nu sunt credincios,da' sa te auda Dumnezeu!RIP si lu' trica!
nu sunt credincios,da' sa te auda Dumnezeu!RIP si lu' trica!
Eugen Tricã a declarat cã a glumit cînd a afirmat cã ªtefan Iovan ar fi "servitorul" lui Pițurcã. "Iovan este fratele meu mai mare. Cînd eram jucãtor la Steaua tot timpul glumeam cu el. Îi spuneam: «Du-te domn'le și antreneazã o echipã nu mai sta în umbra lui Pițurcã».. Repet, totul a fost la nivel de glumã, iar acest lucru poate sã-l confirme chiar nea' Piți. Am o relație extraordinarã cu Iovan și familia lui. Cum sã-l fac eu servitor pe Iovan altfel decît în glumã?!", a explicat Tricã pentru www.cfrmania.ro.
Continuare articol
o fi adevarat sau nu...asta nu mai stiu, dar cred ca e constient ca ii rupe capu
)asa in gluma
astept sa revin de aproape o luna, timp in care au avut loc adevarate cutremure in sufletul meu, generate de umilintele la care am fost supusi in aceasta perioada. mi s-a defectat calculatorul si nu am putut sa reactionez, precum Steaua in fata cardasiei inamicilor ( nu putem vorbi de adversari pentru ca totul a fost lipsit de fair play). sigur e si vina noastra, dar am contrazis pe cineva care vedea numai conspiratii si acum ii cer scuze si ii dau dreptate. cat despre reactiile celor de la Cluj, vreau sa va spun ca toti au mancat carnea batuta sub seaua cailor de catre atilla si asta e otravita! nu-i mai bagati in seama, fiecare pasare pe limba ei piere. sa vedem insa cum vom onora in noul sezon aceasta cupa adusa de Steaua pentru prima data in europa de est. felicitari capitanului si Stelei deopotriva! si nu uitati- paskanii si ai lui vor da ortul popii si nu vor realiza ce a realizat Steaua. HAIDE Steaua!