ca nu se duce la Dinamo. Din cel omenesc.....ce pot sa spun ?

Mie dintotdeauna mi-a placut de acest om, si imi dovedeste asta in continuare. Rar am fost dezamagit de el. Eu, unul, am gasit puterea sa il iert pentru acesl gest. Altii de ce nu o fac ?

threat13.05.2008 23:02

Oare nu va comportati ca o turma acum cu MM , cand e un elegant , dar va comportati ca o turma si atunci , cand a fost grobian? Cineva , in primele posturi de dupa articol chiar a justificat gestul lui MM prin faptul ca a fost indreptat impotriva unui sofer de RATB . Un loser , in conceptia voastra . De parca voi nu ati injurat niciodata vreun Banel cand da cu stangu'n dreptu'. Oare ce i-ar face MM lui vanfootball care cere retrogradarea Stelei ?Sa ne amintim totusi si de ce a zis MM . Ca a avut o discutie cu Borcea inainte de meciul pe care l-am avut noi cu arbitrul Alex Tudor Brad Pitt Wannabe . Si sa ne mai amintim ca Borcea il califica pe MM drept un simplu angajat cu care nu are ce sa discute in polemica Steaua - groapa . MM s-a aratat jignit in momentul ala si a spus ca nu va mai discuta cu astfel de specimene . Bah , ce sa zic si eu acum , traiasca MM si hai retrogradarea , ca toto nu-l iert pe vanfootball ala corectu' de acum cateva zile , asta in treacat fie spus.

In alta ordine de idei , voi chiar credeti tot ce scriu trepadusii astia din presa sportiva ? rocade Dica / Fabianni , MM la groapa si cate si mai cate ? S-a terminat campionatul si trebuie sa manance si ei , pun pariu ca vine Roberto Carlos la Vaslui prin iulie , antrenor jucator in locul lui Dorinel . In rest , ce sa zic , am promis ca nu mai scriu pe aici , pentru simplul fapt ca iubesc Steaua si nu suport sa vad cum se cere retrogradarea Stelei pe un forum al galeriei Stelei . Dar cand am vazut cat de bun e MM acum , in comparatie cu MM lovitorul de RATB-isti , parca va vad ca-l plangeti si pe Jiji dupa vreo 2 ani .

PS :Al dreaq vanfootball asta ce european e el ! Si turma lui de pupincuristi . Nu m-am putut abtine , sorry de flame

I.N.Money13.05.2008 23:03

Nu mai are rost sa vorbim de acel episod cand a lovit un "suporter" care injura cel mai bun marcator al Stelei din acea perioada , probabil unul din suporterii care acum o saptamana sareau in aer de bucurie ca la Craiova s-a modificat scorul , nepasandu-le de situatia de la Cluj .

Ma bucur ca Meme nu se ascunde dupa colt cum au facut-o multi , dupa ce au plecat din Ghencea si afirma sus si tare ca e stelist si ca respecta probabil cel mai important element al Stelei si anume suporterii acesteia .

E de apreciat reactia sa si pentru asta merita respectul nostru .

Astristul13.05.2008 23:09

Ramane de vazut daca ne vei trada sau nu ... deocamdata l-ai batut pe unul odata pentru ca a avut tupeul si indrazneala sa iti spuna ca un jucator joaca prost! :dry:

De Dan Petrescu ce sa mai zic. Am revazut zilele trecute montajul cu el pupand steagul crapizilor ... nu imi pot imagina cum de a putut sa pupe carpa aia?!?!

forzateaua

vlad7514.05.2008 04:07

Nu confundati acest gest cu o mare dragoste pentru Steaua. MM este mai rational decat unii jucatori gen: Denis Serban,Jean Vladoiu sau Trica. Ar fi penibil pentru el sa strige impotriva Stelei si apoi sa se vada in galeria Stelei cu fularul la gat! Credeti ca Pancu are o farama de creier cand striga impotriva Stelei iar acasa are poze in echipamentul Stelei???

MM trebuie apreciat pentru inteligenta sa.

MoWeed14.05.2008 05:28

Un gest frumos al lui MM. Oricum plecarea lui a fost inceputul sfarsitului.... :sad2:

vanfootball14.05.2008 05:47
Oare nu va comportati ca o turma acum cu MM , cand e un elegant , dar va comportati ca o turma si atunci , cand a fost grobian? Cineva , in primele posturi de dupa articol chiar a justificat gestul lui MM prin faptul ca a fost indreptat impotriva unui sofer de RATB . Un loser , in conceptia voastra . De parca voi nu ati injurat niciodata vreun Banel cand da cu stangu'n dreptu'. Oare ce i-ar face MM lui vanfootball care cere retrogradarea Stelei ?Sa ne amintim totusi si de ce a zis MM . Ca a avut o discutie cu Borcea inainte de meciul pe care l-am avut noi cu arbitrul Alex Tudor Brad Pitt Wannabe . Si sa ne mai amintim ca Borcea il califica pe MM drept un simplu angajat cu care nu are ce sa discute in polemica Steaua - groapa . MM s-a aratat jignit in momentul ala si a spus ca nu va mai discuta cu astfel de specimene . Bah , ce sa zic si eu acum , traiasca MM si hai retrogradarea , ca toto nu-l iert pe vanfootball ala corectu' de acum cateva zile , asta in treacat fie spus.

In alta ordine de idei , voi chiar credeti tot ce scriu trepadusii astia din presa sportiva ? rocade Dica / Fabianni , MM la groapa si cate si mai cate ? S-a terminat campionatul si trebuie sa manance si ei , pun pariu ca vine Roberto Carlos la Vaslui prin iulie , antrenor jucator in locul lui Dorinel . In rest , ce sa zic , am promis ca nu mai scriu pe aici , pentru simplul fapt ca iubesc Steaua si nu suport sa vad cum se cere retrogradarea Stelei pe un forum al galeriei Stelei . Dar cand am vazut cat de bun e MM acum , in comparatie cu MM lovitorul de RATB-isti , parca va vad ca-l plangeti si pe Jiji dupa vreo 2 ani .

