FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Campionii din culise

«12»
Marius03.05.2008 21:31
"Dacã autorul este oficial al unui club sau asimilat acestuia (finanțator, sponsor), el va fi sancționat pentru 4-6 luni la prima abatere. La fiecare dintre urmãtoarele abateri va fi suspendat pentru 1-2 ani, iar clubul de care aparține va fi sancționat cu scãderea a 3 puncte din cele obținute în campionatul în care participã". Din cauza ciobanului putem piede titlul.

Hai sa-ti spun ceva. Stii cat de greu se poate dovedi si "tine in picioare" la Laussane "asimilarea" unei persoane la un club? E aproape imposibil.

Apoi, sunt sigur ca nu se va intampla nici o depunctare marti (sau cand e sedinta aia). E extrem de greu de dovedit ca gei gei a fost la vestiare.

Concluzia: Nu va exista nici o depunctare! O sa castigam titlul pe teren si al nostru va ramane!

TROIAN03.05.2008 21:39

Sper sa ai dreptate Marius dar la noi e posibil orice

LARI03.05.2008 21:41

Terminati cu tampeniile cu depunctarea. Becali nu avea cum sa fie la vestiare fara sa se afle imediat.

Puneti-va intrebarea cum se ajunge de la Loje la vestiare, cine asteapta cu sufletul la gura orice miscare, orice vorbulita si orice gest al jucatorilor si oficialilor. Ganditi-va ca in incinta vestiarelor se afla observatorii meciului, care nu au voie sa lase sa intre pe oricine acolo. Daca Becali ar fi intrat, inseamna ca respectivii oficiali ar trebui exclusi din FRF si LPF. Ei stiau ca Becali nu are voie sa intre acolo.

Chiar daca ar fi incercat, Becali nu ar fi putut intra in vestiar. Scandalul ar fi fost imens, lasati-o balta! Plus de asta, Becali nu e "The Invisible Man".

Puscau03.05.2008 22:10

Aveti emotii, nu-i asa? Tremurati pentru rezultatul de egalitate de maine cu siguranta. Pai ce-ati vrea? Sa-l obtinem chiar asa, mura-n gura? Tremuram putin acum, dar maine dupa 22:00 vom fi cei mai fericiti suporteri din Romania.

ce frumos vorbesti dar si adevarat....sa speram ca va fii bine !

Forza Steaua

si cum zice o melodie.....Incarcati Armele tragetzi in ciori,in caini...in acest caz si in unguri[chefere]

amarel03.05.2008 22:22

MALDINI

Nici eu nu pot dormi......am asa o tristete rau prevestitoare,........mai bine tac si astept !!!!!!!!!!!

fedora03.05.2008 22:37

Nu am pic de somn...

Am asteptat reactia "presei" la mascarada din Gruia; am asteptat degeaba.

Sincer, blat mai pe fata ca aseara nu am vazut in viata mea.

Si voi astia care il laudati pe martorul lui Peste, ati vazut aseara explicatie pe capul lui...

Campionatul asta e cel mai important din istoria noastra, fara doar si poate.

Trebuie castigat cu orice pret, altfel toti frustratii ar birui in cea mai mare batalie a lor (pentru ca niciodata campania de fiere din presa nu a atins o asa amploare).

Nu-mi gasesc cuvintele, sper sa vorbim cu voie buna maine...

Va salut!

shack3r03.05.2008 23:15

Sunt convins ca Becali nu are vreo functie oficiala la Steaua,nu avem de ce sa ne facem griji . Ar trebui sa ne facem griji pentru meciul de maine seara,dar sunt sigur ca jucatorii nostri vor face un meci mare si vom castiga. Si apoi sa ne bucuram impreuna de titlul 24

amarel03.05.2008 23:22

Tocmai am urmarit stirile sportive de la antena 1 ~~~~!!!!!!

Bine ca n-am arma si nici nu stau in Bucuresti,altfel............maine eram vedeta, iar la ANTENA 1 , schimbau aia prezentatorii si comentatorii !!!!!

axl04.05.2008 06:51

Am dormit ca un prunc.

