citat de pe site-ul UEFA: "Steaua's progress in European competition in recent seasons has helped Romanian football".NO COMMENT!
qvot erat demonstratum !!!
citat de pe site-ul UEFA: "Steaua's progress in European competition in recent seasons has helped Romanian football".NO COMMENT!
qvot erat demonstratum !!!
Pacat ca bivolii nu stiu engleza, altfel ar face atac de cord citind asta.
hai sa zicem asa: esti profund religios, atunci esti smerit... deci nu te razvratesti si esti ascultator.. de pilda cand iti zice sheful: "azi bagi echipa a doua si iei bataie".. in felul acesta poti avea constiinta impacata fara probleme, simplu, nu? ;-)
Pai, intrebat la conferinta de presa:
R: De ce ati ales sa introduceti echipa a 2-a in jocul de astazi (n.r. CFR-Gloria Bistrita)?
Sabau: Pentru ca asa am vrut!
Comentariile sunt de prisos ....
![]()
Da' dom'le, exact de la acel meci ! Si nu numai in tara ci si peste hotare !
domnu' ardeleanu nu te cunosc, dar articolul matale este impecabil ca logica si forma! ai punctat perfect toate elementele care asezoneaza situatia actuala a Stelei la sfarsitul acestui sezon atat de trist!
jos palaria!
domnule Ardeleanu, trebuie sa va contrazic cu privire la un amanunt... C-tin Dinu nu a scris acele cuvinte referitor la Steaua de la Sevilla, la marea finala... (asa deduc eu din paragraful articolului dumneavostra) ci referitor la echipa de acum, mai exact la atitudinea pe care a avut-o la meciul cu Dinamo..
problema cea mai mare pe care o vad eu este ca Becali, cel de care depind foarte multe in club, ramane din ce in ce mai mult de carutza in comparatie cu "trendul" din Liga... multe echipe fac pasi mari spre modernizare, eficientizare, intr-un cuvant spre un management profesionist si competent... al nostru patron a ramas tot la mentalitatea aia paguboasa in care "am mai multi bani ca tine" este cheia automata a succesului... daca acum cativa ani ambitia acestui om a adus bine in club, jucatorii de baza ai echipei nu au mai plecat, in schimb acum a devenit profund anacronica si face mult rau...
mai rau ca in comuna primitiva! toti s-au harjonit sau au ranjit spre Steaua, cu ganduri ascunse, de profit indiferent de mijloacele folosite; acum dupa incheierea afacerii, toti, indiferent de castig, continua sa joace mai mult sau mai putin mizerabil. suntem o tara in care onoarea si fair play-ul s-au transformat in lipsa de scrupule, dezonoare si vanzatori de iluzii. poporul sta si priveste smerit si idiot cum este tranzactionat de samsarii pe care-i hraneste. ne meritam soarta!
Suntem incoltiti de peste tot,invidia este enorma...ce bine ar fi fost sa fi ramas unii reprezentanti in UCL...! Am fost injunghiati de la spate,am fost furati.
Forza Steaua!!
Multumim generatia 86 !!!
D-le Ardeleanu, as dori sa verificati daca se poate, litigiul dintre Poli Timisoara si gluscevik, se pare ca "corectul" patron al celor de la Timisoara i-a falsificat semnatura pe contract jucatorului. S-a solicitat de catre comisie o expertiza grafologica in acest caz, iar raspunsul a fost..surprinzator, semnatura nu este facuta de jucator ci a fost scanata si apoi aplicata pe contract. Este vorba de un contract in care Poli ia dat 1800 de euro jucatorului pentru a se opera. Dupa ce a semnat acel contract, cei de la Poli au mai adaugat o fraa prin care jucatorul nu mai are nici o pretentie financiara de la echipa, cu toare ca el mai avea 2 ani de contract. Dupa scrierea frazei, cei de la Poli au scanat semnatura jucatorului si au aplicat-o la sfarsitul frazei.
conform Fanatik-ului de ieri cica marele primar al sectorului 2 HOnTanu a dat galeriei ciinilor inaintea meciului cu noi 100 miluioane lei pt coregrafie!!!!!doamne ce-as vrea sa aiba o mare surpriza la alegeri si sa nu mai iasa primar
Vad ca parerea mea e singulara, de fapt mai era un comentariu negativ, dar a disparut intre timp... Interesanta masura !
