FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Priviti, imparatul este gol

«12»
fcsteaua.ro08.05.2008 05:35

Ei bine ce-am sperat cu toti nu s-a intamplat si amaraciunea este starea de spirit care domneste printre noi. Uitam ca este totusi 7 mai si acest lucru ar trebui sa ne ridice un semn de intrebare. De ce am esuat tocmai de 7 mai? De ce acum doua sezoane nu am putut sa ajungem in finala de mai? Care este lectia pe care trebuie sa o invatam?

Cred ca raspunsul se afla la copilul proverbial care spune adevarul atunci cand monarhul trece agale in fundul gol pe bulevard si toti se prefac ca-i admira ultimile creatii vestimentare: Imparatul este gol! a clamat el si asa se afla si creditorul nostru in aceste momente. Ba si cu niste haidamaci mascati care-i suna la poarta la palat sa-i spuna ca au gasit niste argati suspecti plimbandu-se cu 0,02% din PIB pe Dealul Clujului si ca-i returneaza banii de bomboane agricole. Ii vom vedea oare la 112 Politia in actiune? Le va lua Sorin Ovidiu Balan interviu? Ramaneti pe OTV pentru ca sigur veti afla deznodamantul!

Revenind la lucruri serioase recunoasteti ca oricat de mult va repugna marele strateg ati fost complicii lui, si eu sunt primul care recunosc. Desi il contestam din toti rarunchii am fost sedusi de ideea lui 24. Imbatati de ideea de a fi campioni am facut un armistitiu tacit cu el. Imaginati-va un pic ce s-ar fi intamplat daca luam campionatul, cum ar fi monopolizat tot spatiul TV, cum ne-ar fi poluat simturile cu cantece religioase, ragaind a branza si deschizand larg valiza cu dolari din "maibah". Ei bine in prag de electorale nu s-a intamplat asta si, culmea, cred ca generalissimul se afla in fata unei dileme existantiale. "Dumnezeu mi-a dat o palma, doua, dar pe-a treia in ce scop mi-a tras-o dupa ceafa?" Trebuie ca se intreaba el mergand asa cum ii place pe miriste in ciorapi cu bastonul de oier in mana si cu nea Virgil, sfetnic si confident in dreapta-i. Ei bine il ajutam noi cu raspunsul, poate acum in al 13-lea ceas intelege ca banul nu reprezinta totul, ca pac-pac cu adverasrii nu poti face decat daca ai jucatori motivati corect, antrenati corespunzator. Ca intr-un management atat succesele, dar mai ales esecurile vin pe scara ierarhica. De-aici si responsabilitatea si sistemul piramidal in sine.

Poate se lumineaza si va baga mana adanc in buzunar pentru a aduce niste jucatori adevarati nu niste plombe. Poate ca Pitzi ii va capacita pe cei convocati la lot si dupa un turneu de rasunet ii vom vedea la echipe mari, iar in locul lor vor veni niste baieti gata sa puna osul pentru bani, faima, pentru noi. In ce ordine vreti.

Este lectia fundamentala predata pe 7 mai de niste pusti care n-aveau nici bani, nici pe ce sa-i cheltuie, dar au avut ambitie si daruire. Material au primit un Aro, un video, un costum, niste medalii si 15 minute din telejurnalul serii. Dar au intrat in legenda si acolo vor ramane. Indiferent ce fac acum: pe banca Stelei, a nationalei, conducand taxiuri prin baia mare sau esuati prin mafia de la FRF. Desi am zis initial ca e bine sa pastrezi jucatorii la lot pentru coeziune si valoare se pare ca m-am inselat amarnic neluand in sema temperamentul nedefinibil al fotbalistului roman, usor de ofensat si de bagat intr-o stare de blocaj psihic. Dar greu de motivat si de capacitat printre bani, limuzine, gagici si spritzuri.

