FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 86 mãturã pe jos cu patronul lui CFR (GSP)!

«12»
mountytoma11.05.2008 15:35

la cate a spus paskany, e clar ca are nevie de prezervativ atunci cand vorbeste. se potriveste de minune cu scafarlia aia a lui, goala pe dinafara, goala pe dinauntru.

merita sa [...] pana reuseste o alta echipa din Romania sa castige un trofeu european!

Nicul11.05.2008 15:38
Intrebarea mea este:unde vor juca CFR-istii meciurile de LC?

Sper ca ,mai ales dupa blasfemia asta,nu in Ghencea!

Si inca ceva.Daca se castiga asa de usor Cupa Campionilor pe vremea aia,de ce nici o alta echipa romaneasca nu a facut-o?De ce nu au castigat si altii macar Cupa UEFA sau Cupa Cupelor?Ca doar era usor...

Stadionul de la Piatra Neamt este de categoria a III a , deci au unde sa joace.

Dar asta e mai putin important pentru noi.

Si cum am spus mai sus , ei nu se pot bucura pe ziua de 7 mai , asta e marea problema. Cum sa serbeze 1 mie de oameni in acelasi timp cu alti 5 milioane ?? :)))

nu se poate juca la Piatra Neamt pentru ca orasul nu are aeroport international.

metzzz11.05.2008 15:42

la buda pesta cu ei!

lupi11.05.2008 19:44
Intrebarea mea este:unde vor juca CFR-istii meciurile de LC?

Sper ca ,mai ales dupa blasfemia asta,nu in Ghencea!

Si inca ceva.Daca se castiga asa de usor Cupa Campionilor pe vremea aia,de ce nici o alta echipa romaneasca nu a facut-o?De ce nu au castigat si altii macar Cupa UEFA sau Cupa Cupelor?Ca doar era usor...

Stadionul de la Piatra Neamt este de categoria a III a , deci au unde sa joace.

Dar asta e mai putin important pentru noi.

Si cum am spus mai sus , ei nu se pot bucura pe ziua de 7 mai , asta e marea problema. Cum sa serbeze 1 mie de oameni in acelasi timp cu alti 5 milioane ?? :)))

nu se poate juca la Piatra Neamt pentru ca orasul nu are aeroport international.

stadionul gruia poate organiza meciuri din grupele Champions League:)

dax4711.05.2008 19:53

Campionatul a fost castigat de Federatie ! Toata lumea este impotriva fecaliotului, nu numai suporterii Stelei. Prea au fost concertate atacurile impotriva Stelei in asa fel ca sa zici ca or fi fost doar concidente.

Retardatul ala de bozgor nu avea de ce sa se ia de cea mai mare performanta a fotbalului romanesc. Si-a turnat cenusa-n cap idiotul. Ar fi trebuit sa taca din gura si sa pupe picioarele astora de i-au facut titlul cadou (federatie, arbitri, echipele cooperativei).

Abia astept sa-i vad umiliti in Liga.

cristian01411.05.2008 20:12

"Victoria CFR-ului trebuie sã fie demonstratã în cupele europene". Fostul antrenor al Stelei a vorbit și despre declarațiile finanțatorului de la CFR, Arpad Paszkany: "Noi am întîlnit echipe bune în Cupa Campionilor, atunci cînd ne-am impus. Nu era ca acum, cînd te ascunzi în spatele grupelor, totul era tur-retur. Paszkany nu are dreptul sã vorbeascã de Steaua. Sã nu uite cã CFR e la primul campionat, Steaua are deja 23."

SIR Emerich Jenei

predatorpulse711.05.2008 20:15

Ii felicit pe reprezentantii Stelei 86 pentru modul in care i-au pus la punct pe bivolii astia tampiti de Cluj. ungurii astia nu se uitau la fotbal pe atunci asa ca nu au cum sa stie ca Steaua a mai ajuns in acei 5 ani magici de 2 ori in semifinale si a mai avut o finala pierduta in fata marelui Milan.

Vad ca s-a anuntat deja hegemonia clujului. MM zicea ca a inceput hegemonia Stelei si de atunci nu am mai luat nimic. Pechinezii se laudau cu acelasi lucru si au luat-o in mana in acest an. Cluj va pati la fel mai ales ca ei nu au habar cat de mult pierzi cand joci in CL,cat de epuizant este sa joci acolo si apoi sa vii in campionat si cupa si sa faci fata. Singura lor aventura europeana s-a terminat la primul adversar intalnit asa ca nu ii vad bine in Europa.

Eu le inteleg frustrarea,asa cum o inteleg si pe cea a faunei din Liga 1. Ei sunt niste pitici si asa vor ramane,ca bine a zis Tudorel Stoica,ei au luat titlul in acest an pentru ca a fost Jiji Becali prost. ca sa ne dam seama cat de pitici sunt si fratii lor CFR-isti crapizi,trebuie sa ne uitam la campioatele castigate de echipele respective: CFR-100 ani de existenta,un titlu. rapid-85 ani de existenta, 3 titluri, Steaua Bucuresti-61 de ani,23 de titluri. Cred ca ne facem o imagine cine e echipa reprezentativa a Romaniei. Asta ca sa nu mai vorbim de palmaresul european.

