FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 86 mãturã pe jos cu patronul lui CFR (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro10.05.2008 23:49

Jucãtorii care au cîștigat Cupa Campionilor în urmã cu 22 de ani i-au dat replica boss-ului clujean, care spusese cã trofeul Stelei nu reprezintã o mare performanțã.

Adrian Bumbescu, Tudorel Stoi­­ca și Helmuth Ducka­dam. Plus antrenorul lor din seara de 7 mai 1986, Emeric Ienei. Toți pa­tru au lansat ieri acuzații du­re îm­po­triva lui Arpad Paszkany, dupã ce patronul CFR-ului ironizase tra­se­ul Stelei din sezonul în care a cu­ce­rit Cupa Campionilor, spunînd: "Sã fim serioși, ãla a fost tro­feu? A jucat un singur meci, în finalã, în rest cu ce echipe a jucat?!."

Bumbescu: "Întîi, sã învețe limba românã!"

"Ce cautã un neavenit ca ãsta în fotbalul românesc? Dupã ce cã se exprimã foarte greu în limba românã, vine și jignește întreg fot­balul de la noi. Îl rog sã învețe ro­mâ­nește și abia apoi sã pronunțe cu­vîn­tul Steaua. Pînã atunci, n-are voie! E un mare nesimțit pentru cã el ar trebui sã se mai nascã de 200 de ori pentru a putea mãcar sã se apropie de ceea ce a reușit Steaua în 1986. E un anonim în fotbal, un zero barat, care dacã va face 0,5 puncte în gru­pe la toamnã, sã-și treacã în pal­ma­res performanța asta", a atacat Bumbescu.

Ienei: "Cand a aflat cum aratã o minge de fotbal?"

"Vorbește de fotbal Pasz­kany, care acum doi ani nu știa cum aratã o minge? În varã echipa lui a fost eliminatã de o formație de anonimi, iar el vorbește despre un dream team care a cîștigat Liga Campionilor, iar apoi, încã patru sezoane, a fãcut legea prin Euro­pa? Oamenii ãștia sînt pe dinafara fotbalului", a adãugat și Ienei.

Tudorel Stoica l-a completat: "Dacã CFR e acum direct în Ligã e pentru cã Steaua a fãcut puncte în Europa. Nu pot sã vorbesc cu Pasz­kany despre Steaua '86, întrucît la acea vreme el cred cã abia își fãcuse buletin și n-avea nici o treabã cu fotbalul, așa cum vãd cã n-are nici azi. Un lucru trebuia sã-l știe, anu­me cã Honved Budapesta era la acea orã "naționala" Ungariei!".

Parcursul Stelei în 1986

Vejle (Danemarca) - Steaua 1-1 și 1-4

Honved (Ungaria) - Steaua 1-0 și 1-4

Steaua - Kuusisy (Finlanda) 0-0 și 1-0

Anderlecht (Belgia) - Steaua 1-0 și 0-3

Barcelona - Steaua 0-2 (0-0, 0-0) dupã penalty-uri

Ce echipe au cîștigat Cupa Campionilor în anii '80

1981 Liverpool

1982 Aston Villa

1983 Hamburger

1984 Liverpool

1985 Juventus

1986 Steaua

1987 FC Porto

1988 PSV

1989 Milan

1990 Milan

"Trebuie sã eliminãm din fotbal us­cãturi precum Paszkany! Îm­preu­nã cu Pițurcã, Iovan, Be­lo­de­dici, o sã facem un protest oficial la FRF împotriva unuia care a vã­zut Cupa Campionilor doar la TV"

Adrian Bumbescu

"Cine se leagã de Steaua '86 este un prost, pentru cã acea echipã a mai cîștigat Supercupa Europei, a mai jucat o semifinalã și încã o finalã de Cupa Campionilor. Iatã însã cã vine și deschide gura unu' care s-a trezit campion din prostia lui Gigi Becali"

Tudorel Stoica

"El vorbește de Liga Campionilor, cînd CFR anul trecut a fost eli­mi­na­tã din UEFA de o for­ma­ție de lã­custe, cã doar ciprioții ãia se nu­meau Famagusta?! Ciocu' mic, ãs­ta e mesajul pentru Pasz­kany!"

