FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ultimele zbateri ale hidrei antisteliste

«12»
fcsteaua.ro02.05.2008 19:41

Hidra antistelistã nu mai are decât douã capete. Gâturile care susțin aceste capete sunt însã extrem de puternice.

Capul alb-vișiniu nu a fost tãiat de tot, continuã sã se ținã atârnat de restul corpului hâd. Sângele veninos care tâșnește din acest cap a atins creaturi malefice, pe care le-a adus în slujba sa. Astfel, Steaua este atacatã de unde nici nu te gândești. Ziarul The Guardian titreazã cu nesimțire, sub semnãtura unui cunoscut mercenar al presei, Jonathan Wilson: "Steaua a dat...Steaua a luat" (Steaua giweth...and Steaua taketh away – titlul original).Articolul este plin de minciuni sfruntate, menite sã distrugã imaginea Stelei în strãinãtate, tocmai acum, când suntem aproape de calificarea directã în grupele Ligii Campionilor. Astfel, aflãm cã "Steaua a plãtit mari sume de bani adversarilor Clujului", cã "un numãr de jucãtori strãini de la CFR au vorbit despre deziluzia lor, pentru cã nu poate fi ușor sã joci împotriva arbitrilor", dar și cã "Deaconu a fost înconjurat de jucãtorii steliști și forțat sã meargã la vestiar unde a decis sã întrerupã jocul". Jurnalistul-mercenar nu ține nici el cont, la fel ca buzãrinii noștri și gențile noastre autohtone, cã nu poți face afirmații fãrã sã le probezi. Cred cã dacã își permitea sã facã asemenea insinuãri despre o echipã britanicã era deja dat în judecatã, cu perspectiva sumbrã de a sfârși la închisoarea datornicilor dacã nu producea rapid dovezi care sã-i sprijine afirmațiile. Atitudinea slugarnicã a nemernicului Wilson nu este singularã. În decembrie 2007 același jurnalist vândut probabil sponsorilor de tot felul ai CFR-ului din Cluj ridica osanale lui Arpad Paszkany și investițiilor sale (sic!) la clubul ardelean. Iatã ce declara în acel articol Fabbiani, jucãtorul pe care Wilson îl vedea deja în naționala României: "Titlul este deja al nostru și trebuie sã începem sã ne PREGÃTIM sã avem un impact puternic în Liga Campionilor". Se mai pregãteau unii de Ligã acum câțiva ani, nu-i așa?

ªi iatã cã ajungem la al doilea cap al hidrei antisteliste, cel pe care eroii noștri, cu puterile reduse de voia "zeilor" din înaltul Federației și Ligii, trebuie sã-l taie duminicã searã, în chiar bârlogul bestiei. Gâtul acestui cap este însã unul acoperit de solzi tari, precum Lupescu. Când scriu acest articol deja a început etapa și acest vierme încã nu a hotãrât cine va arbitra meciul Dinamo-Steaua, dar are totuși doi favoriți: Balaj, omul de casã al clujenilor, care le-a dat ceferiștilor un penalty inexistent în meciul din tur cu Bistrița, și Tudor, cel care ar trebui sã-și rãscumpere "greșelile" pe care le-ar fi fãcut în favoarea Stelei. Oricum, eroii noștri de la Steaua cad rând pe rând victime ale "zeilor" fotbalului românesc. Comisia de disciplinã a decis suspendarea pentru douã etape a lui Dorin Goian, pentru niște declarații fãcute dupã meciul cu Oțelul. Ce sã vezi, tocmai acum, înainte meciului cu Dinamo s-au hotãrât sã judece cazul, deși au trecut ceva meciuri de la afirmațiile respective. Tot aceiași "zei" au decis și suspendarea cu același numãr de etape a lui Golanski, pentru cã polonezul a încercat sã aplaneze un conflict din careul lui Zapata și a avut și nesimțirea sã opreascã cu bãrbia pumnul bãrbãtesc al unui jucãtor craiovean.