Sa-l induplecam pe Mirel sa ramana pentru ca de un lider va fi mereu nevoie, sa pastram profesionistii care au demonstrat ca merita si cu intaririle primite sa demaram spre Liga Campionilor. Daca avem valoare si meritam, ne vom califica si vom face fata cu brio in timp ce baietii echipati in cacaniu isi arata reala valoare. Una peste alta mi se pare ca nu am pierdut decat un campionat, odata cu el suporterii de duzina care sunt alaturi de echipa doar la bine. Ca ne aflam in fata unui nou drum, cu creditorul cazut de pe marele cal alb si cu noi cei care azi n-am murit intariti de experienta asta. Ce se va intampla de acum vom vedea la restanta de la vara, cand daca vom trece clasa avem sansa sa demonstram ca meritam din prima coronita.

Tragand linie, singurele mari dezamagiri sunt ecourile brichetei din capul lui Deaconu si faptul ca sclavii din groapa ne-au privat de un titlu de campion. Cu ranile astea in suflet sa mergem mai departe uniti. Vacanta va trece repede pentru ca avem Euro si pe nesimtite ne vom vedea in fata marelui adevar: a invatat Jiji ceva, chiar e Laca capabil, avem jucatori, suntem suporteri adevarati, meritam sa fim campioni? Raspunsul la toate aceste lucruri le vom afla in turul 3 al Ligii, si chiar daca raspunsul va fi negativ, am sa mor si-am sa renasc, am sa sper din nou la campionat, la Cupa UEFA, la Cupa Romaniei, la spectacol pe teren si in tribune. Pentru ca sunt mereu sub influenta acelui drog ciudat...

alex (keluboss)

ultras_geo08.05.2008 06:33

Un simplu adevar umil cum o fi dar este adevarul ! In aceste momente sunt mandru ca sunt stelist si ca inca pot tzine capul sus !

CaTaLiNsm StElIsTu08.05.2008 07:02

O splendoare de articol!Felicitari!

georgetocila08.05.2008 07:44

Adevarat

sergiu_em08.05.2008 07:51

Intr-o seara la conac,

Doua capre si un tap,

Se sfadira la portitza

S-o omoare pe oitza.

Caci oitza cea barsana

S-a facut cam dolofana

Si-are puncte, un toptan,

Adunate de cioban.

Capra rosie si sluta

De paduchi fiind umpluta,

Avea boala pe mioara

C-adusese puncte-n tara.

Iar capra cea visinie,

Fi-r-ar mama ei sa fie,

Avea ciuda si matreatza

Ca pierduse la "verdeatza".

Tzapul, de neam unguresc

Si putin doftoricesc,

Caprelor le canta-n struna

Si multe puncte aduna,

Ca sa merga mai departe,

Pe meleaguri mai desarte.

Iar caprele, cu respect :

- Tzapule, ne-ai tras in piept !

MoWeed08.05.2008 08:51

Becali nu o sa inteleaga niciodata ca banul nu e tot, el crede ca poate rezolva orice cu o anumita suma de bani.

Sper sa nu prefere sa ia jucatori slabi si sa motiveze in continuare adversarele contracandidatelor la titlu.

mikutu08.05.2008 09:10

@keluboss

''Desi am zis initial ca e bine sa pastrezi jucatorii la lot pentru coeziune si valoare''. parerea mea e ca acest lucru e imperios necesar pentru performanta. in fapt e singurul lucru pe care il apreciez la Becali de cand a venit la Steaua: nucleul de jucatori , strans in jurul lui Radoi, care incet incet a atins varful de forma inaintea returului cu boro. in acel moment, dupa parerea mea s-a incheiat o generatie la Steaua. echipa trebuia reintinerita , iar acum aveam deja 2 ani de la restructurare. la modul in care se investeste in Romania , cu aceste restructurari la 4-5 ani, la traditia Stelei ar trebui sa insemne cel putin 3 titluri de campion si o cupa, plus participari elegante in europa!

ps: in rest.. felicitari pentru articol ! la mai multe!

