La fel cum am castigat meciul cu Bragadiru de anul trecut fara un sut pe poarta? Sau de bazezi pe faptul ca iar zicea ca nu mai putea si ii zicea Jiji ce sa faca...
La fel cum am castigat meciul cu Bragadiru de anul trecut fara un sut pe poarta? Sau de bazezi pe faptul ca iar zicea ca nu mai putea si ii zicea Jiji ce sa faca...
Sariti toti la gatul lui Laca in loc sa facetzi ceva bun pt Steaua mi`e scarba de voi ***** nu pot sa va zic altfel!!! Daca aveatzi putina minte sareatzi la gatul altcuiva...dar atat va duce pe voi mintea.Voi stiti ce inseamna indeplinirea unui vis? Eu cred ca Laca face tot posibilul sa isi indeplineasca visul...acela de a lua titlul cu Steaua ca antrenor...toti ceretzi antrenor strain,dar de parca s`ar schimba ceva. OAIA TOT OAIE RAMANE! Orice antrenor ar venii Jiji tot asa o sa faca o sa se bage la echipa. Sa luam si partea cealalta ca nu se baga ca e Laca antrenor...Banel fundas nu cred ca avea alta posibilitate cat despre netitularizarea lu Dayro (si eu il vreau in primul 11 la fel ca si voi) dar dupa operatzia de apendice/apendicita(nu sunt bun in ale medicinei) nu poate evolua titular...habibou nu avea meciuri in picioare,Pepe a dat cateva goluri si avea mai multe sanse de a marca. habibou e bun,talentat dar din cate am auzit dupa meciu cu Dinamo el dansa prin cubluri fara retzineri ca APROAPE am pierdut titlul 24. IUBESC Steaua! SUNT LA BN SI LA RAU CU EA! VOI?
Salut.
Am lipsit o vreme...nu mi-am mai exprimat nicio opinie, greata fata de Becali nu mi-a trecut si nici nu-mi va trece.
In opinia mea avem nevoie de Mihai Stoica ca de aer. Poate sunt subiectiv, insa eu apreciez omul acesta.
Si avem nevoie de un antrenor. Marius e simbolul Stelei si va fi intotdeauna. Aseara cand l-am vazut cata durere are in suflet imi venea sa urlu, insa, in sport esti bun la momentul PREZENT. Daca traim din amintiri sau cu sentimentalisme ne prabusim.
Greseala Stelei aseara a fost ca nu a intrat montata in meci din primul minut.
Zapata
Golanschi
Radoi
Ghionea(preferatul meu)
Goian
Acestia sunt jucatori de Champions Ligue!!!
Nicolita? Hmm...In minutul 90 a reusit sa trimita mingea din lovitura libera in "zidul" facut de Torje (1,60m)
Mendoza? un indolent...daca si asta e fotbalist...
Pepe? Cu ce e mai bun fata de Zaharia?
Dica? o mare dezamagire aseara
Adrian Ilie? Hai sa fim seriosi...
Toti suporterii adevarati care au posibilitatea sa ajunga miercuri la ultimul meci din Ghencea din acest sezon sunt rugati sa vina si sa isi demonstreze atasamentul pentru culorile ros-albastre! Sa coloram stadionul in rosu si albastru si sa cantam 90 de minute: "Pana la moarte, cu Steaua pana la moarte!"! Le multumesc anticipat celor care vor face acest lucru!
cat despre netitularizarea lu Dayro (si eu il vreau in primul 11 la fel ca si voi) dar dupa operatzia de apendice/apendicita(nu sunt bun in ale medicinei) nu poate evolua titular...
Bai fratilor, unii parca traiti pe alta planeta. De la a fi suspect de apendicita si pana la a fi in recuperare dupa operatia de apendicita e cale lunga si batuta.
Dayro nu a fost operat de nimic! Dayro a fost "indolent" la antrenamente. Bine ca in meciul cu Craiova nu a fost...
