Trebuie sa fiu de acord cu postul lui Joint. Meciul de ieri avea o deznodamant stiut de toti participantii,stiti de ce isi musca buzele muresan prin minutul 90 la loviturile alea libere? pentru ca spera sa nu apara vreo bunica, cum a fost in meciul nostru cu buzau.
Multi ziceti ca a fost blat. pentru mine blat inseamna o intelegere mutuala ca una dintre cele 2 echipe o sa o lase mai moale,daca ma intelegeti. Asta a fost un fel de non-combat al jucatorului roman,care nu joaca atunci cand nu are pentru ce sa joace. Eu unul nu cred ca sabau s-ar preta la blaturi.Puneti-va in situatia lor,nu au obiectiv, nu au cum sa ajunga in UEFA dar nici nu pot sa retrogradeze,ce vroiati ,sa manance pamantul? Sabau a vazut ca are numai de castigat din situatia actuala si a bagat tineretul, daca ei obtineau un egal era un rezultat mare pentru rezervele Gloriei si daca pierdeau nu se supara nimeni.
Gloria nu a avut pentru ce sa joace pe cand CFR da. Am vazut doar repriza a 2-a si CFR a jucat de nota 4 iar Gloria de nota 1(cu indulgenta,au avut un singur sut pe poarta tot meciul si apararea lor nu stia cum sa mai gafeze). O sa credeti ca apar CFR-ul si credeti-ma ca nu fac asta, doar va explic situatia Gloriei. Ia ganditi-va dak Steaua ar juca cu o echipa scapata de retrogradare spre sfarsitul campionatului(poate chiar buzau). Atunci ar fi OK ca aceaia sa foloseasca rezervele nu-i asa? Hai sa nu fim ipocriti.
Daca jijel le-ar fi dat bani atunci ar fi jucat cu titularii,asa au scuza perfecta, ca nu avea obiectiv.
Asta e trist de fapt,ca echipele noastre trebuie motivate la fiecare meci de parca nu au mandrie sa bata anumite echipe. Eu chiar vreau ca Steaua sa intalneasca echipe motivate financiar pentru ca ar fi o dubla satisfactie,i-am si bate si i-am priva si de niste bani.
Faza emblematica pentru tampenia unor legi ale fotbalului mi se pare cea din care chefere da gol.
Poate ca am ramas eu in urma dar nu ar trebui ca adversarul sa fie pregatit cand se bate o faza fixa,nu ar trebui arbitrul sa vada daca sunt asezati corect inainte sa se bata lovitura libera.
E ca si cum la tenis ai servi cand ala se sterge cu prosopul dupa punct,cam asa mi se pare. Sigur o sa apara unii sa imi spuna ca jucatorii trebuie sa fie atenti si bla bla. Mie tot mi se pare un mod de a trisa si ar trebui interzise asemenea,e o lipsa de respect fata de adversar.
Si daca nu ma insel, un jucator al bistritei sau al chefereului era intins pe jos. Nu sunt la curent cu regulamentul dar ai voie sa bati o faza fixa cand un jucator e intins pe gazon si jocul fusese oprit?
Dar in fine,cum bine zicea cineva, de ce discutam atat despre meciurile adversarilor cand azi avem intalnire cu titlul in groapa. Trebuie ca baietii sa fie concentrati pentru ca e clar ca au valoare sa bata dinamu sau in cel mai rau caz sa nu ia bataie. Paradoxal meciul de la Cluj s-ar putea sa prinda bine baietilor pentru ca acum acea motivatie in plus de a luat titlul pentru ca stiu ca chefere e pe locul 1.
Hai baieti!!! Luptati pentru noi si pentru culori!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.