FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce ținem cu Ursul?

«12»
firfirel10.05.2008 09:10
@firfirel

Uite de exemplu pe un alt topic se vorbea de Ilie Nastase. Daca a adus zeci de milioane de euro de-a lungul timpului federatiei de tenis, crezi ca la un sport mult mai popular ca tenisul nu ar reusi sa aduca destui bani?

ar fi ceva. dar pina vin sponsori adusi de nastase, ii trebuie bani sa cumpere clubul aici e buba. iar brandul asta deja costa foarte mult. iar problema nu e musai cine vine , ci faptul ca Becali nu o va ceda nici mort. mai ales ca se autofinanteza de ani buni. nu vedeti ca nu cumparam decit putin ?imprumutam citiva ciumeti, cumparam ce zice giovani ca ar putea vinde peste 2 ani. amintitiva ca jj a amenintat cu faptul ca acu Steaua e o afacere si ca va vinde jucatori, deci nu il mai intereseaza musai performanta. si cum nu va vinde Steaua , eu ce dracu fac, ca is stelist de 47 ani.

si sunt stelist pentru ca aia e. problema e ca bezmeticul asta se crede intradevar unsul domnului si ca astfel nu i se intimpla nimic. nu stie nici sa minta macar, e un potlogar, dar e al nostru si nu stiu daca o sa scapam prea curind de el. asa ca ce facem? eu nu pot sa nu mai fiu stelist, pina mor

MoWeed10.05.2008 09:15

N-a zis nimeni sa nu mai fii stelist, dar sa fii stelist nu inseamna sa il doresti pe Becali la club in continuare sau sa-l sustii

eddie the 'ead10.05.2008 09:31

Probabil ca s-a deschis sezonul la "urs" (care urs, ca e o maimuta infecta). Daca e asa, succes la vanatoare!

In ceea ce priveste sondajul, cred ca e problematic. Si intrebarile alea pot fi puse astfel incat unul care isi doreste sa plece microbul, dar se teme ca Steaua nu va mai avea finantare (domnul Sorin Camner si altii de pe acest site, oameni bine intentionati, sunt sigur), va raspunde ca il prefera pe individ la echipa. Nu mai cred de mult in sondaje, oriunde si de oricine ar fi facute, in procente sau in promisiuni becalice (vezi treaba cu "daca suporterii... plec").

Tudor_BOSS10.05.2008 09:42

Sunt total deacord cu parerile voastre.E adevarat imbeculul asta a terfelit numele Stelei,a terfelit legendele Stelei,dar daca pleaca cine draq sa vina??? Toti care "investesc" in fotbalul nostru de 2 bani sunt niste vagabonti imbogatiti prin frauda.Credeti ca vin investitori seriosi care sa traga pentru echipa in adevaratul sens?,eu unul ma indoiesc.Poate se desteapta in ultimul moment si baga bani adevarati in club,poate ca isi revine dupa ce a fost prostit si manarit de CFR.,pentru ca eu cred ca asta a fost.Nu-mi vine sa cred in ce mizerie e bagat numele Stelei!!!! Mi-am dorit titlul asta foarte mult,pentru a nu merge jegurile alea de la CFR direct in UCL.Ei au facut cele mai mari manevre in campionat,dar asta e nu? Va dau cuvintul ca nu-l sustin pe Becali,dar cand vad ca Iancu si Muresan vor si cer retrogradarea Stelei ,parca suna a complot impotriva noastra.Oricum a fost un campionat de cacao si l-a castigat echipa care a facut cele mai multe aranjamente(blaturi) atat in tur cat si in retur.Eu de asta nu-l invinuiesc atat de tare pe Becali in cazul U Cluj.Sper sa nu ma judecati gresit. :steagcruce:

Steaua_Maniack10.05.2008 09:52

Sa plece oieru si sa vina un investitor strain puternic sa poate da 20 de milioane pt un jucator si sa plateasca salarii de la 1 milion de euro in sus!!!!De asta are nevoie Steaua!!!Cand se vehicula in urma cu cativa ani ca Becali ar vrea sa vanda Steaua 2 rusi erau gata sa ofere 200 de milioane de euro banii jos!!!M-am saturat sa il aud pe oier ca e cel mai bogat din tara ca are 3 miliarde de euro avere si nu e in stare a aduca cativa jucatori cu adevarat valorosi la Steaua!!!FORZA Steaua!!!