Un lucru e sigur: dacã eroii Stelei reușesc sã striveascã duminicã capul alb-roșu și Fiara noastrã reușește sã omoare șarpele chiar la el în groapã, atunci și capul alb-vișiniu va cãdea. Hidra antistelistã va muri și eroii roș-albaștri vor triumfa pentru a 24-a oarã.

Hai Steaua!Hai Campionii!

alexblaja

MoWeed02.05.2008 19:46

"ziaristul" acela din "The Guardian" ar trebui dat in judecata de catre clubul Steaua, scurt si la obiect

Sunt si la ei asemenea personaje infecte, dar acolo macar sunt o minoritate in presa, nu ca la noi majoritatea...

Cu toate aceste mizerii impotriva noastra, tot noi vom fi campioni

vlad7502.05.2008 19:54

Nu prea pricep eu : de ce aceleasi comisii care l-au suspendat pe Goian pentru declaratii nu-i suspenda si pe strainii de fotbal ai CFR-ului??? Ei nu fac parte din aceasi competite??

7_mai_198602.05.2008 19:59

"Balaj, omul de casã al clujenilor, care le-a dat ceferiștilor un penalty inexistent în meciul din tur cu Bistrița"

Sincer nu m-as duce cu gandul atat de departe. Etapa trecuta, Balaj nu le-a dat penalti lu CFR, la Mioveni. La doua zile de la acel meci, iese Lupescu si spune ca au fost prea multe greseli pro-Steaua. Iar acum ar putea sa-l trimita pe Balaj. Nu cumva e un indemn: du-te si i-ati revansa?

Cat despre suspendarea lui Goian, mai aveau putin si il suspendau campionatul viitor...

metzzz02.05.2008 20:07

Imi doresc sa castigam acest campionat pe care multi cred ca e cumparat de Becali ,

dar cred ca ceea ce se intampla in ultimul timp sa va dovedeasca si voua ca nu e chiar asa.

Ciobanul daca ar fi cumparat si ar fi premiat alte echipe la cum se spune ar fi ramas

fara bani, iar comisiile daca erau cumparata dupa cum spun unii , Golanski si Goe jucau...

Cat despre ceea ce a zis acel gazetar...e clar ce chefere lucreaza la multe capete

iar noi trebuie sa luptam cu ei si sa le demonstram ca pe teren nu au cum sa ne faca .

La comisii , cat si la cumparat arbitri si trantit meciurile aceasta echipa care in tur

era ridicata in slavi acum pozeaza in victima . Sper sa nu le dam satisfactie si sa reusim

sa facem cu cacateii ce avem de facut si echipa chefere sa isi arate "valoarea" in Turul III

preliminar al UCL

fular-campionii

ssinpadureacualune02.05.2008 20:14

Si vorbind despre alb-visiniu am asistat la o noua prestatie frumoasa a campioanei morale sau echipei momentului (cealalta porecla)Ah...am uitat i se mai spune si singura echipa corecta din acest campionat murdar.Mai ales cand s-a dat la o parte din fata CFR'ului...Atunci a fost cea mai corecta si morala.Duminca si fratii fratiorilor isi vor demonstra moralitatea sau valoarea depinde cum vreti sa o luati.Doua echipe pe care toata media le plange si sufera ca nu sunt mai sus.Ce pacat,oricum ele sunt campioanele morale.

Respect UTA te asteptam inapoi la anul!!!

f234567k02.05.2008 20:23

Dupa ce a fost publicat acest articol, "madame" Argaseala trebuia sa ia atitudine imediat. Nu am vazut vreun comunicat de presa, nimic!