Lui Dica nu i-a iesit absolut nimic tot meciul. Pacat ca nu a vazut asta si Laca. Poate atunci decarul nostru isi lua ramas bun de la suporterii stelisti de pe terenul din Ghencea.
"Capul plecat, sabia nu`l taie", deci pentru moment e bine sa tinem capul plecat pana ne vom destepta. Cand vom fi din nou ceea ce am fost odata, vom putea sa ridicam privirea fara a privi inapoi. Mereu Superiori! Forza Steaua!Deci, ce facem? Plecam capul sau ridicam privirea?
Cred ca JJ ar trebui sa faca mai multe loturi la Steaua ,lotul favoritilor lui ,in care sa-si tina favoritii --Nicolita , SURDU ,Lovin si pe cine dracu o mai aduce ....
Lotul jucatorilor de umplutura , al blazatilor,al plictisitilor :....Dica
si lotul celor care merita sa joace pt Steaua ........
Asa e,aveti dreptate! Cu Marius pana la moarte...si in Liga a2-a si a3-a...da-i sa merga...doar e simbolul nostru iar asta conteaza!
Sa plece Zapata si ceilalti mercenari si sa mergem noi sa jucam...doar la Steaua tre sa joace si sa faca echipa doar stelistii desavarsiti!
Eu chiar nu pot sa va inteleg....
Marius a gresit fregvent de cand este la Steaua.....nu mi-a demonstrat cu absolut nimic ca are valoare ca si antrenor de Steaua...ce sa mai spun...n-am sa mai spun nimic ...si in fond ce as mai putea spune cand vad pe-aici atatia fani Olaroiu...de ce m-ar mira ca unii il venereaza pe Lacatus care macar a facut ceva pt clubul acesta.....
Cu D-zeu inainte!....
Degeaba, ca in teren intra tot primul lot
cu Oli castigam meciul de aseara!!!la ce jucatori are acum Marius,comparativ cu ce era pe vremea lui Oli,ma face sa afirm ca ,acest meci/campionat era castigat la pas de echipa cu Oli pe banca!!!
Hmm. Oli e un mare antrenor pacat ca a plecat la arabi, dar asta nu inseamna ca Marius e mai prejos, inca invata caci nu a fost antrenor la o echipa de top pana acum. Sa il lasam sa isi fac treaba, poate se va dovedi mai bun ca Oli.
nu mai incerc sa lamuresc pe nimeni..e de ajuns ca m-am lamurit eu..il iubesc pe Marius Lacatus,dar nu sunt atat de incuiat incat sa nu realizez: Laca nu e antrenor de talia Stelei!! ma doare sa o spun ,m-am temut ca asa va fi..dar asta e
ma bucur sincer ca exista oameni poate mai indraptatiti decat mine ,care il sustin pe "simbol" dar ceea ce el face la Steaua in acest moment pe mine ma depasete. de ce? pentru ca in primu rand nu-l intereseaza de noi cei ce suferim..am si eu o intrebare? de ce Laca evita sa vorbeasca deschis despre subiectele rada si Dayro moreno. vreau si eu si nu sunt singurul sa stiu de ce joaca Banel,Neaga sau Lovin si de ce nu joaca Dayro?? vreau si eu sa stiu cum e cu sistemul rotatiei pe care il anunta Laca in etapa a doua a returuli,inainte de meciul cu CFR..."rada o sa joace,fiecare va juca ,pentru ca o vor face prin rotatie si el si Ghionea si Baciu"..au jucat toti,chiar si Baciu..dar rada..ce aveti cu rada???nu sunt un fan al ex rapiditului,dar ne batem joc pt ca baiatul asta si-a dat sufletul in tur si a fost in ehipa turului alaturi de rufay zapata.