zoloz200508.05.2008 09:28

cred ca Mirel trebuie lasat sa plece...a facut destule pentru Steaua...

danilovic08.05.2008 09:44

puteti sa-mi spuneti cand se pleaca in bulgaria si de unde???

mersi!

keluboss08.05.2008 09:49
@keluboss

''Desi am zis initial ca e bine sa pastrezi jucatorii la lot pentru coeziune si valoare''. parerea mea e ca acest lucru e imperios necesar pentru performanta. in fapt e singurul lucru pe care il apreciez la Becali de cand a venit la Steaua: nucleul de jucatori , strans in jurul lui Radoi, care incet incet a atins varful de forma inaintea returului cu boro. in acel moment, dupa parerea mea s-a incheiat o generatie la Steaua. echipa trebuia reintinerita , iar acum aveam deja 2 ani de la restructurare. la modul in care se investeste in Romania , cu aceste restructurari la 4-5 ani, la traditia Stelei ar trebui sa insemne cel putin 3 titluri de campion si o cupa, plus participari elegante in europa!

ps: in rest.. felicitari pentru articol ! la mai multe!

Asa consideram si eu initial, vrem nu vrem, revirimentul fotbalului de la noi se leaga de Jiji ca a fost primul care a tinut de jucatori in vremea in care cum scotea cineva capul era samsarit pe bani din ce in ce mai putini catre destinatii din ce in ce mai obscure. Insa mentalitatea fotbalistului roman cu 2 neuroni suprasolicitati de manele masini si femei este jalnica. Dupa middlesbrough doar unii jucatori ar fi trebuit sa ajunga la final ca generatie altii ar fi trebuit sa le ia locul, trist dar adevarat azi Banel trebuia sa fie poate un lider de vestiar, in timp ce Mirel juca cu Manchester finala ligii. Ca suntem dupa 2 ani pierduti cu "e bun si locu 2" , "merge asa", "nu pleaca nimeni o sa spargem tot" e realitatea cruda din care sper eu mai sper sa se trezeasca dupa palma asta.

PS: poate ne ajuta statul roman sa scapam de el il inchid undeva si arunca cheia, dar sa fim seriosi sunt sanse mai mici decat am avut ieri sa castigam campionatul

grizzly08.05.2008 10:22

articolul e chiar frumos. in schimb titlul ma nedumereste un pic. cred ca ai vrut sa zici "alesul lui Dumnezeu" este gol. ce naiba, nea Gigi, doar imparat?

84ava08.05.2008 10:25

Demult n-am mai citit un articol in care toate trairile si parerile mele sa le regasesc in el.Felicitari si la mai mare!S.B!

Verssace08.05.2008 11:51

OFF TOPIC AS DORI SA SE FACA UN SONDAJ CARE SA ARATE CAM ASA : TRECE Steaua DE TURUL 3 PRELIMINAR ? este f imp . sa vedem ce cred suporterii ... va multumesc !

handrei08.05.2008 15:35

felicitari, super articol

cristifilip6708.05.2008 15:44

Tare articolul e scris cu mult bun simt, iti multumesc am petrecut cateva minute cu placere. Mai srie

w3bmaster08.05.2008 16:04

Nu stiu cand vom fi si noi organizati ca afara .....

Cat despre scandalu DNA tipic mioritic ....

Forza Steaua

mad7908.05.2008 19:44

OFF TOPIC

cand e tragerea la sorti pentru turul 3 si care sunt echipele cu care ne putem intalnii?

Punker Boy08.05.2008 19:54
http://www.antena3.ro/sport/FIFA-intervine..._26964_ext.html :)) ... Desi nu cred ca s-ar aplica legea la noi exista totusi o sansa sa scapam de cioban...Doamne ajuta!
84ava08.05.2008 20:11
http://www.antena3.ro/sport/FIFA-intervine..._26964_ext.html :)) ... Desi nu cred ca s-ar aplica legea la noi exista totusi o sansa sa scapam de cioban...Doamne ajuta!

