@threat
"fara Jiji Steaua era de mult in B"
Cu riscul de a primi ban, nu ma pot abtine. Prostii ca tine il tin in lumina reflectoarelor pe acest abominabil personaj, un nenorocit ordinar si infect. Stii ceva? Ca sa fac o analogie, nu ma intereseaza ce fac copiii altora, ma intereseaza ca al meu a ajuns un ciorditor nenorocit. Iar nesanctionarea Stelei nu va sterge rusinea de a fi un club corupt, pentru ca asta e in momentul de fata. Faptul ca nu e singurul nu ma incalzeste cu nimic, pe mine ma intereseaza Steaua si atat. Bucurati-va de UCL, de cocalarii care se trezesc stelisti peste noapte si isi iau pachetul pt grupe, pentru ca idolul lor e ciobanul ajuns vedeata, in timp ce suporterii vechi sunt scarbiti, de inca o victorie a filantropului impotriva DNA (care isi va dovedi inca o data incompetenta), chiar daca stim ca oierul sef e vinovat, de luptele subterane intre "unguri" si "ciobani", de hahaielile unui oligofren etc etc etc. Becali George a facut ca Steaua sa fie urata in 90% din orasele tarii si a dus clubul in pericol de depunctare, a distrus imaginea Stelei in atat in Romania cat si in Europa (UEFA se pare ca ar vrea retrogradarea) si a creat un satelit al Stelei in Liga I (sezonul viitor Steaua ar trebui sa inceapa cu 6 puncte). Voi chiar nu intelegeti ca Gigi Becali e cea mai mare napasta abatuta peste acest club in cei 60 de ani de existenta? Nu, pentru ca fara el am fi de mult in "B", nu-i asa? Sa strangem randurile? Cu cine, cu Becali? Sa fiu alaturi de un infractor nenorocit care mi-a tarat in noroi clubul iubit? NICIODATA! Din partea mea: la cat mai multi ani, Gigi!
PS: "Doar nu venea Abramovici sa ne dea noua bani"
Indobitocirea romanilor de catre Gigel s epare ca da roade. Esti una dintre victime. Hai sa-ti spun eu ceva, tu chiar crezi ce spui? Adica si-au gasit investitori potenti echipe ca CFR, Vaslui sau Poli Tmisoara si nu ar fi gasit pe nimeni cea mai galonata echipa din istoria fotbalului romanesc, care venea dupa 6 titluri consecutive si niste optimi de UEFA? Nuuuu, Jiji era Alfa si Omega, inceputul si sfarsitul, salvatorul neamului...Mai ganditi mai baieti si cu capsoarele voastre, nu mai ingurgitati tot ce va serveste un analfabet, fost vanzator de branza.
Frate , hai sa retrogradam ca sa scapi tu de Jiji . Si poate prostii ca mine , care nu tin cu Steaua doar din mai 86 sau mai nashpa , de 2-3 ani incoace , vor fi infranti de prosti ca tine . Si de investitori potenti ca tiganul de pe clisura Dunarii sau marele arbitru Porumboiu care cultiva porumb si de-aia are bani , sau ca saracutul si cinstitul de Paszkany care are linie directa cu Basescu si interese imobiliare care intra in conflict cu cele ale lui Jiji . Eu sunt un prost dar nu un prost masochist cum vrei tu sa fiu . Daca esti stelist , esti cel putin masochist . Din pacate romanul nu poate vedea decat ce-i arata televizorul . Si tu il vezi la televizor pe Jiji . Deci hai sa ne cacam pe noi si sa retrogradam ! Ca vrea unul numit vanfootball ! Corectule care esti tu corect , vorba unui bun prieten de-al meu , de ce nu ai si tu o privire de ansamblu , poate vezi si celelalte mizerii din campionatul asta , criminalii tacuti , vorba lui Ciutacu , fii tu corect si "van" daca chiar stii ce inseamna particula asta olandeza si lasa-ne pe noi prostii sa mai avem sperante ca justitia trebuie sa fie oarba , dar sa loveasca in toti .
Asa ca desteptule , dupa ce iti vei sterge mucii , dupa stranutul tau plin de corectitudine europeana , poti sa expectorezi in continuare , pentru ca eu nu voi mai fi parte a acestei comunitati , constituita pentru sustinerea unui club de fotbal.
Cred ca te chinuie particula aia olandeza , nu ? Succes frate ! Sper ajungi la fel de bogat ca Jiji , ca prost esti deja !
Da, domnule, sunt masochist! Sau poate nu ma pot bucura in mizerie. Si da, vreau ca echipa mea sa fie corecta si fair-play, pentru ca asta inseamna competitie sportiva. Altfel, e doar o joaca a unor imbogatiti peste noapte de-a cine are mai multi bani si relatii. Ar trebui sa ma bucur ca al nostru e mai "jmecher" sau ca antrenorul nostru e mai bun, jucatorii se daruiesc mai mult decat adversarii etc? Si stii ceva, apropos de retrogradare, as prefera sa fiu vanzator onest de cartofi in Botosani decat un infractor cu apartament in centrul Bucurestiului. Sa le povestesti tu copiilor cum a castigat Steaua nu-stiu-ce-titlu cu valizele lui Gigi, eu vreau sa le povestesc de golurile memorabile.
Ma apuca groaza cand vad ce minti imbacsite aveti, de-asta e tara asta unde e. Daca ala fura, eu de ce sa nu fur? Daca ala a aruncat punga pe strada, eu de ce sa o arunc la cos? O tara de ovine...