Dle Ardeleanu, din toate articolele dv. picura ura. Atacurile dv. ascunse sub aerul unui pamflet sunt urate. Criticati oamenii si din perspectiva aspectului fizic, ca in cazul lui Iancu (obez) si Trica (schilod sau un termen asemanator). Sigur, respectivii au numeroase pacate si nu-mi sunt nici pe departe simpatici. Dar dv. treceti dincolo de caracterul omului si va luati de partea fizica. Trist ! Mai ales ca, judecand dupa poza dv., nu aveti fizic de Adonis.
In plus, Balaci e numit de dv. "Balanceanca". Ce gluma extraordinara, vai, m-am tavalit pe jos de ras ! Sunteti jenant, dle Ardeleanu ! Balaci a fost un mare jucator, intamplarea a facut sa iubeasca Universitatea. Sau marii jucatori sunt doar cei de la Steaua. Daca Hagi sau Lacatus jucau in alta parte, erau subiecte pt glumele dv. slabute ? Probabil ca da.
Articolul pe care-l invocati se refera, asa cum a mai spus cineva, la Steaua actuala, nu la cea din '86. Si in mare parte are dreptate. Sunt jucatori lenesi. Sau doare daca nu o spunem noi si o spune altcineva ?
N-am citit niciun articol al dv. in care sa vad o parere obiectiva despre Steaua de azi. Stiu foarte bine ce a insemnat Steaua de acum 20 de ani, am vazut in direct finalele CCE, am fost pe stadion cand jucatorii au prezentat Cupa Campionilor. Dar Steaua de azi e o parodie a celei de atunci. Si din pacate nu e vina lui Borcea, Iancu, Copos sau a altor imbecili ca s-a ajuns aici. Da, Steaua e atacata, dar Steaua si-a permis singura sa ajunga in pozitia de a fi atacata. Cu multi jucatori mediocri, dar despre care nu spuneti nimic rau, cu un patron pe care mai nou vad ca lumea il apara, cum ca n-ar fi facut ceva rau cu U Cluj. Atata timp cat a facut ceva interzis prin regulament, e rau, nu conteaza ce fac ceilalti !
Mai bine le-ati explica pustilor care va venereaza pentru ca le spuneti exact ce vor sa auda, "noi suntem minunati, restul sunt carpe", ca nu e chiar asa, ca uscaturi sunt si la Steaua din plin, ca un fan Steaua nu e cu nimic mai bun decat un fan CFR, Dinamo etc. Fiecare grup are prostii si desteptii lui.
Dar se pare ca domnul din Cluj al carui mesaj a fost sters, cum probabil va fi si al meu, avea dreptate, ati imbatranit degeaba.
PS: Astept sa fiu numit dinamovist, rapidist sau mai stiu eu cum. Celor care au de gand sa faca asta le spun sa nu se oboseasca, probabil ca sunt stelist dinainte sa se nasca ei. Poate de asta imi permit o parere mai putin radicala. Nu uitati, pentru noi e doar un sport, pentru cei ca Becali e o afacere.
@ robson
Apreciez calitatea comentariului tau, dar atat. Din el reiese o aversiune pe care un stelist nu o poate avea fata de articolele scrise de maestrul Ardeleanu numai pentru stelisti. Cum bine ai spus mai sus poti fi orice altceva, numai stelist nu.
Citindu-ti postarile anterioare am tras concluzia ca nu stii decat sa critici, sa iei peste picior, sa judeci suporterii stelisti, manifestarile lor. Nu esti omul potrivit pentru a face asta si stelistii nu au nevoie de sfaturile tale. Da-le altora.
Vad ca parerea mea e singulara, de fapt mai era un comentariu negativ, dar a disparut intre timp... Interesanta masura !Dle Ardeleanu, din toate articolele dv. picura ura. Atacurile dv. ascunse sub aerul unui pamflet sunt urate. Criticati oamenii si din perspectiva aspectului fizic, ca in cazul lui Iancu (obez) si Trica (schilod sau un termen asemanator). Sigur, respectivii au numeroase pacate si nu-mi sunt nici pe departe simpatici. Dar dv. treceti dincolo de caracterul omului si va luati de partea fizica. Trist ! Mai ales ca, judecand dupa poza dv., nu aveti fizic de Adonis.
In plus, Balaci e numit de dv. "Balanceanca". Ce gluma extraordinara, vai, m-am tavalit pe jos de ras ! Sunteti jenant, dle Ardeleanu !
prostia trebuie sa fie si fudula!