FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iancu: Steaua nu poate juca în campionatul viitor. Va fi retrogradatã !

«12»
Matteo10.05.2008 21:43

"Sînt bulversat pentru cã se induce ideea imposibilitãții de a o retrograda pe Steaua. Ei nu pot juca în cupele europene și în campionatul viitor pentru cã vor fi retrogradați. Pentru fapte deosebit de grave, cum sînt cele pe care DNA-ul le va proba în conformitate cu statutele FIFA și UEFA, comisiile federale pot retrograda fãrã probleme Steaua", a spus Iancu la Fanatik Show.

uite cine isi doreste retrogradarea Stelei, pentru nimic, in Liga secunda!!! un tigan libidinos infractor pentru care in fiecare luna vine cate o hotarare de dezafiliere si retrogradare de la TAS ! un [...] care face blaturi pe banda rulanta si fura ordinar cu arbitrii ! .... porcul ajunge la taiere, asadar mi-e teama ca va trebui sa-l invatam pe acest personaj abject ce inseamna PUTEREA Stelei, SI MA REFER LA SUPORTERI ......ia-te de oier [...] NU TE MAI LUA DE Steaua CA N-O SA MAI IESI DIN CASA !!!!!

MoWeed10.05.2008 21:45

Iancu ar trebui sa isi vada de treaba la cum au jucat fulgeratii lui cu Ceahlaul....

Plus ca da dovada de o lipsa clara de cunoastere a regulamentului care zice clar: pentru motivarea adversarelor contracandidatelor sanctiune de 6-9 puncte....

Matteo10.05.2008 21:47

se pare ca acest jeg ordinar face presiuni sa fie retrogradata Steaua.... oare va trebui sa facem o mica revolutie sa invete acest tigan libinos ce inseamna Steaua ?

Marius10.05.2008 21:48

Va invit sa discutam fara injurii gratuite. Nu rezolvam nimic daca injuram sau jignim pe unu' sau altu'.

MoWeed10.05.2008 21:49

Scroafa provine din galeria celor de sub pod, unde frustrarea vis-a-vis de Steaua este mare de tot. Nu e prima data cand ataca Steaua acest om indecent de gras....

Matteo10.05.2008 21:50

Marius fratioare ma lasi naiba in pace, la ce nervi am mai vrei sa imi masor si vorbele cand vorbesc de aceasta tentativa de om?

@ Moweed

as spus-o ieri, a spus-o alaltaieri, dar a inceput sa dea in fiecare zi aceeasi declaratie se pare ca va trebui invatat cumva minte, altfel n-o sa se potoleasca....

Joga Bonito10.05.2008 21:55
se pare ca acest jeg ordinar face presiuni sa fie retrogradata Steaua.... oare va trebui sa facem o mica revolutie sa invete acest tigan libinos ce inseamna Steaua ?

lasa revolutia amice, mai bine inveti sa-ti stapanesti personalitatea colerica, iti mai "cresc" niste neuroni... mai mergi pe la scoala... alea alea

MoWeed10.05.2008 21:57

Pai ce sa-i faci cand o mare parte din presa e impotriva noastra?

S-au scandalizat ziaristii ca vezi-Doamne am fi facut noi blaturi, dar meciul lui de la Piatra Neamt se pare ca nu l-a vazut nimeni(poate pentru ca nu a fost televizat te pomenesti)...

Cel mai bun raspuns ar fi pe teren in campionatul viitor sau prin performante europene(lor le prevad un parcurs european la fel de lung ca al CFR-ului sezonul asta). Totusi in aceste momente imi pare rau ca nu avem un conducator ca MM care sa-l puna la punct pe Jabba

Matteo10.05.2008 21:58

de ce tace Lacatus, ? chiar am ajuns sa acceptam sa-si bata joc de noi toti infractorii ordinari ?

MoWeed10.05.2008 21:59

Pentru ca nu e treaba lui sa-l puna la punct pe Jabba si probabil daca va face asa ceva va fi suspendat(ca doar deh comisiile din Romania respecta regulamentul litera cu litera).