Viorel-Gabriel10.05.2008 10:36

Mai fratilor voi nu vedeti ca este manarie de la Liga ca Becali sa fie scos din fotbal ca vorbeste prea mult si Steaua sa fie retrogradata in divizia B. Aceasta lege care au adoptat-o ei dc nu s-a folosit in campionatul trecut, cand Dinamo era pe locul 1si Steaua si CFR Cluj se luptau pentru locul 2 care ducea in Liga. Becali a declarat la ca da 2 milioane de euro la dinamovisti dak vor bate CFR-ul. Dc atunci nu sa facut nimic? atuci oare nu erau legi? nu avea cine sa le aplice? dc se ataca numai in Steaua, de parca CFR, rapid, Dinamo,Poli ar fi echipe care joaca curat...Forza Steaua fular-campionii:steag_sah_mic:

mirceaor10.05.2008 10:47

Adevarul adevarat are doua aspecte:

1. Moronul de oier desconsidera suporterii si gloriile Stelei pe motiv ca "sunt banii mei, clubul meu, io sunt sef acilea si voi puteti sa va urcati pe pereti daca nu va place da mine ca tot nu plec" , ne face de minune in tara si in strainatate cu declaratiile si actiunile lui atinse de o megalomanie tembela...

2. Cu imbecilul de cioban ca finantator, pardon, creditor, s-au obtinut niste calificari in Liga Campionilor, o semifinala de Cupa UEFA si niste titluri ...

Depinde cum pui in balanta lucrurile

xDaJACKALx10.05.2008 11:06
@firfirel

Uite de exemplu pe un alt topic se vorbea de Ilie Nastase. Daca a adus zeci de milioane de euro de-a lungul timpului federatiei de tenis, crezi ca la un sport mult mai popular ca tenisul nu ar reusi sa aduca destui bani?

Cred ca cineva care a muncit cat de cat pentru banii lui nu investeste in fotbal sau o sa bage ca si Copos, cu picatura si numai dupa ce s-a asigurat ca nu iese in pierdere.In plus ca sa bagi bani in fotbal la noi iti trebuie un stomac puternic :biggrin:

Sunnyblack10.05.2008 11:51
sa plece. sa vina Borcea. sa vina Iancu. sau unguru. sau mititelu,dinel, pinalti sau taher.

cine dracu vreti sa vina? investitori romani? corecti si curati? de unde dracu, ca astia daca au adunat citeva sute de mii de eur. restul e can can. bani multi s-au facut de golani ordinari din banii nostri . care acum investesc in fotbal. pentru ca ii face aproape intangibili. ca si pe cei din spatiul sovietic. nu spun extra ca nu e. sau poate visati la cine stie ce miliardari americani?

vorbesti de parca Becali o facut miracol la Steaua.

nui problema ca cine vine la Steaua, problema este ca oieru nu pleaca dela Steaua.

tu esti chiar asa de destept mah sa crezi ca nimeni nu vine la Steaua?

Steaua este profitabila pt oricare "investitor", dece nu pleaca Becali dela Steaua?

ca face pierderi nu? nu zic ca daca pleaca Becali, la anul o sa castigam Cupa UEFA,

dar eu o sa fiu iara in suflet adevarat stelist. sufletul si altitudinea conteaza, nu numa banul.

sa vede ce face banul din oameni, nimeni din toata europa nu umbla atata dupa bani ca noi romani :-(.

cand onoaria si mandria nu mai inseamna nimika in Romania, atuncia am pierdut "toti noi romani" si toata "tara" noastra.

