FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Priviti, imparatul este gol

«12»
vanfootball08.05.2008 23:20
@threat

"fara Jiji Steaua era de mult in B"

Cu riscul de a primi ban, nu ma pot abtine. Prostii ca tine il tin in lumina reflectoarelor pe acest abominabil personaj, un nenorocit ordinar si infect. Stii ceva? Ca sa fac o analogie, nu ma intereseaza ce fac copiii altora, ma intereseaza ca al meu a ajuns un ciorditor nenorocit. Iar nesanctionarea Stelei nu va sterge rusinea de a fi un club corupt, pentru ca asta e in momentul de fata. Faptul ca nu e singurul nu ma incalzeste cu nimic, pe mine ma intereseaza Steaua si atat. Bucurati-va de UCL, de cocalarii care se trezesc stelisti peste noapte si isi iau pachetul pt grupe, pentru ca idolul lor e ciobanul ajuns vedeata, in timp ce suporterii vechi sunt scarbiti, de inca o victorie a filantropului impotriva DNA (care isi va dovedi inca o data incompetenta), chiar daca stim ca oierul sef e vinovat, de luptele subterane intre "unguri" si "ciobani", de hahaielile unui oligofren etc etc etc. Becali George a facut ca Steaua sa fie urata in 90% din orasele tarii si a dus clubul in pericol de depunctare, a distrus imaginea Stelei in atat in Romania cat si in Europa (UEFA se pare ca ar vrea retrogradarea) si a creat un satelit al Stelei in Liga I (sezonul viitor Steaua ar trebui sa inceapa cu 6 puncte). Voi chiar nu intelegeti ca Gigi Becali e cea mai mare napasta abatuta peste acest club in cei 60 de ani de existenta? Nu, pentru ca fara el am fi de mult in "B", nu-i asa? Sa strangem randurile? Cu cine, cu Becali? Sa fiu alaturi de un infractor nenorocit care mi-a tarat in noroi clubul iubit? NICIODATA! Din partea mea: la cat mai multi ani, Gigi!

PS: "Doar nu venea Abramovici sa ne dea noua bani"

Indobitocirea romanilor de catre Gigel s epare ca da roade. Esti una dintre victime. Hai sa-ti spun eu ceva, tu chiar crezi ce spui? Adica si-au gasit investitori potenti echipe ca CFR, Vaslui sau Poli Tmisoara si nu ar fi gasit pe nimeni cea mai galonata echipa din istoria fotbalului romanesc, care venea dupa 6 titluri consecutive si niste optimi de UEFA? Nuuuu, Jiji era Alfa si Omega, inceputul si sfarsitul, salvatorul neamului...Mai ganditi mai baieti si cu capsoarele voastre, nu mai ingurgitati tot ce va serveste un analfabet, fost vanzator de branza.

Frate , hai sa retrogradam ca sa scapi tu de Jiji . Si poate prostii ca mine , care nu tin cu Steaua doar din mai 86 sau mai nashpa , de 2-3 ani incoace , vor fi infranti de prosti ca tine . Si de investitori potenti ca tiganul de pe clisura Dunarii sau marele arbitru Porumboiu care cultiva porumb si de-aia are bani , sau ca saracutul si cinstitul de Paszkany care are linie directa cu Basescu si interese imobiliare care intra in conflict cu cele ale lui Jiji . Eu sunt un prost dar nu un prost masochist cum vrei tu sa fiu . Daca esti stelist , esti cel putin masochist . Din pacate romanul nu poate vedea decat ce-i arata televizorul . Si tu il vezi la televizor pe Jiji . Deci hai sa ne cacam pe noi si sa retrogradam ! Ca vrea unul numit vanfootball ! Corectule care esti tu corect , vorba unui bun prieten de-al meu , de ce nu ai si tu o privire de ansamblu , poate vezi si celelalte mizerii din campionatul asta , criminalii tacuti , vorba lui Ciutacu , fii tu corect si "van" daca chiar stii ce inseamna particula asta olandeza si lasa-ne pe noi prostii sa mai avem sperante ca justitia trebuie sa fie oarba , dar sa loveasca in toti .

