FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mãi bivolilor...

«12»
fcsteaua.ro09.05.2008 09:45

S-a incheiat campionatul, iar așa cum televiziunile italiene transmit în mod regulat de la Vatican declarațiile papei, tot așa și tembeliziunile noastre transmit regulat de vreo douã zile încoace declarații de la noul Vatican al fotbalului românesc : Municipiul Cluj – Napoca. Numai cã de acolo nu ne vorbește vreun papã ci doi bivoli rași în cap, proaspãt ieșiți câștigãtori din mocirla unui campionat unde au triumfat prin mijloace specifice. Ziariști, operatori de televiziune stau la fundul lor precum muștele, spre a nu rata nicio emanație a bivolilor, emanații care apoi sunt puse pe prima paginã a ziarelor sau devin chiar ,,head – lines'' de jurnale TV !

Cei doi bivoli se completeazã reciproc, astfel ca atunci când stau în poziția șezut unul lângã celãlalt dau impresia unui singur bivol siamez, bicefal, ale cãrui douã capuri nu se contrazic niciodatã.

Bivolul – ªef,, the alpha male'', descendent din urmașii lui Attila, vorbește mai rar ceea ce îi creeazã o aurã de bivol cult, de bivol educat, de bivol cu studii superioare.Bivolul – Aghiotant vorbește mai des, e mai agresiv, se ia în coarne cu toatã lumea pentru cauza lor comunã de a fi pe primul loc în mlaștina mocirloasã denumitã ,,Liga lu' Mititicã''.

Ca orice bivoli dominanți ei își marcheazã teritoriul depunând excremente în diverse locuri ale mlaștinii, cum ar fi Giulești, ªtefan cel Mare, Bistrița sau chiar la Federație sau Ligã . Animãluțele mai mici și sperioase din acele locuri au capitulat imediat și necondiționat în fața Noilor Mari Bivoli .

Așadar vãzând cã are majoritatea Ligii I sub copitã, Bivolul ªef devine din ce în ce mai îndrãzneț încercând acum sã murdãreascã cu excrement chiar PERFORMANÞA SUPREMÃ A FOTBALULUI ROMÂNESC !În acest scop a emis o emanație purtatã peste întreaga țarã de ziariștii – muscã, cu speranța ca minimalizând-o, va fi apoi mai ușor de murdãrit: E foarte bine cã Steaua a cîștigat acel trofeu. Dar sã fim serioși, știm cu toții cum se desfãșura acea competiție, care era sistemul atunci. Pe tot parcursul acelei campanii au avut un singur meci dificil, cel cu Barcelona, în fi¬na¬lã. Nu existau echipele din An¬glia. Tragerea la sorți putea fi di¬rec-țio¬natã. Într-o parte picau toate marile forțe din Europa, iar în cea¬lal¬tã Kuusysi Lahti sau Borisov''

Odata rãspânditã aceastã emanație a venit ca un balon de oxigen pentru toți dinamoviștii și rapidiștii cãzuți în admirația Noului Mare Bivol. Dar apoi s-a risipit în vânt ca multe alte fâsuri emise de Noul Mare Bivol ªef.

Pentru cã Noul Mare Bivol ªef nu va putea murdari decât Dealul Feleacului, NICIODATÃ EVERESTUL, cum NICIODATÃ Noul Mare Bivol ªef nu va putea domina în Ghencea, așa cum niciodatã niciun bivol nu a putut fi dominant în abator !

Mãi bivolilor...

LDS

MoWeed09.05.2008 09:50

Pana acum numai cei din "scoala Lucescu" avusesera tupeul sa atace performanta Stelei.....

Echipa lor era prin Liga a 3-a in 86 si isi permite el sa miminalizeze performanta Stelei. Mai grav este ca din ce in ce mai multi oameni neutri incep sa-l creada.

Sa ii vedem pe CFR la toamna in CL. Presimt alte meciuri de pomina ca si cel cu anorthosis farmagusta

mikutu09.05.2008 10:08

saracii bivoli.. cu ce au gresit sa-i compari cu cele doua mormane de r....t! :)) m-ai uns la inima cu articolul asta!

LanDSharK09.05.2008 10:11

Genial artocolu`.acum am aflat si eu ce rahat a mancat zdreantsa aia ordinara!! :chair: eu unu nu cred ca mai are rost sa comentezi bashinile alea! ignoranta totala , fratilor! oricum in Ghencea n`or sa miste NICIODATA "compostorii" !