PS :Al dreaq vanfootball asta ce european e el ! Si turma lui de pupincuristi . Nu m-am putut abtine , sorry de flame

:)))

Prostia ta imi da aripi, mai ceva ca RedBull-ul. Asadar, din putul gandirii tale schizoide reiese ca atunci cand il contesti pe creditorul raios, esti...pupincurist. Hmm...ai cam fost absent la orele de logica (se recomanda repetarea clasei a 9-a, poate si ajutorul unui meditator personal).

Cat despre idolul matale din Pipera, sper sa-l vad exilat departe de Romania, sa nu mai miroasa a branza in Ghencea cand deschide gura.

Si zici sa nu credem in schimburile legate de Dica, ha? De ce, domnu' Goe? Pentru ca Becali nu ar face afaceri cu niste contestatari ai CCE castigate de Steaua? Pentru ca e cuprins de spiritul stelist si nu ar da un jucator exponential unor echipe rivale, pentru ca isi respecta angajatii sau pentru ca se prcepe la fotbal?

PS: Care e faza cu "europeanul"? Asa te-au invatat pe tine la scoala, ca numai in UE poate exista corectitudine, si cu precadere spre Vest? Ce-mi place cand se joaca niste unii cu cuvintilii, sa para interesanti. Ah, acum imi dau seama de unde ai invatat asta, mi se parea mie ca recunosc stilul "pipera(t)".

Yoyoyoi14.05.2008 05:59

este un gest cat se poate de logic al lui MM. Exista unii oameni in fotbalul asta care sunt facuti pentru o anumita echipa si pur si simplu nu au cum sa evolueze la alta. Atat fotbalisti cat si oficiali.

grizzly14.05.2008 06:54
hai sa nu ne comportam ca o turma. ca si cum daca a dat intr-un "suporter stelist", a dat in noi toti?! eu nu ma identific in nici un fel ce soferul de ratb care si-a luat-o de la MM. un idiot tot un idiot este, chiar daca e suporter stelist.

daca e sofer de ratb inseamna ca automat ii esti superior? de unde stii tu ca este idiot? il cunosti personal? si-a luat-o de la MM ca respectivul venise cu niste bodyguarzi pe dupa el. altfel, nu stiu daca il mai mancau palmele asa tare. si noi "suporterii stelisti" avem un prost obicei de a ne apara unul pe celalalt, nu sa pupam undeva conducerea.

JDERUL14.05.2008 07:19

O declaratie de bun simt din partea lui MM.Nu cred ca-si au rostul polemicile legate de incidentul cu acel spectator.Un vechi proverb romanesc spune ca ,,drumul iadului este pavat cu intentii bune".

dr.adrian914.05.2008 07:31

iara va pacaleste asta. la fel ca si fostul lui sef un mare mincinos

Verssace14.05.2008 09:33

Intreadevar o delcaratie f frumoasa .. merita sa fie aplaudat cand vine in Ghencea alaturi de Dan Petrescu , stim f bine ca sunt stelisti pana in maduva oaselor . Gresim cand il huiduim pe Petrescu ! trebuie sa ii apreciem pt ce au facut aici .

RaDoooI14.05.2008 10:09

A dat intr-un suporter al Stelei care il injura pe Dica, apoi a fost injurat si el din cate am inteles.

L-am regretat atunci, il regret si acum, consider ca Adrian Ilie nu se poate compara cu el. (cel putin inca nu, am incredere in A.Ilie) Respect MM

Pacat de D.Petrescu, care a tradat Steaua, desi e stelist...

bijoux_bz14.05.2008 10:20

Imi vine sa rad :))))))))))).Dan Petrescu nu este nu a fost si nu va fi niciodata stelist.

Catalyn0714.05.2008 10:39
Imi vine sa rad :))))))))))).Dan Petrescu nu este nu a fost si nu va fi niciodata stelist.

ai vorbit tu cu el si nu stim noi ?

kosm1n14.05.2008 10:40
Intreadevar o delcaratie f frumoasa .. merita sa fie aplaudat cand vine in Ghencea alaturi de Dan Petrescu , stim f bine ca sunt stelisti pana in maduva oaselor . Gresim cand il huiduim pe Petrescu ! trebuie sa ii apreciem pt ce au facut aici .

Deci spune-mi si tu mie cat de stelist esti cand pupi steagul unei rivale precum Rapid si cand cobori de la tribuna oficiala si ii dai un pumn unui suporter! Gandeste-te la astea doua lucruri! Stelist pana la moarte!

ThereauRistul14.05.2008 10:41

---------------------------------------------------

glumesti nu? scuza-ma ca te intreb dar cati ani ai?am impresia ca tu nu ai vazut la televizor atatea meciuri ale Stelei nici cate goluri a marcat Petrescu pt Steaua...nici mie nu-mi mai e atat de simpatik...sigur gestul lui nu se uita usor..dar afirmatia ta e total deplasata...Dan e o legenda pt clubul asta...si e stelist convins...apropos puiu Iordanescu ce zici afost vreodata stelist,sau a fost si nu mai e??/

bijoux_bz14.05.2008 10:43

ai vorbit tu cu el si nu stim noi ?

mai e nevoie ? hai sa fim seriosi. poate ca simpatizeaza cu Steaua ( cel mult). dar pana la a fi stelist mai e cale fooooarte lunge. cale pe care el nu o mai poate parcurge niciodata orice s-ar intampla pentru ca a pupat steagul rrapidului.

«12»