FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa-l stergem din Istoria Stelei!

«123»
Sorin Camner10.05.2008 03:40

Singurul lucru pe care l-am priceput este:

Ilie Nastase? Care, cel care in 1996 candida la primaria Bucurestiului si a fost infundat de Ciorbea. Bai, tata, nu e vorba despre dragoste aici. E vorba despre realism. Nu-l gasesc. Repet: Singura persoana care a facut o oferta concreta pentru Steaua este Vantu. Daca vreti un hot, ma rog....

Pe de alta parte, asa de sus cum va tratez, pentru ca asa credeti voi, aflati ca e mai bine sa-ti pastrezi nivelul intelectual dacat sa incerci sa-l cobori. AAAAAAA, ca nu esti inteles... Pai nimeni nu opreste pe nimeni sa invete. Problema este, o repet, ca nu vorbim despre vise. Vorbim despre realitatile vietii. @Recoba, probabil ca ai prins cate ceva, dar copiii ii educi, nu te cobori la nivelul lor decat in frageda pruncie. Iar fiului meu n-o sa-i spun niciodata ca, atunci cand intra in polemica cu cineva, in lipsa de argumente sa ia o bata si sa-i dea in cap. Pai, daca metzz crede ca eu am ramas la nivelul comunismului ce pot eu sa-i mai spun? Cand argumentelor li se raspunde cu: "Ba pe-a matii", ce mai pot eu zice? Probabil ca, daca am fi fata in fata, in clipa in care eu as folosi aceleasi argumente pe care le folosesc in scris, mi s-ar da c-o caramida in cap.

Cand v-am spus sa nu mai cumparati ziare, ati spus ca nu se poate. Ca sunteti legati de ele. Cand va spun folositi luciditatea si logica, ma faceti comunist, apropo - ceausismul e o forma de comunism, nu invers, imi spuneti ca-l ling pe Becali, ca-l votez pe gibon, ca ma dau mare.

Asa, cum sunt eu, batran, lingau, comunist, perimat, increzut, voi sustine Steaua, indiferent de situatie. N-o sa intelegeti niciodata ce inseamna dragostea. Despre voi, cei care huiduiti cand echipa joaca prost, care ati cutezat sa intrati la vestiar si peste Jenei, rusine sa va fie!, care va dati mari cand suntem in frunte, dupa care fugiti, de ce n-ati umplut miercuri stadionul?, ma indoiesc, sincer.

Si, scuzati-ma, poate nu aveti nevoie de unii mai altfel. Noi, cand cineva ne vorbea de Apolzan, ii sorbeam vorbele. Voi, democratii, cei crescuti in lumea asta la care noi nici ca visam acum 30-40 de ani, voi folositi sintagma leninista: "Cine nu e cu noi, e impotriva noastra". Pacat... Poate o fi si un Soljenitan prin preajma sa va dea desteptarea. Unul de varsta noastra. Hodorogii in mormant!

Va salut si n-am cuvinte.

Marius10.05.2008 06:40

Ilie Nastase? Care, cel care in 1996 candida la primaria Bucurestiului si a fost infundat de Ciorbea.

Nu Sorine, Ilie Nastase, cel care aducea 20 de milioane de euro pe an la bugetul Federatiei Romane de Tenis. Asta din contactele si cunostintele lui, convingand oamenii sa sponsorizeze tenisul de camp din Romania.

metzzz10.05.2008 10:21

Ilie Nastase? Care, cel care in 1996 candida la primaria Bucurestiului si a fost infundat de Ciorbea. Bai, tata, nu e vorba despre dragoste aici. E vorba despre realism. Nu-l gasesc. Repet: Singura persoana care a facut o oferta concreta pentru Steaua este Vantu. Daca vreti un hot, ma rog....

Ca sa vezi cat de incult poti fi , ca sa nu te jignesc =))))))))))))))))))))))))))

pai ba baiatule , sau tataie , NU MA INTERESEAZA POLITICA IN FOTBAL. putea sa candideze si la presedintie ca nu are a face. Ilie Nastase a facut din c...t bici la FRT si crede-ma ca ar face in orice sport s-ar duce. Omu e cunoscut pe toata planeta. Da tu esti prea idiot ca sa intelegi ceva din lumea asta. Cand ti`am spus ca inca traiesti in epoca ceausista nu am grejit. Dovada a ceea ce gandesti tu.

mirceaor10.05.2008 10:56

Cred ca un investitor strain , potent din punct de vedere financiar, ar fi varianta ideala. Si cand spun strain nu ma refer la strain in gen Taher, ci chiar strain de mocirla fotbalului de la noi. Un om care sa se inconjoare de o echipa manageriala adevarata, care sa nu aiba pasiuni, prietenii, suste, datorii, legaturi, acces la butoane samd. O persoana care sa vada preluarea pachetului majoritar de actiuni ca pe un business, precum se practica in Anglia in ultimii ani. Toate acestea intelegand ce reprezinta Steaua in Romania si peste hotare, respectand pasiunea suporterilor si pricepand faptul ca Steaua a fost, este si trebuie sa fie in continuare Numarul Unu mereu.