Joint04.05.2008 06:52

Catalin si toti ceilalti care va minunati de circul de aseara...acum pe bune, voi la ce va asteptati de la tarfele alea de la Bistrita ? A dat vreodata parodia aia de echipa senzatia ca te poti astepta la ceva cinstit de la ea ? V-ati pus cumva 0,0000...1 % speranta in spurcaciunea aia a lui Iehova ?Nu vreau sa bravez, dar sincer eram convins mie-n suta ca asa se va intampla si ca totul va depinde doar de noi. Daca am fi avut si antrenor pe banca, chiar nu imi era frica de meciul de diseara cu paparudele alea frustrate. Asta este, sper sa-i vina omului mintea cea de pe urma, sa bage cel mai bun 11 si sa-i faca un ANTRENOR adevarat tactica pentru acest meci.

raul stelistu04.05.2008 07:15

Am un sentiment nasol,de neliniste,parca nu mai am stare pana la ora meciului.Parca toti piticii astia s-au aliat impotriva noastra de parca noi am fi raul fotbalului romanesc,nu inteleg ce MM simpatizeaza gunoaiele astea cu CFR?Ce au facut amaratii aia pt fotbalul romanesc?

Forza Steaua spre 24 si victorie in fata paduchiosilor fular-campionii

floroflores04.05.2008 07:52

NO PANIC!!! COME ON ENGLAND !!! Dinamo 0-3 Steaua !!!

androsteaua04.05.2008 09:00

asta e viata! totul depinde de noi! ce sa mai discutam...titlul se joaca in groapa

predatorpulse704.05.2008 09:17

Trebuie sa fiu de acord cu postul lui Joint. Meciul de ieri avea o deznodamant stiut de toti participantii,stiti de ce isi musca buzele muresan prin minutul 90 la loviturile alea libere? pentru ca spera sa nu apara vreo bunica, cum a fost in meciul nostru cu buzau.

Multi ziceti ca a fost blat. pentru mine blat inseamna o intelegere mutuala ca una dintre cele 2 echipe o sa o lase mai moale,daca ma intelegeti. Asta a fost un fel de non-combat al jucatorului roman,care nu joaca atunci cand nu are pentru ce sa joace. Eu unul nu cred ca sabau s-ar preta la blaturi.Puneti-va in situatia lor,nu au obiectiv, nu au cum sa ajunga in UEFA dar nici nu pot sa retrogradeze,ce vroiati ,sa manance pamantul? Sabau a vazut ca are numai de castigat din situatia actuala si a bagat tineretul, daca ei obtineau un egal era un rezultat mare pentru rezervele Gloriei si daca pierdeau nu se supara nimeni.

Gloria nu a avut pentru ce sa joace pe cand CFR da. Am vazut doar repriza a 2-a si CFR a jucat de nota 4 iar Gloria de nota 1(cu indulgenta,au avut un singur sut pe poarta tot meciul si apararea lor nu stia cum sa mai gafeze). O sa credeti ca apar CFR-ul si credeti-ma ca nu fac asta, doar va explic situatia Gloriei. Ia ganditi-va dak Steaua ar juca cu o echipa scapata de retrogradare spre sfarsitul campionatului(poate chiar buzau). Atunci ar fi OK ca aceaia sa foloseasca rezervele nu-i asa? Hai sa nu fim ipocriti.

Daca jijel le-ar fi dat bani atunci ar fi jucat cu titularii,asa au scuza perfecta, ca nu avea obiectiv.

Asta e trist de fapt,ca echipele noastre trebuie motivate la fiecare meci de parca nu au mandrie sa bata anumite echipe. Eu chiar vreau ca Steaua sa intalneasca echipe motivate financiar pentru ca ar fi o dubla satisfactie,i-am si bate si i-am priva si de niste bani.

Faza emblematica pentru tampenia unor legi ale fotbalului mi se pare cea din care chefere da gol.

Poate ca am ramas eu in urma dar nu ar trebui ca adversarul sa fie pregatit cand se bate o faza fixa,nu ar trebui arbitrul sa vada daca sunt asezati corect inainte sa se bata lovitura libera.

E ca si cum la tenis ai servi cand ala se sterge cu prosopul dupa punct,cam asa mi se pare. Sigur o sa apara unii sa imi spuna ca jucatorii trebuie sa fie atenti si bla bla. Mie tot mi se pare un mod de a trisa si ar trebui interzise asemenea,e o lipsa de respect fata de adversar.

Si daca nu ma insel, un jucator al bistritei sau al chefereului era intins pe jos. Nu sunt la curent cu regulamentul dar ai voie sa bati o faza fixa cand un jucator e intins pe gazon si jocul fusese oprit?

