FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Auzi la zdrente

«12»
fcsteaua.ro03.05.2008 11:36

Auzi la Zdrente: Dinamoviștii se jurã cã nu furã! (PS) Dar i-am prins cu ou-n gura!

Rusii se lauda ca au fost primii care au trimis un om in spatiu, Gagarin. Americanii sunt si mai mandri ca au fost primii care au pasit pe Luna, Armstrong. Sa ne laudam si noi, Stelistii: Sintem primii care au un fotbalist suspendat pentru declaratii (Goian) - Prosport - si primul jucator suspendat pentru ca s-a opus inceperii unei batai generale (Golanski). Si asta dupa intalnirea de gradul zero: "Intalnire de taina intre Borcea, Lupescu si Prunea!" (Fanatik).

Auzi la Zdreanta de Prunea: "Nu m-am intilnit cu nimeni. Si daca m-am intilnit, ce? Am voie sa ma intilnesc cu cine vreau, cind vreau. Si miine daca vreau ma intilnesc cu Borcea. Chiar si in ziua meciului cu Steaua!"

Si se jura ca nu fura.

Zdrentelor, va bate Dumnezeu! De la inocentul Zdreanta/ Cel cu ochiul de faianta, aveti doar un ochi maro/UE, UE, gasiti voi rima ca mie imi e scarba!

Un alt latrau cu ochelari, baston alb si pittbull: "Duminica seara vom deschide o noua pagina din "Cartea Junglei"! "Mamifere devorind ierbivore!" (Mihnea Ionescu-Fanatik). Pentru cine nu stie, asta e un chiwawa nascut prin Ghiulesti! Am dubii cum sa ii adresez "neste" remarci: Soro pasare "sau frate canin" iti spun eu: Pe cuvantul turcesc sau borcesc de cacao! Mamifere, sunt alea care nasc pui vii si le hranesc cu lapte! De exemplu caprele, cum ati stat voi cu CFR Cluj tot mamifere se numesc! "Gay parade", ce sinteti!

Alta faradelege: Saptamana Mare: Dinamo-Steaua / Turcu (Fanatik) "si Pistolu": "Cei de la CFR sa vina sa ne pupe mina ca vor lua titlul". Fi-ti-ar pasalacul de ras! Si cu tocuri de 12 centimetri si tot arati a cocker spaniol!

Ala de la Vaslui, predestinat bomboana agricola: Porumboiu: "ªase titulari erau beți morți înainte de meciul cu Steaua" (Cancan). Pai si ce vrei sa le facem noi? Sa ii trimitem la cules de porumb? La munci agricole cu tine! Dar nu mai amesteca Steaua in aberatii concepute prin fânete!

"Propun ca meciul Dinamo - Steaua sã fie arbitrat de Adrian Porumboiu sau de Ion Crãciunescu. Ar fi cea mai bunã soluție. L-aș prefera pe domnul Porumboiu. Chiar dacã nu mai este așa tânãr, sunt sigur cã ar fi mult mai aproape de fazã decât Alexandru Tudor!" spune Trica in Evenimentul zilei. Un oltean prost, pentru care aceleasi comisii care l-au suspendat pe Goian, au o anumita pasiune. Bai oltene, parca pentru nevasta-ta primise Balaci o camila! Tu esti aia? Mamifere oltenesti "un fel de capre cocosate" da-le dreaq!

"Va rupem capul!". Suporterii "cainilor" nu concep ca stelistii sa sarbatoreasca castigarea unui nou titlu chiar in "Groapa". Diversele factiuni 'alb-rosii' promit spectacol total la nivel coregrafic si corectii fizice rivalilor de-o viata.(Libertatea) Va rugam noi! Nu ni-l rupeti! Faceti doar ... ce ne-ati facut de cind existati!

Radu Nunweiler: "Cand centreaza Mendoza habar n-ai unde cade mingea". Astia si-au propus sa blatuiasca si mingea(GSP). Sa vina vantu! Sau SOV!