"desteaptate romane" degaba ca toti mai prosti neam facut................

si ne lasam condus de niste jigodi................

w3bmaster10.05.2008 12:19

Daca ne raportam la ce e in Romania si ce e in afara ...... cam asta e ideea

Aceasta tara nu are nici o scapare

Acest popor nu are nici o scapare

Forza Steaua

dax4710.05.2008 12:33

Discutii inutile - fecali si familionul lui nu vor vinde in veci Clubul Steaua Bucuresti ! De ce ? Simplu - fara Steaua ei sunt zero - toti - cu toti banii lor !

Va certari degeaba ! Steaua e in coma si va muri in curand. Steaua pe care o stiam noi de cand eram mici. Se transforma incet din cea mai galonata echipa in cea mai urata echipa. In 10 ani o sa-i scada cota atat de mult, incat o sa ajungem ca Dinamo, Craiova, Timisoara, sau mai rau, rapid, in ce priveste numarul de suporteri. S-a creat un puternic curent anti-Steaua, si acest fenomen ia amploare si mai mare cu fiecare an.

Sunt multi retardati care inca cred cu tarie ca fecali a venit la Steaua ca sa o ajute. Pe astia nu am cum sa-i ajut, sa-i luminez, sa le deschid ochii. Si ei, ca si fecalul, traiesc pe alta lume.

Realitatea e foarte simpla - fecaliotul n-a fost, nu este si nici ca va fi vreodata stelist ! Singurele lui interese sunt faima, adulatia prostimii si banii ! Niciodata interesele Stelei ! Pentru ca daca i-ar pasa catusi de putin de Steaua, n-ar face-o de ras si nici nu i-ar creea atatea probleme si dezechilibre.

Voi ramane stelist pana la moarte, chiar si daca se va desfiinta clubul ! Dar nu voi accepta niciodata bataia asta de joc a oierului astuia, nu-l voi aprecia si vota vreodata in viata mea ! Daca va pasa de Steauanu trebuie sa sustineti un astfel de personaj. Mai bine sa retrogradam si in D, dar numai sa scapam de aceasta ciuma, numita Becali !

Lasati presa sa zica ceea ce este platita sa zica, dar ganditi si analizati faptele cu neuronii vostri ! Nu-i lasati pe ceilalti sa va faca sa ganditi si sa actionati asa cum va dreseaza ei !

Capul sus, privirea inainte si inima de fier !

"A fost odata Steaua..."

SSK10.05.2008 13:51

Sau am putea sa ne vedem de fotbal, ca de fauna fotbalului oricum suntem scarbiti cu totii...in mod egal.

alexmk1710.05.2008 15:29

In primul rand, specia numita ziarist roman sportiv s-a dovedit a fi cea mai proasta specie posibila!

Cand spuneau de impozite, cretinii de ziaristi nu stiau despre ce vorbesc! Impozit trebuiau sa plateasca cei care primeau suma si sa o declare la stat, si nu cel care da suma!

In al doilea rand, oricat de mult l-am contestat si il contest pe dobitocul analfabet, aici avem de a face cu un abuz al autoritatilor si cu prostia fara de margini a acestora! Este inadmisibil sa iei niste bani dintr-o masina, doar pentru ca "trebuia sa se intample ceva"! Asta inseamna ca oricand, autoritaile pot intra in masina, casa, proprietatea cuiva, ca "asa vrea ei!"

Despre "Tembela de la ultima pagina din gsp" nimic??? Ea nu a oferit mita de 100 de mii de euro, finlandezilor la meciul Finlanda - Cehia din anul 2005, pentru a-si apara corect sansele? Si culmea, Finlanda era in primele trei la nivelul scazut de coruptie din lume! Acum vin niste cretini, gen Buzarin sau Geambasu care la acel caz erau ...... COMPLICI, si ne dau lectii! Uite ba unde era moralitatea!

Galeria unor javre perverse a oferit marcatorilor din meciul cu Steaua o prima de 3500 de euro! Oare nu este EXACT acelasi caz?

Si acum una si mai tare: Daca ORICE presedinte de club din lume ofera prime de joc la obiectiv, nu este EXACT acelasi lucru, considerand ca jucatorii au contracte pentru care joaca??? Cu alte cuvinte, ca si in acest caz, oricine da prima de joc la propria echipa ofera o MITA! Toti sunt platiti ca sa faca acelasi lucru! AAAA, daca era invers, da! Atunci era corupere, pentru ca erau platiti impotriva interesului societatii reprezentate!