MALDINI10.05.2008 11:09

Daca vreodata ( desi ma indoiesc ) , ciobanul va scoate Steaua la vanzare , va avea zeci de oferte !! Si nu numai din tara, si din strainatate.Dar totusi sa fim realisti, ciobanul nu da Steaua nici daca intra in puscarie.Tot el o va conduce de acolo...

w3bmaster10.05.2008 11:49

Nu e asa de simplu ca sa plece Gigi

e putin mai complicat

Stii mie miar convenii sa facenm cum e la Barca cu socios da as vrea sa vad cati se gases sa dea nuj 500-1000 eur pe an sa fie socios .....

Forza Steaua

metzzz10.05.2008 12:24

e putin mai complicat

Stii mie miar convenii sa facenm cum e la Barca cu socios da as vrea sa vad cati se gases sa dea nuj 500-1000 eur pe an sa fie socios .....

Forza Steaua

intr`o tara in care salariul este de 5 milioane tu ai sarit la 500 -1000 euro. cam fantezist. Daca ziceai de 100-200 de euro nu cred ca ar fi o problema prea mare pentru cei ce iubesc Steaua.

Tudor_BOSS10.05.2008 14:41

You can buy presidents,big planes,fancy yachts,but you can NEVER buy OUR HISTORY: :steagcruce: 23 Campionate,20 de Cupe ale Romaniei,5 Supercupe ale Romaniei,1 Liga Campionilor,1 Supercupa Europei :steagcruce: .Steaua YOU'll NEVER WALK ALONE.

Recoba10.05.2008 20:25

"Asa, cum sunt eu, batran, lingau, comunist, perimat, increzut, voi sustine Steaua, indiferent de situatie. N-o sa intelegeti niciodata ce inseamna dragostea. Despre voi, cei care huiduiti cand echipa joaca prost, care ati cutezat sa intrati la vestiar si peste Jenei, rusine sa va fie!, care va dati mari cand suntem in frunte, dupa care fugiti, de ce n-ati umplut miercuri stadionul?, ma indoiesc, sincer. "

@Sorin Ba da intelegem ce inseamna dragostea si faptul ca suntem mereu an de an la stadion dovedeste chestia asta.Stim ce inseamna dragostea neconditionata fata de club ,nu fata de jucatori.In momentul cand jucatorii devin niste nesimtiti alegi sa lasi un pic stadionul gol sa vada ce inseamna a juca fara publicul pe care ei il iau ca atare.Nu trebuie sa avem impresia ca daca ii sustinem neconditionat vai ce vor muri ei pe teren pentru noi ..NU, mentalitatea romanului este ceva de genul:..lasa ca nu se supara deci pot sa fac si data viitoare. Ai zis ca noi am trait numai victorii si campionate.Nu neaparat.Am trait si umilinte care la timpul lor au necesitat masuri.Am trait infrangeri in Ghencea la care am plans...am trait un 3-1 al tiganilor in Ghencea care a fost pierdut de Jenei , care cu tot respectul pentru el si ce a facut, omul traieste numai din amintiri si sevilla.Sa ti amintesc ca in momentul cand a plecat de la Steaua eram in prapastie si din punct de vedere al performantei si financiar.Normal ca trebuia Jenei un pic urecheat.Am trait si un 4-1 al petrolului in Ghencea la fel de umilitor.Si da am trait si un campionat pervers si mizerabil pierdut in penultima etapa in fata cainilor. Toate astea ne clatina dar ne revenim si ne iubim clubul si culorile ca intotdeauna.Jucatorii trebuie sa si castige respectul.Iar patronul nu cred ca la avut vreodata...Cat despre un investitor iti zic ca odata ce s ar zice ca Steaua e de vanzare ar sari si cei mai anonimi dar si cei mai celebrio milionari.Daca s ar vinde Steaua pun pariu ca taher ar vinde rapidul ca sa cumpere Steaua :biggrin:

Si pana la urma sa ajungem intai in situatia sa vanda Becali si sa vedem optiuni de investitor...

