FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cine meritã campionatul?

«12»
fcsteaua.ro04.05.2008 21:35

Da, ni i-au furat pe Golanski și Goian! Da, Bratu trebuia eliminat încã din prima reprizã! Da, meritãm sã câștigãm acest campionat! Meritãm sã câștigãm acest campionat? Noi, suporterii, cu siguranțã da!

În primul rând meritã acest campionat bãieții care sunt fizic alãturi de echipã, indiferent dacã Steaua joacã acasã sau în deplasare, indiferent dacã afarã ninge, plouã sau sunt cãlduri arzãtoare!

Meritã acest campionat și suporterii din provincie, care, deși nu vin la fiecare meci al Stelei din Ghencea, susțin echipa când joacã în orașele lor. Meritã acest campionat și suporterii parțial de stadion parțial de televizor, printre care mã numãr și eu, pentru pasiunea lor pe care o pun în slujba culorilor roș-albastre!

Meritã acest campionat Robinson Zapata! Meritã acest campionat Dayro Moreno, Pepe Moreno, Habib Habibou, Pepe Moreno, Pawel Golanski, Ifeany Emeghara, acești stranieri care se dãruiesc pe teren meci de meci, reprizã de reprizã, minut de minut! Meritã acest campionat Dorin Goian, Sorin Ghionea, Eugen Baciu, Mihãițã Neșu, Mihãițã Pleșan, Petre Marin, Ovidiu Petre, Mirel Rãdoi (îl pun pe Mirel ultimul pentru declarația din aceastã searã)! Meritã acest campionat și Ricã Neaga, care a jucat la echipa a doua și a revenit în prima echipã, fãrã sã comenteze și fãrã sã învinuiascã pe nimeni decât pe el însuși! Meritã acest campionat și Ionuț Rada, care s-a achitat cu onoare de sarcinile defensive care i-au fost înredințate în turul campionatului în lipsa lui Sorin Ghionea!

Meritã acest campionat Adrian Ilie, pentru cã a fãcut transferuri decente și pentru cã are o atitudine profesionistã fațã de dejecțiile vãrsate de presã la adresa clubului Steaua.

MERITÃ ACEST CAMPIONAT Marius LÃCÃTUª, CARE A ADUS ECHIPA DE LA 14 PUNCTE DIFERENÞÃ LA DOUÃ PUNCTE PE PLUS! Lãcã a greșit astãzi mult, dar greșeala este omeneascã, prost este numai cel ce persistã în greșealã!

NU MERITÃ ACEST CAMPIONAT URMÃTORII:

Gigi Becali - declarațiile și acțiunile lui sunt total neprofesioniste, nu au absolut nicio legãturã cu fotbalul și ne pun întotdeauna în dificultate când vine vorba sã apãrãm numele Stelei în fața colegilor sau prietenilor suporteri ai altor echipe

Nicolae Dicã - sfatul meu pentru acest jucãtor este sã se ducã la FC Argeș sã-i aducã înapoi în prima divizie, poate își gãsește motivația de a juca din nou fotbal!

Florin Lovin - Du-te, Lovin. Du-te, du-teeeeee!

Bãnel Nicolițã - Nu se poate sã execuți execrabil douã lovituri libere în ultimele minute ale unor meciuri decisive, de douã ori la rând! Du-te la Brãila și fã-te marinar!

Vali Badea - esti modelul clasic al fotbalistului cu ceva valoare, dar care se pierde din cauza fitelor si orgoliilor prostesti! E timpul sa te cari de la Steaua!

Romeo Surdu - ești calul troian al CFR-ului!

Salut pe aceastã cale intervenția lui Tolontan de la Kanal D, care a spus înainte de toate cã Steaua a jucat slab dar a fost defavorizatã de arbitrul Tudor și cã Gloria Bistrița nu și-a apãrat corect șansele în meciul cu CFR!Scriu asta pentru ca sunt un critic constant al presei sportive de la noi și de aiurea și consider cã este fair-play sã recunosc și când cineva este obiectiv!

A propos, bãiețeilor de la Cluj,vedeți cã în Champions League adversarii nu rateazã ocaziile clare, precum Bistrița! ªi vor avea șapte sau opt pe meci, iar voi niciuna!

HAI Steaua!

alexblaja

fedora04.05.2008 21:40
îl pun pe Mirel ultimul pentru declarația din aceastã searã

Aici gresesti, ai judecat la repezeala.

