FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Protest!

«12»
Frona13.05.2008 11:41
Acest incult pe nume arpad pazskany(nu merita cu majuscule) este rezultatul frustrarii provocate de Steaua,si frustrare pe care o sa i-o provocam in continuare.

Asa stiu frustratii sa se bucure,in stilul propriu...de inculti.Lovind cu declaratii lipsite de pic de "bibilica" si insulte,singurele lucruri pe care le-au invatat.

Nu pot sa nu bag in seama ce zice acest gunoi,pentru ca tot ce inseamna rau la adresa Stelei,imi revine si mie,pentru ca e Steaua pe care am iubito, o iubesc si pe care o voi iubi si dincolo de moarte,din aceasta cauza nu pot fii imun la spusele jegului.

arpad pazskany,nu e om,si nici animal nu pot sa zic ca e, pentru ca le-as jignii.Aceasta specie din care face parte acest gunoi se numeste "Frustratus incultus",e o specie pe care din pacate o intalnim din ce in ce mai mult.

arpad pazskany,lasa-ne!! dute in vizuina ta si sa vii cand te-oi chema io'

frustratus incultus...:)):))

florin_b_*13.05.2008 11:43
Baietii astia de la chefere mananca rahat din greu,cica spera sa faca mai multe puncte decat Steaua,pentru ca am facut doar un punct anul trecut. Mai panaramelor,maxima noastra e de 5 puncte,puneti-va obiectiv macar vreo 8 puncte in CL daca va dati mari si tari. In primul nostru sezon daca eram mai atenti,bateam Dinamo Kiev acasa si cu pc de la Lyon faceam 7 puncte,mai multe decat o sa ia nesimtitii astia.

Eu le inteleg frustrarea dar cum poti sa comentezi cand tu ai 2 trofee intr-o istorie de 100 de ani,din care cativa au fost petrecuti si prin Ungaria,asta e echipa "de traditie" din Romania,care vorba lui mezaros,acum cativa ani avea 30 de suporteri.

Ceea ce m-a enervat cel mai mult a fost reactia presei. In orice alta tara,s-ar fi dat de pamant cu jegul asta chelios,la noi li s-au gasit scuze,ca erau euforici,ca bla bla bla. Noroc cu reprezentatii Stelei 86 care i-au pus pe nemernicii astia la zid. Trebuie sa ne obisnuim cu faptul ca vom fi tinta principala din mass-media pentru ca avem un imbecil cu gura mare care va atrage mereu atentie nedorita din partea presei.

pentru bine chefereului sper sa cada cu Barca,Real Madrid si Juventus,iar pe acesta cale le urez noroc mult pentru ca vor avea nevoie in aceasta editie a CL.

Revenind la Steaua,eu sper sa cadem cu o echipa tare in preliminarii si daca e posibil sa o si eliminam,sa intram pe munca noastra in CL,nu cum fac altii la pomana.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

stai linistit..nu cred ca vom intra in grupe..tu crezi ca UEFA va lasa 2 echipe romanest in CL? Una la care merg 15.000 de specatori maxim la meci(Steaua) si alta care habar nu are pe ce lume se afla (CFR Cluj) in dauna unor formatii ca Atletico, Galatasaray ??? Te inseli...sa vezi ca ne face si UEFA nu numai arbitrii din tara...Una la mana ne dau o echipa tare...iar daca ii facem fata ne dau un arbitru "bun"..si ne-am terminat.

PS: Eu cred ca Famagusta se zgaraie de ciuda ca nu e inscrisa in campionatul Romaniei..

PS2: Pt domnul Lupescu: 1: Cand furam romanii...

2. Campioana Federatiei Romane...

2:CFR inseamna Ca**-te fara rusine..toti feroviarii o stiu

amarel13.05.2008 13:40

CFR = Compania Fraierilor din Romania

Cat despre Paskany, m-am exprimat mai sus,am impresia ca fotbalul asta,reprezentat la nivel de investitori 98% de scursuri umane, nu poate atrage decat ...tot asemenea specimene .

Credeam ca il pot pune pe Paskany pe acelasi loc cu BUCSARU !!! GRESIT !!!

suportera_nr.113.05.2008 19:25

am si eu o intrebare: nimeni nu-i suspenda pe acesti nesimtiti jegosi pentru declaratiile lor murdare la adresa Stelei? N-ar fi timpul ca Argaseala sa ceara FRF-ului suspendarea acestor mizerii umane care au atacat Steaua 86 si nu numai?

Off topic: credeti ca oierul il va vinde pe Dica acestor nesimtiti? vi se pare normal sa-l dea pe Dica unei rivale care ne-a jignit atita tiemp? stiu ca inca suntem suparati ca Dica n-a prea ajutat Steaua in ultima vreme, jucand mai slab, dar totusi, sa-l dai rivalei tale la titlu pe cel ce e golgheterul echipei vi se pare firesc? mai mult, sa spui ca daca ii da lui (ciobanului) suma de bani pe care el o cere, se face transferul, totul depinzand de banii oferiti. Adica pentru el nu conteaza decat sa-si ia banii, restul amanuntelor nefiind importante pentru el. Ce nemernic! Ce nulitate, ce creditor cretin, ce idiot! Doamne, scapa-ne de el!

Tupac Amaru14.05.2008 04:36

igen

udaradu14.05.2008 06:31

nu inteleg ce avem noi cu CFR-ul cu muresan si cu pascany ,ei si-au facut datoria si au muncit pentru ei si suporteri lor ,au reusit si sunt fericiti,dece nu ne vedem de casa noastra,de copii nostri de averea noastra,am avut campionatul in mina,l-am pierdut pe mina noastra,ce avem cu alti care au stiut sa-si faca treaba mai bine decit noi?cred ca nu trebuie sa mai repet ca la meciul cu Dinamo am jucat cu 3 jucatori si fara antrenor......aici bateti fratilor nu ce fac alti.

scorpyfcs14.05.2008 18:06

nu stiu dc se baga si cei de la CFR..noi n-avem nimic cu ei..sa-si vada de treaba lor...sa ne lase in pace...CFR-ul e CFR si Steaua e Steaua...

«12»