Helmuth Duckadam

CaTaLiNsm StElIsTu11.05.2008 01:11

Pfoai de po*a me' ce i-au tras-o astia la Paskany....=)) hah......l-au desfiintat!

Mi-a placut mult replica lui Tudorel Stoica....curat adevar...

...Si nea' Paskany....vezi c-o pierdut Debretzeny-ul......ca banuesc ca asta te intereseaza mai mult;).

axl11.05.2008 05:19
"Trebuie sã eliminãm din fotbal us­cãturi precum Paszkany! Îm­preu­nã cu Pițurcã, Iovan, Be­lo­de­dici, o sã facem un protest oficial la FRF împotriva unuia care a vã­zut Cupa Campionilor doar la TV"

Adrian Bumbescu

Cei de-o varsta apropiata cu a mea stiu ca in familiile steliste, dupa 86, era obligatoriu si imperativ sa stii lotul pe de rost si sa-l reciti la cerere la vizite, botezuri, iesiri la iarba verde, etc., erai un fel de fala parintilor daca te dadeai astfel in spectacol in fata musafirilor. Eu imi castigam intotdeauna banii de-o inghetata si-o plimbare in carca unchiului pe chestia asta si intotdeauna incepeam cu Bumbescu.

Bumbescu, Duckadam, Majearu, Barbulescu, Belodedici, Iovan, Boloni, Piturca, Balint, Balan, Lacatus.

Respect, Bumbescu!

Cine se leagã de Steaua '86 este un prost, pentru cã acea echipã a mai cîștigat Supercupa Europei, a mai jucat o semifinalã și încã o finalã de Cupa Campionilor. Iatã însã cã vine și deschide gura unu' care s-a trezit campion din prostia lui Gigi Becali"

Tudorel Stoica

Vorbe adevarate, respect, Tudorel Stoica!

dee11.05.2008 06:08

Pazscany are o rautate nativa, (disimulata foarte bine de-a lungul campionatului) care a iesit la iveala prin declaratia asta. Euforia castigarii titlului, "gloria" de moment, nu poate sa justifice lipsa de consideratie fata de cea mai mare performanta a fotbalului romanesc.Vorbele lui voalate si diplomatia aparenta cu care ne obisnuise in declaratiile anterioare, s-au transformat acum intr-o insulta 'curata'.

7 mai a intrat in istorie datorita Stelei si va ramane in continuare o zi "sfanta" ,dedicata exclusiv Stelei. Nimeni nu va consemna si primul titlu obtinut de CFR, tot in 7 mai. Ramai in istorie daca ai facut o performanta, ori daca te numesti Joseph Fritzl. Poate asta-l doare cel mai mult. Starea de performanta nu se face peste noapte, iar gloria nu se cumpara.

MoWeed11.05.2008 07:35

Tudorel Stoica a zis adevarul gol-golut.... imi pare bine ca l-au luat tare pe acest unguras care isi da cu parerea despre fotbalul romanesc.

Trist totusi ca nimeni din conducerea clubului nu a zis nimic despre aceste declaratii ale lui pazkani

Captain RedBlue11.05.2008 07:42

Cineva trebuia sa faca putina ``instructie`` cu impertinentul patron al CFR-ului, ca replica la declaratiile imbecile ale acestuia.

Iar Tudorel Stoica are perfecta dreptate! Titlul CFR-ului a fost castigat din cauza prostiei creditorului Stelei.

Trist totusi ca nimeni din conducerea clubului nu a zis nimic despre aceste declaratii ale lui pazkani

Trist dar adevarat! Asta demonstreaza cat le pasa celor din conducerea actuala a clubului de Istoria Stelei.

laur_2311.05.2008 08:17

Cine sa zica din conducere ??? Nici macar de la Adi Ilie nu ma mai astept ...

Cred totusi ca Laca fierbe la auzul acestor tampenii debitate de un om care este tinut in puf de plebea acestei tari!