Dankressman

xDaJACKALx03.05.2008 11:51

Sa ne laudam si noi, Stelistii: Sintem primii care au un fotbalist suspendat pentru declaratii(Goian)-

Bine ca nu l-au suspendat pentru un fault facut pe vremea cand juca la Suceava.Astia amana judecata ca sa poata da suspendarea cand le convine.

androsteaua03.05.2008 11:57

cu sau fara medalii,stelistii prezenti in Stefan cel mare,vor sarabatori,iar spurcatii vor privi

Astristul03.05.2008 12:01
Mamifere devorind ierbivore!"(Mihnea Ionescu-Fanatik)" Pentru cine nu stie , asta e un chiwawa nascut prin Ghiulesti! Am dubii cum sa ii adresez "neste" remarci: Soro pasare…sau frate canin…iti spun eu : Pe cuvantul turcesc sau borcesc de cacao! Mamifere, sunt alea care nasc pui vii si le hranesc cu lapte! De exemplu caprele, cum ati stat voi cu CFR Cluj… tot mamifere se numesc! "Gay parade", ce sinteti!

In sfarsit o replica pe masura la ce debiteaza papagalul sef din pch! Ca bine le-a zis Gigi! :biggrin:

Felicitari pentru articol! :wink:

forzateaua

AdrianUltras2503.05.2008 12:09

Nu inteleg de va surprinde.

Anul trecut nu a fost la fel?

Inainte de meciul cu cainii aveam cu ciorile.Si intra Ganea brutal la Goian gata, gata sa ii rupa piciorul si, ca urmare a acestei intrari, Goian primeste galben si deci e suspendat pt meciul care urma....cu dinamoooooe.

Oare de ce?!

Pai doar e Dinamo...

Dar stati calmi, prosti is prosti si mor de mana lor.

Maine ii batem si gata...catelandrii plang...franarii si mai si...si ciorile se consoleaza cu titlul de campioni morali(ei erau campioni morali si cand se bateau la evitarea retrogradarii in Liga a 3a acum 25-30 de ani)

Comisiile au fost si sunt si vor fi impotriva noastra.

La fel si presa-tonomat si restul frustratilor de pe pamant.

Asa e peste tot, nu trebuie sa ne plangem.Cand ajungi sus toti vor sa te doboare.

De ce?

Ca sa iasa in evidenta.Ca sa fie si ei cineva.

60% dintre romani sunt stelist.Cine ar mai fi auzit de chilotea,buzaren,stucan si restul ziaristilor de scandal daca nu ii bagam noi in seama?

Oricum, prin deciziile astea s-a aratat un lucru clar: toate povestile lansate de ceferisti cum ca noi am cumparat campionatul sunt exact ceea ce am spus acum 16 cuvinte, povesti!!!

Ma bucur enorm ca tiganii si caini au decis sa faca blat cu franarii.

Ma bucur enorm ca arbitrii au tras pe fata cu cefereul.

Ma bucur ernorm ca le-a luat 3 saptamani sa dea verdictul in cazul bricheta.

Toate astea au demonstrat ca nu suntem cei mai murdari,ca nu suntem cei mai blatisti,si cei mai ajutati de arbitrii.

Degeaba a sarit gazeta cu greseli de arbitraj peste greseli de arbitraj pt Steaua.

Daca stateai sa te uiti atent vedeai ca arbitrii au gresit pt Steaua in aceste retur in doar 3 meciuri:cefere(unde a gresit si pro si contra-fabianii si trica trebuiau eliminati), Craiova si Urziceni.

Spre deosebire de meciurile cefereului din retur:Craiova,Farul,buzau,Steaua(deja sunt mai multe )

Daca punem si turul cand noi am fost ajutati o singura si cefere aproape in fiecare meci nu cred ca mai incape indoiala cine e echipa cu pile...

Si sa nu uitam blaturile cefereului cu Dinamo si rapid...:))

Iar in faza cu bricheta, regulamentul zice clar: 3-0 pt Steaua!

Asadar, noi meritam titlul pt ca am jucat cel mai corect in comparatie cu altii.