Yoyoyoi02.05.2008 20:30

Din pacate astea sunt ultimele zbateri din sezonul asta. O sa fie alte zbateri in sezonul urmator si presimt ca o sa fie mult mai accentuate :(

Only_for_Steaua02.05.2008 20:37

...in acest retur de campionat Steaua a fost cea mai denigrata echipa din "mirificul" nostru campionat

din cauza "behaielilor imbecile" produse de catre dragul nostru creditor,dar mai ales din cauza frustrarii maidanezilor,sub_podarilor,a cheferistilor,mititeii prazari...etc.Incerc sa nu ma cobor la nivelul lor dar cand pana si asa-zisa "mass-media" londoneza decade intr'atat incat sa improste cu noroi in simbolul unei natiuni-asa km este Steaua-nu ai cum sa nu protestezi.De distinsii nostri "cronicari" nu mai am nimic de zis,stim cum ne trateaza...sper doar atat sa retraim momentele fantastice din 2003 cand maidanezii si-au inaugurat "veioza",ingropandu-i definitiv,la propriu si la figurat dovedindu-le superioritatea noastra inca o data...

...FORZZA Steaua-SENZZO RIVALLE si multa bafta baieti spre titlul 24 :steagcruce:

Astristul02.05.2008 20:41
"ziaristul" acela din "The Guardian" ar trebui dat in judecata de catre clubul Steaua, scurt si la obiect

Sunt si la ei asemenea personaje infecte, dar acolo macar sunt o minoritate in presa, nu ca la noi majoritatea...

Cu toate aceste mizerii impotriva noastra, tot noi vom fi campioni

Pai ce sa faca si el saracu. Se baga ca boul in seama cu privire la ceva de care el doar a auzit. Mi-e greu sa cred ca a asistat la toate cele 32 de meciuri ale Stelei din Liga 1 ca sa isi dea cu parerea despre ce a facut si ce nu a facut Steaua! :dry:

fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

dr.adrian902.05.2008 20:43
Dupa ce a fost publicat acest articol, "madame" Argaseala trebuia sa ia atitudine imediat. Nu am vazut vreun comunicat de presa, nimic!

pai ar trebuie un om special care sa citeasca kkturile de pe site care ataca Steaua si sa ii dea in judecata. stai ca ma incurc. ar trebui un departament de acest fel.

un fel de "departamentul adevarului al Stelei"

androsteaua02.05.2008 20:56

fratii mei..ma doare fix in unghie ce zice un fraerica din anglia! eu stiu ca sunt din Romania si stiu ce inseamna Steaua! si atat..restul e doar praf...Aceste lucruri nu trebuie sa ne sperie pt ca totusi Steaua este cunoscuta afara-suntem totusi castigatori ai ligii campionilor! Liga Campionilor-ce cuvant.... asta ne arata cat de mult am cazut! daca acum peste 20 ani lucrul asta era normal,acum nici sa visam nu ni se permite! parca ne-am indepartat prea mult de "plutonul de elita"si e din ce in ce mai greu sa faci fata si in cel de "calibru mediu"! Eu nu am auzit de o fosta castigatoare a UCL sa decada asa de mult,sa se zbata atatia ani in mediocritate,pt ca sa fim sinceri am avut aproape 10 ani de necalifiare in UCL!

MoWeed02.05.2008 20:59

@androsteaua

Nottingham Forrest are 2 CCE castigate si e in Liga a 2-a sau a 3-a engleza, Aston Villa este o echipa de pluton in Premier League si Steaua Rosie Belgrad are mai mult de 10 ani de cand nu a jucat in Cl...

DanStan02.05.2008 21:09

Pai ce sa faca si el saracu. Se baga ca boul in seama cu privire la ceva de care el doar a auzit. Mi-e greu sa cred ca a asistat la toate cele 32 de meciuri ale Stelei din Liga 1 ca sa isi dea cu parerea despre ce a facut si ce nu a facut Steaua!

Oho, omu' e mai informat decat crezi ! Ia uite aici :

On Saturday, Steaua took the lead after 76 minutes, conceded an equaliser two minutes later, but were reprieved when Dayro Moreno struck an 83rd-minute winner from another offside position.

Initial am crezut ca i-a trimis cineva articolul din Romania. Se pare insa ca l-a conceput cu manuta lui din ce-a inteles de la altii, dar chestia e ca n-a inteles prea bine ce tot guitau aia si nici n-a vazut vreo faza din meci. Orice individ care a vazut macar golurile ar fi evitat greseala de a-l acuza pe saracu' Dayro c-a marcat din ofsaid.

