Voi va dati seama in ce hal a ajuns Steaua daca ne punem toata sperantele fie in Dorinel-antrenorul, in conditiile in care Dorinel nu a antrenat nici un meci (si lasati-ma cu fotbalul german si pozitia de secund la Steaua...), fie in Dorinel-jucatorul, cel care a implinit 37 ani !...
S-a speculat foarte mult daca Hagi este sau nu omul lui giovanni. Sincer, chiar nu am chef sa dezbat acum acest subiect. Dar ma vad nevoit sa va mai intreb inca o data : vi se pare ca un antrenor serios si dornic de o reala performanta, care iubeste Steaua si nu i-ar fi indiferent ce rezultate va avea in perioada urmatoare, are motive sa vina la Steaua ??? In aceste conditii, dupa ce Jiji a zis ca pentru un jucator schimba zece antrenori ?? Dupa ce Jiji a zis ca isi consulta finul(=jucator) cand numeste antrenorii ?? Dupa ce Jiji schimba un antrenor cu 3 etape inainte de finalul campionatului, cand echipa e pe locul I ?? Dupa ce acelasi Jiji recunoaste ca a sunat la puaza meciului care decidea campioana si a "dat comanda" de-o schimbare ?? In fine, dupa ce acelasi cioban cretin are nesimtirea sa-l sune pe antrenorul dat afara pe usa din dos si sa-i propuna sa se intoarca ??
Offf, mai oameni buni, ori eu am luat-o razna, ori exista niste fisuri in rationamentul vostru :roll: De ce sa vina un astfel de antrenor astazi la Steaua ? Cum ar putea el sa-l schimbe vreodata in min 60 al unui meci vital pe Florentin Dumtitru ? Cum ar putea sa-l tina vreodata pe Radoi rezerva (presupunand ca Radoi ar merita vreodata postura asta) ?
Cand suntem suporteri si venim la meciuri indiferent de conducere, de vreme, de adversar, dar nu avem nici o obligatie fata de echipa, e usor ! Dar antrenorul e pus acolo nu sa iubeasca Steaua (sau nu in primul rand de-aia), ci s-o faca sa fie prima !!
In aceste conditii, cred in continuare ca Hagi merita inteles pentru gestul facut, Walter merita respectat chiar, iar pentru noi - singura solutie care lasa loc unei sperante care sa dureze mai mult de luna august este plecarea ciobanului ! :evil: :evil: :evil:
Sau, pentru cei care pot crede asa ceva, metamorfoza lui 8O