Asa ca desteptule , dupa ce iti vei sterge mucii , dupa stranutul tau plin de corectitudine europeana , poti sa expectorezi in continuare , pentru ca eu nu voi mai fi parte a acestei comunitati , constituita pentru sustinerea unui club de fotbal.

Cred ca te chinuie particula aia olandeza , nu ? Succes frate ! Sper ajungi la fel de bogat ca Jiji , ca prost esti deja !

Da, domnule, sunt masochist! Sau poate nu ma pot bucura in mizerie. Si da, vreau ca echipa mea sa fie corecta si fair-play, pentru ca asta inseamna competitie sportiva. Altfel, e doar o joaca a unor imbogatiti peste noapte de-a cine are mai multi bani si relatii. Ar trebui sa ma bucur ca al nostru e mai "jmecher" sau ca antrenorul nostru e mai bun, jucatorii se daruiesc mai mult decat adversarii etc? Si stii ceva, apropos de retrogradare, as prefera sa fiu vanzator onest de cartofi in Botosani decat un infractor cu apartament in centrul Bucurestiului. Sa le povestesti tu copiilor cum a castigat Steaua nu-stiu-ce-titlu cu valizele lui Gigi, eu vreau sa le povestesc de golurile memorabile.

Ma apuca groaza cand vad ce minti imbacsite aveti, de-asta e tara asta unde e. Daca ala fura, eu de ce sa nu fur? Daca ala a aruncat punga pe strada, eu de ce sa o arunc la cos? O tara de ovine...

threat08.05.2008 23:43

Cred ca stii faza cu ovinele , nu ?

Cade una in prapastie si vor sa se duca toate dupa ea . Si se duc . E greu sa vad asa suporteri . Nu cred ca daca vinzi cartofi in Botosani ai face ceva ilegal sau degradant , la fel cum ar fi nici daca ai vinde branza in Botosani . Dar din pacate voi nu vedeti altceva . Ca voi nu aruncati hartii pe strada dar sunteti amendati , dar smecherii care le arunca pe blat , desi in vazul lumii , nu sunt amendati pentru ca par prea mici . Hai sa dam in Steaua pentru ca zice tolontan si compania ! sa retrogradeze Steaua pentru ca vor ei ! As vrea sa-ti explic mai multe , frate stelist , dar sunt prea prost . Ramaneti voi in intelepciunea voastra pe forumul asta , pentru ca eu imi voi sterge contul cat mai curand .

Vrei sau nu , esti a doua oaie care cade in prapastie . Inteleptule !

potra09.05.2008 05:39

"Poate se lumineaza si va baga mana adanc in buzunar pentru a aduce niste jucatori adevarati nu niste plombe."

siiigur ca da...deja a inceput aceasta glorioasa etapa de transferuri...numai jucatori unul si unul...ca sa nu mai vb ca se renunta la mendoza dupa ce ca saracul nici nu a apucat sa joace ca lumea...

n-avem cu cine...conducerea noastra e paralela cu fotbalul!!

bodanelu09.05.2008 07:16

baieti.. linistiti-va. Nu Becali este vinovat... Lacatus e vinovat ca nu a batut javrele. :whistle:

andyro09.05.2008 08:00
Chiar daca o sa primesc multe injuraturi, nu o sa ma feresc sa spun ceea ce gandesc:

TOTI STELISTII AR TREBUI SA-L APARAM IN ACESTE MOMENTE PE Gigi Becali.

Spunea cineva mai sus ca "nu conteaza doar banii". Ba da. Pentru fotbalistul roman conteaza doar banii.

Tot ce a facut acest om la Cluj, a facut pentru a castiga Steaua primul loc.

Daca anul trecut Steaua a jucat in Liga Campionilor a fost datorita acestui om, care a riscat in acelasi mod la meciul Dinamo-CFR. Atunci a reusit.

Daca il putem pune la zid pentru multe mizerii pe care le-a facut (vezi cazul Hagi si multe altele) acum nu avem voie.

Chiar daca il urasc pentru ceea ce i-a facut lui Hagi si pentru multe alte gesturi mizerabile, pentru cea facut acum nu pot spune decat un singur lucru:

RESPECT Gigi Becali !!!

MANDRU CA SUNT STELIST !!!