Ce sa mai zic,

Forza Steaua

si

M00!3 dIN.AMO

choli03.05.2008 12:11

Stii care e faza?

Intotdeauna au fost asa...aminteste-ti de "fanta de lumina" - cea mai mare prostie pe fata

In nicio tara si in niciun campionat din lumea asta Pawel nu trebuia suspendat 2 etape-din simplul motiv ca nu facuse nimic... In schimb eu sunt de acord cu pedeapsa lui Goe-dar nu sunt de acord nici cu pedeapsa si nici cand a fost data( se putea pastra amenda si se putea specifica ca pe viitor se va trece la etape suspendare). Si ce crezi ca o fi fost prima intalnire de genul asta? Sunt sigur ca nu.Si in fond ce ne tot miram de asta? Uiti ca jegul ala de prunea e un maidanez frustrat iar kakatul ala de lupescu e un puricos din generatie in generatie? Le plesneste fierea de ciuda(sper sa castigam si sa faca infart) Si stii ce mai cred..toata lumea zice ca Steaua a fost avantajata in mod voit in acest retur, iti spun eu ca nu e deloc asa toate greselile au fost ori din neatentie, ori din necunoastere, ori nu au fost sesizate! noi suntem cei mai multi din Romania ca numar de suporteri dar in acelasi timp suntem si cei mai urati-avem cei mai multi dusmani-practic ei traiesc sa se bucure numai de insuccesle noastre(sunt doar niste frustrati). porumboiu e doar un taran care se descopera la fiecare interviu pe care il iau "ziaristii".

Cat despre trica ala a uitat ca in TEMPLU ainvata sa dea cu piciorul in minge...un alt oltean frustrat de succesele noastre ca si alcolistul ala de balaci.

Concluzia este ca nu cred ca vom reusi victoria in groapa. Sper sa ma insel..

ORICUM UN MARE FORZA Steaua!

CHIAR DACA NU VOM IESI CAMPIONI....TOT RESPECTUL NOSTRU BAIETI, Marius!

FORZA FIE CU VOI! fular-campionii

colaps03.05.2008 12:15

iti apreciez verva, dar declaratia lui Nunweiller la adresa lui Mendoza a fost laudativa... asta daca am inteles bine ce ai vrut sa spui... bafta..

MoWeed03.05.2008 12:22
Am dubii cum sa ii adresez "neste" remarci: Soro pasare…sau frate canin…iti spun eu : Pe cuvantul turcesc sau borcesc de cacao! Mamifere, sunt alea care nasc pui vii si le hranesc cu lapte! De exemplu caprele, cum ati stat voi cu CFR Cluj… tot mamifere se numesc! "Gay parade", ce sinteti!

=))))genial

c.ronaldo1703.05.2008 12:35

De cand nu a mai jucat Goian contra lui Dinamo?

ssinpadureacualune03.05.2008 13:05

Era nevioe de un astfel de articol.Numai la meci ma gandesc de o saptamana.Trebuie sa batem!!!

bodanelu03.05.2008 13:22

"Dacã bate Steaua sau se terminã egal, e ceva dubios, dacã învinge Dinamo s-a jucat pe bune. Este un meci al orgoliilor. Sînt convins cã acești fotbaliști își vor da viața pe teren și vor reuși sã spele rușinea întregului sezon. Refuz o eventualã înfrîngere", a spus Pârcãlab

uite ce zice alta zdreanta. Deci, noi nu mai avem voie sa castigam niciun meci...

radusor03.05.2008 13:53

preferai sa il suspende pe zapata care i-a dat lu ala o palma? e mai bine asa decat sa apere Cernea..asa ca la faza asta merita sa ne tinem gura inchisa.