Ps Am prins putin din vremurile alea de euforie democratica si au fost niste momente de neuitat.Desi eram un mic copil in carca lu taicamiu si mama imi zambea de langa el, in timp ce ascultam discursurile lui campeanu de la balconul universitatii...Dar nu cred ca asta ma face neaparat un om mai bun fata de ceilalti.Am considerat ca tu in momentul cand ai aruncat in fata chestia asta cum ca ai fost prezent si ai stirgat pentru libertate in 90, ai facut o intr un mod ostentativ fata de niste oameni care probabil nu aveau cums a prinda vremurile alea.Si sincer asa cdeva nu e frumos.A ca au mentalitatea inca in formare si sunt gata sa ti crape capul ca nu esti de acord cu ei, nici o problema, in timp isi vor da seama.

dany.r10.05.2008 20:41

e putin mai complicat

Forza Steaua

da ar fii o un lucru bun ...si deapre Gigi...a gresit mult dar are si partile lui bune ...ar trebui sa cumpere jucatori valorosi nu sa dea bani la altii!!!!!

Sorin Camner11.05.2008 11:52
"Asa, cum sunt eu, batran, lingau, comunist, perimat, increzut, voi sustine Steaua, indiferent de situatie. N-o sa intelegeti niciodata ce inseamna dragostea. Despre voi, cei care huiduiti cand echipa joaca prost, care ati cutezat sa intrati la vestiar si peste Jenei, rusine sa va fie!, care va dati mari cand suntem in frunte, dupa care fugiti, de ce n-ati umplut miercuri stadionul?, ma indoiesc, sincer. "

@Sorin Ba da intelegem ce inseamna dragostea si faptul ca suntem mereu an de an la stadion dovedeste chestia asta.Stim ce inseamna dragostea neconditionata fata de club ,nu fata de jucatori.In momentul cand jucatorii devin niste nesimtiti alegi sa lasi un pic stadionul gol sa vada ce inseamna a juca fara publicul pe care ei il iau ca atare.Nu trebuie sa avem impresia ca daca ii sustinem neconditionat vai ce vor muri ei pe teren pentru noi ..NU, mentalitatea romanului este ceva de genul:..lasa ca nu se supara deci pot sa fac si data viitoare. Ai zis ca noi am trait numai victorii si campionate.Nu neaparat.Am trait si umilinte care la timpul lor au necesitat masuri.Am trait infrangeri in Ghencea la care am plans...am trait un 3-1 al tiganilor in Ghencea care a fost pierdut de Jenei , care cu tot respectul pentru el si ce a facut, omul traieste numai din amintiri si sevilla.Sa ti amintesc ca in momentul cand a plecat de la Steaua eram in prapastie si din punct de vedere al performantei si financiar.Normal ca trebuia Jenei un pic urecheat.Am trait si un 4-1 al petrolului in Ghencea la fel de umilitor.Si da am trait si un campionat pervers si mizerabil pierdut in penultima etapa in fata cainilor. Toate astea ne clatina dar ne revenim si ne iubim clubul si culorile ca intotdeauna.Jucatorii trebuie sa si castige respectul.Iar patronul nu cred ca la avut vreodata...Cat despre un investitor iti zic ca odata ce s ar zice ca Steaua e de vanzare ar sari si cei mai anonimi dar si cei mai celebrio milionari.Daca s ar vinde Steaua pun pariu ca taher ar vinde rapidul ca sa cumpere Steaua :biggrin:

Si pana la urma sa ajungem intai in situatia sa vanda Becali si sa vedem optiuni de investitor...

Ps Am prins putin din vremurile alea de euforie democratica si au fost niste momente de neuitat.Desi eram un mic copil in carca lu taicamiu si mama imi zambea de langa el, in timp ce ascultam discursurile lui campeanu de la balconul universitatii...Dar nu cred ca asta ma face neaparat un om mai bun fata de ceilalti.Am considerat ca tu in momentul cand ai aruncat in fata chestia asta cum ca ai fost prezent si ai stirgat pentru libertate in 90, ai facut o intr un mod ostentativ fata de niste oameni care probabil nu aveau cums a prinda vremurile alea.Si sincer asa cdeva nu e frumos.A ca au mentalitatea inca in formare si sunt gata sa ti crape capul ca nu esti de acord cu ei, nici o problema, in timp isi vor da seama.

