E placut sa vezi atata optimism inainte ultimei etape,insa titlul este pierdut 100%. O sa imi sariti in cap ca de ce nu mai sper si bla bla bla. Pai aici sunt 2 scenarii:
1) U Cluj da meciul chefereilor din orgoliu local daca vreti,pentru ca nu vor sa fie echipa care a "furat" un titlu Clujului. De asemenea,vor fi presiuni masive din partea "neutrilor" din Cluj ca u Cluj sa o lase mai moale pentru ca o calificare directa in CL aduce bani pentru zona clujului, stiti voi,vin suporteri straini,se scot bani de pe urma lor, aia beau, mananca,mai vad un muzeu ceva, etc. De asemenea chefereii folosesc tactica fecali anuntand ca il vor pe goga si ca cica dau 3 milioane pe el,
, in acea suma intrand probabil si banii pentru conducatorii lui U astfel incat U sa o lase mai moale.
2)U Cluj joaca pe bune cu chefere si datorita diferentei de valoare pierde. Va reamintesc ca u Cluj e echipa care a primit 4 goluri din actiune in Ghencea,in conditiile in car noi avem un atac apatic in cel mai bun caz. Si ca sa vedeti ce aparare svaiter au,pana si Banel Nicolita a reusit sa le dea gol.
In ambele scenarii u Cluj pierde asa ca eu zic ca e mai bine sa ne vedem de meciul nostru si sa batem buzau,indiferent ce se intampla la Cluj. Daca dam meciul buzaului,eu unul nu mai calc pe stadion anul viitor.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Banel a dat cu U in tur, nu in Ghencea.
Cand vorbeam de Banel ma refeream la infrangerea noastra cu u de la Cluj,nu de meciul din Ghencea.