Declaratia lui Mirel reprezinta cea mai frumoasa dovada de stelism, trebuie sa citesti dincolo de cuvinte.

Respect Mirel Radoi pentru cum a jucat azi si pentru cate a suferit pentru Steaua.

Da, pentru Steaua!

David_Steaua200704.05.2008 21:44

Pe mine ma supara faptul ca am pierdut cu spurcaciunile astea!!Si ma mai mir de ce am probleme cu inima!!Ma c.c pe el de campionat,da mi-au stricat toata saptamana baietii cu jocul asta slabut si exact in fata javrelor :((!!

Of Doamne,ce deprimant!!

Cu Steaua pana la moarte!!

ps:daca tii la Steaua si la suporterii ei(si nu vrei sa-ti strici si mai mult imaginea ),Dica,te rog, pleaca!!

radoi8604.05.2008 21:48

ps:daca tii la Steaua si la suporterii ei(si nu vrei sa-ti strici si mai mult imaginea ),Dica,te rog, pleaca!!

Si ia-l si pe Mendoza cu tine!

vlad7504.05.2008 21:48

Multe motive pentru ca Steaua sa iasa pe locul 2

1.Toata presa,in masa,sustine varianta ca CFR sa fie campioana pentru a se califica direct in CL,iar Steaua pe locul 2,fiin cap de serie la tragere poate avea un adversar facil.

2. An electoral,Gigi Becali poate castiga capital de imagine pentru alegerile parlamentare din noiembrie

3. Lumea s-a saturat de mizeriile Ciobanului si-l pedepseste lovind Steaua.

alexblaja04.05.2008 21:49

Declaratia lui Mirel reprezinta cea mai frumoasa dovada de stelism, trebuie sa citesti dincolo de cuvinte.

Respect Mirel Radoi pentru cum a jucat azi si pentru cate a suferit pentru Steaua.

Da, pentru Steaua!

Nu am judecat deloc la repezeala! De ce se plange de arbitraje cand echipa a fost varza in prima repriza? De ce se plange de faptul ca adversarele CFR-ului baga echipa a doua? De ce nu au fost in stare sa bata pe Dinamo in seara asta? Astea sunt intrebarile la care trebuie sa-si raspunda Radoi! Dupa aia sa zica ca vrea sa plece de la Steaua!

fedora04.05.2008 21:53

@alexblaja: pai tocmai ca echipa a fost varza; doar Radoi si Ghionea au jucat cu ambitia pe care o asteptam in seara asta; cand omul indura tot in acest retur, de la nivel fizic la psihic (vorbesc de campania anti-Steaua care apropo acum se indulceste), strange din dinti si da ce are mai bun, iar rezultatul este asta care este, cred si eu ca nu mai poate; pentru tine e usor sa spui: "suntem buni, trebuie sa batem in orice conditii", dar adevarul e ca din punctul de vedere al lui Radoi aspecte precum Goian si Golanski out sau arbitrajul din seara asta conteaza enorm!

PDM04.05.2008 21:56

Da, pentru Steaua!

Nu am judecat deloc la repezeala! De ce se plange de arbitraje cand echipa a fost varza in prima repriza? De ce se plange de faptul ca adversarele CFR-ului baga echipa a doua? De ce nu au fost in stare sa bata pe Dinamo in seara asta? Astea sunt intrebarile la care trebuie sa-si raspunda Radoi! Dupa aia sa zica ca vrea sa plece de la Steaua!

Nu-i asuma toata responsabilitatea lui Radoi ...ai o echipa intreaga si Radoi este cel care stim bine lupta foarte mult pentru Steaua

androsteaua04.05.2008 22:08

mai este un meci! cine stie...! oricum sper sa fie sarbatoare in Ghencea inultima etapa! sa le aratam jucatorilor ca le suntem aproape! si sa le dam o palma pentruk au uitat ce inseamna Steaua! atunci cand joci la Steaua si pierzi,dezamagesti aproape 10 milioane romani

alexblaja04.05.2008 22:14

Radoi este capitanul echipei! Cand el spune asta dupa o infrangere cu Dinamo, ce pretentie poti sa mai ai de la ceilalti jucatori? Putea sa se abtina si sa spuna ce a spus dupa incheierea campionatului!

I.N.Money04.05.2008 22:17
Nicolae Dicã – sfatul meu pentru acest jucãtor este sã se ducã la FC Argeș sã-i aducã înapoi în prima divizie, poate își gãsește motivația de a juca din nou fotbal!

