ACAB la aia care merita ceea ce nu este cazul si acestui cameraman desi..Primul "A" din "ACAB" inseamna "All".
Daca nu`mi spuneai tu , sa mor daca stiam. Iar in al 2 lea rand acel cameraman era angajat al jandarmeriei deci NU era gabor.
ACAB la aia care merita ceea ce nu este cazul si acestui cameraman desi..Primul "A" din "ACAB" inseamna "All".
Daca nu`mi spuneai tu , sa mor daca stiam. Iar in al 2 lea rand acel cameraman era angajat al jandarmeriei deci NU era gabor.
prima oara pe stadion au fost jucatorii, apoi suporterii si de abia apoi jandarmii. cei din urma au venit, bineinteles, adusi de organizatori ca antidot la "bunele purtari" ale unor suporteri. asa ca orice violenta pe care o suporta "ultrasii" este rezultatul propriei violente de mai devreme. copii aia nu ar fi fost atat de viteji daca erau 3-4 jandarmi. cu siguranta ca ar fi uitat imediat de berile de la bord. viteji de astia sunt pe toate drumurile. idioti, inconstienti si lasi. macar sa o fi dat parte in parte unul din ei cu jandarmul. macar... o sa vada suporterii lui "u" exact cata bunavointa din partea jandarmilor o sa le aduca gestul asta. plus ca trebuie sa te duca mintea extrem de putin sa provoci un razboi pe care nu ai cum sa il castigi. oricum, ceea ce s-a intamplat intra la capitolul bestialitate. nu sunt fetita, nu mi se pare aiurea sa imparti ceva pumni sau picioare cand situatia o cere. dar NU sa il iei la suturi in cap pe un om care nu mai misca. astfel de animale chiar trebuiesc "rupte" de jandarmi, desi ma indoiesc de faptul ca vor face altceva inafara de fugit. si nu radule, nu ai dreptate. stiu destui dintre voi care nu sunt de acord cu ce s-a intamplat. omul ala avea niste ordine de executat, si chiar asa, nu ala e mod de rezolvare a problemei. un ultras nu face asa ceva. ala e un hooligan. un hooligan las.
Pai mai omule care te intitulezi ultras, daca "All cops are bastards", cum adica "la aia care merita"? Ori "All", ori "Some".
SCAB! Desi...
Fapta reprobabila! Sper ca agresorii sa primeasca pedeapsa maxima!De ce s-a ajuns aici? Datorita:
-declaratiilor belicoase ale conducatorilor de club
-spagarilor din justitie care musamalizeaza dosare care incrimineaza astfel de indivizi
-mass-mediei care promoveaza aberant incitarea la violenta prin modul in care manevreaza masele;totul din ndorinta nebuna de a crea scandal si atinge inalte cote de rating.
Toate acestea suprapuse pe lipsa de educatie conduc la escaladarea violentei.Cand ,,educatia" se face cu televizorul,iar cugetarile marilor filozofi ai lumii sunt inlocuite de elucurbatiile unor geanta,boanchis et co.,rezultatele nu pot fii altele.
Pacat ca unii suporteri stelisti nu sunt curiosi sa citeasca si parerile altora,pertinente in majoritatea cazurilor si se hazardeaza in a face comentarii ,un pic deplasate,asta ca sa nu zic ciudate!Din pacate violenta atinge cote ingrijoratoare.Asta si datorita acestor pusti care vad lucrurile doar din profil.Ma refer aici la comentariul putin bizar facut de domnisorul ULTRASH.Stiu ca nu va fi de acord cu cele spuse de mine dar sa ajungi sa nenorocesti un om pentru simplul motiv ca te filmeaza mi se pare o idiotenie!Dar probabil ca astfel de personaje au motive intemeiate pentru a se teme de o persoana INARMATA cu o camera de luat vederi.Altfel nu inteleg de unde atata inversunare contra acelui om care in definitiv isi facea meseria.Sa nu uitam ca toti suntem OAMENI!Cat despre educatie......CARE EDUCATIE?
Domnule,uite cum facem
[...] uite cum facem! mergem la meci de acum incolo 3 ani impreuna! iar eu stau pe randul din fata ta si te filmez non stop 90 de minute. Meci de meci. Oare nu o sa`ti vina sa`mi dai un pumn in gura? So,accepti?
Lege care le perminte jandarmilor sa filmeze grupurile de suporteri? N-am auzit de asa ceva pana acum. Si daca e adevarat atunci sa filmeze cu 10 gabori langa el , sau sa filmeze de la N`shpe metrii nu din mijlocul suporterilor . Sau sa ii filmeze pur si simplu din spate daca chiar vrea sa filmeze deplasarea acestora.