Respect maxim tuturor celor care au replicat acelui personaj, dar si celor din generatia lor, partasi la acea seara fabuloasa!!!

metzzz11.05.2008 08:46

Laca nu poate sa zica nimic , pentru ca risca sa fie suspendat. Doar stiti ca toti au ceva de impartit cu noi. Cat despre ce a spus ungurul ala infect , o sa vedem ce vor face ei in UCL. Nu uitati vorbele spuse de Bumbescu , Stoica , Jenei si Helmuth . Ei nu numai ca se vor face de ras , ce mai radeau ei de noi ca am facut doar un punct , dar sa vedeti lacuste sezonul viitor de UCL , numai cate 5 bobitze presimt ca vor lua.

Tudor_BOSS11.05.2008 08:51

Respect pentru legendele Stelei,cum am mai spus niciodata,dar nicioadata ,nu ne veti cumpara istoria. :steagcruce:

metzzz11.05.2008 08:54

Problema e ca ei sunt ofticati , ca titlul lor e doar o umbra a zilei de 7 Mai :))))

Nu dealta da cum sa isi aduca cineva aminte de un titlu castigat de ei pe 7 mai cand Steaua a castigat CCE in ziua de 7 Mai. Chiar si pentru unu care stie mai putin fotbal , e mai usor sa isi dea seama ca ziua de 7 Mai e rezervata Stelei

danimarcu11.05.2008 08:57

Intrebarea mea este:unde vor juca CFR-istii meciurile de LC?

Sper ca ,mai ales dupa blasfemia asta,nu in Ghencea!

Si inca ceva.Daca se castiga asa de usor Cupa Campionilor pe vremea aia,de ce nici o alta echipa romaneasca nu a facut-o?De ce nu au castigat si altii macar Cupa UEFA sau Cupa Cupelor?Ca doar era usor...

MoWeed11.05.2008 08:59

@danimarcu

Cel mai probabil vor primi derogare pentru a juca la Cluj. Din cate am inteles tribuna cealalalta are fundatia turnata si va fi gata pana la data la care va fi inspectia UEFA...

Daca nu, sa joace si la budapesta din punctul meu de vedere, doar in Ghencea nu!!!

metzzz11.05.2008 09:03
Intrebarea mea este:unde vor juca CFR-istii meciurile de LC?

Sper ca ,mai ales dupa blasfemia asta,nu in Ghencea!

Si inca ceva.Daca se castiga asa de usor Cupa Campionilor pe vremea aia,de ce nici o alta echipa romaneasca nu a facut-o?De ce nu au castigat si altii macar Cupa UEFA sau Cupa Cupelor?Ca doar era usor...

Stadionul de la Piatra Neamt este de categoria a III a , deci au unde sa joace.

Dar asta e mai putin important pentru noi.

Si cum am spus mai sus , ei nu se pot bucura pe ziua de 7 mai , asta e marea problema. Cum sa serbeze 1 mie de oameni in acelasi timp cu alti 5 milioane ?? :)))

MoWeed11.05.2008 09:12

@metzzz

Piatra-Neamt nu are aeroport international si nu are un numar suficient de hotele de 3-4 stele. Nu poate gazdui meciuri din CL, decat cu o eventuala derogare....

Steaua_Maniack11.05.2008 09:29

Chiar ca au maturat pe jos cu acest ungur spurcat!!!Bv lor asa trebuie sa procedeze toti Stelistii Adevarati care vor sa apere aceste culori care au facut,fac si vor face in continuare cele mai mari performante din fotbalul romanesc trebuie sa ii invatam minte pe toti cine este Steaua si ca este o onoare sa pronunti acest nume!!!Bv Steaua 86!!!RESPECT!!!FORZA Steaua!!!

stelutawillis11.05.2008 09:34

Bine spus Tudorel Stoica.

forzza Steaua

Astristul11.05.2008 10:01

Felicitari tuturor celor care au curajul sa-l imfrunte pe acest ungur imputit care se crede buricul Pamantului in momentul asta. La conferinta aia de presa zici ca era suporter dinamovist, asa vorbea despre performanta Stelei de acum 22 de ani! :dry:

forzateaua

w3bmaster11.05.2008 10:27

Macar fostele glorii sa ii dea peste nas acestor spurcati ...

