@firfirel
Uite de exemplu pe un alt topic se vorbea de Ilie Nastase. Daca a adus zeci de milioane de euro de-a lungul timpului federatiei de tenis, crezi ca la un sport mult mai popular ca tenisul nu ar reusi sa aduca destui bani?
ar fi ceva. dar pina vin sponsori adusi de nastase, ii trebuie bani sa cumpere clubul aici e buba. iar brandul asta deja costa foarte mult. iar problema nu e musai cine vine , ci faptul ca Becali nu o va ceda nici mort. mai ales ca se autofinanteza de ani buni. nu vedeti ca nu cumparam decit putin ?imprumutam citiva ciumeti, cumparam ce zice giovani ca ar putea vinde peste 2 ani. amintitiva ca jj a amenintat cu faptul ca acu Steaua e o afacere si ca va vinde jucatori, deci nu il mai intereseaza musai performanta. si cum nu va vinde Steaua , eu ce dracu fac, ca is stelist de 47 ani.
si sunt stelist pentru ca aia e. problema e ca bezmeticul asta se crede intradevar unsul domnului si ca astfel nu i se intimpla nimic. nu stie nici sa minta macar, e un potlogar, dar e al nostru si nu stiu daca o sa scapam prea curind de el. asa ca ce facem? eu nu pot sa nu mai fiu stelist, pina mor