FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete Steaua - Gloria Buzau

«12»
fcsteaua.ro05.05.2008 12:24

Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu Gloria Buzau, care se va disputa pe data de 7 mai, incepand cu ora 17:00.

Acestea vor fi puse in vanzare incepand cu ziua de marti, 6 mai si vor putea fi achizitionate pana pe data de 7 mai, doar de la casele de bilete ale clubului.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII - 50 LEI

TRIBUNA 0 - 25 LEI

TRIBUNA 1 - 15 LEI

TRIBUNA 2 - 12 LEI

PELUZE - 5 LEI

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:

Marti, 6 mai - 12:00 - 20:00

Miercuri, 7 mai - incepand cu ora 10:00

SteauaFC.com

radone05.05.2008 12:31

yo am pus primul pe site astea

1uLy4Nn05.05.2008 12:57

Iubim Steaua si'o vom urma, oriunde'n lume va juca.....HAIDETI SA FACEM DIN Ghencea UN INFERN....sa aratam cat ne iubim echipa, sa fim lg ea si in momentele proaste si dc nu sa SARBATORIM titlul 24(cred in miracole) fular-campionii fular-campionii fular-campionii

w3bmaster05.05.2008 14:20

Desi daca batem asta ar putea insemna retrogradarea Buzaului (is buzoian) nu imi pasa vreau macar in ultimu meci sa ne descatusam 3-5 la 0 si sa speram sa speram ca ura celor de la U Cluj se va transforma in un egal macar

Nu sufar ca pierdem titlu dar mor ca stiu ca nijte unguri infecti sar putea duce moka in LC pe munca Stelei

Forza Steaua

androsteaua05.05.2008 15:22

sanse mai sunt....poate acuma e bun si ciobanu la ceva! sa le dea naibi cate 100.000 euro de fiecare la aia de la u.Cluj,sa vezi ce alearga baietii dupa egal! totul e posibil

crossman05.05.2008 17:10

maine imi iau bilet haide TOATA lumea la stadion cine stie poate a vazut si Dumnezeu(NU SUNT GENUL Becali) cata suferinta am avut noi in suflete aseara plangand si incercand sa ignor azi toate hahalerele care tin cu Dinamo POATE VOR FACE egal si vom castiga campionatu :steagcruce:

djstelistu05.05.2008 17:20

Toata lumea miercuri la stadion ...sa lasam supararea deoparte sa ne sustinem echipa, si poate poate mi-e si frica sa o spun ..poate ....

georgetocila05.05.2008 18:15

Sa mergem cu toti la stadion sa aratam ca suntem Superiori ,chiar daca sa dus titlul sa nu uitam ca la inceputul returului nu mai sperau multi nici la locul 2 asa ca haideti toti la stadion si sa le aratam ca noi iubim Steaua indiferent de locul din clasament.eu vin de la 300km pentru echipa noastra .

Pe Steaua o vom urma

Oriunde'n lume va juca.

fular-campionii

Mandru ca sunt STELIST

Alexyno Dayro05.05.2008 18:34

ma rof la Dumnezeu sa face cei de la u Cluj o manevra sa faca un egal !! DOAMNE AJUTA-TI PE CEI DE LA U Cluj SA FACA UN EGAL CU CFR!!!

UlTrAs PaNtElImOn05.05.2008 20:51

Haideti cu toti sa strigam tare sa moara Borcea din Stefan cel mare .Si nu numai de asta sa strigam campioniii campioniii ole oole oole pentru ca u.Cluj ai incurca pe spurcatii nr 2(CFR Cluj).Forzza Steaua :steag_sah_mic::steagcruce:fularsteaua2:steagcruce:

regele universului05.05.2008 22:44

ale ale ale ale !!!!!! haide "u" Cluj !!!!! mu!e CFR !!!!! mandru ca sunt stelist !!!! Gigi pleaca din Ghencea !!! forza Steaua !!!! fularultras

Inima ros-alb@str@05.05.2008 22:59

cine nu vine la stadion miercuri inseamna ca nu e stelist adevarat ... FORZZA Steaua !!! sper intr-o minune ... :steagcruce:

FUNky TechNo06.05.2008 05:56

acum v-ati trezit si voi sa mergeti la stadion...