N-o sa se bage niciodata FIFA peste noi,federatia si forurile noastre sunt cele care decid intern,daca era vreun meci dintr-o competitie europeana era altceva...Off,vedea-te-as dupa gratii Giji!

threat08.05.2008 21:18

Poate nu am citit intreg thread-ul , poate repet ce au spus si altii , poate sunt singurul care o spune . Steaua e in pericol , Steaua e supusa unui asediu din toate partile . Am fost langa voi in toate aprecierile despre Jiji , dar vreau doar sa va ganditi ce faceam cu Paunestii , ce faceam cu investitori gen netoiu si p.orcea , si ce ne vom face in continuare ? Riscam sa fim depunctati , si cum ? Cu manevre gen DNA , militie etc. Eu zic ca e un moment greu pentru noi acum , cioara de Iancu vorbeste de retrogradare , militianul mitica de depunctare , p.orcea si lupescu iau masa inainte de Steaua-Dinamo si bratu nu e eliminat cand trebuie , fratilor , scuzati incoerenta in exprimare dar chiar cred ca trebuie sa strangem randurile

Hai sa ne intrebam de ce jucam fara Goian , Golanski ,Dica , de ce un jucator care aplaneaza un conflict ia 2 etape ...

f_ck , chiar sunt incoerent , dar va pun o intrebare : cat la suta ia un arbitru necunoscut pentru un penalty de kkt care valoreaza 17 milioane de euro ? Eu si cu 10% m-as retrage din fotbal linistit .

Ne certam cu Jiji si pericolul vine din alta parte . Prost cum e el , fara Jiji Steaua era de mult in B . Doar nu venea Abramovici sa ne dea noua bani . Eu zic sa strangem randurile pentru Steaua , sa ne facem frate cu dracu , pentru ca vin vremuri grele . Deja ne intoarcem pe cooperativa militieneasca , cu arestari inainte de meci , miza e prea mare . Pentru noi miza e fotbalul , pentru pazkanyy si altii miza e alta .

Suntem campioni pentru ca nu suntem campionii blaturilor

Abia astept sa vad goluri in cascada in poarta marelui stancioiu ! Numai de la 8 in sus o sa-si ia astia !

A era sa uit ! trica = oltean imputit bulgarizat care nu o sa vada euro decat la TV. numai sa nu-si puna marea tenismena lorena curu in fata lui ca se face intuneric in juma de oltenie .

vanfootball08.05.2008 22:28

@threat

"fara Jiji Steaua era de mult in B"

Cu riscul de a primi ban, nu ma pot abtine. [...] ca tine il tin in lumina reflectoarelor pe acest abominabil personaj, un nenorocit ordinar si infect. Stii ceva? Ca sa fac o analogie, nu ma intereseaza ce fac copiii altora, ma intereseaza ca al meu a ajuns un ciorditor nenorocit. Iar nesanctionarea Stelei nu va sterge rusinea de a fi un club corupt, pentru ca asta e in momentul de fata. Faptul ca nu e singurul nu ma incalzeste cu nimic, pe mine ma intereseaza Steaua si atat. Bucurati-va de UCL, de cocalarii care se trezesc stelisti peste noapte si isi iau pachetul pt grupe, pentru ca idolul lor e ciobanul ajuns vedeata, in timp ce suporterii vechi sunt scarbiti, de inca o victorie a filantropului impotriva DNA (care isi va dovedi inca o data incompetenta), chiar daca stim ca oierul sef e vinovat, de luptele subterane intre "unguri" si "ciobani", de hahaielile unui oligofren etc etc etc. Becali George a facut ca Steaua sa fie urata in 90% din orasele tarii si a dus clubul in pericol de depunctare, a distrus imaginea Stelei in atat in Romania cat si in Europa (UEFA se pare ca ar vrea retrogradarea) si a creat un satelit al Stelei in Liga I (sezonul viitor Steaua ar trebui sa inceapa cu 6 puncte). Voi chiar nu intelegeti ca Gigi Becali e cea mai mare napasta abatuta peste acest club in cei 60 de ani de existenta? Nu, pentru ca fara el am fi de mult in "B", nu-i asa? Sa strangem randurile? Cu cine, cu Becali? Sa fiu alaturi de un infractor nenorocit care mi-a tarat in noroi clubul iubit? NICIODATA! Din partea mea: la cat mai multi ani, Gigi!

