FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Auzi la zdrente

«12»
jon00703.05.2008 20:03

esti tare frate........bine zici...........in groapa noi bem sampanie si catelusi schelacaie fular-campionii

s0rins_9203.05.2008 20:03
:))) frumos articol ! maine sper la o prezenta cat mai numeroasa a Stelistilor in groapa sa sarbatorim cu totii Titlul cu nr 24 fular-campioniifular-campioniifular-campioniifular-campioniifular-campionii ole ole ole
iane.nicu03.05.2008 20:07

Sariti cu toti si straga`ti tare SA MOARA caini din Stefan cel mare...!!f bun articolul dar nu ne este frica de caini spurcati si in duelul galeriilor cred ca vom fi deasupra lor adik nu cred sunt sigur.M`ai tineti minte anul trecut cand le stiam toate bannerele si le raspundeam imediat si au hotarat sa numai ridice nici unu?asa va fi si anul asta le vom da multa multa mwe....

w3bmaster03.05.2008 21:18

Super Caterinca

Am ras ceva

Forza Steaua

andreytenorul03.05.2008 23:35
**** lu prunea ,lupescu,Borcea,turcu si tot ce inseamna Dinamo.titlul va fi al nostru indiferent de mijloacele pe care le veti folosi voi cacaciosilor.niciodata nu veti invinge Steaua ,emblema fotbalului romanesc,pe buna dreptate.va vom bate si in groapa ca sa va aratam ca Dumnezeu kiar tine cu "ciobanul",iar oile lui vor sfasia cainii!!!FORZA Steaua!!!CAMPIOANA SUFLETELOR NOASTRE!!!
Fifty04.05.2008 00:08

Saracii sunt demni de mila,declaratiile lor denota disperare,nu am mai ras de mult atat de profund ...

rLz04.05.2008 00:50

bai zdrentelor... aveti ochii albastri?

`vi fac negrii de jale!

`vi scot apoi ca numi plac de nici o culoare!!!!

Nu concep sa nu batem diseara !

~CU Steaua PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA~

Joint04.05.2008 05:58

Genial !!!

:steagcruce: batem diseara!!!

aquilla04.05.2008 07:07

orice ar fi...noi venim in groapa sa facem show...

insurgentii saluta patrupedele care maraie la trofeul care nu are ce cauta in alta vitrina decat cea a Stelei...abia astept sa vad ce fac niste potai...:D:steagcruce:fular-campionii

colaps04.05.2008 10:34

@mad79

managementul pe termen lung e ceva cvasinecunoscut la noi in Romania, indiferent de domeniu, nu numai la fotbal.. profitul imediat si daca se poate fara prea multa transpiratie, aia-i... noroc cu oameni ca Adi Ilie care au mai vazut cate una-alta pe-afara si vin sa implementeze si pe-aici, sper ca in timp sa-i iasa faza cu cnetrul de juniori..

tkelena04.05.2008 13:39

Super tare.. cineva care spune lucrurilor pe nume. ! asa suntem noi stelistii !

FORZA Steluta ! forzateaua

xander.hool04.05.2008 15:35

articolul asta nu isi are rostul.hotii striga hotii.mai bine haideti sa ne tinem gura in privinta subiectului asta...nu suntem usa de biserica nici noi.vedeti meciul cu CFR,cum s-a antrenat Bistrita cu noi,declaratiile lui Gigi,golul din offside de la Craiova...sa avem demnitatea sa recunoastem macar...intradevar,e o prostie sa fie suspendat Goian pt declaratii.dar merita suspendarea pt ca el a lovit la incidentul cu golanski...acum o sa va luati toti de mine....dar asta e adevarul.e un titlu luat 80 la suta pe teren....restul........si e pacat pt ca la capitolul suporteri stam cel mai bine.desi la meciul cu Timisoara am vazut niste specimene in Peluza Nord...dar nu vreau sa comentez...taranul de oras e cel mai prost animal....macar sa batem Dinamo onorabil si demn...in rest,noi sa fim sanatosi!

MoWeed04.05.2008 15:40

xander.hool

Daca Bistrita s-a antrenat cu noi, atunci ce zici de meciul lor de ieri?

romy_stelista04.05.2008 15:59

Un articol mai mult decat bine-facut. Bravo! Chiar m-ai facut sa rad: cocker spaniol :)). fular-campionii

ralukasteaua04.05.2008 16:31

Parca lipseste ceva la sfarsit...un "Dumnezeu va fi stelist"

dankressman104.05.2008 16:35

Ai dreptate Raluka!

Dumnezeu va fi stelist!

Dragutzul_stelistul05.05.2008 11:13
Ai dreptate Raluka!

Dumnezeu va fi stelist!

ba nu....Dumnezeu a tinut cu arbitru...si arbitru nu ia dat rosu lu Bratu :cursing:

Mytzu_stelistu05.05.2008 12:04
Parca lipseste ceva la sfarsit...un "Dumnezeu va fi stelist"

sa speram ca va fi stelist la final :steagcruce:

fansteaua4605.05.2008 12:48
Dumnezeu va fi stelist!

Am o veste trista pentru tine : Dumnezeu exista si nu se uita la fotbal , e ocupat cu altele ! :steagcruce:fular-campioniifularsteaua2

«12»