FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mãi bivolilor...

«12»
ullo09.05.2008 22:10

qqqqda de bivolul de trica ce ziceti?

si cu barca va zic eu ,...a fost blat,explicatia:mama lui Becali stia ca fiul lui va ajunge finantator la Steaua,si at a zis ca fiul ei tre sa aiba cea mai puternica echipa din Romania,at ea a vb cu presedintele fifa si cu ceausescu sa ia telecomanda de la TV ei alb-negru si sa apese butoanele ca fotbalistii barcelonei sa o lase moale,asadar marele bivol stie el ceva,am incalecat pe o sa si v-am spus povestea mea.......trezestete bivole realitatea poate fii dura

Astristul09.05.2008 23:09
Felicitari LDS!

cat despre bivoli...farmagustaaaaaaaa

Pai normal. Anorthosis o sa ramana in istoria lor cum a ramas 17 Nentori in istoria unor javre .... :laugh:

Felicitari pentru articol LDS, dar ai uitat de un bivol, unul mai incet la minte e drept, pe numele lui, Eugen sTrica, cel care cerea "retrogradarea imediata a Stelei, fara discutie", acelasi care abera impreuna cu bivolul 'aghiotant' si o tineau pe a lor, cum ca CFR va aduna mai multe puncte decat Steaua in UCL, mai mult ca sigur :laugh: si ca vor castiga un trofeu european (faceau referire la Cupa UEFA) in viitorul apropiat! :laugh:

Mare e gradina ta Doamne, si multi au sarit la CFR Cluj in ograda! :biggrin:

forzateaua

cristian01409.05.2008 23:20

Explicatia pentru tampeniile debitate de Trica in ultimul timp. Ia lecturati aici :

Trica s-a mai "bucurat" de tratament din partea mass-mediei straine anul trecut, pe cand juca in Israel si in dorinta de a-si impresiona fiica, a plonjat intr-o piscina pentru copii, alegandu-se cu capul spart si cu mai multe contuzii.

Pana una alta, cainele moare de drum lung, si prostul de grija altuia.

Living_Dead_Stripper10.05.2008 05:48

@ Artistul :

Trica este doar un biet vitelus care este protejat de articolul 200 (cu toate ca s-a abrogat).

Aici am pus numai problema bivolilor .

laur_2310.05.2008 08:15

Un singur amanunt as dori sa precizez, vis-a-vis de acea editie fabuloasa a CCE( poate nesemnificativ pentru unii...): la acea ora, Anderlecht era o echipa mult peste Barca ca valoare, poate si ca bani, avand o multime de internationali(sarbi, spanioli, islandezi etc), dar-peste toate-avea 6 titulari in nationala Belgiei, care in vara aceluiasi an atingea semifinalele Cupei Mondiale din Mexic, invinsa doar de geniul lui Maradona!!!

Asta asa, ca aspect, apropos de echipe slabe!

stelutawillis10.05.2008 09:00

Bine spus...

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica

w3bmaster10.05.2008 11:40

Ei bivolii se adauga celorlati frustrati sa se duca tare cu ca au avut noroc bla bla mor ei de oftica ca in europa toti stiu de Steaua

Tare faza cu acel articol pe UEFA.com care lauda Steaua in timp ce pe la noi e razboi anti-Steaua

In fine asta e tara

Forza Steaua

suportera_nr.110.05.2008 16:46
Ei bivolii se adauga celorlati frustrati sa se duca tare cu ca au avut noroc bla bla mor ei de oftica ca in europa toti stiu de Steaua

Tare faza cu acel articol pe UEFA.com care lauda Steaua in timp ce pe la noi e razboi anti-Steaua

In fine asta e tara

Forza Steaua

Spune-mi, te rog, despre ce articol de pe UEFA.com, este vorba! Da-mi, te rog, link-ul!

laur_2310.05.2008 17:02

@ suportera_nr.1

nu este vorba doar de un singur articol!!!

de-a lungul timpului, cei de la UEFA au prezentat mai multe articole referitoare la Steaua, in care laudau prestatiile NOASTRE europene, astfel considerand Steaua una din echipele importante ale continentului...

In fine, bine ca suntem apreciati in afara tarii...aici e plin de complexati!

Astristul10.05.2008 17:51

Explicatia pentru tampeniile debitate de Trica in ultimul timp. Ia lecturati aici :

Trica s-a mai "bucurat" de tratament din partea mass-mediei straine anul trecut, pe cand juca in Israel si in dorinta de a-si impresiona fiica, a plonjat intr-o piscina pentru copii, alegandu-se cu capul spart si cu mai multe contuzii.

Pana una alta, cainele moare de drum lung, si prostul de grija altuia.

Pacat .... ca n-a ramas in Israel! :tongue:

@ Astristul :

Trica este doar un biet vitelus care este protejat de articolul 200 (cu toate ca s-a abrogat).

Aici am pus numai problema bivolilor .

Ai dreptate, prea i se da asa de multa importanta unui nimeni! :dry: Dar felul cum NE injura in barul ala duminica dupa victoria javrelor, m-a scos din sarite! :angry:

forzateaua

babes10.05.2008 18:16

Pana una alta, cainele moare de drum lung, si prostul de grija altuia.sunt stelist si dupa moarte cluul nu merita campionatul Steaua a pierdut datorita a doua penaltiuri cu Dinamo si la Cluj.Dica nu a fost stelist a ratat campionatul dar mai sunt stelisti care nu joaca cu inima daca toti ar juca ca Radoi Steaua nu ar mai pierde puncte rog jucatori ca acasa sa castige toate meciurile rog sa fie multi suporteri care sa intimideze echipele adverse dar fara violenta ziare de sport sunt de rahat pentru ca nu sunt cu Steaua eu sunt babes viionarul parapshiolog daca nu era bclinu aveam nici loul doi poate eu oi muri dar scriu pentru jucatori si le spun ca daca joaca cu sufletulle intre si golurile as fi fericit sa catige Steaua de 10 ori campionatul cei de la dna sa sanctioneze si clujul ca a platit pentru Dinamo si u Cluj.la Cluj nii nu a fost 11 metri va povestesc ca cei ce dauin Steaua mor de ciuda ca a castigtin 86 Liga Campionilor scarbosi sa nu uit ca Steaua cu Lacatus in teren batea pe CFR cu 9-0 steua a avut echipe tari tot timpul si pe ac Milan ba boule de la Cluj Milan e slaba Barcelona este slaba lupescule nu mai acuza Steaua ca nu o sa mi fi la putere unguri au vrut s il faca p Becali pot demonstra ca paskani a vrut sa il faca pe Becali dar va veni si randul ca Steaua sa castige daca jucatori care vor veni vor juca pentru Steaua si suporterii ei nu vor pune conditii de bani .razbunare pe Cluj Steaua sa castige campionaul atentienjucatori marcati cat mai multe goluri

udaradu12.05.2008 07:02
Bine spus...

cu astia doi dai apa la moara bivolilor.....astia-s doua paparude in teren

bancila12.05.2008 08:11
Bine spus...

cu astia doi dai apa la moara bivolilor.....astia-s doua paparude in teren

o sa vina ierbivorele in groapa cu lei-Ghencea-sa vedem pe unde o sa scoata camasa.... fularultras

«12»