apoi ma nelamureste insistenta cu care pepe moreno este fortat,iar Dayro..uitat..pepe e un jucator interesant cel mult,dar nu valoros,chiar daca mie personal imi e simpatic. oare Laca stie ca il "forteaza"pe mendoza pe un post total nefamiliar...omu ala a jucat atacant toata viata,ceea ce el reuseste pe teren e datorita talentului sau urias dar neexploatat.. nu inteleg de ce noi Steaua Bucuresti cea mai galonata ecjipa a Romaniei si una din marile echipe din est si nu nuami avem meciuri in care jucam cu doi mijlocasi defensivi desi jucam acasa cu dacia mioveni..nu pentru specatcol a fost preferata "fiara"..intreb acum..toti contestatarii lui zerOLI ca am vazut ca asa i se spunea...difera jocul Stelei lui Oli de cel al Stelei de acum???ma rog
bulversant pentru mine e subiectul Dayro moreno...Laca prefera tacerea si nervii cand vine vorba de coplilul asta" de ce ma intrebati daca joaca moreno,alti jucatri nu mai avem?"...ei bine as vrea ca Laca sa vina si din respect pentru noi sa spuna..."bai idiotilor m-a injrat,nu se antreneaza corespunzator, e neintegrat,nubface faza defensiva(apropos de Elton...ciudata coincidenta)...dar toate au un raspuns..la toate raspunsul trebuie sa fie Marius Lacatus, care nu trebuue sa fie doar antrenorul de la conferinta de presa...integreaza-l Laca,fa-l sa faca faza defensiva,altoieste-l,invata-l sa fie o "fiara"..dar da-ne si noua o explicatie..baiatul ala nu intelege cum poate juca alde Banel,Lovin sau pepe inaintea lui....si sincer nici noi...
despre Jiji nu vreau sa vorbesc ...e incorijibil..si insignifiant pentru mine...la fel si linguseala..in schimb noul nostru manager general vad ca e laudta de multa lume ...pe buna dreptate poate,dar intreb si eu :cine a luat decizia de a aduce 4 atacanti si nici un mijlocas coordonator ceea ce noi nu avem de cativa ani..|?
imi pare rau de acest titlu pentru ca CFR nu-l merita mai mult ca Steaua...stiu doar ca trebuie sa fim miercuri la stadion cu fularul ros-albstru la gat si sa strigam toti:"pana la moarte...cu Steaua pana la moarte!"...nu mai cred in titlu, nici in Laca..cred doar in spiritul stelist
sa-ti zic eu ceva de habibou !! aseara era cu inca 4 negri si o blonda in bavariaSariti toti la gatul lui Laca in loc sa facetzi ceva bun pt Steaua mi`e scarba de voi ***** nu pot sa va zic altfel!!! Daca aveatzi putina minte sareatzi la gatul altcuiva...dar atat va duce pe voi mintea.Voi stiti ce inseamna indeplinirea unui vis? Eu cred ca Laca face tot posibilul sa isi indeplineasca visul...acela de a lua titlul cu Steaua ca antrenor...toti ceretzi antrenor strain,dar de parca s`ar schimba ceva. OAIA TOT OAIE RAMANE! Orice antrenor ar venii Jiji tot asa o sa faca o sa se bage la echipa. Sa luam si partea cealalta ca nu se baga ca e Laca antrenor...Banel fundas nu cred ca avea alta posibilitate cat despre netitularizarea lu Dayro (si eu il vreau in primul 11 la fel ca si voi) dar dupa operatzia de apendice/apendicita(nu sunt bun in ale medicinei) nu poate evolua titular...habibou nu avea meciuri in picioare,Pepe a dat cateva goluri si avea mai multe sanse de a marca. habibou e bun,talentat dar din cate am auzit dupa meciu cu Dinamo el dansa prin cubluri fara retzineri ca APROAPE am pierdut titlul 24. IUBESC Steaua! SUNT LA BN SI LA RAU CU EA! VOI?