Subscriu la tot ce ai scris in articol mai putin la capitolul cu Dica . Asta este Dica , mereu a fost la fel , niciodata nu a jucat mai slab sau mai rau decat cum o face acum , singura diferenta este pozitia pe care e pus sa joace .

Cand Dica a jucat ca al doilea varf in acest sezon a fost omul decisiv pentru Steaua aproape la fiecare victorie obtinuta , cand a jucat retras a fost catastrofa . Pe vremea lui Zenga juca mijlocas stanga , in tot acel tur a fost injurat apoi dupa plecarea lui Rica , Dica a fost urcat ca atacant si a marcat de 10 ori aducandu-ne titlul .

refresh04.05.2008 22:30

Si ia-l si pe Mendoza cu tine!

Tu ai fixatie cu Mendoza, nu? Du-te tare frate, du-te si ia-l si pe Banel. Mendoza e in top pase decisive in retur. Plus este atacant, nu mijlocas cum il joaca Laca. Dar ma rog.

xDaJACKALx04.05.2008 22:34

MERITÃ ACEST CAMPIONAT Marius LÃCÃTUª, CARE A ADUS ECHIPA DE LA 14 PUNCTE DIFERENÞÃ LA DOUÃ PUNCTE PE PLUS! Lãcã a greșit astãzi mult, dar greșeala este omeneascã, prost este numai cel ce persistã în greșealã!

Scuza-ma dar te contrazici singur. Te iei de Dica Banel si Lovin dar spui ca prost este cel care persista in greseala.Cine e cel care e insistat cu Banel Dica si Lovin in tot returul asta?

androsteaua04.05.2008 22:37

la acest articol vad ca s-au strans cei mai mari stelisti din istoria recenta a clubului. ala zice de Dica,unu de Banel,iar altii de mendoza! nu era bun mendoza cand dadea centrari perfecte? nu era bun Dica cand tragea ehipa dupa el? sunteti patetici! asta e ..am pierdut! toata echipa a jucat slab! ce sa facem..mergem mai departe! avem dreptul sa speram

kop04.05.2008 22:46

Un articol slab, scris la suparare, subiectiv si cu un limbaj nejurnalistic. Nu merita prima pagina.

Nimeni de la noi nu merita campionatul fiindca nu am castigat nici un campionat. Suntem pe 2, il meritam si sper ca vom transfera jucatori valorosi sa ajungem din nou in LC.

Laca trebuie sa ramana. Un antrenor daca il aduci trebuie sa te gandesti de 7 ori inainte de a o face si apoi sa-l lasi cativa ani sa faca o echipa. Ca de aia il aduci. Lui Olaroiu i se striga Laca Laca. OK... atunci Laca sa stea sa munceasca si va aduce si un trofeu. Nu toate ies din prima. La anul are o revansa de luat!

amarel04.05.2008 23:29

Eu in locul lui Radoi , Goian ,Dica nu m-as mai prezenta la nationala !!!! Sa aduca NASUL ungurii de la echipa campioana ,ca tot i-a dorit de focul al mare campioni !!!!!

CaTaLiNsm StElIsTu04.05.2008 23:36

"MERITÃ ACEST CAMPIONAT Marius LÃCÃTUª, CARE A ADUS ECHIPA DE LA 14 PUNCTE DIFERENÞÃ LA DOUÃ PUNCTE PE PLUS! Lãcã a greșit astãzi mult, dar greșeala este omeneascã"

Io zic sa te gandesti de2 ori inainte sa spui ceva......Laca nu a gresit doar azi sau in2sau 3 meciuri...a gresit in mai multe...dar cum spuneai ...a gresi e omeneste...dar a pupa fundul cuiva ca sa ramai in functie iese din tiparele"omenesti"si se inscrie la cele grotesti.

A'...si sa nu uit....ca tot aminteai de puncte...mai are si JJ"merite" la recuperarea celor 11 puncte(ca parca atatea erau nu?) si depasirea clujului cu inca2.

choli04.05.2008 23:44

pRIETENE MAI LASO IN PUNCTUL MORT CU Neaga....MERITA, NU SA IA CAMPIONATUL..MERITA SA SE DUCAAAAAA CU DICAAAAAA, SI CEI PE CARE I-AI ENUMERAT. De ce ar merita Neaga sa stea? Sa nu joace Dayro? sa nu stie sa dea o pasa mai de doamne ajuta? rade ca un looser....De Dica .....ce sa-i mai cer???? A jucat atat de prost de parca facuse blat cu jegurile alea...