PS: "Doar nu venea Abramovici sa ne dea noua bani"

Indobitocirea romanilor de catre Gigel s epare ca da roade. Esti una dintre victime. Hai sa-ti spun eu ceva, tu chiar crezi ce spui? Adica si-au gasit investitori potenti echipe ca CFR, Vaslui sau Poli Tmisoara si nu ar fi gasit pe nimeni cea mai galonata echipa din istoria fotbalului romanesc, care venea dupa 6 titluri consecutive si niste optimi de UEFA? Nuuuu, Jiji era Alfa si Omega, inceputul si sfarsitul, salvatorul neamului...Mai ganditi mai baieti si cu capsoarele voastre, nu mai ingurgitati tot ce va serveste un analfabet, fost vanzator de branza.

revivo08.05.2008 22:48

Chiar daca o sa primesc multe injuraturi, nu o sa ma feresc sa spun ceea ce gandesc:

TOTI STELISTII AR TREBUI SA-L APARAM IN ACESTE MOMENTE PE Gigi Becali.

Spunea cineva mai sus ca "nu conteaza doar banii". Ba da. Pentru fotbalistul roman conteaza doar banii.

Tot ce a facut acest om la Cluj, a facut pentru a castiga Steaua primul loc.

Daca anul trecut Steaua a jucat in Liga Campionilor a fost datorita acestui om, care a riscat in acelasi mod la meciul Dinamo-CFR. Atunci a reusit.

Daca il putem pune la zid pentru multe mizerii pe care le-a facut (vezi cazul Hagi si multe altele) acum nu avem voie.

Chiar daca il urasc pentru ceea ce i-a facut lui Hagi si pentru multe alte gesturi mizerabile, pentru cea facut acum nu pot spune decat un singur lucru:

RESPECT Gigi Becali !!!

MANDRU CA SUNT STELIST !!!

predatorpulse708.05.2008 22:51

@vanfootball,nu te mai obosi,sunt foarte multi distrusi d-asta si pe forum si pe strazi,care tin cu Becali orbeste considerand ca el a facut un mare bine Stelei si ca a "salvat-o". Sunt genul de oameni care considera ca banii cumpara totul. Da,Becali a dat bani,dar asta nu inseamna ca poate sa isi bata joc de acest club. Adeptii lui au fix memoria unui caras, uita dupa 2 minute si sar in sus de bucurie daca apara Jiji la loja,daca se urca pe maibacj,daca mai flutura niste bani etc.

Acest om s-a autoproclamat Dumnezeul Stelei,ne face de rahat pe oriunde apare,jigneste legende ale Stelei in mod regulat,habar n-are de istoria clubului pe care il conduce, se p**a pe suporteri, jucatorii sunt o marfa pentru el(sunt ca niste oi pentru el ca sa nu mai zik a avut putine despartiri amicale cu jucatorii cand acestia s-au transferat), a amenintat ca vinde istoria Stelei doar ca sa scape de acele datorii, umbla cu sacosele de bani ca sa motiveze adversarii rivalelor, desconsidera obiectivele traditionale ale Stelei(locul 2 fiind foarte bun acum iar cupa e pentru looseri) etc. Probabil ca ar mai fi ceva insa la cate tampenii a facut Becali as avea nevoie de cateva pagini ca sa le ilustrez.