Ghionea ajucat prost. Foarte prost. Mijlocasii centrali nu au existat, spre deosebire de alte meciuri cind faceau legea pe teren.Mai bine zis, axul central care reprezinta forta Stelei a fost inexistent.Goian, Radoi, Lovin si Petre au fost depasiti clar si de multe ori. Pe benzi nimic. Nicolita nu e fundas ,Mendoza nu e mijlocas de banda iar Neaga a facut un meci prost. Pepe nu e jucator de Steaua. Laca nu e antrenor pt ca tot in formula cu Banel fundas citeva minute cu Poli era sa piarda si meciul. Zenga nu pierdea meciul acesta nici daca se jucau 4reprize.Unde naiba e acea miscare compacta ablocului stelist pe teren care sufoca adversarii? Unde s-a pierdut? La Oli si continuat de Laca. Uite ce echipe din jucatori de 2 lei face Grigoras sau Petrescu. Cu simboluri, ne ducem la fund. Nu simbolurile antreneaza echipele ci profesionisti. Ferguson e simbol? nu. e antrenor. Si oare de ce au fost unii jucatori indepartati din lot sau tinuti numai asa.....
Ghionea ajucat prost. Foarte prost. Mijlocasii centrali nu au existat, spre deosebire de alte meciuri cind faceau legea pe teren.Mai bine zis, axul central care reprezinta forta Stelei a fost inexistent.Goian, Radoi, Lovin si Petre au fost depasiti clar si de multe ori. Pe benzi nimic. Nicolita nu e fundas ,Mendoza nu e mijlocas de banda iar Neaga a facut un meci prost. Pepe nu e jucator de Steaua. Laca nu e antrenor pt ca tot in formula cu Banel fundas citeva minute cu Poli era sa piarda si meciul. Zenga nu pierdea meciul acesta nici daca se jucau 4reprize.Unde naiba e acea miscare compacta ablocului stelist pe teren care sufoca adversarii? Unde s-a pierdut? La Oli si continuat de Laca. Uite ce echipe din jucatori de 2 lei face Grigoras sau Petrescu. Cu simboluri, ne ducem la fund. Nu simbolurile antreneaza echipele ci profesionisti. Ferguson e simbol? nu. e antrenor. Si oare de ce au fost unii jucatori indepartati din lot sau tinuti numai asa.....
Radoi a fost fundas, iar Goian a fost suspendat (implicit nu a jucat). Tactica a fost proasta si mare parte din echipa praf. Pana una alta Forza Steaua !!!
si daca tot te apuci sa critici, uite-te si la meci, sau macar la foaia de arbitraj sa vezi cine ce o jucat.
poate ma insel dar vad multe nume noi ce comenteaza acest articol...persoane care simt nevoia sa-si demonstreze abilitatile de manageri din spatele monitorului...e ok sa ne dam cu parerea dar haideti sa nu mai aberam cu lucruri de genul "Oli era mai bun", "sau pepe e praf" etc
nici mie nu-mi inspira incredere totala Lacatus ca antrenor, nu atat ca nu ar avea potential cat prin faptul ca mai face unele miscari la comanda venita din loja...respectul meu pt Lacatus e asigurat macar si prin faptul ca are grija ca dupa fiecare meci sa traga de jucatori sa salute peluzele...
cum e posibil ca inainte cand nu erau nici pe departe salarii asa mari sau oportunitati atat de vaste, jucatorii sa fie mai atasati de aceste 2 culori sacre si sa-si dea viata pe teren pentru a vedea spectatorii bucurosi? cum e posibil ca sa ajungem in doar cativa ani cea mai hulita echipa din tara (chiar mai rau ca dinam0)??? oare este caracteristic acestui popor sa-si trateze cu lipsa de respect valorile nationale?? Steaua MA????? Steaua CARE BATEA Barcelona SI CUCEREA CEL MAI IMPORTANT TROFEU???? Steaua?? Cea care scotea zeci de mii de oameni bucurosi la universitate?? Un simbol national tarat prin mizerii si abjectii debitate de niste analfabeti precum rada, sapunaru, bratu, lupescu, Dragomir etc...