Pace si numai bine pt toti stelistii ! :steagcruce:

AdrianUltras2509.05.2008 10:13

Foarte tare articolul!

Am vazut ca au zis ca a inceput "era cefereului".

Pai stiti ce, "era cefereului" seamana cu "injectia letala" dinamovista.

A inceput odata cu sfarsitul campionatului si s-a terminat in momentul cand au luat al 3lea gol de la prima echipa puternica intalnita.

eddie the 'ead09.05.2008 10:23

Nu stiu cum naiba se face ca, desi nu prea ma mai uit la TV, am prins doua minute din declaratia bivolului. Exact treaba asta cu echipa din 1986. Am ramas (scuzati-ma) ca vitelul la poarta noua... Nu mi-a venit sa cred ce-mi aud urechile. Pacat ca nu i-a spus cineva bivolului ca marea echipa a lui Milan s-a nascut intr-o finala cu Steaua, dupa vreo trei ani de la cupa aia. Ca sa nu mai zic de o alta semifinala, de o Supercupa, de vreo 5 participari in Liga Campionilor (formatul asta cu grupe, domnu' bivol - imi place gaselnita asta cu bivolul), participari numai pe meritul echipei Steaua, nu pe al unor obsedante puncte europene etc...

N-ar fi putut animalul sa spuna "multumim, Steaua (si Rapid)". Uite de asta ma doare ca a castigat CFR-ul. Cu mina pe inima o spun ca daca ar fi iesit Rapid sau Dinamo campioane nu as fi avut atitia nervi cum am avut ca au castigat panaramele alea.

The Flyer09.05.2008 10:30

alti retarzi aparuti pe firmamentul fotbalului!da-i in gura ma-sii de cretini!astia n-au palmares,sunt noi aparuti in divizia a,200 de suporteri si acum se baga in seama!

Frona09.05.2008 10:43

ar articol f bun...felicitari.....cat despre bivoli..astept sa-i vad la tomna

JustBe09.05.2008 10:55

Felicitari pentru Articol

Deja o sa ma pregatesc sa-mi iau de pe acum un bax de floricele si unu de bere.Toamna asta voi rade mult :yeahh:

In inimile noastre Steaua Va fi mereu Campioana :steagcruce:

steado09.05.2008 10:59

Bivol e prea mult zis pentru cineva care desconsidera cea mai mare performanta a fotbalului romanesc si una din cele mai mari ale sportului romanesc.E ca si cum ai nega performantele mondiale ale lui Patzaichin fiindca a fost la Dinamo si tu tii cu Steaua.Exista lucruri mai presus de niste rivalitati meschine.Daca ne gandim putin, ceea ce s-a afirmat este in primul rand un lucru profund anti-romanesc ! .Ma mir ca nimeni nu a luat o atitudine oficiala pana acum.Mai e putin si vor fi terfelite si performantele Nadiei Comaneci...

mad7909.05.2008 11:07

off topic

nu regret faptul ca am pierdut campionatul atat de mult,avand in vedere la cate puncte in urma CFR-ului,eram in tur,ci imi pare rau ca porcul de Iancu si Vierul de Muresan,isi atribuie corectitudinea in acest campionat. NU CFR-ul a castigat,acest campionat ci Steaua la pierdut!!!

Asa ca pana la meciurile din UCL sau Cupa UEFA,in loc sa faca pe oratorii aceste specimene,mai bine si-ar vedea de lungul nasului si ar tacea.

Deunazi l-am auzit pe Pasckany spunand ca in 1986,Steaua nu a jucat decat un singur meci,finala,ca celelalte erau niste simple necunoscute ale orbitei fotbalului european!!!