Si urmeaza si alte episoade rusinoase. Datorita banilor trimisi la Cluj probabil vom fi depunctati(o pata neagra pe blazonul nostru) si in viitorul nu foarte indepartat vom fi si retrogradati daca Becali nu isi schimba obiceiurile astea proaste. Atunci sa vezi cate sustinere o sa aiba Becali. Dar nu-i nimic,becalizatii o sa-si gaseasca alti conducatori mareti pe care sa-i idolatrizeze in fauna ligii 1.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

threat08.05.2008 22:58
@threat

"fara Jiji Steaua era de mult in B"

Cu riscul de a primi ban, nu ma pot abtine. Prostii ca tine il tin in lumina reflectoarelor pe acest abominabil personaj, un nenorocit ordinar si infect. Stii ceva? Ca sa fac o analogie, nu ma intereseaza ce fac copiii altora, ma intereseaza ca al meu a ajuns un ciorditor nenorocit. Iar nesanctionarea Stelei nu va sterge rusinea de a fi un club corupt, pentru ca asta e in momentul de fata. Faptul ca nu e singurul nu ma incalzeste cu nimic, pe mine ma intereseaza Steaua si atat. Bucurati-va de UCL, de cocalarii care se trezesc stelisti peste noapte si isi iau pachetul pt grupe, pentru ca idolul lor e ciobanul ajuns vedeata, in timp ce suporterii vechi sunt scarbiti, de inca o victorie a filantropului impotriva DNA (care isi va dovedi inca o data incompetenta), chiar daca stim ca oierul sef e vinovat, de luptele subterane intre "unguri" si "ciobani", de hahaielile unui oligofren etc etc etc. Becali George a facut ca Steaua sa fie urata in 90% din orasele tarii si a dus clubul in pericol de depunctare, a distrus imaginea Stelei in atat in Romania cat si in Europa (UEFA se pare ca ar vrea retrogradarea) si a creat un satelit al Stelei in Liga I (sezonul viitor Steaua ar trebui sa inceapa cu 6 puncte). Voi chiar nu intelegeti ca Gigi Becali e cea mai mare napasta abatuta peste acest club in cei 60 de ani de existenta? Nu, pentru ca fara el am fi de mult in "B", nu-i asa? Sa strangem randurile? Cu cine, cu Becali? Sa fiu alaturi de un infractor nenorocit care mi-a tarat in noroi clubul iubit? NICIODATA! Din partea mea: la cat mai multi ani, Gigi!

PS: "Doar nu venea Abramovici sa ne dea noua bani"

Indobitocirea romanilor de catre Gigel s epare ca da roade. Esti una dintre victime. Hai sa-ti spun eu ceva, tu chiar crezi ce spui? Adica si-au gasit investitori potenti echipe ca CFR, Vaslui sau Poli Tmisoara si nu ar fi gasit pe nimeni cea mai galonata echipa din istoria fotbalului romanesc, care venea dupa 6 titluri consecutive si niste optimi de UEFA? Nuuuu, Jiji era Alfa si Omega, inceputul si sfarsitul, salvatorul neamului...Mai ganditi mai baieti si cu capsoarele voastre, nu mai ingurgitati tot ce va serveste un analfabet, fost vanzator de branza.

Frate , hai sa retrogradam ca sa scapi tu de Jiji . Si poate prostii ca mine , care nu tin cu Steaua doar din mai 86 sau mai nashpa , de 2-3 ani incoace , vor fi infranti de [...] ca tine . Si de investitori potenti ca tiganul de pe clisura Dunarii sau marele arbitru Porumboiu care cultiva porumb si de-aia are bani , sau ca saracutul si cinstitul de Paszkany care are linie directa cu Basescu si interese imobiliare care intra in conflict cu cele ale lui Jiji . Eu sunt un prost dar nu un prost masochist cum vrei tu sa fiu . Daca esti stelist , esti cel putin masochist . Din pacate romanul nu poate vedea decat ce-i arata televizorul . Si tu il vezi la televizor pe Jiji . Deci hai sa ne [...] pe noi si sa retrogradam ! Ca vrea unul numit vanfootball ! Corectule care esti tu corect , vorba unui bun prieten de-al meu , de ce nu ai si tu o privire de ansamblu , poate vezi si celelalte mizerii din campionatul asta , criminalii tacuti , vorba lui Ciutacu , fii tu corect si "van" daca chiar stii ce inseamna particula asta olandeza si lasa-ne pe noi prostii sa mai avem sperante ca justitia trebuie sa fie oarba , dar sa loveasca in toti .