MoWeed02.05.2008 21:12

@DanStan

E clar, in treaba asta sunt implicati banii Trigranitului...

maye02.05.2008 21:35

trashy people exist all over the world....

Impreuna spre 24!

andyro02.05.2008 21:51

Pai cum fratilor, acum nu mai "suntem superiori si nu raspundem tuturor mizeriilor unor frustrati" ? Cand scriam ca avem nevoie de o voce care sa apere clubul Steaua, toti au sarit ca n-are rost, ca noi suntem oricum deasupra lor, si nu trebuie sa ne bagam in mocirla.

Ei bine, nu ne bagam - GSP si Prosport tuna la fiecare etapa despre blaturi, jucatori platiti, offsideuri si arbitri cumparati, stirile din sport la fel, ziaristii englezi mai nou la fel si cireasa de pe tort (si fara legatura), pe siteul cainilor e poza lui Antonescu (=)) ). Si daca iei 10 oameni de pe strada, 9 va vor spune ca Steaua nu a castigat corect campionatul.

Si vorba unei bune prietene de mai jos, sezonul viitor o sa fie si mai rau - si in presa, si in campionat.

Asa ca va rog (ironic), sa nu mai bagam in seama toate mizeriile si sa fim intotdeauna superiori (incheiat ironia).

shack3r02.05.2008 22:52

Eu unul sunt mai reticent,nu cred in aceasta teorie a conspiratiei.Pur si simplu omul este total dezinteresat de Romania,cum de altfel sunt majoritatea strainilor.

amarel02.05.2008 23:22

Fondurile CFR-ului vin de la BUDAPESTA , daca PASZKANY nu intra in Liga anul asta , adio fonduri !!!!!!!!!!!!!!!!!

DanStan02.05.2008 23:35
Eu unul sunt mai reticent,nu cred in aceasta teorie a conspiratiei.Pur si simplu omul este total dezinteresat de Romania,cum de altfel sunt majoritatea strainilor.

Fie si-asa. Sunt convins ca audienta ziarului The Guardian s-a triplat dupa ce si-a scris asta articolul. Daca tot vor sa-i ajunga din urma pe japonezi in ceea ce priveste audienta n-ar fi rau daca ar continua serialul. De exemplu ar putea scrie cum si-au castigat rhapid si dhinamo ultimele titluri de campioana. Sau s-ar putea referi la manariile clujenilor din turul campiontului. Si in nici un caz n-ar trebui sa uite de strategiile de intimidare a antrenorilor adversi aplicate in ghiulesti. In acest ultim caz ar putea primi informatii solide de la toti antrenorii straini care au luat loc pe celebra banca de rezerve sau, si mai bine, ar putea experimenta personal senzatia.

shack3r03.05.2008 01:17

Fie si-asa. Sunt convins ca audienta ziarului The Guardian s-a triplat dupa ce si-a scris asta articolul. Daca tot vor sa-i ajunga din urma pe japonezi in ceea ce priveste audienta n-ar fi rau daca ar continua serialul. De exemplu ar putea scrie cum si-au castigat rhapid si dhinamo ultimele titluri de campioana. Sau s-ar putea referi la manariile clujenilor din turul campiontului. Si in nici un caz n-ar trebui sa uite de strategiile de intimidare a antrenorilor adversi aplicate in ghiulesti. In acest ultim caz ar putea primi informatii solide de la toti antrenorii straini care au luat loc pe celebra banca de rezerve sau, si mai bine, ar putea experimenta personal senzatia.

Cred ca inteleg unde vrei tu sa bati.Insa cred ca acel jurnalist a scris de Steaua deoarece e cel mai cunoscut brand romanesc ( cel putin in domeniul sportiv actual ) .

E ca si cum un jurnalist de la gsp ( doar un exemplu ) ar avea de ales intre a scrie un reportaj despre viata patronului de la U Cluj sau despre viata lui Gigi Becali . Tu ce crezi ca ar alege ?