Hai sa-ti spun eu cine sa plece..... cred ca stiu mai bine ca tine

1. Dica

2. Neaga

3. Nicolita(nu mai stie nimic)

4. Lovin

5. Badea

6. habib

7. surdu

8. Pepe moreno

Apoi, care e problema ta cu Mirel?

Atunci cand toata federatia e dinamovista, si stii ca vei pierde meciul inainte de a incepe partida ce draku vrei sa zica? cand Dinamo a "jucat" asa cum stim cu CFR-ul ce sa spui? cand Dica sta si se gandeste oriunde dar nu sa traga si la poarta, nu joaca nimic, ce sa zica? din toata echipa Steaua el,Mirel, este cel mai sufletist si iubeste Steaua mai mult decat orice jucator! Poate sa saturat, si eu sunt satul de campionatul asta. De ce Sandu ne-a pricopsit cu Tudor meciul asta? Bratu trebuia eliminat din prima repriza, dupa gol. Ceea ce a facut este instigare la violenta! Sunt curios, o sa primeasca cel putin 2 etape? eu zic ca nu...! de ce ? pentru ca toata federatia este a lui Dinamo!!! Singura greseala a lui Marius Lacatus este ca insista sa joace cu Neaga in teren in loc sa joace cu Dayro! Poate voi ati vazut alt meci, dar eu am vazut o echipa facuta pe placul ciobanului.

De ce crezi ca Becali nu era prea suparat dupa meci? Nu stii? Echipa din primul minut a fost a lui!!!! Cine vroia 0-0? nu el??? Dar nu pot sa mi-l scot pe Dica din cap...ce ratare, ce joc mizerabil a facut....DOAMNE!!!

Oricum.....DOAMNE MULTUMESC CA MA-I FACUT STELIST, CHIAR MERITA!!!

choli04.05.2008 23:46
"MERITÃ ACEST CAMPIONAT Marius LÃCÃTUª, CARE A ADUS ECHIPA DE LA 14 PUNCTE DIFERENÞÃ LA DOUÃ PUNCTE PE PLUS! Lãcã a greșit astãzi mult, dar greșeala este omeneascã"

Io zic sa te gandesti de2 ori inainte sa spui ceva......Laca nu a gresit doar azi sau in2sau 3 meciuri...a gresit in mai multe...dar cum spuneai ...a gresi e omeneste...dar a pupa fundul cuiva ca sa ramai in functie iese din tiparele"omenesti"si se inscrie la cele grotesti.

A'...si sa nu uit....ca tot aminteai de puncte...mai are si JJ"merite" la recuperarea celor 11 puncte(ca parca atatea erau nu?) si depasirea clujului cu inca2.

FII BUN si zi tu care sunt alea 2-3 meciuri care le-a gresit Laca!!!

CaTaLiNsm StElIsTu05.05.2008 00:09

@choli

1.

cu Habib si Pepe Moreno ti-ai dat cu stangu-n dreptu'

2. U Urziceni(Cupa),Iasi,Rapid,Timisoara ...acestea au fost meciuri care au fost pierdute de"priceperea" sau supunerea acestui simbol(ca si fotbalist si nimic mai mult)...

choli05.05.2008 00:16
@choli

1.

cu Habib si Pepe Moreno ti-ai dat cu stangu-n dreptu'

2. U Urziceni(Cupa),Iasi,Rapid,Timisoara ...acestea au fost meciuri care au fost pierdute de"priceperea" sau supunerea acestui simbol(ca si fotbalist si nimic mai mult)...

Am vazut ce "calitate" are habib in seara asta... cu uta...

cu pepe, nu am nimic cu el, dar nu are viteza, nu are imaginatie, nu este luptator, se misca greoi...etc

te rog sa spui greseala care a fost, nu "a gresit cu rapid,tim,bla,blablala"

asa e usor de spus....cu aia,cu aia...de argumentat e ff greu, te-ai gandit poate ca nu a avut cu cine sa joace?

