dar pe caricatura aia de trica cine-l va suspenda pentru toate acuzatiile sale de furt pe care le-a lansat la adresa noastra?
dar pe caricatura aia de trica cine-l va suspenda pentru toate acuzatiile sale de furt pe care le-a lansat la adresa noastra?
Daca Steaua nu il da in judecata pe respectivul gaylord care a facut acele afirmatii atunci greseste enorm!!!
Domnilor moderatori,administratori si redactori ai FCSteaua.ro, contactactati clubul daca puteti si aratati-le ce s-a scris despre noi.
Dovezi nu au.Acesti spurcati trebuie dati in judecata si storsi de bani.
Cel mai mult mi-a placut ce a zis ca au declarat jucatorii clujeni, ca e greu sa joci impotriva arbitrilor.
S-au trezit fix ei, care au fost ajutati de arbitrii pe fata in acest campionat, sa vorbeasca despre greutatile fotbalului.
Pai cred si eu ca le-a fost greu.Din moment ce ei erau obijnuiti sa joace meciuri usoare, unde arbitrii ii ajutau, in momentul cand arbitrii nu ii mai ajutau, le era mult mai greu!
@AdrianUltras25
Nu neaparat storsi de bani, dar trebuie dati in judecata macar pentru imaginea clubului. Mai bine ar fi sa ii dea in judecata si sa ceara o suma modica, doar pentru a demonstra ca a mintit respectivul ziarist
Eu atat zic Pe ei Pe Ei pe mama lor
Forza Steaua