Nu este vorba despre dat seama. Este vorba despre educatie. Am un baiat de 15 ani, caruia nu i-am dat niciodata voie sa vina la meciuri din cauza unora care-ti crapa capul si gandesc c-o sa-si dea sema in timp. Baiatul meu nu s-a batut cu nimeni, niciodata si, daca intalneste astfel de specimene, pleaca. Timpul nu prea are rabdare. Cu nimeni, nici macar cu ei. Mai ales acum. Pe vremea comunista, aia de-o pomenesc unii p-aici fara sa aiba habar cu ce se manca, existau case de corectie. Acum se intra la inchisoare direct. Si, scuzati-ma, eu, la varsta fiului meu ma duceam la toate meciurile Stelei, duminica, iar in timpul saptamanii faceam cozi la cinemateca, ma duceam la Biblioteca Americana, citeam, ma educam. Acesti tineri asteapta sa aiba ei copii ca sa se educe. Sa le spuna ce? Cum crapau ei capul proepinentilor cand acestia nu erau de acord cu ei?

Si crezi ca eu am intrat aici pentru a face educatie? Credeam ca este un forum al celor care tin la echipa Steaua. Al unor oameni EDUCATI si MATURI. Se pare ca cer prea mult de la voi, ca si, in general, de la acest popor. Silviu Brucan spunea ca avem nevoie de 20 de ani ca sa intelegem democratia. Cred ca-n Romania nu va fi inteleasa vreo-data. Cu toate ca suntem atat de apropiati de Grecia.... Educatia se transmite, de la parinte la fiu. Atunci cand valorile se numara in masini si lanturi de aur, cultura si educatia nu mai au ce cauta. Asa ca va las cu iluziile voastre. Cat despre viitor.... Nu mai sustineti ca vreti sa scapati de Becali. Becali Sunteti voi. Cand veti reusi sa va comportati asa cum cred eu c-ar trebui sa va comportati veti putea cere disparitia lui. Pana atunci uitati-va in oglinda...

vanfootball11.05.2008 12:16

Nu este vorba despre dat seama. Este vorba despre educatie. Am un baiat de 15 ani, caruia nu i-am dat niciodata voie sa vina la meciuri din cauza unora care-ti crapa capul si gandesc c-o sa-si dea sema in timp. Baiatul meu nu s-a batut cu nimeni, niciodata si, daca intalneste astfel de specimene, pleaca. Timpul nu prea are rabdare. Cu nimeni, nici macar cu ei. Mai ales acum. Pe vremea comunista, aia de-o pomenesc unii p-aici fara sa aiba habar cu ce se manca, existau case de corectie. Acum se intra la inchisoare direct. Si, scuzati-ma, eu, la varsta fiului meu ma duceam la toate meciurile Stelei, duminica, iar in timpul saptamanii faceam cozi la cinemateca, ma duceam la Biblioteca Americana, citeam, ma educam. Acesti tineri asteapta sa aiba ei copii ca sa se educe. Sa le spuna ce? Cum crapau ei capul proepinentilor cand acestia nu erau de acord cu ei?

Si crezi ca eu am intrat aici pentru a face educatie? Credeam ca este un forum al celor care tin la echipa Steaua. Al unor oameni EDUCATI si MATURI. Se pare ca cer prea mult de la voi, ca si, in general, de la acest popor. Silviu Brucan spunea ca avem nevoie de 20 de ani ca sa intelegem democratia. Cred ca-n Romania nu va fi inteleasa vreo-data. Cu toate ca suntem atat de apropiati de Grecia.... Educatia se transmite, de la parinte la fiu. Atunci cand valorile se numara in masini si lanturi de aur, cultura si educatia nu mai au ce cauta. Asa ca va las cu iluziile voastre. Cat despre viitor.... Nu mai sustineti ca vreti sa scapati de Becali. Becali Sunteti voi. Cand veti reusi sa va comportati asa cum cred eu c-ar trebui sa va comportati veti putea cere disparitia lui. Pana atunci uitati-va in oglinda...

Primul sfat pe care l-as da copiilor mei ar fi sa se fereasca de gunoaie ca Becali, iar al doilea sfat ar fi sa se fereasca de oamenii cultivati care sustin asemenea personaje odioase. Daca te regasesti pe undeva in afirmatia mea, inseamna ca ai inteles.

Atat Hitler, cat si Ceausescu, erau inconjurati de oameni cititi care le povesteau mereu cum sunt ei salvatorii neamului si alesii Divinitatii.