Cum a fost suspendat Goian pentru declaratii ar putea fi suspendat si Laca. Oricum el e antrenor ar trebui sa apara un presedinte sa zica ceva(dar Argaseala nu stie ce sa zica pana nu-l suna pe Jiji)

radoi8610.05.2008 22:11

Apropo de broasca libidinoasa de la Timisoara, bine spunea o persoana pe un alt forum: "daca Iancu continua in halul asta va sfarsi cu un glont in cap".

Au ajuns toti puscariasii sa isi dea cu parerea despre Steaua.

Si toti aia care se nasc talent si mor speranta au inceput sa-si dea cu parerea despre Steaua! Sa luam exemplul lui Chivu, marele fundas Chivu care se trezea el sa critice nu cu mult timp in urma echipa de la WorldCup94.

http://www.sport.ro/stiri/35258/Fotbal-Int...trogradata.html

Iata cum Chivu declara ca nu ar fi o nenorocire ca Steaua sa fie retrogradata. Tocmai marele fotbalist Chivu care pana una alta nu are nici o performanta notabila ca jucator. Sper din suflet sa nu joace la euro acesta jigodie.

Matteo10.05.2008 22:11

practic n-avem pe cineva care sa apere clubul Steaua, Jiji si Argaseala doua rusini, doi retardati care se uita ca dobitoacele cum umflatu asta negricios porcaieste de fiecare data Steaua cum ii vine lui la gura..

Daca acest porc de guineea va face presiuni si va face aliante cu alte echipe (ex Vaslui) sa fim retrogdati pentru ca am motivat adversarii sa joace corect, lucru facut de altfel si de Rusia in preliminariile Euro 2008 cand au premiat Croatia sau Real de Huelva in Spania plus multe alte cazuri, ma tem ca presiunea din partea noastra va fi singura solutie.. ce-au facut suporterii lui U la Cluj ar trebui sa se repete . Ei au stiut sa-si arate dragostea fata de achipa si au fost gata sa se sacrifice pt onoarea ei, oare noi nu putem face la fel ?

casetaprecedentww6.jpgcasetarealba7.jpg

predatorpulse710.05.2008 22:39

Cine sa apere clubul nostru? Jiji? Adrian Ilie? Argaseala? Fiiind adus in locul lui MM,teoretic Adi Ilie ar trebui sa apere imaginea clubului,insa e clar ca nu face fata. Cand intervine in emisiuni sta 5-10 min maxim,are un ton foarte moderat si in general nu ataca rivalii,ceea ce ar fi bine in mod normal ,pentru ca el trebuie sa se ocupe de echipa nu sa se dea in spectacol in emisiuni,dar nici asa nu e bine,sa ne lasam calcati in picioare de toate javrele.

Au ajuns mizerii ca Iancu,Copos,Borcea,Badea,paskzany,muresan si alti "bivoli" sa se ia de numele nostru si cei de la club se fac ca ploua. Sa va dau un exemplu: se fac "special-uri", fanatik show-uri si alte emisiuni de gen ce tin de obicei vreo 2 ore in care se ataca Steaua,intra Adi Ilie 5 min zice ce are de zis,iar restul emisiunii apartine unor jeguri precum stiucan,ivanovici,nanu,geanta,decebal radulescu care dau in echipa in mod constant. Telespectatorul ce credeti ca o sa tina minte, interventia scurta a lui Adi Ilie in care infirma in mod politicos acuzatii de blat,sau elucubratiile de 1 ora jumatate ale faunei din Liga 1 sprijinita de ziaristii "deontologi".

De asta imi pare rau ca nu mai e MM. Pe langa faptul ca mi se pare un manager mai bun ca Ilie(la transferuri si la relatiile cu jucatorii) ii tinea in frau pe acesti babuini,chiar daca exagera si el de multe ori. Nu cred ca statea cu in mainile in san sa asiste cum suntem acuzati de blat la fiecare meci din acest retur, fara sa reactioneze si sa-i puna la punct pe nemernicii astia.