sa va fie rusine voua celor ce muscati ca niste sacali nesatui din performantele celui mai frumos club sportiv din Romania!
sa va fie rusine voua celor ce tarati prin noroi Steaua Bucuresti in frunte cu tine machedonule avid de putere si bani!
sa va fie rusine celor ce nu stiti daca Steaua mai merita sa fie demna de aprecierea voastra. Steaua n-are nevoie decat de aprecierea suporterilor adevarati din Bucuresti si din toata tara!
Steaua va renaste si va continua sa-mi smulga lacrimi atat de fericire cat si de agonie!
Steaua TE IUBESC...
ATATEA PARERI...UN SINGUR LUCRU MAI VREAU SA IL STIU! VENITI CAT MAI MULTI PE 7 MAI SA SARBATORIM??? (dak nu titlul atunci cupa campionilor europeni din '86) SPRE 24... SPER PANA SE TERMINA SPERANTZA!!!
nu mai incerc sa lamuresc pe nimeni..e de ajuns ca m-am lamurit eu..il iubesc pe Marius Lacatus,dar nu sunt atat de incuiat incat sa nu realizez: Laca nu e antrenor de talia Stelei!! ma doare sa o spun ,m-am temut ca asa va fi..dar asta ema bucur sincer ca exista oameni poate mai indraptatiti decat mine ,care il sustin pe "simbol" dar ceea ce el face la Steaua in acest moment pe mine ma depasete. de ce? pentru ca in primu rand nu-l intereseaza de noi cei ce suferim..am si eu o intrebare? de ce Laca evita sa vorbeasca deschis despre subiectele rada si Dayro moreno. vreau si eu si nu sunt singurul sa stiu de ce joaca Banel,Neaga sau Lovin si de ce nu joaca Dayro?? vreau si eu sa stiu cum e cu sistemul rotatiei pe care il anunta Laca in etapa a doua a returuli,inainte de meciul cu CFR..."rada o sa joace,fiecare va juca ,pentru ca o vor face prin rotatie si el si Ghionea si Baciu"..au jucat toti,chiar si Baciu..dar rada..ce aveti cu rada???nu sunt un fan al ex rapiditului,dar ne batem joc pt ca baiatul asta si-a dat sufletul in tur si a fost in ehipa turului alaturi de rufay zapata.
apoi ma nelamureste insistenta cu care pepe moreno este fortat,iar Dayro..uitat..pepe e un jucator interesant cel mult,dar nu valoros,chiar daca mie personal imi e simpatic. oare Laca stie ca il "forteaza"pe mendoza pe un post total nefamiliar...omu ala a jucat atacant toata viata,ceea ce el reuseste pe teren e datorita talentului sau urias dar neexploatat.. nu inteleg de ce noi Steaua Bucuresti cea mai galonata ecjipa a Romaniei si una din marile echipe din est si nu nuami avem meciuri in care jucam cu doi mijlocasi defensivi desi jucam acasa cu dacia mioveni..nu pentru specatcol a fost preferata "fiara"..intreb acum..toti contestatarii lui zerOLI ca am vazut ca asa i se spunea...difera jocul Stelei lui Oli de cel al Stelei de acum???ma rog
bulversant pentru mine e subiectul Dayro moreno...Laca prefera tacerea si nervii cand vine vorba de coplilul asta" de ce ma intrebati daca joaca moreno,alti jucatri nu mai avem?"...ei bine as vrea ca Laca sa vina si din respect pentru noi sa spuna..."bai idiotilor m-a injrat,nu se antreneaza corespunzator, e neintegrat,nubface faza defensiva(apropos de Elton...ciudata coincidenta)...dar toate au un raspuns..la toate raspunsul trebuie sa fie Marius Lacatus, care nu trebuue sa fie doar antrenorul de la conferinta de presa...integreaza-l Laca,fa-l sa faca faza defensiva,altoieste-l,invata-l sa fie o "fiara"..dar da-ne si noua o explicatie..baiatul ala nu intelege cum poate juca alde Banel,Lovin sau pepe inaintea lui....si sincer nici noi...
