FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Posibili

«12»
Padrese14.06.2005 15:16

Intr-o ordine probabila ar fi cam

Petrescu - care ar putea aduce ceva jucatori de la Sportul, dar si el e omul impresarilor ca Hagi

Dumitriu - care are avantajul ca a lucrat cu jucatorii si Becali il poate ordona usor

Stoichita- care nu sta prea pe roze la Otelul si a mai lucrat la Steaua

SF-uri: I Dumitrescu,Grigoras,D Munteanu, Iordanescu,Panduru,Landi.

Cine ar mai putea fi?

dawid14.06.2005 15:57

cred ca Petrescu va fi antrenor...

Legat de refuzul lui Hagi cred ca si-au bagat din nou coada Popescu (vezi cazul Plesan cu plecarea lui fictiva la Galata doar ca sa nu fie adus la Steaua - sa fim seriosi nu cred ca bascanii si-ar mai fi dorit in acel moment romani dupa esecul Ovidiu Petre, tamas si bratu), si Giovani (nu cred ca iar fi convenit ca viitor actionar la Dinamo, sa fie invins de Steaua tocmai prin Hagi).

Nu pot sa-mi explic cum de Hagi care afirma raspicat ca nu mai vrea sa plece din Romania si-a schimbat parearea in conditiile in care ar fi primit tot ce-si dorea (in limita posibilitatilor) din partea patronului.

Iar daca va pleca in strainatate doar pentru bani atunci inseamna ca Steaua nu mai inseamna nimic pentru el..... in consecinta nici el nu va mai insemna nimic pentru mine.

Imi tot vine in minte raspunul lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] "as veni si gratis", " as veni si gratis", "as veni si gratis", "as veni si gratis"...........

kyd14.06.2005 15:59

Orice antrenor va veni la Steaua tot se va baga Gigi peste el iar in acest caz sa se faca el antrenor principal,secund si de portari.

SSK14.06.2005 17:45

Din pacate, in aceste momente chiar nu-mi vine in minte nici un posibil nume de antrenor pentru Steaua. Bine, un nume acceptabil, nu Titi, care cica mai nou a castigat si titlul... :evil:

Dan Petrescu se pare ca l-ar fi refuzat deja pe cioban. Strict ca antrenor mi se parea o varianta buna de incercat. Mai ramanea problema "steagului visiniu" :x

Nu-mi vorbiti de Stoichita, asta intra la categoria antrenorilor voiajori.. Si ce daca a antrenat pe Steaua ? Vreti sa vina la noi pana in iarna, cand isi va da demisia ca sa accepte "oferta de a prelua nationala Algeriei, care isi doreste sa contruiasca o echipa competitiva pentru a ataca Mondialele din 2012" ?!?

Oricum, iata primul mare efect al prostiei ciobanului. Am stat atata vreme si l-am "admirat" pe la toate emisiunile si posturile TV posibile (in frunte cu 0TV, desigur...), sperand probabil ca imensa cantitate de prostie revarsata nu se va abate prea mult in curtea Stelei. Rezultatul il vedem insa azi : nici un antrenor serios si dornic de performante nu vrea sa lucreze cu ciobanul !!! Este si logic, dupa cele care i s-au intamplat lui Zenga, cine isi mai risca pielea (in afara de saracul Laca, care ar risca orice pentru Steaua...dar nici el nu merita sa se injoseasca intr-atat !) de dragul Stelei ?

Ciobane, vinde-ne si impusca-te ! :evil:

BlackWoolfy14.06.2005 17:50

TIGANUL ala de Petrescu nu are ce cauta in Ghencea daca ar veni chiar ca Jiji face pipi pe noi clar ne sfideaza :evil: :evil: :evil:

Gaby15.06.2005 02:33

Petrescu e omul lui Giovanni, n-o sa riste prietenia cu impresarul pentru 6 luni la Steaua. Si el si Hagi sunt diplomati, dar e clar ca nu vor sa vina la Steaua. Cred ca si unul si celalalt vor astepta job-uri bune din strainatate aduse de Giovanni sau inlaturarea lui Andone.

Padrese15.06.2005 03:06

Din cate zic astia ciobanul ar bate spre Panduru daca Petrescu il va refuza ceea ce nu e tocmai rau tinand cont ca a jucat la Steaua a aratat la Timisoara ca e in stare sa faca o echipa buna, se face iubit de suporteri, problema e ca nu cred ca sa se inteleaga temperamentul sau cu probabile pareri ale lui Becali in legatura cu echipa.

