Singurul lucru pe care l-am priceput este:
Ilie Nastase? Care, cel care in 1996 candida la primaria Bucurestiului si a fost infundat de Ciorbea. Bai, tata, nu e vorba despre dragoste aici. E vorba despre realism. Nu-l gasesc. Repet: Singura persoana care a facut o oferta concreta pentru Steaua este Vantu. Daca vreti un hot, ma rog....
Pe de alta parte, asa de sus cum va tratez, pentru ca asa credeti voi, aflati ca e mai bine sa-ti pastrezi nivelul intelectual dacat sa incerci sa-l cobori. AAAAAAA, ca nu esti inteles... Pai nimeni nu opreste pe nimeni sa invete. Problema este, o repet, ca nu vorbim despre vise. Vorbim despre realitatile vietii. @Recoba, probabil ca ai prins cate ceva, dar copiii ii educi, nu te cobori la nivelul lor decat in frageda pruncie. Iar fiului meu n-o sa-i spun niciodata ca, atunci cand intra in polemica cu cineva, in lipsa de argumente sa ia o bata si sa-i dea in cap. Pai, daca metzz crede ca eu am ramas la nivelul comunismului ce pot eu sa-i mai spun? Cand argumentelor li se raspunde cu: "Ba pe-a matii", ce mai pot eu zice? Probabil ca, daca am fi fata in fata, in clipa in care eu as folosi aceleasi argumente pe care le folosesc in scris, mi s-ar da c-o caramida in cap.
Cand v-am spus sa nu mai cumparati ziare, ati spus ca nu se poate. Ca sunteti legati de ele. Cand va spun folositi luciditatea si logica, ma faceti comunist, apropo - ceausismul e o forma de comunism, nu invers, imi spuneti ca-l ling pe Becali, ca-l votez pe gibon, ca ma dau mare.
Asa, cum sunt eu, batran, lingau, comunist, perimat, increzut, voi sustine Steaua, indiferent de situatie. N-o sa intelegeti niciodata ce inseamna dragostea. Despre voi, cei care huiduiti cand echipa joaca prost, care ati cutezat sa intrati la vestiar si peste Jenei, rusine sa va fie!, care va dati mari cand suntem in frunte, dupa care fugiti, de ce n-ati umplut miercuri stadionul?, ma indoiesc, sincer.
Si, scuzati-ma, poate nu aveti nevoie de unii mai altfel. Noi, cand cineva ne vorbea de Apolzan, ii sorbeam vorbele. Voi, democratii, cei crescuti in lumea asta la care noi nici ca visam acum 30-40 de ani, voi folositi sintagma leninista: "Cine nu e cu noi, e impotriva noastra". Pacat... Poate o fi si un Soljenitan prin preajma sa va dea desteptarea. Unul de varsta noastra. Hodorogii in mormant!
Va salut si n-am cuvinte.