Asa ca desteptule , dupa ce iti vei sterge mucii , dupa stranutul tau plin de corectitudine europeana , poti sa expectorezi in continuare , pentru ca eu nu voi mai fi parte a acestei comunitati , constituita pentru sustinerea unui club de fotbal.

Cred ca te chinuie particula aia olandeza , nu ? Succes frate ! Sper ajungi la fel de bogat ca Jiji , [...]

P.S. Si te mai intreb ,ganditorule profund , de ce dreaq ai boala pe Steaua ? Vezi rosu in fata ochilor ca un vanzator de branza iti conduce clubul iubit ? Poate daca te nasteai mai devreme iti venea tie ideea asta .Clubul tau iubit este in acelasi timp si cel mai corupt din tara ? Hai sa vedem ce au facut restul corectilor ca tine prin Europa , cand noi , coruptii , defilam . Tu nu stii de ce a venit Andone la CFR ? Pentru know-how [...] , dar hai ca iar te iau cu dictionare grele . Iarta-ma ca te bag in seama , imi cer scuze colegilor de pe forum pentru limbajul folosit , dar consider ca o parere , chiar daca pare pro Jiji , trebuie explicata , pentru ca mucosii sa inteleaga sa nu se bucure cand poate cea mai corecta echipa a ultimilor 10-15 ani risca sa cada prada mafiei lui mitica si Sandu , si sa nu mai arunce cu flegme in dreapta si stanga doar pentru ca au vazut si ei la televizor o stire fara sa-si dea seama de adevaratele implicatii ale ei .

Hai , dati in mine ca am zis Jiji de mai mult de 6 ori in post-ul asta ...

Auzi tupeu , Steaua , club corupt ....

dax4708.05.2008 23:17

Daca s-ar gasi unul sa-l omoare pe fecal, ar fi eroul Stelei ! Mai ceva ca Lacatus, Ducadam, etc.

Nu exista rau mai mare asupra Stelei decat acest machedon imputit si handicapat mintal. Si nici ca s-ar putea inventa vreodata. Din simbolul fotbalului romanesc , Steaua Bucuresti, nenorocitul asta a reusit sa faca caterinca fotbalului romanesc. In maxim 10 ani, Steaua nu o sa mai aiba suporteri. O sa ajunga ca FC National, sau ceva de genul. De ce ? Pentru ca multi nu vor mai putea rezista la atata batjocura si vor trece sa tina cu alte echipe, iar cei mai fanatici dintre stelisti vor innebuni de atatea suparari si umilinte, sau chiar for face atacuri de cord, precum au mai facut altii, in tribune, la ratarile monumentale ale stelistilor.

Daca stiti vreun hitman, angajati-l ! Dau si eu bani de la mine, cu draga inima, si de la prieteni, dar numai sa scapam de asta ca ne omoara nu numai clubul asta pe care unii din noi il iubesc de o viata, dar ne distruge si ca natiune. Fecali asta este mult mai rau decat Stallin, Ceausescu, si Hitler la un loc. Nu exista vietate pe planeta asta pe care sa o dispretuiesc si sa o urasc intr-atat de mult precum este machedonul asta din pipera, marele oier al luminii razboinice.

Steaua e clar ca este blestemata sa se aleaga praful de ea atata vreme cat acest personaj va fi proprietar.

Dar oare ce s-ar intampla daca acest personaj ar ajunge presedinte de stat ? Eu unul cred ca as parasi tara imediat.

Fecalule - nu te voi vota vreodata ! Iti doresc tot raul din lume, numai sa scape Steaua de tine, lipitoare ce esti !

«12»