Tu vorbesti cam mult si in necunostinta de cauza. Nu exista nici o lege care sa interzica fotografierea in spatiul public, doar daca obiectivele sunt strategice ( gari, metrou, aeroport , ambasade, cladirile demnitarilor etc). In ceea ce priveste fotografierea persoanelor, ai nevoie de acel model-release doar in cazul in care fetele lor se disting clar si intentionezi sa le folosesti in scop comercial. Daca nu ai acordul lor in scris, trebuie sa le respecti dreptul fundamental la intimitate, astfel se vor "blura" fetele celor ca refuza filmarea sau se va folosi o banda neagra pe ochi, in cazul fotografiilor.
Deci, din punct de vedere legal, fotograful Jandarmeriei este acoperit. Poate filma pe oricine in spatiul public, (chiar si pentru baza de date a politiei), fara acordul persoanei respective. Poti spune ca e imoral sa filmezi pe cineva fara acordul lui, insa nu este ilegal!. Daca va incomodeaza fotografierea, inarmati-va cu o gluga si o pereche de ochelari, nu o sa vi le dea jos nimeni ![]()
Mi se pare putin deplasata atitudinea celor care spun "asa-i trebuie daca s-a dus acolo!". Ultraseria nu e o scuza pentru violenta.
Lege care le perminte jandarmilor sa filmeze grupurile de suporteri? N-am auzit de asa ceva pana acum. Si daca e adevarat atunci sa filmeze cu 10 gabori langa el , sau sa filmeze de la N`shpe metrii nu din mijlocul suporterilor . Sau sa ii filmeze pur si simplu din spate daca chiar vrea sa filmeze deplasarea acestora.
Tu vorbesti cam mult si in necunostinta de cauza. Nu exista nici o lege care sa interzica fotografierea in spatiul public, doar daca obiectivele sunt strategice ( gari, metrou, aeroport , ambasade, cladirile demnitarilor etc). In ceea ce priveste fotografierea persoanelor, ai nevoie de acel model-release doar in cazul in care fetele lor se disting clar si intentionezi sa le folosesti in scop comercial. Daca nu ai acordul lor in scris, trebuie sa le respecti dreptul fundamental la intimitate, astfel se vor "blura" fetele celor ca refuza filmarea sau se va folosi o banda neagra pe ochi, in cazul fotografiilor.
Deci, din punct de vedere legal, fotograful Jandarmeriei este acoperit. Poate filma pe oricine in spatiul public, (chiar si pentru baza de date a politiei), fara acordul persoanei respective. Poti spune ca e imoral sa filmezi pe cineva fara acordul lui, insa nu este ilegal!. Daca va incomodeaza fotografierea, inarmati-va cu o gluga si o pereche de ochelari, nu o sa vi le dea jos nimeni
Mi se pare putin deplasata atitudinea celor care spun "asa-i trebuie daca s-a dus acolo!". Ultraseria nu e o scuza pentru violenta.
Oare ? bine mami ca ai venit tu sa ma trezesti la realitate:) bla bla bla ... legal , nelegal , moral , imoral cert e ca ala a fost unde nu trebuia . Daca ala a fost lovit cu lantul , asta a fost batut, urmatorul nu o sa mai existe! Ai vazut si u poze cu ultrashi pe net ah?
))) de tenesi si blugi n-ai zis nimic =)) dar acum e vara si poate purtam trei sferturi iar in loc de tenesi o ardem in papuci=))
))))
Pai mai omule care te intitulezi ultras, daca "All cops are bastards", cum adica "la aia care merita"? Ori "All", ori "Some".
SCAB! Desi...
Nu am zis ca sunt ultras , poate gandesc logic dar nicidecum sa ma auto-intitulez ca ultras.Tu tot nu intelegi tre sa-ti desenez , deci am vrut sa spun ca nu toti COPS are bastards, desi majoritatea sunt.Deci acel cameraman era angajat al jandarmeriei nicidecum gabor cu scut bulan si gaze.Pentru aia intradevar ACAB . Pt acel cameraman NO ACAB. Hai ca deja o dam in penibil ca nu mai stiu cum sa-ti explic =))))))))) intelege tu ce vrei.
...deci am vrut sa spun ca nu toti COPS are bastards...
Deci NACAB. Sau, cum am zis eu, SCAB.
...gabor cu scut bulan si gaze.Pentru aia intradevar ACAB .
Deci pentru "some cops" ACAB.
De unde rezulta ca pentru "some cops, that are bastards, all cops are bastards". Si acum, Mr Bubble and Squeak, you may enlighten me.
...deci am vrut sa spun ca nu toti COPS are bastards...Deci NACAB. Sau, cum am zis eu, SCAB.
...gabor cu scut bulan si gaze.Pentru aia intradevar ACAB .Deci pentru "some cops" ACAB.
De unde rezulta ca pentru "some cops, that are bastards, all cops are bastards". Si acum, Mr Bubble and Squeak, you may enlighten me.
