FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Posibili

«12»
Padrese15.06.2005 17:38

Poate fi Alecsanco unde din antrenorii straini cu care se "negociaza"?

Sa nu uitam ca ne-a adus titlul din 98 si a jucat si in finala de la Sevilla si cred ca a invatat cate ceva la Barca

Padrese16.06.2005 01:28

"Finantatorul Stelei a declarat ieri că negociază cu doi tehnicieni din afară preluarea echipei din Ghencea. Nu mă grabesc, e timp, mai ales că programul de pregatire este facut. Acum negociez cu mai multi antrenori. Doi sunt din strainatate si cîțiva din tară, a declarat Ciobanul. Cele mai vehiculate nume sunt: Matthäus, Gullit si Del Bosque, tehnicieni pe care latifundiarul si i-ar dori la echipă" (prostport)

Astia de la ziar ori vor sa arunce niste nume aiurea ori ciobanul a luat`o razna cu totul - pai el n`are bani nici sa plateasca primele de campionat si vrea sa aduca antrenori din astia?

Iar cu progaml echipei facut dupa cum spune si Ienei se pricepe el la asa ceva? El nu e in stare sa articuleze 2 fraze coerent dar sa faca ceva asa complex.

Virgil16.06.2005 02:36

Jucatorii si antrenorii Stelei in editia de campionat 1997/98 castigata de noi au fost urmatorii :

Lotul: Ritli, Tene, G Rotaru - Reghecampf, Baciu, Ad Matei, Belodedici, Rachita, Miu, Ogararu, Csik I,Al Zotinca -D Serban, Lincar, Militaru, Rosu, Szekely, Trica, Coporan, I Dumitrescu, Lutu, Duro, Lascarache - [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Danciulescu, Ciocoiu, M Luca, Hrib, Ceno

Antrenori: Mihai Stoichita - Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]/Emeric Ienei director tehnic din octombrie

Alesanco a fost doar in visele noastre.Eu nu-mi amintesc sa fi antrenat vreodata Steaua.Desi stiu ca s-a pus problema ca el sa fie adus.

Nero16.06.2005 05:57

Nu cumva era antrenorul Craiovei? Cea care in ultima etapa a facut 2 - 2 cu Rapid? :? Si in urma acestui rezultat, Steaua a devenit campioana?

No, daca e asa, atunci cu siguranta ca el a adus titlul in Ghencea, chiar daca nu antrena la Steaua :wink:

BlackWoolfy16.06.2005 17:49

Protasov :lol:

«12»