unuspecial03.05.2008 13:55

Ciudata suspendarea lui Golanski si a lu Goian pe 2 etape , de ce nu pe una? pentru ca ar fi prins derby-ul cu Dinamo! Tot la fel de bizara este si rechemarea lui Tudor in prin planul fotbalului romanesc dupa ce acum 2-3 saptamani arbitra pe la copii si juniori. Imi este tare teama sa nu arbitreze in compensatie de ceea ce s-a intamplat la Steaua-CFR! Apoi din cate am citit prin presa , marti urmeaza sa il judece pe cioban (nu este exculs sa fim depunctati) pentru ca a declarat dupa un meci din Ghencea ca sa dus la cabine la jucatori desi era suspendat dar ulterior a spus ca de fapt nu s-a dus el ci Argaseala el doar glumind in acel moment, si pentru alte declaratii inainte meciului cu Otelu la adresa lui Stan. Mie tare frica de aceste scenarii cu depunctarea , sau ca Tudor sa arbitreze pro Dinamo la sfaturile lui Prunea si Lupescu. Pentru ca , sa nu uitam , a avut si o intalnire intre cei 3 spurcati , Borcea Lupescu si Prunea!Se pare ca toate se cam intorc impotriva noastra ca un bumerang si totul a inceput de la acel meci castigat la masa verde cu rapid si la acele 2 penaltyuri neacordate de Tudor in meciu cu clujenii. Sper sa nu fie nimic adevarat iar noi sa scoatem cel putin un egal in groapa iar miercuri sa sarbatorim al 24 titlu de campioni! LUPTA Steaua

MoWeed03.05.2008 14:07
Ciudata suspendarea lui Golanski si a lu Goian pe 2 etape , de ce nu pe una? pentru ca ar fi prins derby-ul cu Dinamo!

Nu ar fi prins nici un derby, pentru ca au fost suspendati dupa meciul cu Craiova...

unuspecial03.05.2008 14:54
Ciudata suspendarea lui Golanski si a lu Goian pe 2 etape , de ce nu pe una? pentru ca ar fi prins derby-ul cu Dinamo!

Nu ar fi prins nici un derby, pentru ca au fost suspendati dupa meciul cu Craiova...

Era vorba sa il fi judecat imediat dupa meciul cu Otelu , si sa le dea o etapa sa nu joace cu Poli!

MoWeed03.05.2008 15:02

Normal era sa il judece dupa meciul cu otelu. Si daca ii dadea 2 etape tot juca acum. ASta e acum nu mai avem ce face...

lakinstone03.05.2008 15:37

=))))) damn....super tare frate...si super adevarat :thumbup:

luam titlu in "groapa" fular-campionii

dee03.05.2008 15:48
Sa ne laudam si noi, Stelistii: Sintem primii care au un fotbalist suspendat pentru declaratii(Goian)-Prosport- si primul jucator suspendat pentru ca s-a opus inceperii unei batai generale(Golanski).

pana la urma Steaua e echipa care da tonul in Liga 1, orice precedent incepe cu ea :) Eu, sincer, ma mir ca nu l-au sanctionat si pe Lacatus pentru iesirea din finalul meciului cu Poli, ma asteptam la o tripla sanctiune.

Pune tot citatul lui Nunweiller, el l-a laudat pe Mendoza pentru executiile sale din faze fixe, nu l-a ironizat.

1on03.05.2008 16:03

Suspendarea lui Golanski e aiurea din toate punctele de vedere. Numai niște imbecili ar dictat așa ceva. La suspendarea lui Goian eu sunt parțial de acord dacã s-ar fi aplicat (sau, mãcar dacã s-ar aplica și de acum înainte) și altor jucãtori cu declarații iresponsabile.

"Propun ca meciul Dinamo - Steaua sã fie arbitrat de Adrian Porumboiu sau de Ion Crãciunescu. Ar fi cea mai bunã soluție. L-aș prefera pe domnul Porumboiu. Chiar dacã nu mai este așa tânãr, sunt sigur cã ar fi mult mai aproape de fazã decât Alexandru Tudor!" Spune Trica in Evenimentul zilei. Un oltean prost, pentru care aceleasi comisii care l-au suspendat pe Goian, au o anumita pasiune. Bai oltene, parca pentru nevasta-ta primise Balaci o camila! Tu esti aia? Mamifere oltenesti "un fel de capre cocosate" da-le dreaq!