Dar in fine,cum bine zicea cineva, de ce discutam atat despre meciurile adversarilor cand azi avem intalnire cu titlul in groapa. Trebuie ca baietii sa fie concentrati pentru ca e clar ca au valoare sa bata dinamu sau in cel mai rau caz sa nu ia bataie. Paradoxal meciul de la Cluj s-ar putea sa prinda bine baietilor pentru ca acum acea motivatie in plus de a luat titlul pentru ca stiu ca chefere e pe locul 1.

Hai baieti!!! Luptati pentru noi si pentru culori!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

fedora04.05.2008 09:31

@predatorpulse7: simulacrul de aseara e explicabil si era previzibil, dar ceea ce ma indigneaza este lipsa de reactie a presei, care a vazut blaturi la fiecare meci in care Steaua nu a pierdut, dar la asemenea nesimtiri tace malc.

amarel04.05.2008 09:53
@predatorpulse7: simulacrul de aseara e explicabil si era previzibil, dar ceea ce ma indigneaza este lipsa de reactie a presei, care a vazut blaturi la fiecare meci in care Steaua nu a pierdut, dar la asemenea nesimtiri tace malc.

N-au vazut nimic aseara, aveau ochelarii de soare pe nas !!!!!!!

Hassan04.05.2008 13:56

Catalin, predator, va rog nu intrati in aceasta penibila hartuire a meciurilor adversarilor si a adversarilor adversarilor, care este atat de caracteristica rivalilor nostri. De cand ma stiu, noi stelistii ne deosebim mai ales prin MANDRIE, ne sustinem ECHIPA NOASTRA, si nu ar trebui sa ne pese daca echipa de doi lei Gloria Bistrita joaca sau nu corect cu CFR Cluj (din punctul nostru de vedere, tot o echipa fara traditie, fara glorie in trecut). Scuze penibile de gen "au jucat cu 6 rezerve" sunt caracteristice altora, va rog doar sa va amintiti cum a sarit toata presa (c#rva asa cum e) dupa meciul cu Mioveniul, cand Cartu a folosit 8 rezerve, sau inainte de meciul cu Poli TM, cand Uhrin a lasat mai multi titulari obisnuiti pe banca.

In Romania, este clar, antrenorul echipei nu mai este cel care decide alcatuirea corecta a primului 11, a schimbarilor, etc. Daca nu face echipa presei, e blatist, aranjor! Ziarele urmaresc valize, surse nedezvaluite si intrigi stupide, in loc de antrenamente, si apoi, incearca sa imparta un fel de dreptate suprema!

Adevarul suprem se afla in condeiul celor din presa, care, in acest sezon cel putin, daca puteau sa scoata orice ra#at din pamant si sa-l arunce in Steaua, o faceau. Ultima etapa, acum, mi se pare deja scarboasa. Pentru ca este un "spectacol" deja vazut:

Exact la fel ca meciul cu Vaslui de acum 2 ani, cand era ABSOLUT IMPOSIBIL ca echipa de pe locul 1 sa o bata pe echipa de pe locul 14 cu titlul pe masa, fara aranjamente, pungi de bani, etc, la fel acum, cu Gl. Buzau acasa, pentru oricine din presa romana va fi ABSOLUT IMPOSIBIL ca Steaua sa bata pe bune, si vor curge din nou povesti cu sateliti naturali/artificiali, prime pe sub mana, acuzatii de caine care musca mana stapanului, intretinute si de gigiotul sef care nu stiu cat de idiot mai poate fi....

Of, de-abia astept sa se termine acest campionat...sa vina 24 chiar de pe terenul rivalilor cei mai mari si sa le aratam tuturor ca Steaua E SUPREMA, iar restul sunt doar frustrarile lor.

FORZA ROS-ALBASTRII! :steagcruce:

mircea2704.05.2008 17:06

Ei, Bistrita a intrat in folclor cu meciurile ei aranjate si cu "Lordul" lor. Ce va asteptati?!?! Acum sincer, nici nu trebuia sa va uitati la meci, cei care a-ti facut-o. Bafta prieteni, la mai mare!

puiuantal05.05.2008 06:30

Nu inteleg cum pot, fanii stelisti, sa vorbeasca de no combat despre CFR Cluj? Becali cu butoanele lui este cancerul campionatului intern!!!!!!!!!!!!!!!!

bodanelu05.05.2008 08:35

mai antal mai.. Rapid a jucat pe bune cu voi? dInam#ie la fel nu? Bistrita cu rezervele?

Ma rog la Dumnezeu sa cerceteze parchetul toate meciurile de anul asta.. sa va vad pe undeva prin C.

Apropo.. am inteles ca ati promovat in B sau in C cu un blat..

«12»