In ceea ce priveste declaratia lui Chivu,ma abtin pentru ca nu stiu daca e scoasa din context sau nu. Daca Chivu a zis "daca e regulementar,nu ar fi o tragedie retrogradarea Stelei" si ziaristii au retinut ultima parte,atunci am fost manipulati. Daca insa a zis-o cum scrie in ziar ii doresc numai "bine" lui chivulete. De fapt sun 2 categorii de oameni care ne vor retrogradati(retrogradare pentru care nu exista suport regulamentar):

1)vesnicii frustrati din groapa,ghiulesti,chefereii,pulisti si alte specii din Liga 1 care vad in acest moment DNA singura lor sansa de a scapa de cosmarul lor Steaua,mai ales ca sezonul viitor e ultimul in care se merge in CL direct si ar scapa de un rival important,daca nu chiar cel mai important.

2)oameni "neutri" sa zicem,care nu au neaparat ceva cu Steaua,dar care o vor retrogradata pentru ca stiu ca Becali nu va mai avea atata expunere mediatica daca echipa sa joaca in divizia B.

Oricum,trebuie sa ne revenim in sezonul urmator,sa strigam contra lui fecali,sa sustinem echipa si sa speram la macar un trofeu.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Matteo10.05.2008 23:00

cu alte cuvinte intreaga conducere a Stelei este de 2 lei, macar Adi Ilie e om cu bun simt ....

eu ma repet, voi ati putea accepta impacati ideea ca vom fi retrogradati pentru ca am motivat adversarii sa joace corect ? lucruri care se intampla la ordinea zilei in alte campionate mult mai importante din Europa si chiar in preliminariile Euro iar acolo aceste procedee nu sunt considerate ca fiind in afara legii, fie in plan sportiv sportiv ori penal....

ati putea accepta ca un tzigan libidinos cu 2 clase sa reuseasca prin aliante cu alti frustrati si prin presiune sa ne retrogradeaze si sa ne pateze pt totdeauna blazonul sfant al echipei noastre iubite ?

Nu cred ca exagerez cand spun ca pt asta va iesi razboi civil .

un msj de la altcineva

"Sa stimulezi financiar pe cineva sa joace corect inseamna mita? Daca da, atunci arestati toti medicii carora daca nu le bagi ceva in buzunar nu se uita la tine...

Arestati toti profesorii carora daca nu le bagi ceva in buzunar nu iti baga copilu' in seama...

Arestati toti functionarii publici carora daca nu le bagi ceva in buzunar nu iei un loc de parcare...

Hai sa fim seriosi! Pai sa aresteze si suporterii lui Dinamo ca au dat 3.500 de euro celui care a marcat gol impotriva Stelei... Aia nu e mita? :))

Se vede de la o posta ca toata faza a fost regizata pentru cazul in care Steaua iesea printr-o minune pe locul 1"

AdrianUltras2510.05.2008 23:23

intai va fi retrogradata echipa aek bragadiru din Timisoara abia apoi sa se discute despre Steaua.

nu de alta dar sa dai bani la oameni ca sa munceasca nu e ilegal.

dar sa falsifici semnaturi, este!

bogdan10.05.2008 23:35

Este imposibil ca cineva dintre stelisti sa nu aiba cunostinte in alte tari si mai precis in America. De ce spun acest lucru? In America "bacsisul" sau "stimularea" este perfect legala. Sunt multe reataurante unde pe noata de plata exista si o rubirca a bacsisului (cota ce inseamna calitatea serviciului prestat). Acest lucru il spun din sursa sigura. Inca ceva care ar trebui sa ne scoata definitiv din aceasta circoteca. Asa cum s-a spus, cum s-a scris si s-a auzit, pana si la cel mai inalt nivel si aici vorbim de competite internatinala Euro 2008 lucru facut de Rusia cand au premiat Croatia, nu mai spun ca in alte campionate este o practica frecventa asa cum spune si Lucescu.