Si eu si tu si oricine lasa un bacsis la restaurant, tuns, piata, etc, suntem potentiali datatori de Mita, pentru ca oamenii aia sunt platiti sa-si faca treaba!

Eu pun pariu ca si copii de la gradinita rad de cretinitatea DNA si de comentariile unor cretini numiti: ziaristi sau pareristi pe la emisiunile de gen! Ma refer la un Cartianu, Stucan, Radulescu Dece-lebrat, Nanu "prosportu ma-tii si al lui tac-tu", Buzarin, Geambasu, Banciu, etc!

Sforza10.05.2008 16:53

Ai pus punctul pe i.

Foarte bun comentariu.

In primul rand, specia numita ziarist roman sportiv s-a dovedit a fi cea mai proasta specie posibila!

...

metzzz10.05.2008 16:59
Sau am putea sa ne vedem de fotbal, ca de fauna fotbalului oricum suntem scarbiti cu totii...in mod egal.

corect. Dar care fotbal ?? Ca noi nu prea mai practicam fotbal de la un timp.

kop11.05.2008 13:18

Pe Steaua n-au cum s-o retrogradeze fiindca pe cale sportiva e vorba de tentativa de sponsorizare nu de trantire a meciului. iar diferenta asta exista in regulament si n-au ce sa-i faca. maxim e 9 puncte penalizare.

Pe cale judecatoreasca e clar ca suntem in campanie si se lucreaza intens la denigrarea lui Jiji. Partea proasta e ca nu au prins flagrantul. Deci Jiji nu va mirosi puscaria pe care o merita cu varf si indesat.

in al treilea rand nu uitati ca Jiji nu apare in acte la Steaua. de aia se lafaie la realitatea ca lui personal nu au ce sa-i faca. in schimb e bagat teia Sponte si astfel clubul Steaua.

Conluziile mele sunt:

1. Jiji nu ajunge la puscarie (si e mare pacat fiindca i-ar prinde extrem de bine sa vada ca nu poate sa faca chiar orice in tara asta)

2. in caz ca dna dovedeste (cum.. nu prea stiu) ca banii erau pt U si judecatorul da sentinta de mita atunci Steaua ia penalizare 9 puncte. (oricum dupa un proces luuung)

3. Jiji nu va fi pe viata la Steaua. traiesc cu speranta asta in fiecare zi.

4. eu personal voi tine cu Steaua si in B si in C si atata timp cat o sa existe clubul asta. in fond daca o echipa ca juve a reusit sa-si revina dupa acel soc fantastic... si Steaua va reusi indiferent ce ii rezerva viitorul.

Steaua Noastra va straluci mereu!

The Flyer12.05.2008 06:56

@alex

tati,uite de aia s-a trezit si totlontan sa declame :"toti suporterii Stelei sunt de acord cu practicile domnului Becali,pentru ca Steaua are de cistigat"!!din cacatul de emisiune de la RTV!

pai,eu unul,nu-l sustin pe gibon,nu-i sustin discursurile timpite si nici grandomania aferenta acestui personaj trist!nu e prima oara cind il doare in fund de Steaua,lui sa-i fie bine!eu unul il vreau un puscarie,iar daca nu se poate,IL VREAU MORT SI UITAT!si nu-l voi sustine niciodata,mortii lui de cioban infect!

dorel8212.05.2008 09:42

asemenea manevre sunt imorale, dar sunt si neregulamentare. se stie ca anul trecut s-a introdus in regulament pedeapsa pentru aceste. nu e o noutate aparuta peste noapte. impozitul pt acesti bani nu Steaua trebuie sa il plateasca, ci jucatorii clujeni, care trebuie sa ii declare la venit. U Cluj nu are nici un ban, deci cum justifica jucatorii aceasta sursa de venit? nu o pot declara prima de la u, pt ca u nu are bani!!! si daca nu o declara sunt pasibili cu puscaria

«12»