Sa ii lasam pe pispreii astia si aliatii lor de carton si sa ne facem griji doar pentru echipa noastra.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cristian01411.05.2008 20:22

Haideti sa dam dovada de putina toleranta vis-a-vis de "Arpi".

Sa ne reamintim putin :

23.10.1985, Honved Budapesta - Steaua 1-0 (Detari)

06.11.1985, Steaua - Honved Budapesta 4-1 (Piturca, Lacatus, Barbulescu, Majearu / Detari)

Probabil ca a suferit.

metzzz11.05.2008 21:14

Cristian , orice s-ar zice despre echipele pe care le-a intalnit Steaua la acea vreme . numai echipe slabe nu se pot numi. pai pe atunci Honved si Kussy Lahti aia faceau instructie cu echipe din vest. Pai cand tu iei bataie de la Famaguste mai ai si tupeul sa spui ca aia a fost la misto...in locul lor taceam malc.

Nicul11.05.2008 21:18

acesta este parcursul Milanului din stagiunea 1962/1963 :

12.9.1962, Milan - U.S. Luxembourg 8-0

19.9.1962, U.S. Luxembourg - Milan 0-6

14.11.1962, Milan - Ipswich Town 3-0

28.11.1962, Ipswich Town - Milan 2-1

23.1.1963, Galatasaray - Milan 1-3

13.3.1993, Milan - Galatasaray 5-0

24.4.1963, Milan - Dundee F.C. 5-1

1.5.1963, Dundee F.C. - Milan 1-0

Milan - Benfica 2-1 (18' Eusebio, 58' e 66' Altafini)

Acest parcurs seamana cu cel al Stelei, insa nimeni nu a indraznit sa conteste performanta Milanului

stelistu_612.05.2008 08:03
Acest parcurs seamana cu cel al Stelei, insa nimeni nu a indraznit sa conteste performanta Milanului

Pai doar la noi existat ipocriti la Paskany... habar n-are de fotbal.

JustBe12.05.2008 08:37

Belea declaratiile .Unguru asta ar trebui sa se ia de mana cu Jiji........cele mai proaste cunostinte ale noastre anti-fotbal

crossman12.05.2008 12:45

de abea astept sa vad extragerea =)))))))CFR-barca 0-12=)))) Ronaldinho se joaca cu tony(daca mai ramane ronnie) jucatorii cfrului parasesc terenu prea mare umilinta daca joaca in Ghencea sa-i asteptam toti sa le rupem franele :cursing:

FortuneTeller12.05.2008 17:12

IN FINE!!! Iata ca mai exista singe in stelisti, deci se poate!! Noi ceilalti pana cand ii mai lasam pe nesimtiti sa-si bata joc de Steaua noastra?

PS Cand se sesizeaza LPF-ul sa-i suspende pe Iancu, Porumboiu, Trica, etc? Cate suspendari au fost impotriva Stelei si de ce nu se aplica si in sens invers? DE CE ESTE NEVOIE IN Romania SA DAI BANI PT A ASIGURA UN MECI CORECT?

Marius13.05.2008 06:15

"Sã fim serioși, ãla a fost trofeu?", a spus Arpad Paszkany despre Cupa Campionilor Europeni, cîștigatã de Steaua în 1986. Nu, n-a fost. Era prea greu, de era sã-i cadã din mîini lui Bãrbulescu atunci cînd s-a repezit la el. ªi minerele erau cam aiurea. L-au înghioltit pe Boloni, care a dormit cu Cupa în pat la Sevilla. Plus cã amfora aceea umflatã i-a provocat pe cele cîteva zeci de mii de români sãlbatici care au spart geamurile la Otopeni ca s-o vadã. Ce, mai, o rușine de trofeu! De fapt, unicul.

Catalin Tolontan

Dragutzul_stelistul13.05.2008 11:49

auziti Declaratie ca m-am prapadit pe jos de ras cand am citit "Paszkany:"Le vreau pe Werder Bremen și Porto în grupa noastrã" e nebun omu sa mor dak va mint ....oare ce crede Paszkany...ca dak joaca cu Bremen...joaca cu Poli Iasi? :))) e nebun omu lasatil :))))

scorpyfcs15.05.2008 05:49
auziti Declaratie ca m-am prapadit pe jos de ras cand am citit "Paszkany:"Le vreau pe Werder Bremen și Porto în grupa noastrã" e nebun omu sa mor dak va mint ....oare ce crede Paszkany...ca dak joaca cu Bremen...joaca cu Poli Iasi? :))) e nebun omu lasatil :))))

se stie demult ca e nebun...:))...sa dea Dumnezeu sa pice si cu Manchester si cu Real Madrid...eu cred ca 100% nu vor face nici un punct in grupe...vor fi 0 barat.... :yeahh:

«12»