In rest numa frustrati ..

Forza Steaua

JDERUL11.05.2008 11:19

Desi se viseaza imparat,bufonul nu poate purta coroana decat cand imparatul doarme!

I.N.Money11.05.2008 13:36

De asemenea oameni avem nevoie in conducere , oameni care stiu ce inseamna intr-adevar Steaua Bucuresti .

Au ajuns toti nespalatii sa vorbeasca de Steaua , clubul care prin performantele sale , prin cupele , campionatele , supercupele si-a facut loc in primele 20 de cluburi all time , ale lumii la trofee castigate . Scoala Mucescu impreuna cu agramatii de la CFR si din presa sa se spele la gura inainte sa vorbeasca de noi .

Ma bucur ca stelistii adevarati le-au dat o adevarata palma acestor mizerii .

il_scorpio11.05.2008 13:41

Asta atinge culmile penibilului! Gigi al nostru da declaratii ca e idiot, ca nu stie ce zice, ca asa l-a invata pe el tac-su sa dea drumu la orice prostie care ii trece prin scafarlie.

Cu Paskany si cu Iancu e mai grav astia sunt retarzi ...astia chiar cred ceea ce spun.

alsign11.05.2008 14:23

Iancu ii ca si gusteru' ... de cate ori vrea sa respire iese si limba ... El vorbeste de depunctare si de puscarie cand el este un hot si un caraghios. Ma si mir cum il mai suporta civilizatia de la Timisoara cu ragaielile lui.

Cred ca nici nu stie nici sa faca o dubla ca i se rup pantalonii :yeahh: :yeahh:

Cat despre Paskany , echipa asta a Clujului ju reprezinta nicidecum fotbalul romanesc. Nu ca nu ar fi buni jucatorii, dar nicidecum nu au fata de campioni asa cum altii doresc sa ne dovedeasca.

Cei care sunt stelisti adevarati nu vor uita cum Rapid ( non combat ) Dinamo ( non combat ) Bistrita ( non combat ) plus federatia romana in frunte cu Lupescu (vezi delegarile ) au ajutat CFR sa castige un titlu de campioana.

Andone nu este un antrenor mare, este mai degraba un antrenor norocos.

Sunt curios cum se va razbuna JJ pe jmecherii care l-au facut ? Cand este vorba de bani machedonul este machedon.

Ma bucur ca fostele glorii isi apara clubul unde s-au consacrat si au cunoscut gloria eterna. Este un semnal de speranta pentru o noua reusita ros-albastra pe plan international.

Cel mai frumos ar fi sa cadem in aceiasi grupa si sa maturam cu ei pe jos , asa cum am facut-o cu crapizii.

:steagcruce: :steagcruce:

JDERUL11.05.2008 14:39

@ alsign

,,Cel mai frumos ar fi sa cadem in aceiasi grupa si sa maturam cu ei pe jos , asa cum am facut-o cu crapizii."

Imposibil. Criteriile care stau la baza alcatuirii grupelor nu permit acest lucru in prima faza a lor.

sarbatoare11.05.2008 15:15

Bravo lor.

Asta este Steaua cea din'86

Maturati cu ungurul pe jos in continuare.Un idiot care nu stie ce inseamna performanta.

Un ungur care nu stie ca datorita Stelei se pot duce direct in grupe.

Pentru el finala cupei campionilor europeni inseamna un singur meci.

Gunoi retardat.

metzzz11.05.2008 15:15

bai baieti , va dau un sfat asa ca intre noi stelistii : nu va mai agitati , ca oricum ei no sa mai aiba parte de famaguste , adica o echipa de rahat pe care n-au reusit s-o bata. Vor intalni echipe mizerabile , ca deastea ziceau ei ca a batut Steaua de a luat CCE , gen Real ,Barca , Liverpool, Manchester si mai nou de ce nu . un Olimpyacos , Panathinaikos sau Fener , Galata etc etc , si o sa vedeti echipa lor aia smechere :)))

eu unu ma relaxez si astept sa inceapa show-ul , sau cum se zice "The show must go on" :D

«12»