:stupid:

LARI06.05.2008 10:11

De ce voi fi miercuri in Templu:

1. Este o onoare sa sustii Steaua, indiferent de locul in clasament. Vad ca multi de pe-aici s-au apucat fie sa se roage pt un rezultat bun al Universitatii Cluj, fie sa injure CFR-ul. Ce-ar fi sa veniti in Templu si sa va aplaudati favoritii? Daca echipa ar fi fost la mijlocul clasamentului, ati mai fi venit? Inca o data spun si sper sa va intre bine in cap: ESTE O ONOARE SA SUSTII Steaua!

2. Oricat de hulita este "cioara de Lacatus", asa cum a fost catalogat chiar de unul dintre redactorii site-ului (pana acum se dadea ban doar daca se scria Dinamo si Rapid fara majuscule...), ne-a readus emotiile luptei pentru titlu intr-un sezon in care jegali a avut la echipa 3 antrenori! Da, suntem aici si datorita unor greseli de arbitraj, dar nici cel mai jegos presar nu a indraznit sa afirme (pana la meciul de duminica) faptul ca Steaua joaca la fel de slab ca in tur. Voi merge la meci ca sa le multumesc jucatorilor si antrenorilor (chiar daca multi nu merita) pentru parcursul din aceasta a doua parte a campionatului.

3. Voi fi la meci pentru a ma numara printre cei foarte multi (sper) care nu vor sa demonstreze ca Steaua VA RAMANE Steaua indiferent de locul ocupat in clasament, indiferent de cine e patron, indiferent de jocul prestat. Steaua e o stare de spirit.

4. Voi fi la meci pentru ca E O ONOARE SA FII SUPORTERUL Stelei!

1uLy4Nn06.05.2008 11:27

am fost astazi la 12.30 la stadion sa imi iau bilet. ma asteptam sa fie multa lume, sa stau la coada si cand colo erau foarte putini oameni :|..HAIDETI LA STADION SA SUSTINEM Steaua...inca nu este pierdut titlul ;)

MALDINI06.05.2008 11:28

Acum se vad adevaratii suporteri ai Stelei.Daca nu vin la stadion inseamna ca nu au pic re respect ! Echipa are nevoie de noi !

Marius06.05.2008 11:37
Acum se vad adevaratii suporteri ai Stelei.Daca nu vin la stadion inseamna ca nu au pic re respect !

Sau inseamna ca lucreza miercuri :wall::wall:

laca00706.05.2008 12:10

nu conteaza daca nu vom lua titlul. conteaza doar ca pe 7 mai sa fim acolo! ati inteles... pe 7 mai! deci 7mai!

djstelistu06.05.2008 13:57
Acum se vad adevaratii suporteri ai Stelei.Daca nu vin la stadion inseamna ca nu au pic re respect !

Sau inseamna ca lucreza miercuri :wall::wall:

daca eram aproape campioni mai exista oare scuza asta... eu unul nu cred;)???

Hai sa lasam scuzele deoparte ori venim la stadion ori nu venim e simplu...

Pana la moarte cu Steaua

georgev06.05.2008 16:21

din pacate ora si ziua nu sunt prea potrivite pentru. un meci de fotbal deoarece multa lume lucreaza.

din aceasta cauza nu cred ca stadionul va fi plin.

georgev06.05.2008 16:23

daca nu poti ajunge la meci asta nu inseamna ca nu esti un "MARE" stelist.

potoloti-va cu prostiile astea.

elika06.05.2008 17:46

am fost astazi in jurul orei 18:30 sa imi iau bilete si din pacate nu era lume:(

Dragutzul_stelistul06.05.2008 18:23

Mai sunt bilete la peluza I ???? da krd ca mai sunt ca dak "adevaratii suporteri" ai Stelei nu vor veni ...pentru ca sunt siguri ca Steaua nu castiga Campionatul..... raman destule :D

Dragutzul_stelistul06.05.2008 18:29

Venim sa ne aplaudam Jucatorii...ca pana la urma pentru noi , ei sunt Campioni :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

krater06.05.2008 18:58

numai cand te uiti la cati tarani se bucura la un meci pierdut de Steaua ,realizezi ce simbolizeaza ea si cat de mare este........

ar merita un stadion plin chiar daca ar pierde si titlul

...........apropo si daca nu il pierde ce s-ar intampla....?...:)

«12»