Respect pentru un jeg ? Respect pentru analfabetism, respect pentru incultura, respect pentru megalomanie, respect pentru egocentrism, respect pentru imbecilitate ? Respect pentru cel care a facut din cea mai iubita echipa din Romania o echipa urata in fiecare oras ? Respect pentru cel care a reusit sa coalizeze trei sferturi de campionat impotriva noastra ? Respect pentru bataia de joc fata de jucatori si foste valori ? Respect pentru bataia de joc fata de suporteri ? Respect pentru batjocorirea celui mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor ? Respect pentru titluri blatuite, arbitri cumparati si jucatori ai echipelor adverse care mimeaza fotbalul ?

Sa-l aparam ? Ma rog in fiecare zi sa putrezeasca in inchisoare, intr-o celula cu 2 prieteni de-ai lui din Ferentari, care sa-l violeze macar de atatea ori de cate si-a batut si el joc de Steaua. Si intr-o buna zi sa supere pe cineva, care sa-l faca sa dispara de tot de pe fata pamantului, sau macar sa il impiedice sa mai procreeze simulacre umane ca el, rusinea natiei romane.

DeMaio09.05.2008 08:04

Revivo, sunt mândru cã sunt stelist. Punct. Nu sunt mândru de nimic altceva.

Dacã ajungem în B, și acesta este prețul plãtit pentru a scãpa de acest individ, acest produs al fugii de la școalã, cum spunea Boanchiș, atunci eu unul sunt de acord cã prețul meritã plãtit.

Sã nu crezi o singurã clipã cã Gigi Becali ține Steaua în picioare. Sunt și alții care au bani, sunt și alții care pot face asta. Nu ne opri la portofelul lui, ci uitã-te la ce a ajuns Steaua, exclusiv pe mâna acestui paranoic. O echipã care putea fi splendidã, dar pe care este aproape de a o ucide acest nenorocit.

Sã mã ierte toți ceilalți, dar plecarea retardatului de la tribuna oficialã ar fi cel mai bun lucru care i se poate întâmpla Stelei.

ªi parcã îmi aduc aminte ca prin ceațã de ceea ce spunea Meme Stoica la plecare, cã Gigi va face echipa praf...

mirceaor09.05.2008 08:10

Cum Dumnezeu puteti vorbi cu asa seninatate despre retrogradare? Voi nu sunteti sanatosi la cap... :death: . Niciodata nu se va intampla sa ceva, ar fi REVOLUTIE !

Marius09.05.2008 08:10

Va rog frumos sa incetati cu jignirile. Nu discutam despre cat de prost, fraier, etc. este unul sau altul.

FortuneTeller09.05.2008 14:38

Bai baieti... Nu va mai agitati atata, daca nu v-a umplut mintea Becali cu prostii, atunci se pare ca presa romana sigur a facut-o. Boul de Gigel de Pipera merita sa-si ia concediu la Jilava dar ce se intampla acum in fotbalul romanesc are legatura mai mult cu Steaua si mafia decat cu Gigel. Pe toti care vedeti pete negre pe blazon v-as intreba in ce fotbal, in ce Liga, in ce zona geografica a planetei mai trebuie sa dai bani la greu ca sa te asiguri ca un meci se joaca CORECT, cu onoare, darzenie si dorinta de victorie? In ce fel de tari se practica linsajul mediatic care a inconjurat Steaua de la inceputul campionatului? Dupa ce raspundeti corect la aceste intrebari (mai sunt si altele, da' n-are rost acum sa le astern pe toate), abia atunci ajungem la numitul Becali Gigel (pardon Georgel). Acest fost ciobanas a facut lovele din invarteala si bisnita (similar cu aproape toti jegosii Ligii I) si s-a crezut mai destept decat este. Din acest orgoliu imbecil se nasc si taznaile debitate pe gura, la care creierul nu participa fiind mult prea mic si stingher intr-un cap prea mare. Acest patetic imbecil va sfarsi probabil sarac si singur, ca de obicei asa se intampla in istorie. INSA! Insa trebuie sa stiti toti cei care-l blamati pt ce se intampla Stelei ca NU EL ESTE DE VINA! Am vazut deja prea multe la viata mea ca sa ma abureasca astia de la mafia presei. Am vazut Steaua inainte de 86, intre 86-90, dupa 90, si concluzia e ca Steaua a deranjat mereu atunci cand a fost in fata (ceea ce s-a intamplat din plin - HA HA HA!). Probabil ca e o reactie tipic romaneasca, de a da in cap celui mai rasarit. Recititi cronicile meciurilor lui Dinamo intre 87-89, in perioada in care, vezi Doamne, eram echipa comunistului de Valentin si dominam Europa, titlurile de sport erau dominate de Il grande Muce, posibilitatea ca Dinamo sa castige CCE (doar o chestiune de timp!! HA HA HA) si aluzii la calitatea meciurilor Stelei. Apoi imediat dupa 89 a inceput povestea cu Cupa Romaniei, cu retragerea de pe teren (lucru care nu trebuia sa se intample, dar asta e!) si nici o vorbulita despre arbitrajul acelui meci. Da stimati iubitori ai Stelei, toate aceste porcarii au existat dinainte de Becali si vor exista si dupa. Becali e un prost contemporan si va crapa candva, dar ura impotriva Stelei pare sa fie vesnica in unii iar presa e din plin parte a acestei stari de fapt. Deci lasati-l pe Becali Gigel si concentrati-va impotriva celor care chiar urasc Steaua si normalitatea onestitatii, onoarei si valorii.