Toti stim ca jurnalistii sunt ahtiati dupa stiri senzationale,asta nu ar trebui sa ne mire nici chiar daca acest reporter este din Anglia,o tara teoretic superioara noua din punctul asta de vedere.

Sunt convins ca ar scrie un " serial " daca chiar l-ar interesa de campionatul nostru ,insa el e doar preocupat sa aduca Steaua,cea mai cunoscuta echipa romaneasca,intr-o lumina proasta.

CreaTor03.05.2008 01:51

Va spun eu ce trebuia sa facem , sa ne strangem 100 de insi (poate mai multi ) sa facem o vizita celor de la Gsp. Sai tinem cu capul in jos pana le vin matzele pe gat. Sa la dam babastoace peste moaca ,de atatea ori cat au lovit si ei in Steaua..

Ei pur si simplu isi bat joc de oameni care dau un ban pe ziar , si chiar daca ar fii castigat din ofside , este incredibil cum suntem pusi la zid

O victorie a ceferului este despicata in 20 de mii de articole , la noi?? pfoa doar 1-2 maxim.

Am facut glorie acestei tari [...] , care ne este rasplata ? Suntem atacati din toate partile ...

Culmea ma apucat rasul cand am auzit ca CFR a jucat bine in tur, pei normal ca a jucat , cate goluri din ofside si penaltiuri au avut , toata lumea era numai veselie ...dar se pare ca Steaua lea stricat fericirea , dar Bistrita o le o strice si mai rau . In ultima etapa cu buzaul daca vom fii campioni SA PETRECEM CUM NU AM FACUTO NICIODATA IN VIATZA NOASTRA sa le aratam ca nu suntem o mana de oameni , si cand spui Steaua spui Romania....a si cu englezul ala? lasati ca o sa ii ardem noi la ei acasa sa vedem ce spun.

Ps: Golu din meciu cu OLANDA de la constanta cum a fost? Din ofside ...Si sa bucurat o tara intreaga . Si se bat cu pumni in piept ca sunt corecti...ii zicea presa lui Mircea Sandu - Domnu Sandu am dat gol din ofside...radea si zice...Pei daca avem oameni acolo...

Ce rau imi pare ca nu sunt hacker !! Semnat un suporter furios

warlock03.05.2008 06:58

marfa articolul :) si in ceea ce-l priveste pe "ziaristu" ala; nu e bine de loc daca dejectiile din presa noastra au ajuns si in presa europeana... Steaua tre sa faca ceva pt imagine sa nu ne mai lasam calcati in picioare de toti p**ifricii

Astristul03.05.2008 09:15
Oho, omu' e mai informat decat crezi ! Ia uite aici :

On Saturday, Steaua took the lead after 76 minutes, conceded an equaliser two minutes later, but were reprieved when Dayro Moreno struck an 83rd-minute winner from another offside position.

Initial am crezut ca i-a trimis cineva articolul din Romania. Se pare insa ca l-a conceput cu manuta lui din ce-a inteles de la altii, dar chestia e ca n-a inteles prea bine ce tot guitau aia si nici n-a vazut vreo faza din meci. Orice individ care a vazut macar golurile ar fi evitat greseala de a-l acuza pe saracu' Dayro c-a marcat din ofsaid.

Pai daca l-a conceput cu 'manuta lui' cum de a debitat asa o prostie la faza golului 2?

Cum am zis, si-a dat cu parerea, a inventat faze, ma mir ca nu a inventat si evenimente gen, "the game was played on the Ion Oblemenco Stadium, in front of 30000 people"! :dry:

forzateaua

floroflores03.05.2008 12:00

SUPER ARTICOL!!! Bravo prietene ros-albastru!!! Dar,nenorocirea este ca astia ne vor depuncta oricum marti...din cauza se stie a cui... si apoi CULMEA SFIDARII SUPORTERILOR SI CULORILOR ar fi ca miercuri,pe 7 MAI sa mai dam si meciul handicapatilor aia...IN REST,FELICITARI PT ARTICOL...FORZA Steaua CUORE ROSSO_BLU

«12»