JustBe11.05.2008 05:42

Eu nu stiu cum il filmeaza sau ii ia interviuri lui Acel ,,Iancu de Hunedoara' si ma mira faptul cum a ajuns cu fatza aia in 2008..Asta e Domnul mai face si exceptzii si pentru uni romi.

Sa nu mai vorbeasca mult..Sigur daca era MM ii dadea o replica de nu mai iesea din camera 2 saptamani se ducea doar la baie

TheSithLord11.05.2008 06:11

"Cainii care latra nu musca".Iancu doar latra,de muscat nu e in stare.Poate doar asta stie el sa faca.

In al 2-lea rand,cu totii stim adevarul,ce a vrut Becali sa faca,chiar daca o da la intors.Dar ar fi pacat sa sufere echipa,clubul, din cauza lui.

dee11.05.2008 06:42

Steaua retrogradata? ma indoiesc. Justitia sportiva pedepseste simpla tentativa, insa in tentativa de coruptie trebuie sa fie implicati reprezentantii oficiali ai clubului. In ultimele zile tot se face o paralela cu situatia din Italia, insa sa nu uitam ca acolo au fost implicati oficiali de rang inalt: Luciano Moggi ( director general Juventus), vicepresedintele Milanului, Adriano Giraudo, presedintele lui Lazio, o parte din conducatorii federatiei, conducatori de arbitrii si multi altii. . Din cate stiu ,Becali, nu poate fi considerat un oficial al Stelei, e doar finantator. Becali stie asta ,iar acum incearca sa se ascunda in spatele echipei, stiind ca aceasta nu poate fi retrogradata. Dar el poate si merita sa fie pedepsit! Tot trebuie sa existe o data un precedent, nu m-ar deranja sa inceapa cu el. Oricum, eu am senzatia ca tot acest scandal e o comanda politica (suntem in plina campanie electorala), care va inceta subit dupa 1 iunie.

In ceea ce-l priveste pe Marian Iancu, acesta ar trebui sa inceapa sa mediteze la un nume si la ceva combinatii cromatice,decat sa debiteze ineptii. Se apropie 30 iunie :)

c.ronaldo1711.05.2008 06:43

Cred ca Marian Iancu habar nu are ca Poli Timisoara se zbate prin divizia C iar AEK Bucuresti se va duce anul acesta in Cupa UEFA.

weeezer11.05.2008 07:11

Aici se vorbeste despre 2 chestiuni distincte. Pe de o parte este aberatia lui Iancu, cum ca Steaua ar trebui sa fie, sau va fi, retrogradata (despre care, si aici ma refer si la persoana, si la declaratie, s-au scris deja mult prea multe cuvinte), iar pe de alta parte, se aduc argumente, exemplificand cu cazurile Rusia, respectiv Recreativo Huelva, ca Becali nu ar fi procedat incorect.

Corect, incorect, Steaua joaca intr-un campionat in care regulamentele Ligii sunt clare. Iar acolo, din ce am inteles, intr-un astfel de regulament, incepand de anul acesta (daca nu ma insel), exista un articol clar, in care se precizeaza ca o echipa despre care se va demonstra ca a stimulat financiar adversarul unei rivale, va fi sanctionata. Regulament de care domnii nostri din conducere au fost perfect constienti si cu care au fost de acord. Asa ca nu ii gasiti scuze lui Becali pentru ce a facut, pentru ca, cel putin regulamentar din punctul de vedere al Ligii, nu a procedat corect. Curat murdar.

In plus, pe langa latura neregulamentara a chestiunii... mai e un aspect. Ne batem cu pumnul in piept ca ne europenizam, ca ne civilizam, ca incet incet se duce coruptia din fotbal, ca avem un fotbal corect, etc... dar prin astfel de practici, gen premiarea altor echipe, nu facem decat sa incurajam fenomenul care ne-a dominat fotbalul in epoca Pinalti, Padureanu & co. Ce-ar fi sa se ajunga in situatia in care, o echipa scapata de retrogradare, sa joace "pe bune" impotriva CFR-ului sau a lui Dinamo doar daca ar fi "premiata" de Becali? Mi se pare destul de realizabil.