E mai simplu decat atat.Am inteles ce vrei sa zici insa poate m-am exprimat eu gresit. hai mai bine sa o lasam ACAB.
@axl
Din cate pot deduce eu persoana aceasta e cam pe la al 3-lea user....
Acum zice ACAB, cand un alt user mai vechi de-a acestui personaj(bogdanbabes), avea un topic impotriva ultrasilor:)))
Oricum cert este ca omul avea dreptul sa filmeze acolo, asa ca nu vad de unde felicitarile pentru ceea ce au facut fanii lui U. Datorita acestor personaje, gruparile ultras sunt privite ca niste huligani care vin pe stadion ca nu au ce face acasa si pentru bataie....
@axl
Din cate pot deduce eu persoana aceasta e cam pe la al 3-lea user....
Acum zice ACAB, cand un alt user mai vechi de-a acestui personaj(bogdanbabes), avea un topic impotriva ultrasilor:)))
Oricum cert este ca omul avea dreptul sa filmeze acolo, asa ca nu vad de unde felicitarile pentru ceea ce au facut fanii lui U. Datorita acestor personaje, gruparile ultras sunt privite ca niste huligani care vin pe stadion ca nu au ce face acasa si pentru bataie....
Cred ca ma confunzi.Incearca sa nu induci lumea in eroare.
Atunci cum de pagina ta de hi5 e aceeasi cu a lui bogdanbabes?
Ma rog hai sa o lasam moarta.Oricum fiecare va ramane cu parerea lui ![]()
Oricum fiecare va ramane cu parerea lui![]()
Mo, gandim la fel
intuitia mea imi spune ca unuspecial=redblueultras (bogdanbabes). ( nu ca ar avea vreo importanta, insa asa, ca fapt divers). Lupul isi schimba parul, da naravul ba
))
Oricum fiecare va ramane cu parerea lui![]()
Mo, gandim la fel
intuitia mea imi spune ca unuspecial=redblueultras (bogdanbabes). ( nu ca ar avea vreo importanta, insa asa, ca fapt divers). Lupul isi schimba parul, da naravul ba
))
ASA SI PANA LA URMA CARE E PROBLEMA????
Atunci cum de pagina ta de hi5 e aceeasi cu a lui bogdanbabes?Ma rog hai sa o lasam moarta.Oricum fiecare va ramane cu parerea lui
Ma bucur ca mi-ai retinut pagina mea de hi5.Deci insemn ceva pentru tine. Pe cand un autograf???
Va rog, postati on-topic sau nu postati deloc. Discutiile despre conturi, hi5, shit&stuff le puteti avea linistiti in privat.
Fapta reprobabila! Sper ca agresorii sa primeasca pedeapsa maxima!De ce s-a ajuns aici? Datorita:
-declaratiilor belicoase ale conducatorilor de club
-spagarilor din justitie care musamalizeaza dosare care incrimineaza astfel de indivizi
-mass-mediei care promoveaza aberant incitarea la violenta prin modul in care manevreaza masele;totul din ndorinta nebuna de a crea scandal si atinge inalte cote de rating.
Toate acestea suprapuse pe lipsa de educatie conduc la escaladarea violentei.Cand ,,educatia" se face cu televizorul,iar cugetarile marilor filozofi ai lumii sunt inlocuite de elucurbatiile unor geanta,boanchis et co.,rezultatele nu pot fii altele.
Pacat ca unii suporteri stelisti nu sunt curiosi sa citeasca si parerile altora,pertinente in majoritatea cazurilor si se hazardeaza in a face comentarii ,un pic deplasate,asta ca sa nu zic ciudate!Din pacate violenta atinge cote ingrijoratoare.Asta si datorita acestor pusti care vad lucrurile doar din profil.Ma refer aici la comentariul putin bizar facut de domnisorul ULTRASH.Stiu ca nu va fi de acord cu cele spuse de mine dar sa ajungi sa nenorocesti un om pentru simplul motiv ca te filmeaza mi se pare o idiotenie!Dar probabil ca astfel de personaje au motive intemeiate pentru a se teme de o persoana INARMATA cu o camera de luat vederi.Altfel nu inteleg de unde atata inversunare contra acelui om care in definitiv isi facea meseria.Sa nu uitam ca toti suntem OAMENI!Cat despre educatie......CARE EDUCATIE?
Domnule,uite cum facem
[...] uite cum facem! mergem la meci de acum incolo 3 ani impreuna! iar eu stau pe randul din fata ta si te filmez non stop 90 de minute. Meci de meci. Oare nu o sa`ti vina sa`mi dai un pumn in gura? So,accepti?
Ti-ai pierde timpul!Sunt o fire foarte calma si ,sincer,ma poti filma 33 de ani fara nici un rezultat!!