FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat de presa despre Gazeta Sporturilor (SteauaFC.com)!

«12»
fcsteaua.ro05.05.2008 19:10

FC Steaua nu a intentionat niciodata sa ia masuri drastice impotriva reprezentantilor presei, considerand ca cel mai bun mod de a colabora este acela bazat pe respect.

Cu toate acestea, ne vedem nevoiti de a ridica acreditarile cotidianului Gazeta sporturilor, care, in urma partidei Dinamo - Steaua, pe care echipa noastra a jucat-o cu maxima seriozitate si responsabilitate, a tratat clubul nostru intr-un mod lipsit de respect, publicand, pe prima pagina, un titlu de-a dreptul jignitor.

Astfel, incepand cu ziua de luni, 5 mai 2008, FC Steaua ridica acreditarile ziarului mai sus amintit, urmand ca reprezentantii acestuia sa nu mai aiba acces la conferintele de presa si partidele disputate de Steaua pe teren propriu.

FC Steaua Bucuresti

mountytoma05.05.2008 19:30

in sfarsit ceva bun! sper sa le vina ideea de a ridica toate acreditarile, tuturor jurnalistilor. toti jegosii astia nu au facut decat sa imprastie mizerii despre Steaua, astfel ca jucatorii si antrenorii au avut mai mult de lucru in afara terenului decat pe teren!

Yoyoyoi05.05.2008 19:33

foarte bine :thumbsup:

ros-albastru4ever05.05.2008 20:08

Superrr!!!In sfarsit,ziarul paduchiosilor are interzis la actiunile Stelei :D.Bravo :thumbup:

Azzido05.05.2008 20:11

in sfarsit!

era cazul sa le dea cineva o lectie bastarzilor de la gsp.

o decizie buna, poate asa o sa invete sa fie impartiali.

forever_STEAUA05.05.2008 20:18

Azzido, nu vor invata nimic, la fel de imbecili vor fi in continuare.

Doar ca se vor linge pe bot de tot ce inseamna informatie concreta din curtea Stelei.

MoWeed05.05.2008 20:18

Extraordinar! Sper sa urmeze in curand Prosport, Sport.ro....

LUPANU05.05.2008 20:25

intrebare !! ce titlu era azi in gsp??

Matteo05.05.2008 20:27

titlu era "Gigi Fis", probabil s-a simtit ciobanul lezat in mandrie, daca ziceau ceva de Steaua nu mai interzicea ;)

LUPANU05.05.2008 20:33
titlu era "Gigi Fis", probabil s-a simtit ciobanul lezat in mandrie, daca ziceau ceva de Steaua nu mai interzicea ;)
stai ca nu inteleg "fis" ?? adica? ce vrea sa insemne?? finish? :)
cristian01405.05.2008 20:38

Titlul facea referire la faptul ca in ipocrizia lui, Becali a deschis sampania inca din minutul 5 fiind sigur de victorie, pentru ca in final atat meciul cat si campionatul dovedindu-se un mare "fîs" pentru Steaua.

LUPANU05.05.2008 20:41
Titlul facea referire la faptul ca in ipocrizia lui, Becali a deschis sampania inca din minutul 5 fiind sigur de victorie, pentru ca in final atat meciul cat si campionatul dovedindu-se un mare "fîs" pentru Steaua.
deci fîs nu fis
alexh05.05.2008 22:02

Aleluia, sper sa tina asta. Dar tot Gigi o sa se duca inapoi in patru labe la ei...

Desi eu as mai vrea aceeasi masura pentru tvr, antena1, kanal d, national TV, prosport, sport.ro, ols si fanatik...dar deja visam departe.

twetwet05.05.2008 23:01

f f f f bine...de-acum sa citeze doar site-u asta sau ala oficial al Stelei...

off topic...e ceva ce nu stiu sau sunt acceptate ambele variante in lb romana: fas si fis...scuzati-ma dar piine se scria pe vremea comunistilor..d-aia si cand vad un "sunt" in loc de sunt prin ziare ma ingrozesc...

Daniellone05.05.2008 23:40
off topic...e ceva ce nu stiu sau sunt acceptate ambele variante in lb romana: fas si fis...scuzati-ma dar piine se scria pe vremea comunistilor..d-aia si cand vad un "sunt" in loc de sunt prin ziare ma ingrozesc...