despre Jiji nu vreau sa vorbesc ...e incorijibil..si insignifiant pentru mine...la fel si linguseala..in schimb noul nostru manager general vad ca e laudta de multa lume ...pe buna dreptate poate,dar intreb si eu :cine a luat decizia de a aduce 4 atacanti si nici un mijlocas coordonator ceea ce noi nu avem de cativa ani..|?
imi pare rau de acest titlu pentru ca CFR nu-l merita mai mult ca Steaua...stiu doar ca trebuie sa fim miercuri la stadion cu fularul ros-albstru la gat si sa strigam toti:"pana la moarte...cu Steaua pana la moarte!"...nu mai cred in titlu, nici in Laca..cred doar in spiritul stelist
Sunt de acord cu tot ce ai spus, exceptand ultima parte. Asa este. Rada trebuia sa fie in teren in acest retur, atat in locul lui Ghionea cat si, chiar in locul lui Goian. Nu este titular fiindca a fost adus de Hagi. De aia. Uneori si eu ma intreb de ce-l forteaza atata pe Pepe. Este un jucator lent. Cred ca mai potrivit ar fi Vali Badea in sistemul asta ciudat. Dica s-a plafonat incredibil. Ar fi trebuit sa plece cand a avut sansa. Acum daca Jiji va fi nemultumit de el, o sa-l dea pe doua parale pe la Poli sau CFR.
Intr-adevar, nici CFR nu merita titlul. O sa ne faca de ras in CL. Mai trist mi se pare ca nici noi nu meritam titlul asta. Si chiar nu-l meritam. Aminteste-ti cate faze litigioase in favoarea Stelei au fost returul asta. Chiar nu mai conteaza ca Bratu n-a fost eliminat. S-au castigat pe nedrept prea multe puncte. Asta e adevarul. Sarcina jucatorilor era sa nu plece invinsi din curtea javrelor. Nu au reusit si nu cred ca este vina lui Lacatus. Este vina ciobanului si a unora dintre baieti carora li s-a urat de atata huzurit. Si, bineinteles, Lacatus nu este antrenor de Steaua. E aceeasi poveste ca in cazul lui Hagi.
De adaugat, Mihai, ca un alt simbol al Stelei, jucatorul acela rau, bataios, cel care-l lua de gat pe Kirita sau pe Sapunaru, care dadea pumni in geamuri atunci cand Steaua pierdea sau se urca pe gard alaturi de noi la o victorie, care pentru mine cel putin, reprezenta jucatorul stelist dupa ce Lacatus s-a retras ca jucator, a capitulat in acelasi mod ca si cel de pe banca.
Radoi, dezgustat de toate cate s-au intamplat, si-a dat seama ca in Liga I se joaca orice numai fotbal nu. Jocuri de culise, intalniri inainte de meci (oare de ce nu s-a vorbit despre intalnirea Lupescu-Borcea la fel cum s-a vorbit despre alte intalniri ale oficialilor stelisti ?), jucatori sclipitori intr-un meci care devin brusc inutili, stimulente financiare, arbitri care vad doar cand isi primesc baremul, toate formand un ansamblu care poate fi numit oricum, numai fotbal nu.
Radoi vrea sa plece, nu pentru ca s-a saturat de Steaua, ci pentru ca vrea sa joace fotbal. Si il inteleg pe deplin.
