Auzi la Zdrente: Dinamoviștii se jurã cã nu furã! (PS) Dar i-am prins cu ou-n gura!
Rusii se lauda ca au fost primii care au trimis un om in spatiu, Gagarin. Americanii sunt si mai mandri ca au fost primii care au pasit pe Luna, Armstrong. Sa ne laudam si noi, Stelistii: Sintem primii care au un fotbalist suspendat pentru declaratii (Goian) - Prosport - si primul jucator suspendat pentru ca s-a opus inceperii unei batai generale (Golanski). Si asta dupa intalnirea de gradul zero: "Intalnire de taina intre Borcea, Lupescu si Prunea!" (Fanatik).
Auzi la Zdreanta de Prunea: "Nu m-am intilnit cu nimeni. Si daca m-am intilnit, ce? Am voie sa ma intilnesc cu cine vreau, cind vreau. Si miine daca vreau ma intilnesc cu Borcea. Chiar si in ziua meciului cu Steaua!"
Si se jura ca nu fura.
Zdrentelor, va bate Dumnezeu! De la inocentul Zdreanta/ Cel cu ochiul de faianta, aveti doar un ochi maro/UE, UE, gasiti voi rima ca mie imi e scarba!
Un alt latrau cu ochelari, baston alb si pittbull: "Duminica seara vom deschide o noua pagina din "Cartea Junglei"! "Mamifere devorind ierbivore!" (Mihnea Ionescu-Fanatik). Pentru cine nu stie, asta e un chiwawa nascut prin Ghiulesti! Am dubii cum sa ii adresez "neste" remarci: Soro pasare "sau frate canin" iti spun eu: Pe cuvantul turcesc sau borcesc de cacao! Mamifere, sunt alea care nasc pui vii si le hranesc cu lapte! De exemplu caprele, cum ati stat voi cu CFR Cluj tot mamifere se numesc! "Gay parade", ce sinteti!
Alta faradelege: Saptamana Mare: Dinamo-Steaua / Turcu (Fanatik) "si Pistolu": "Cei de la CFR sa vina sa ne pupe mina ca vor lua titlul". Fi-ti-ar pasalacul de ras! Si cu tocuri de 12 centimetri si tot arati a cocker spaniol!
Ala de la Vaslui, predestinat bomboana agricola: Porumboiu: "ªase titulari erau beți morți înainte de meciul cu Steaua" (Cancan). Pai si ce vrei sa le facem noi? Sa ii trimitem la cules de porumb? La munci agricole cu tine! Dar nu mai amesteca Steaua in aberatii concepute prin fânete!
"Propun ca meciul Dinamo - Steaua sã fie arbitrat de Adrian Porumboiu sau de Ion Crãciunescu. Ar fi cea mai bunã soluție. L-aș prefera pe domnul Porumboiu. Chiar dacã nu mai este așa tânãr, sunt sigur cã ar fi mult mai aproape de fazã decât Alexandru Tudor!" spune Trica in Evenimentul zilei. Un oltean prost, pentru care aceleasi comisii care l-au suspendat pe Goian, au o anumita pasiune. Bai oltene, parca pentru nevasta-ta primise Balaci o camila! Tu esti aia? Mamifere oltenesti "un fel de capre cocosate" da-le dreaq!
"Va rupem capul!". Suporterii "cainilor" nu concep ca stelistii sa sarbatoreasca castigarea unui nou titlu chiar in "Groapa". Diversele factiuni 'alb-rosii' promit spectacol total la nivel coregrafic si corectii fizice rivalilor de-o viata.(Libertatea) Va rugam noi! Nu ni-l rupeti! Faceti doar ... ce ne-ati facut de cind existati!
Radu Nunweiler: "Cand centreaza Mendoza habar n-ai unde cade mingea". Astia si-au propus sa blatuiasca si mingea(GSP). Sa vina vantu! Sau SOV!
Dankressman