unuspecial05.05.2008 05:36

Din pct meu de vedere acest campionat l-am pierdut cu mana noastra dar sa recunoastem ca echipa na jucat nimic aseara inafara de Ghionea si Radoi! Pana si Zapata a fost slab pentru ca nu trebuia sa iasa din poarta in halul in care a facut`o , exact la fel sa intamplat si cu CFR unte trebuia acordat penaltyiar la golu 2 este inadmisibil sa primesti gol din gura portii , acolo trebuia sa plonjeze pe mingie! Sunt total de acord cu articolul tau insa toate ni se trag de la meciul cu rapid cand am castigat la masa verde si de la acelel 2 penalty-uri cu CFR (evidente zic eu)! Altfel nu ar fi stat capra toate echipele care au jucat contra CFR-ului (Dinamo rapid gl Bistrita ) si cu siguranta i-ar fi incurcat! Acum tot ce spunem este de prisos , noi stelistii am trecut prin multe momente grele dar am stiu sa trecem peste ele . Este aproape imposibil ca U Cluj sa incurce pe CFR chiar daca ar juca pe bune pt ca diferenta de valoare e foarte mare dar sa nu uitam ca U Cluj ne-a batut pe noi cu 1-0 asa ca nu este imposibil , totul este sa vrea ! Oricum locul 2 nu il mai putem pierde si vom merge in turul 3 preliminar! Adi Ilie trebuie sa aduca jucatori nu dastia cu fitze ! Pepe moreno si Mendoza au lipsit din joc aseara , iar Dica trebuia schimbat la pauza! Sa nu mai zic de Habibou si Dayro cand s-au incurcat ca in curtea scolii la faza aceea cand puteam aduce egalarea! De Nicolita nici nu mai are rost sa vorbesc .... toata echipa inafara de Ghionea si Radoi a fost varza! Altceva era daca juca Goian in locul lui Radoi si Golanski in locul lui Nicolita! Oricum Tudor , dupa cum spuneam si inainte de meci , a arbitrat in compensatie fata de Steaua-CFR ! bratu trebuia eliminat demult iar intrarile cainilor trebuia sanctionate cu cartonas. Dar ce pretentii sa ai cand Dica asteapta pana vine ala sa ii puna picioru in fatza iar Nicolita bate in singuru om din zid ! Ne meritam soarta! Respect Radoi!

glow05.05.2008 06:52

Nu stiu exact cine il merita dar stiu cine ni l-a luat, poate va va surprinde dar el e BUNICA, stelutele stiu de ce...? din pacate.

C'est la vie !

Dar poate U Cluj... produce marea sarbatoare in Ghencea, cine stie...

FORZA Steaua

Lacatus the best :steagcruce:

MoWeed05.05.2008 06:58
Din pct meu de vedere acest campionat l-am pierdut cu mana noastra dar sa recunoastem ca echipa na jucat nimic aseara inafara de Ghionea si Radoi! Pana si Zapata a fost slab pentru ca nu trebuia sa iasa din poarta in halul in care a facut`o , exact la fel sa intamplat si cu CFR unte trebuia acordat penaltyiar la golu 2 este inadmisibil sa primesti gol din gura portii , acolo trebuia sa plonjeze pe mingie!

:rolleyes: La primul gol nu mai avea ce face, Danciulescu scapase singur spre poarta noastra. A incercat sa-l opreasca insa Danciu l-a fentat. Nu vad cu ce e vina lui deoarece a fost pus in situatia de a intra la mingie asa de catre fundasii din fata lui. In rest, am vazut un Zapata care a scos cateva ocazii dinamoviste clare. Probabil infrangerea asta era mai grea fara el.

Nu mai conteaza cine de la Steaua merita sau nu acest campionat. Asa cum am ajuns sa ne luptam la titlu dupa ce am fost la 13 pct in spate, asa l-am si pierdut: pe mana noastra!

armin05.05.2008 07:11

Steaua are mult mai multe de castigat, daca pierde acest titlu.

1. Scapa de povara "bricheta".

2. Are ocazia sa faca curatenia de vara. Daca ar fi mers singura si direct in CL, nu stiu ce mari investitii mai facea Gigi.

3. Pe viitor, poate aborda altfel un meci cu Dinamo, pentru ca ieri nu a aratat deloc ca ar juca un meci cu dusmanul nr.1

4. Prin intarirea CFR-ului, forteaza si Jiji pentru ca nu are de ales.

Una peste alta, cu toti sudamericanii si cu Lacatus "antrenorul spectacol", Steaua inscrie foarte greu, de multe ori cu noroc si de cele mai multe ori din faze fixe. Nu asa trebuie sa arate o campioana.

Pe viitor as vrea sa vad la Steaua mai multa stabilitate, omogenitate. Asta presupune ca, conducerea sa gandeasca de 3 ori inainte sa aduca un antrenor sau un jucator, iar ce aduce sa fie de durata. Altfel va fi jale....

«12»