Oamenii ca tine si ca Dan Pavel imi sunteti aproape la fel de antipatici ca si tantalaul creditor sau nespalatii aia care vorbesc de "urecherea lui Ienei", dar uita sa-si stearga mucii de la nas.

Recoba11.05.2008 17:59

@van mai bine imi stergi tu mucii de la nas ca esti mai in masura si mai ales imi vei povesti cum marele antrenor Jenei nu a avut nici o performanta notabila in afara de Steaua 86 cu un lot de milioane.Intotdeauna performanta si respectul te mentin in varf.Dupa marea performanta Jenei a reusit sa faca din Steaua pe la sf anilor 90 ciuca batailor si eram umiliti de echipe gen petrolul ,astra, bacau,Brasov si alte senzationale echipe iar in europa ne a daramat slavia.Cu echipa nationala in 2 mandate a avut de fiecare data o echipa super.In 90 erau in ascensiune toti jucatori iar in 2000 erau deja la varful performantei.Sa tia duc aminte ca in meciul cu anglia ,Hagi a fost antrenorul in timp ce nea imi statea si zambea pe banca,incapabil sa gandeasca o schimbare in fata angliei.

PS a da si nespalatii si muciosii astia mai vb in limitele normalului si fara jigniri dar uite ca se gasesc batrani intelepti ca tine are stiu sa puna punctul pe i ,oameni stersi la nas dar cu pampers ul mereu prezent ca vezica functioneaza incontrolabil la varsta ta.

I.N.Money11.05.2008 18:18

@ Recoba

In 1999 , Jenei a avut la dispozitie probabil cel mai patetic lot care a putut sa imbrace vreodata tricoul ros-albastru si era obligat sa arunce in teren jucatori cum erau : Cristache , Lascarache , Ceno , Bordeanu , Hotoboc , s.a.

Cu toate astea chiar daca am jucat penibil in campionat si am terminat turul pe minus , in UEFA ne-am comportat admirabil ( dubla de vis cu West Ham-ul lui Cole , Lampard , Ferdinand , Sinclair a fost apogeul acelui mini mandat al lui in Ghencea ) . Dinamo a scapat in Ghencea cu un 1-1 , dupa ce in repriza a 2 a abia daca au iesit din jumatatea lor si da, intr-adevar milogii au batut in Ghencea dupa vreo 20 si ceva de ani , dar au facut-o in ultimele 20 de minute dupa ce noi am controlat jocul .

La Euro 2000, pana una alta a obtinut cea mai mare performanta a unei generatii din tara noastra la un turneu european si a iesit din grupa mortii cu o infrangere cu Portugalia , mai mult din nimereala decat din suprematia lor pe parcursul intregului meci.

Jenei e probabil cel mai bun antrenor pe care l-a dat fotbalul nostru ( dupa Kovacs ) si nu e normal sa i se puna in carca toamna aia catastrofala pe plan local .

Recoba11.05.2008 19:37

tocmai asta vreau sa zic ca a fost un antrenor care avea rezultate doar daca avea o echipa perfecta.Nu il idolatrizez pe Piturca din contra...dar in retur Steaua a urcat pe 3 cand a venit Piturca cu acelasi lot cu acelasi albert duro , cu trica, lutu si altii.Iar la euro 2000 Romania era pe val dupa atatea performante ,era ca ultimul dans si uite iti reamintesc ca din grupa mortii am facut un egal cu o germanie prabusita ,declarata una dintre cele mai slabe echipe din istoria lor, iar cu portugalia a fost pur ghinion .In fine nu cred ca e cazul sa ne omoram atata pe seama lui Jenei , pana la urma fiecare cu parerea lui.Din partea mea are tot respectul insa nu il consider asa un mare antrenor si mai ales sa fie comparat cu Covaci , parerea mea.

leoc98011.05.2008 20:32
tocmai asta vreau sa zic ca a fost un antrenor care avea rezultate doar daca avea o echipa perfecta. (...) Din partea mea are tot respectul insa nu il consider asa un mare antrenor si mai ales sa fie comparat cu Covaci , parerea mea.

Man. parerea mea.. exista mai multe tipuri de antrenori. Voi exemplifica 2:

1. Tipul Ienei - cu o echipa compusa din mari fotbalisti face mare performanta, cand echipa nu e valoroasa nici el nu are nopti nedormite pentru iesirea din impas. Nu e un antrenor muncitor-mai degraba ii aduce presedintele de club jucatorii, dar stie sa gadile coarda sensibila a fotbalistilor, e un bun psiholog, cauta sa nu deterioreze inutil atmosfera la club, si se pricepe sa faca exact reglajele fine care diferentiza locul 2 de locul 1. Practic e tipul de mare antrenor-NU manager, care sa nu faca nimic decat sa se ocupe de echipa mare. Orientati pe ofensiva.