Gaby15.06.2005 03:21
Din cate zic astia ciobanul ar bate spre Panduru daca Petrescu il va refuza ceea ce nu e tocmai rau tinand cont ca a jucat la Steaua(Campioana Romaniei 2005) a aratat la Timisoara ca e in stare sa faca o echipa buna, se face iubit de suporteri, problema e ca nu cred ca  sa se inteleaga temperamentul sau cu probabile pareri ale lui Becali in legatura cu echipa.

Steaua a batut cu 8-1 pe terenul Timisoarei, cand aceasta era antrenata de Panduru. Panduru este un personaj nesociabil si nesuferit. Am ajuns sa apelam la astfel de oameni ? 8O

Virgil15.06.2005 04:15

Chiar asa e,Panduru e un tip pus mereu pe harta.E un razvratit.Nu e bun.

Am sa extrag din urna SF propusa de Padrese,un nume.

Dorinel Munteanu.

Ne batem capul de pomana,avem antrenorul in curtea noastra.Un antrenor care are in spate scoala germana de fotbal,bazata in primul rand pe disciplina,forta si mentalitate de invingator.

Nici Hagi,nici Petrescu,nici [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si nici Panduru,nu pot fi mai buni decat el.In fond sunt toti de varste apropiate,toti au jucat afara,au luat contact direct cu fotbalul mare.

Omul de care avem nevoie,e Dorinel Munteanu.Un personaj onest,disciplinat,ambitios,cu capul pe umeri,care stie ce vrea !

Gaby15.06.2005 04:30

In conditiile de astazi (diferite de cele de ieri) intr-adevar, s-ar putea ca Dorinel sa fie cea mai buna alegere.

Doar ca s-ar putea ca maine conditiile sa fie iarasi schimbate. Am vazut un post pe site ca Dorinel ar putea merge la CFR Cluj, antrenor-jucator. Nu stiu care este sursa acestui zvon.

Padrese15.06.2005 06:49

Nu stiu daca Dorinel este omul care sa bata cu pumnul in masa si sa se ia in gura cu Becali pentru a-si impune punctul de vedere, mai degraba il vad ca pe cineva care sa lase de la el decat sa se puna rau cu altcineva.

De asemenea postul de antrenor nu se compara cel de jucator (luati exemplul Hagi)trebuie experienta care se capata in decursul anilor iar Steaua in acest moment are nevoie de un antrenor experientat pentru a pregati mintal jucatorii pentru niste meciuri foarte grele ce vor urma in competitiile europene

Adi15.06.2005 07:04

Cred ca in acest moment Munteanu este o varianta mai buna decit Panduru, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau Petrescu. Munteanu are experienta fotbalului mare, de ceva timp a fost si secund la Steaua, s-a pregatit intens pentru licenta PRO, e creierul din jocul Stelei, asa ca chiar cred ca e o solutie destul de buna si una cu sanse mari de realizare. Dupa mine lipsa de experienta nu e o problema: "mare experienta" a acumulat Zenga la National!!! si uite ca a reusit.

Totusi ar fi o presiune de 10 ori mai mare daca ar ajunge antrenor-jucator la Steaua, mai ales pentru preliminariile Ch League.

Sunt convins ca in aceasta situatie Becali se va consulta cu Piturca!!!

Just-Do-It15.06.2005 08:26

In conditiile in care Zenga si Hagi au refuzat, cred ca cea mai buna solutie o reprezinta Dorinel Munteanu.. Insa cu aceasta solutie cred ca il vom pierde pe Dorinel din pozitia de jucator :cry: http://www.Steaua.trei.ro

Bisquit15.06.2005 08:46

1. Dan Petrescu nu e chiar asa de prost sa nu vada ce se-ntampla la noi, ma refer la comportamentul lui Jiji plus ca nu e genul de bun diplomat sau..."conducator".....el fiind o fire destul de irascibila care, a-ti vazut si voi, a avut destule iesiri nervoase in campionatul trecut! 5 etape si e dat afara!!! Pun pariu...

2. Dumitriu e prea batran si lingau' lui Becali. Ar face tot ce ar comanda Jiji, am pierde, si ar fi tras la raspundere tot el. VARZA!!!!A-ti vazut de ce a intrat Dinita la pauza!!!!"Patronul e patron"!!!