In 1993, Academia a hotarat folosirea literei â în loc de î in interiorul cuvintelor, cu exceptia celor prefixate si folosirea formelor "sunt", "suntem", "sunteți" in loc de "sînt", "sîntem", "sînteți".

Decizia a fost adoptata in ciuda opozitiei ferme a lingvistilor si este ignorata de institutele de lingvistica ale Academiei, de filialele Academiei din Iasi si Cluj si de multe publicatii culturale si edituri de prestigiu, Gazeta Sporturilor raliindu-se acestui demers.

twetwet06.05.2008 00:51

@daniellone

mersi pt elucidare :D

acu vad ca in " am scris sunt...din obisnuinta :)

il_scorpio06.05.2008 08:07

Nici nu stiam de titlul asta pentru ca nu citesc niciodata site-ul lor de jigodii imputite si nici ziarul. Imi mai arunc cate un ochi pe prosport.ro din cand in cand.

Asa grosolanie e greu de crezut ca poate exista si imi aduc aminte si de comentatorul ala m..t de la kanal d care la golurile lui Dinamo tipa sa-i iasa inima din piept, iar la noi abia a strigat un pic.

Nu inteleg de unde aversiunea asta impotriva Stelei si nu o bagati pe aia ca e impotriva lui Gigi ca nu o cred. E ceva ilogic pentru ca noi aducem cele mai multe puncte si glorie Romaniei in meciurile din UEFA.

Dupa ratarea finalei de la Boro au sarit toti de parca am fi luat bataie de la o echipa de 2 lei nu de la o echipa din Anglia.

Sa le reamintim domnilor din presa Nentori Tirana, sau Skonto Riga ...Pobeda Prileb, Anorthosis Famagusta, elfsborg...intr-adevar acestea sunt super formatii in fata carora un esec este perfect de inteles. Si mai sunt multe altele dar nu-mi mai vin mie in minte acum.

puyol06.05.2008 09:04

pe mine ma mauza teribil =))))))

1. titlul acela pueril de copil de 11 ani fara pic de imaginatie

2. faptul ca au ridicat acreditarile pt ca luat in ras un oficial al Stelei care conform spuselor lui nici nu prea e,ca are actiunile impartite nepotilor. Si sa zicem ca daca ar fi,nu au ridicat acreditarile pt atacuri impotriva suporterilor sau jucatorilor si le ridica pt un atac asupra unui oficial (sau neoficial ca sa spun asa) al Stelei..

muahahaha,ce tareeeee =)))

aaa,si inca ceva,sa nu credeti ca a vrut sa apere blazonul Stelei...

MIREL6RADOI06.05.2008 10:41
in sfarsit!

era cazul sa le dea cineva o lectie bastarzilor de la gsp.

o decizie buna, poate asa o sa invete sa fie impartiali.

Am inteles ca e a 4 a oara cand le ridica acreditarile pe sezonul curent...degeaba le ridici acreditarile,or sa faca precum cei de la prosport:))intra pe stadion ca si spectatori si fac cronica meciului..in plus,ca sfidare,o sa arate in ziar locul de unde au facut cronica...asa a facut prosport:)

razvan_cmi06.05.2008 11:49

Eu am renuntat de ceva timp sa citesc gsp-ul , ca prosportul oricum nu-l citeam (cat despre sport.ro-mai bine citesc "Cosmopolitan"). Din pacate grosul cititorilor gsp tot noi il facem , suporterii stelisti . Drept dovada , toate sondajele care ies in favoarea Stelei . Nu sunt in masura sa dau sfaturi si oricum suntem o tara libera dar ar trebui sa avem noi, suporterii o forma de protest , nu doar oficialii. Si nu pentru acest titlu , ci pt tot noroiul cu care se arunca in Steaua .

steaua_gloria06.05.2008 11:57

HEhe :naughty: , super!

JDERUL06.05.2008 12:07

Cand vom avea si comentatori impartiali la meciurile Stelei?

MoWeed06.05.2008 13:58

@JDERUL

Probabil daca o sa fie comentatori straini, vom avea si noi comentatori impartiali....

w3bmaster06.05.2008 20:47

Poate ridica si la ProSport si le lasa ridicata ca asa merita ....

Flaviu8606.05.2008 21:02

Doamne Ajuta!!!! in sfarsit

«12»