Si putin despre arbitraj - Tudor n-a favorizat un mod vizibil Dinamo, ci doar atat cat era nevoie; faulturi neacordate sau acordate gresit, avantaje lasate cand nu trebuia sau jocul oprit cand Steaua era gata sa inceapa o faza periculoasa, neacordarea catorva galbene. Stia ca nu e nevoie sa iasa in evidenta, ci doar sa impinga putin Dinamo de la spate, pentru ca alaturi de imaginea formata de ziare si de declaratiile oficialilor FRF, lumea sa poata zice linistita "eh, lasa, ca la cate au primit in tot returul asta..."
Sau poate ca e sictirit de aerele si atitudinea unor "vedete" care in loc sa muste din gazon, au paraut ca sunt la plimbare. E greu sa faci o echipa redutabila din stelisti pur-sange. Trist este ca nici banii nu-i mai motiveaza pe unii. Ar fi extroardinar sa reuseasca cineva sa construiasca un lot dupa modelul Arsenal. Dar pentru asta e nevoie de oameni competenti si la nivelul conducerii. Atata timp cat Jiji are clubul asta pe mana, o sa tot traim experiente din astea.
Si, bineinteles, Lacatus nu este antrenor de Steaua. E aceeasi poveste ca in cazul lui Hagi.
dar cine e antrenor de Steaua:
mourinho, dinu, Andone, r.Lucescu .... .
Am lasat puncte de suspensie in loc de cuvinte acide fiindca nu vreau sa ma exprim vulgar dar cred ca nu realizezi ca trebuie sa avem rabdare ca nu se pot obtine toate lucrurile batand din palme, dupa 15meciuri ce vroiai sa batem 4,5-0 si sa fim ....
Fiti mai inteligenti, daca nu va cer prea mult, si lasati-l pe Lacatus sa-si faca treaba. Daca i se lasa continuitate de ani veti vedea ca in max. 2 ani vor aparea si rezultatele importante de care sa fim mandrii altfel vom fi in top 5 in campionatul intern si atat.
Asa ca depinde cat de inteligenti sunt si suporterii si care e taria lor de caracter de raspunde la o infrangere a echipei.
RESPECTATI-l pe Lacatus !!!
![]()
de ce imi tot stergeti postarile !???????
In momentul in care l-am vazut pe Marius pe banca cu ochii umeziti m-a durut sufletul! Si exact in acelasi moment am realizat ca el nu e antrenorul de care are nevoie Steaua. Spun asta pentru ca un antrenor care antreneaza cu sufletul nu are cum sa fie un antrenor lucid! Cum sa se mai gandeasca el la tactica cea mai buna, la schimbarile cele mai bune, in conditiile in care sufletul ii plange? Cum? De aceea vin si spun ca cei mai buni antrenori sunt antrenorii straini. Uitati-va numai ce a facut Advocat la rusi. Si exemplele pot continua...cele mai elocvente chiar in curtea noastra, Zenga si Protasov. Inca o data spun, regret, dar Marius este un stelist mult prea mare pentru a antrena Steaua! Suna ciudat, nu? Din pacate asta e adevarul...
Asta e mai degraba o teorie frumoasa. Inainte de golul potailor Steaua a avut 3 ocazii de a deschide scorul, din care una super-clara (cea a lui Dica). Pentru ca Dica n-a marcat Lacatus a devenit brusc vinovatul numarul 1. Daca Dica reusea sa inscrie probabil potaile s-ar fi precipitat, ceea ce ne-ar fi permis sa-i surprindem de contraatac si uite-asa Lacatus ar fi devenit brusc un antrenor de top, ca doar a invins 'dusmanii' pe terenul lor si nu oricum ci intr-un meci decisiv. Hai sa nu ne mai prostim. Steaua joaca din ce in ce mai slab de vreo doi ani, adica de pe vremea unui antrenor 'scolit' prin cele strainataturi si care a dovedit in cadrul episodului 'bilutele' ca pana si un stelist mai putin sentimental poate ramane in pana de idei.