3. Stoichita eu zic ca e bun ca antrenor dar e un om cu judecata si nu ar accepta sa lucreze cu un asa conducator.....sunt sigur! Plus ca are promisiuni de la conducatorii Otelul-ui de al sprijinii in formarea unei echipe, are un salariu destul de mare pentru div A, "ce s-ar mai lega la cap"?

Nu va suparati pe mine dar eu zic ca suntem intr-un mare impas...

valentin198515.06.2005 08:59

Cu riscul de a fi exclus de pe forum si luat la bataie de Padrese eu cred ca Titi ar fi o solutie buna de antrenor.Eu imi aduc aminte ca am avut o perioada foarte buna cu el antrenor principal si pun pariu ca fara el antrenor in ultimele 3 etape iar ne "laudam" ca suntem campioana morala.Sa fim seriosi cu Zenga nu bateam 3 zile daca jucam,la Brasov.

Ziceti de Titi ca e lingau si altele,dar stelistilor voi credeti ca ciobanul va respecta vreodata pe cineva ? Nu uitati ca dementul asta se crede unsul lui Dumnezue.

Eu va spun ca pe Hagi nu il regret nici un minut.Nu are ce cauta la Steaua una dintre slugile lui Ion Becali si ,sincer nici nu cred ca va fi vreodata mare antrenor.Dorinel trebuie sa mai joace macar un an si dupa aia sa-l facem antrenor.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu poate veni antrenor pentru ca superjucatorul,obiectivul numarul de transfer al lui Real Madrid,fundasul care e de doua ori mai bun decat Belodedici in vremurile sale de glorie, capitanul armatei oierului Marele Mirel Radoi,pentru care prezenta la nationala a devenit o corvoada, nu il are la suflet.

Eu totusi l-as vrea si pe Panduru pentru ca sunt sigur ca el e singurul care ar avea curajul sa il infrunte pe oier si pe unii dintre seniori de la Steaua.

Forta Steaua!

Padrese15.06.2005 10:03

:lol: Stai fara grija ca nu ma cred memelusa sa bat stelisti, respect parerile tuturor, doar ca asa cu iti spuneam si pe private Titi nu va face echipa ci doar va face antrenamentele fizice ca si teren va intra cine va dori Becali si acolitii lui- cum a declarat sambata

Iti dau dreptate cu Panduru e in stare sa se bata cu oieru dar totusi nefiind pe pozitii egale cred ca nu ar avea mari sanse de izbanda

Padrese15.06.2005 10:18

Ma uitam prin echipele din istorie si ma minunam ce antrenori am avut - Ilie Savu,Stefan Dobay,Stefan Kovacs,C-tin Teasca,Ghe Constantin,Valentin Stanescu,Emeric Ienei,Florin Halagian,AnghelIordanescu.

Iar acu din cauza unui cioban parvenit cretin nu mai doreste sau nu mai are curaj nimeni sa antreneze aceasta echipa.

valentin198515.06.2005 10:34
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ar veni in orice conditii.El este un stelist adevarat nu ca Hagi .
I.N.Money15.06.2005 13:09

orice numa NU Dorinel...avem nevoie d el in teren...

ADRIAN PACURAR15.06.2005 13:46

Nu vine nimeni , e acuma o sa vada ca numai banul nu rezolva problememle , vrea antrenor ,sa scoata bani grei din buzunar si sa aduca unul care vine , dar pe bani grei.

dawid15.06.2005 14:27

din pacate Padrese ai avut dreptate, Petrescu e si el la fel ca Hagi omul impresarilor.

Toti il blameaza pe Gigi ca se baga peste echipa.....ce sa-ti spun de parca ar fi singurul PATRON care ar face asta .... berlusconi si acum cred ca face echipa la Milan .... sa nu-l uitam pe morati care la inter il baga si il scoate pe recoba din echipa dupa cum ii tuna lui.

Daca ar fi fost stelisti adevarati nu cred ca ar fi refuzat nici Hagi nici Petrescu ... (dupa cum zicea Zenga "Steaua nu se refuza") ....

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] deocamdata nu a prea avut rezultate ,exceptand Otelul, si inteleg ca ar fi un risc pentru Gigi sa-l angajeze, dar pentru simplul fapt ca a ramas UNICUL STELIST ADEVARAT eu unul l-as pune antrenor pe viata la echipa....sa astepte mult si bine Petrescu, Hagi si altii ca ei sa antreneze vreodata in Ghencea..