Unde mai pui ca o echipa (ma rog, aici U Cluj face exceptie) pe care tu, Steaua, o premiezi pt ca i-a luat puncte lui CFR, dupa aia, dupa un timp, echipa aia va ajunge sa joace cu tine. De unde stim ca parte din banii aia nu sunt si pentru a o lasa mai moale in meciul cu tine, Steaua? Si chiar daca nu s-a precizat ca banii aia ar fi si pentru asta, conducatorii, jucatorii echipei respective sunt constienti de "relatia buna" cu Steaua, ca au primit bani de la Steaua, sunt toate sansele sa nu doreasca sa strice prietenia, nu? E moral? E normal? E corect din punct de vedere sportiv? NU.

Asa ca discutati voi despre cacatul pe care il mananca Iancu, aveti mare dreptate, dar nu il scuzati nici o secunda pe Becali pentru felul in care "le face"!

Steaua_Maniack11.05.2008 09:17

nu mai suport sa il mai vad si sa il mai aud pe acest luptator de sumo cum pune presiune ca Steaua sa fie retrogadata si sincer imi doresc sa iesim cat mai multi suporteri Stelisti in strada ca sa ii aratam cine este Steaua!!!Sincer eu zic ca una dintre solutii suntem noi suporterii Stelei, trebuie sa iesim si noi la rampa sa ne aparam echipa sa facem ceva,sa vada aceste scarbe care vor raul Stelei cine este Steaua,sa se gandeasca de 100 de ori inainte de ceara retrogradarea echipei!!!Nu mai pot suport ca Steaua sa fie atacata din toate partile!!!CU Steaua INDIFERENT DE ORICE!!!FORZA Steaua!!!

micutZu' Deni11.05.2008 09:38

Ar fii bine sa retrogradeze Steaua , pentru ca : Becali ar intra la parnai cel putin 10 ani (deci scapam de el) , si Hagi sau Popescu vor cumpara Steaua (sau amndoi:D) , si o sa scapam de tot ce inseamna Gigi , nu copnteaza un an fara Champions League si Astea .... dar o sa putem sa luam cupa Romaniei din B ... si cand o sa revenim in A , o sa avem mai mult valoare ..... si ar fii si un exemplu pentru celelalte echipe (_|_CFR!!!) sa nu mai faca blaturi ....

MoWeed11.05.2008 09:43

Copile, cum poti sa zici ca e bine sa retrogradeze Steaua? Esti nebun?

Becali nu va intra la parnaie pentru ca nu exista dovezi clare impotriva lui(daca ar fi existat, era deja arestat ciobanul).

I.N.Money11.05.2008 10:38

Iancu vorbeste , vorbeste , vorbeste ... dar probabil e ascultat doar de Corsicanu si de Stiucan cu echipa lui de "speciali". Sa fim serios , Jabba mai are un pic si o sa joace in alb-rosu prin Liga a 2 a ,dupa cat si-a batut Zambon joc de el in acesti ultimi ani ,iar dupa ce a vandut tot ce avea mai bun incearca sa intre in gratia suporterilor locali atacand Steaua .

"Trei cluburi fac presiuni ca Steaua sa retrogradeze" zise Iancu , probabil incurajat de Porumboiu si Copos din spate, carora deja le straluceau ochii de bucurie ca exista aceasta posibilitate de a sanctiona Steaua . De ce nu continuam ce am inceput in urma cu o luna cand trimiteam in judecata pe oricine ataca Steaua ? Iar stam si nu actionam in niciun fel? Daca au inceput ceva , atunci sa continue si sa ii arda pe astia la buzunare pana o sa le fie frica sa spuna si cuvantul "Steaua" .

«12»