RUSINE,RUSINE,RUSINE pasckany

de ce nu face o conferinta de presa si ASIS,prin care sa raspunda de fiecare data atacurilor venite din partea unor indivizi,gupari care nu fac decat sa pateze imaginea Stelei,pentru ca vad ca cei din club putin le pasa ca sunt denigrate niste nume si performante unice in istoria fotbalului romanesc!!!!

steado09.05.2008 11:20

In acea competitie incheiata cu castigarea Cupei campionilor in mai 1986, daca ne aducem bine aminte, Steaua a zdrobit cu 4-0 pe Honved Budapesta ! Nu sunt nationalist dar s-ar putea ca si asta sa aibe o legatura cu afirmatiile tendentioase ale lui paszkany, repet, profund anti-romanesti.

colaps09.05.2008 11:42

deh... sa cadem noi cu Kuusysy sau Borisov si sa le eliminam... altii nu le-ar fi eliminat nici pe alea... mai tineti minte pe cine a eliminat Kuusysy in editia aceea? pe campioanele Jugoslaviei (FC Sarajevo) si URSS (Zenit Leningrad) ceea ce nu era de ici de colo...

zloty09.05.2008 12:58

cred ca CFR e singura campioana care nu a iesit sa se bucure in centru orasului, sau inchis in stadionu lor acolo ca sa nu ii demonteze fani lui u :)) deci asta e noul "brend " national campioana ascunsa in propriul cartier:))

Mihai Gruia09.05.2008 12:58

EXCELENT DOMNULE!!!!

Belodedici09.05.2008 13:26

Cel mai bun articol pe care l-am citit pe "fcsteaua.com" de cand am cont...Bravo!

cristian01409.05.2008 13:44

Foarte tare frate !

FortuneTeller09.05.2008 14:41

Bravo, corect punct de vedere. Nu cred ca Dinamo, Rapid sau CFR actuale ar fi batut pe Kuusysy anului 86.

cl65ene09.05.2008 16:32

De acord in mare parte cu tine! Nu sunt de acord cu limbajul suburban pe care l-ai folosit! Ce dracu ma ne-am intoxicat cu totii de la marele cioban voievod? As fi dorit mai multa decenta! Ganditi-va totusi ca daca am fi iesit noi campioni, aceiasi ziaristi l-ar fi lins in dos pe al nostru patron. Atunci ce ai mai fi spus? Ai fi avut aceeasi atitudine? Voi sunteti orbi? Nu vedeti ca individul asta ne distruge? Chiar nu mai aveti putina ratiune in voi? Pai asta inseamna Steaua? O echipa care castiga meciuri oricum numai pe bune nu! Iubesc Steaua, dar il urasc pe cel care s-a lipit precum cancerul de aceasta echipa! Si stiu ca aceasta echipa isi va recapata gloria numai dupa plecarea acestui interlop de la club. NUMAI CA ATUNCI SA NU FIE PREA TARZIU!

Virgil09.05.2008 16:50

Dragut articol. LDS trece de la epigrama la satira si umor cu o usurinta remarcabila.

JDERUL09.05.2008 17:42

Poate UEFA va aranja o grupa speciala pentru ei! Dar unde sa gaseasca echipe sub potentialul lui Anortosis?

maye09.05.2008 18:26

Felicitari LDS!

cat despre bivoli...farmagustaaaaaaaa

crafft09.05.2008 19:18

Cei doi bivoli se completeazã reciproc, astfel ca atunci când stau în poziția șezut unul lângã celãlalt dau impresia unui singur bivol siamez, bicefal, ale cãrui douã capuri nu se contrazic niciodatã.

hahaha...las-o in p... mea frate,de unde le scoti

adistanciu09.05.2008 19:42

pina una alta,cei doi bivoli au luat o echipa din divizia c si au facut-o campioana Romaniei.au facut un stadion de Liga Campionilor dintr-o epava.asta ti-o spun ca unul care merge la fiecare meci pe acel stadion.sunt clujean si la fel cum iubesc Steaua, iubesc si CFR Cluj.mulgatorul de berbeci din pipera nu a facut decit sa distruga tot ce a insemnat Steaua in Romania.crede-ma ce spun,am 42 de ani si iubesc cele doua echipe de cind ma stiu.prostia suprema a mulgatorului a fost ca a vrut sa fure titlul lui CFR in cirdasie cu slugile de o viata ale lui Dinamo- u Cluj.astia atit au asteptat,sa-l dea in git.restul e istorie...

Stanici09.05.2008 19:46

Iubesti Steua la fel cum iubesti chefereul?!! Las-o dracu', inseamna ca nu o iubesti pe niciuna! Plus ca nu e vorba de furat ceva, ***, ar fi trebuit ca titlul sa fi fost de fapt al chefereului, un fel de drept dobandit de dinaintea inceperii capmionatului.

«12»