Se vehiculeaza faptul ca refuzul lor e rezultatul faptului ca se pune prea multa tensiune pe accederera in grupele Ligii....daca ar fi fost antrenori de valoare, luptatori adevarati, invingatori, ar fi acceptat provocarea.....asa ca sa nu-i plangem prea mult, am pierdut niste antrenori fara rezultate, lasi, pierzatori !!!

La echipa avem nevoie de caractere adevarate ca Radoi si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...

P.S. Nu-l mai blamati degeaba pe Gigi care dupa spusele proprii a venit la Steaua pentru imagine, macar omul e sincer, intorceti-va privirile catre cei care se autonumesc "stelisti de mici", iar atunci cand li se ofera privilegiul de a veni la echipa prefera echipe anonime de prin Vaslui si saruta cu nonsalanta steaguri visinii...

Spuneti-mi si mie cine e adevaratul vinovat ?

ADRIAN PACURAR15.06.2005 14:35

Gigi , a provocat razboaie , a facut multe declaratii aiurea , e vai de Steaua noastra , si Gigi cred ca s-a plictisit de fotbal ,asa ca nu stiu ce se va intampla pe viiotr , l-am vazut la national TV , a spus ca nu mai se bate cu coruptia ,etc , e stresat , haituit , presat , e vai de el.El si-a creat razboaie , acuma le duce greu si e plicitistit, haituit.

dbd15.06.2005 14:36

si pana la urma cine a venit sau cine va veni ..caci sunt cam neutru cu stirile de la distanta asta !?

SSK15.06.2005 14:47

Voi va dati seama in ce hal a ajuns Steaua daca ne punem toata sperantele fie in Dorinel-antrenorul, in conditiile in care Dorinel nu a antrenat nici un meci (si lasati-ma cu fotbalul german si pozitia de secund la Steaua...), fie in Dorinel-jucatorul, cel care a implinit 37 ani !...

S-a speculat foarte mult daca Hagi este sau nu omul lui giovanni. Sincer, chiar nu am chef sa dezbat acum acest subiect. Dar ma vad nevoit sa va mai intreb inca o data : vi se pare ca un antrenor serios si dornic de o reala performanta, care iubeste Steaua si nu i-ar fi indiferent ce rezultate va avea in perioada urmatoare, are motive sa vina la Steaua ??? In aceste conditii, dupa ce Jiji a zis ca pentru un jucator schimba zece antrenori ?? Dupa ce Jiji a zis ca isi consulta finul(=jucator) cand numeste antrenorii ?? Dupa ce Jiji schimba un antrenor cu 3 etape inainte de finalul campionatului, cand echipa e pe locul I ?? Dupa ce acelasi Jiji recunoaste ca a sunat la puaza meciului care decidea campioana si a "dat comanda" de-o schimbare ?? In fine, dupa ce acelasi cioban cretin are nesimtirea sa-l sune pe antrenorul dat afara pe usa din dos si sa-i propuna sa se intoarca ??

Offf, mai oameni buni, ori eu am luat-o razna, ori exista niste fisuri in rationamentul vostru :roll: De ce sa vina un astfel de antrenor astazi la Steaua ? Cum ar putea el sa-l schimbe vreodata in min 60 al unui meci vital pe Florentin Dumtitru ? Cum ar putea sa-l tina vreodata pe Radoi rezerva (presupunand ca Radoi ar merita vreodata postura asta) ?

Cand suntem suporteri si venim la meciuri indiferent de conducere, de vreme, de adversar, dar nu avem nici o obligatie fata de echipa, e usor ! Dar antrenorul e pus acolo nu sa iubeasca Steaua (sau nu in primul rand de-aia), ci s-o faca sa fie prima !!

In aceste conditii, cred in continuare ca Hagi merita inteles pentru gestul facut, Walter merita respectat chiar, iar pentru noi - singura solutie care lasa loc unei sperante care sa dureze mai mult de luna august este plecarea ciobanului ! :evil: :evil: :evil:

Sau, pentru cei care pot crede asa ceva, metamorfoza lui 8O

BlackWoolfy15.06.2005 17:02

Fratilor am citit mesajele voastre si am tras o concluzie la noi in Ghencea este HAOS TOTAL cum vom iesi nu-mi trece prin cap da mie imi este tare frica sa nu ajungem ca u.Craiova :evil: :evil:

Gigi PLEACA DRACU DIN Ghencea :evil: :evil: :evil:

«12»