Þin minte cã acum 4 ani, pe când Tricã juca în Israel, apãruse în presã o știre conform cãreia ar fi sãrit într-o piscinã goalã și nu mai avea mult sã nu mai apuce el sã înjure suporterii care-l aplaudau pânã acum 5 ani.

mad7903.05.2008 16:12

OFF TOPIC!!!!

Din cauza neintelegerii femomenului numit fotbal si al comentariilor care se faac,doar pentru a scrie ceva si a iesi in evidenta,am incetat sa intru zilnic pe site,iar acum dau un raspuns legat de camatarii din fotbal!Super articolul,trebuiesc insa precizate cateva lucruri:cei de la Zenit,au ANTRENOR,pe cand noi avem un antrenor,fara suparare Marius,de mana a doua,au investit in vara 100 milioane euro,si au inca prevazut in buget 100 milioane pentru cheltuieli,de ultima ora!Au cumparat jucatori rusi,pe ccare au dat intre 12 si 30 milioane euro,pentru ca acum cativa ani s-au ars cu niste sud americani!DSin fericire pentru ei managmentul lor e de lunga durata,si nu se doreste a vedea doar copaacii de la liziera padurii,ci intreaga padure!

Asa ca a face o comparatie intre Zenit si Steaua,e un pic exagerata si trasa de coada:)

Referitor la meciul de maine,din pacate avem mari probleme in aparare si pe flancuri,iar Dinamo,se prezinta cu aproape intreaga garnitura.Sper totusi sa scoatem un rezultat bun,si pentru aceea care merg la meci,CANTATI NAIBII DE VA IES PLAMANII,CA DE ASTA SE PRESUPUNE CA SUNTETI IN GALERIE,SA VA INCURAJATI ECHIPA!

ATI FOST JALNICI LA MECIUL CU Poli,TRAGEA CRAINCUL DE VOI SA CANTATI CAND ERA 1-1

fular-campionii

amarel03.05.2008 16:30

De PRUNEA m-am convins inca de cand a acceptat sa lucreze cu NASUL !!! Intai il critica de mama focului , apoi , la primul oscior aruncat de M.Sandu, a facut sluj si l-a pupat pe buzunarele de pe fese !!!! :whistle: Si LUPESCU e in aceeasi situatie !!!!

Apoi, de la Turcu avem noi pretentia sa dea declaratii literare ??? Ca de la Borcea.....el inca se mai pregateste de Liga CAMPIONILOR !!!!!

Parcalab asta, l-au scos astia de la naftalina ????? :blink: Pana acum unde a stat ascuns ????In vreun adapost pt cainii comunitari , aia cu tichet galben pe ureche ??????

Ce , asta a uitat cum castiga meciurile echipa militiei pe vremea lui , si are nostalgii la varsta asta ?????

vlad7503.05.2008 16:59
De PRUNEA m-am convins

Sa nu uitam aversiunea lui Prunea fata de Steaua pe vremea cand apara poarta javrelor!

Asa ca nu trebuie sa ne mai surprinda nimic.

Articol plin de ironii fine. Well done!

amarel03.05.2008 17:14

Javrele il vand pe Lobont !!! !Asta-i bine pt noi !!!!!!!!!!! Asa vor ei sa ajunga in CL !!!!!!!!!!!!!

amarel03.05.2008 17:17
De PRUNEA m-am convins

Sa nu uitam aversiunea lui Prunea fata de Steaua pe vremea cand apara poarta javrelor!

Asa ca nu trebuie sa ne mai surprinda nimic.

Articol plin de ironii fine. Well done!

Prunea era o epava de portar !!!! N-avea ce cauta la nationala , numai relatiile dinamoviste l-au tinut in lot ,!!! STANGACIU era mult peste trepadusul asta care ne-a ingropat la mondialele din 1994 !!!!!!!!

Prunea ca portar a fost o NULITATE !!!!!!!!

Joga Bonito03.05.2008 18:04

Baieti, lasati potarile kilometrice...

Dankressman si-a atins scopul. M-am spart :laugh: de ras....

«12»