de pierdut nu il pierde, ori il castiga, ori nu.
eu sper ca da, ... si sper ca vina lumea la stadion mai ales ca maine e 7 mai ![]()
de pierdut nu il pierde, ori il castiga, ori nu.
eu sper ca da, ... si sper ca vina lumea la stadion mai ales ca maine e 7 mai ![]()
Ora este total nepotrivita. Era meci de jucat in nocturna. Nu se va umple nici jumatate de stadion. Pacat. Probabil ora e stabilita cu vadita intentie.
numai cand te uiti la cati tarani se bucura la un meci pierdut de Steaua ,realizezi ce simbolizeaza ea si cat de mare este........
ar merita un stadion plin chiar daca ar pierde si titlul
...........apropo si daca nu il pierde ce s-ar intampla....?...
oricum , la cum au jucat returu asta.... yo zic ca pentru noi, Steaua este Campioana
:X
din pacate ora si ziua nu sunt prea potrivite pentru. un meci de fotbal deoarece multa lume lucreaza.din aceasta cauza nu cred ca stadionul va fi plin.
ITI GARANTEZ EU CA O SA FIE F PLIN ![]()
SPER PANA SE TERMINA SPERNTZA!
daca nu poti ajunge la meci asta nu inseamna ca nu esti un "MARE" stelist.potoloti-va cu prostiile astea.
AICI AI DREPTATE...NU TOATA LUMEA POATE SA AJUNGA DAR TOTUSI CARE POT SPER SA O FACA!SPRE 24...SPER PANA SE TERMINA SPERANTZA!
daca nu poti ajunge la meci asta nu inseamna ca nu esti un "MARE" stelist.potoloti-va cu prostiile astea.
AICI AI DREPTATE...NU TOATA LUMEA POATE SA AJUNGA DAR TOTUSI CARE POT SPER SA O FACA!SPRE 24...SPER PANA SE TERMINA SPERANTZA!
o sa fie super, sper si-mi doresc:
U Cluj - CFR 2-2
Steaua - Gloria 4-0
Doamne ajuta ! ![]()