2 Tipul Lucescu senior - face o echipa de locul 7 sa se bata la campionat, cu o echipa de jucatori valorosi clacheaza inexplicabil. Face trialuri, se agita sa caute jucatori tineri, care promit si care sa mai si coste putin. Reinventeaza jucatori la apus de cariera. Buni tacticieni in special datorita calitatilor reduse ale fiecarui jucator - nu le e greu sa ii gaseasca postul unuia care paseasa bine dar nu face faza defensiva deloc. Cand au parte de o echipa de fotbalisti in adevaratul sens al cuvintului nu se descurca, fac selectia 11lui defectuos. Normal, dupa ce manaci 5 ani mamaliga, iti rupi dintii in cozonac. Orientati spre defensiva.

vanfootball11.05.2008 20:44

@Recoba

Ienei a mai dus Nationala pe la un campionat mondial, a jucat de la egal la egal cu Argentina lui Maradona... Dar e greu pentru niste neica nimeni ca tine.

Carabas, Florentin Dumitru sau Raducanu au fost achizitiile lui Piturca dupa plecarea lui Ienei si au avut un impact decisiv in acel final de sezon, nu era chiar acelasi lot.

Toti tantalaii isi permit sa vorbeasca de sus despre niste legende ca Ienei; nici nu ma mai mira tupeul CFR-istilor...

Recoba11.05.2008 20:45

@leoc

Exact ai dreptate, tocmai ca avand in vedere cerintele din ziua de azi se cauta foarte mult un manager si mai ales un bun tactician ceea ce Jenei nu e si nu cred ca fost vreodata.

@van uitate la ce a zis si leoc si ai sa intelegi punctul meu de vedere mai bine..sau mai bine zis contextul,si stai calm ca si in 1990 la fel a avut parte de o echipa mare si cand echipa mare a avut ghinion si a jucat prost si era cazul ca ANTRENORUL sa schimbe ceva , la fel a ramas impasibil si am ajuns la lovituri de departajare cu cea mai slaba echipa care era calificata in optimi adica Irlanda.Si vezi ca si Camerunul lui Roger Milla a jucat de la egal la egal cu Argentina daca imi amintesc bine chiar a batut.

vanfootball11.05.2008 21:03

@Recoba

Si care e problema? Camerun era o echipa mare, de-abia a fost invinsa de Anglia, dupa prelungiri. Irlanda iesise neinvinsa dintr-o grupa cu Anglia si Olanda, fiind eliminata greu de Italia, cu 1-0. Nu mai vorbi in necunostinta de cauza.

@leoc

"Tipul Lucescu senior - face o echipa de locul 7 sa se bata la campionat"

Arata-mi echipa de locul 7 ridicata de Lucescu la rangul de "title chaser". Chiar cred ca e un antrenor bun, nu ma leg de calitatile lui, dar totusi...

metzzz11.05.2008 21:08

@leoc , Brescia , Galata , Inter,Besiktas si Sahtior , sunt echipe cu parale grele.

Brescia la timpul ei era echipa nu era o mizeria. Stai calm ca mucescu e praf !

leoc98012.05.2008 08:05
@leoc , Brescia , Galata , Inter,Besiktas si Sahtior , sunt echipe cu parale grele.

Brescia la timpul ei era echipa nu era o mizeria. Stai calm ca mucescu e praf !

HAhah.. nici n-am spus ca-i mare..

Maretia lui s-a vazut la Inter. Mor cand aud prerzentarile facute de ziaristi: "fostul antrenor al lui Inter, Mircea Lucescu =))"

Recoba12.05.2008 08:59

@van Dap a iesit dintr o grupa cu anglia si olanda ,dar si cu egipt....si pe atunci se calificau primele 3.Nu am zis ca Jenei e un antrenor prost.Am zis si o repet are tot respectul meu insa e un antrenor care stie sa antreneze doar echipe cu jucatori excelenti care au nevoie decat de un imbold inainte de meci nu de mari antrenamente sau scheme tactice.Jenei mi se pare un antrenor de principii nu de scheme.Atata tot.In rest respect pentru el ca e un mare stelist.

Cat despre Lucescu...cand castiga era meritul lui ,iar cand pierdea erau arbitrii de vina.

«123»