dax4709.05.2008 19:01

Steaua nu are nici o implicatie in acest scandal. Fecali si aia prinsi nu au nici o legatura cu FC Steaua Bucuresti S.A. Nici fecali si nici aia prinsi nu sunt actionari, delegati, sau in vreun fel legal legati de acest club.

Conform carui fapt trebuie Steaua sa sufere depunctare sau mai fantastic - retrogradare ? Ca asa vor frustratii ? Ca s-au saturat sa se faca de rahat in comparatie cu Steaua ? E problema lor, nu a noastra.

Totul este numai un foc de paie. Macar de l-ar infunda pe fecaliot, dar nici o sansa. DNA ul nu sperie pe nimeni. Sunt prea prosti ca sa faca ceva notabil vreodata, dar mai rau pentru ei - ei functioneaza doar la comanda politica pe post de sperietoare si santaj. Atat !

Din fericire pentru fecali / nefericire pentru noi, nu vor fi nici un fel de urmari pentru ca nu exista motiv, suport legal, nimic. Flagrantul nu s-a produs. Doar scandal mediatic, pentru a distrage atentia de la campania electorala, astfel incat voturile sa ramana la fel cu cele de anii trecuti, eventual poate chiar mai bune pentru basinos si ai lui pedalisti.

Nu votez cu fecali, nu votez cu basinosi, nu votez cu bombonei, nu votez cu nimeni. Toti sunt hoti, unul mai mincinos si mai hraparet decat celalalt.

Totul este politizat in aceasta tara. Tot ! Administratie, invatamant, Armata, biserica, fotbal, tot... Absolut tot.

Circul continua ! Nu moare niciodata... Paine si circ - asa se tine dresata si cuminte o natiune - pensii marite de forma si cat mai mult circ si scandal ! Aceasta este Romania, un popor de oi...

endorama09.05.2008 22:44
Da, domnule, sunt masochist! Sau poate nu ma pot bucura in mizerie. Si da, vreau ca echipa mea sa fie corecta si fair-play, pentru ca asta inseamna competitie sportiva. Altfel, e doar o joaca a unor imbogatiti peste noapte de-a cine are mai multi bani si relatii. Ar trebui sa ma bucur ca al nostru e mai "jmecher" sau ca antrenorul nostru e mai bun, jucatorii se daruiesc mai mult decat adversarii etc? Si stii ceva, apropos de retrogradare, as prefera sa fiu vanzator onest de cartofi in Botosani decat un infractor cu apartament in centrul Bucurestiului. Sa le povestesti tu copiilor cum a castigat Steaua nu-stiu-ce-titlu cu valizele lui Gigi, eu vreau sa le povestesc de golurile memorabile.

Ma apuca groaza cand vad ce minti imbacsite aveti, de-asta e tara asta unde e. Daca ala fura, eu de ce sa nu fur? Daca ala a aruncat punga pe strada, eu de ce sa o arunc la cos? O tara de ovine...

mda, mult adevar e in ce zici tu. atat despre modul in care intelege el sa faca performanta la Steaua mai nou, cat si despre romani in general.

«12»