FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali renunta la Mendoza (GSP)!

«12»
cristian01408.05.2008 19:02

De ce sa renuntam la Mendoza ? De cand isi permite Steaua luxul asta ? Sper sa nu se faca prostia asta, altfel fiti sigur ca Dinamo sau CFR intra pe fir. Atat timp cat a fost cel mai bun pasator din retur, ce mai conteaza ca e puturos ? DOAR DE LA VENIREA CELOR 3, Steaua a recuperat cele 8+3 pct., iar acestia au avut un rol determinant. In schimb, in tur stim cu totii ce s-a intamplat, atat in Europa cat si in campionat.

shack3r08.05.2008 19:21
totusi din cate stiu eu , mendoza a semnat pe 2 ani si jumatate , deci mai are contract pe inca 2 ... nu prea are cum sa renunte asa la el , trebuie sa fie si jucatorul de acord in cazul unei rezilieri ...

Am impresia ca Mendoza a semnat pe 6 luni

Raul198808.05.2008 19:34

Mendoza are un contract cu Steaua pana la vara

Dayro e singurul jucator pe care l-am cumparat definitiv

Mendoza in afara de centrari nu ne-a ajutat cu nimic

el ii puturos, nu e bun in faza defensiva si greseste foarte multe pase

zloty08.05.2008 20:53
Mendoza are un contract cu Steaua pana la vara

Dayro e singurul jucator pe care l-am cumparat definitiv

Mendoza in afara de centrari nu ne-a ajutat cu nimic

el ii puturos, nu e bun in faza defensiva si greseste foarte multe pase

greseste foarte multe pase?? tu la ce meciuri teai uitat? pe cartoon network? hai ma daca si asta le greseste de Banel ce sa mai zicem ? si vad ca toata lumea persista in prostia asta cu faza defensiva ,e varf de unde dracu sa stie sa faca faza defensiva?? de vina e Lacatus ca a adus un varf bun si il foloseste ca mijlocas, a cui e vina ca nu scoate maximul din jucator?? nu a lu Laca??

Deliric109.05.2008 08:21

"e bine"ca pleaca unu din putini jucatori din echipa care e in`stare sa suteze puternic si precis ,care e capabil sa dribleze un jucator si care a dat printre cele mai multe pase de gol (daca nu cele mai multe).

Asta da "mutare " , nu cred ca cineva din staff are vreun cuvant de spus in fata lu Jiji .

StelistPeViata09.05.2008 17:46

Ar fi o mare prostie s renunte la Mendoza!! ..dupa parerea mea mai bine ar disparea de la Steaua !! urmatori jucatori !! surdu Lovin rada !! cei 3 nu au c cauta la Steaua ! Mendoza merita la Steaua ! Dica ar trebuie s fie rezerva de lucx c si banele defapt .....Mendoza Daryo si Pepe trebuie pastrati la Steaua sunt jucatori d valoare ! d mult nu am mai vazut la Steaua jucatori c ei ! Mult mi-as dori s vad la Steaua jucatori c Mirel Radoi !!

cristian01409.05.2008 22:54

Peruanul la care Steaua a renunțat are șanse mari sã ajungã în curtea rivalei din ªtefan cel Mare, unde este dorit de Rednic.

Peruanul la care Steaua a renunțat are șanse mari sã ajungã în curtea rivalei din ªtefan cel Mare, unde este dorit de Rednic.

Dinamo e aproape de a da o mare loviturã pe piața tran­s­ferurilor. Stelistul An­dres Mendoza este dorit de Rednic în ªtefan cel Mare. Noul antrenor al "cîinilor" a intrat pe fir imediat du­pã ce conducerea din Ghencea a anun­țat cã nu va activa clauza de cum­pãrare în cazul sud-ameri­ca­nului. Acesta a venit în iarnã la Steaua din postura de jucãtor liber de contract.

Gsp.ro, 10.05.2008

Nu mai departe de acum 2 zile, afirmam ca in cazul in care va fi lasat sa plece, sunt sanse mari ca acesta sa fie contactat de CFR sau Dinamo. Iaca dovada.

Halal profesionalism ! Inca un motiv pentru care-l urasc pe acest cioban nenorocit.

Lacatus, ce zici tata ? Iti convine ? Peruanul a fost autor/coautor la 10 goluri din cele 31 marcate in retur si-l oferim pe tava, gratis, javrelor ?!

«12»