FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A fi sau a nu fi campioana

«12»
fcsteaua.ro02.05.2008 08:22

Daca meciul care urmeaza l-ar juca acasa si pe urmatorul in deplasare, ar fi desigur mult mai simplu pentru Steaua. Daca Dinamo ar fi oricare alta echipa, ar fi cu siguranta un pic mai bine pentru noi.

Tot ce ar trebui sa conteze in acest meci ar trebui sa fie orgoliile celor doua echipe. Orgoliile si rivalitatea de-o viata. Altceva nu ar trebui sa conteze. Si totusi e mai mult decat atat. Intre Steaua si Dinamo s-a insinuat CFR. Echipa pe care Steaua trebuie sa o invinga la puncte sau sa termine la egalitate cu ea la sfarsitul celor 34 de etape pentru a deveni campioana.

Dinamo, dimpotriva, doreste sa o ajute. Doreste sa invinga Steaua pentru a o stopa si a permite celor adunati din lumea larga sub culorile visinii ale CFR-ului Cluj-napocean sa castige titlul. Daca a murit capra lor, sa moara si a vecinului.

Evident ca efortul celor din Stefan cel Mare nu ar fi deloc degeaba. Banii Muresanului ar fi rasplata "corecta". Asa am auzit vorbindu-se prin oras.

Steaua este in impas pe banda dreapta a apararii. Petre Marin si Emeghara sunt accidentati iar Golanski e suspendat. Goian asteapta azi decizia comisiei de disciplina care va judeca declaratiile sale facute dupa meciul de la Galati. Din linia de mijloc va lipsi Plesan, suspendat dupa galbenul primit la Craiova. Solutii exista insa pentru toate cele 3 posturi. Cainii sa nu-si faca iluzii.

Lacatus ar dori la final cel putin un rezultat de egalitate. Ar fi evident un rezultat care ne pastreaza in carti. Partea mai rea din ceea ce am citit prin presa, e ca Fiara ar veni in Groapa cu intentia de a face un joc de aparare.

Nu cred ca ar fi cea mai buna solutie atat timp cat Steaua e o echipa ofensiva, de atac. O echipa care-si doreste mereu victoria. Ce va fi vom vedea, eu cred insa ca Steaua isi va face jocul obisnuit , punand insa mult mai multa atentie pe faza de aparare. Pentru ca a nu primi gol e conditia esentiala.

Dinamo este pregatita de vreo doua etape de Mircea Rednic. Urmarea? Un prim rezultat bun contra Rapidului: 2-1 pe "Valentin Stanescu". Sigur ca impotriva noastra ii va fi mai greu. Steaua e mai echilibrata in aparare decat Rapidul si poate pune probleme mult mai mari in atac gazdelor.

O problema aparte o constituie alegerea arbitrului acestui meci. Initial s-a vehiculat numele lui Augustus Constantin, in vederile federalului Ionut Lupescu fiind si Tudor. CFR-ul, nemultumit, a amenintat cu declansarea unui scandal si a avansat un nume: Cristi Balaj.

Borcea s-a inteles intotdeauna bine cu Balaj, asa ca acest arbitru i-ar conveni. Si pe noi ne-a arbitrat bine Balaj recent, dar nu sunt sigur ca in meciul de duminica va fi la fel de echidistant. Sunt la mijloc doua echipe dragi sufletului lui si probabil foarte multi bani. Cum sa impace si capra si varza?

Ca fapt divers, Deaconu, posibil arbitru al acestui meci, si-a luat concediu medical. Pentru orice eventualitate.

Meci greu. Fantastic de greu. Pentru noi, pentru clujeni, pentru arbitri.

Pentru Dinamo e doar ambitie. Ambitia de a ne pune bete in roate si de a mentine printr-o eventuala victorie, actuala diferenta in privinta numarului de titluri de campioana. Ambitie pe care si-a pus-o deja in practica atunci cand a hotarat diminuarea numarului de suporteri stelisti cu drept de acces pe tentativa de stadion, de la 1200 la circa 700. Dar nu le va fi usor.

Nu spun ca Dinamo ar trebui sa se dea deoparte. Vreau doar sa joace corect. Acelasi lucru mi-l doresc si din partea arbitrului. Oricare ar fi el, sa arbitreze corect. Si imi mai doresc ca jucatorii nostri sa joace in acest meci, asa cum nu au mai facut-o niciodata in acest campionat. Stralucitor.

Care va fi rezultatul final al acestui meci? Greu de spus. Noua nu ne ramane decat sa ne incurajam echipa si sa speram. La victorie sau meci egal suntem aproape campioni. O miza demna pentru o viitoare campioana.

Steaua CAMPIOANA!

Virgil

forever_STEAUA02.05.2008 08:32

Eu m-am sãturat de speculații. Sper ca javrele sã moarã pe teren chiar ajutați de arbitri și Steaua sã câștige meciul.

PS: "Steaua este o echipã de atac": :laugh: :laugh: :laugh: asta îi cea mai amuzantã parte a articolului.

vlad7502.05.2008 08:52

Trebuie sa ne rugam cu totii pentru titlul 24. Steaua nu trebuie sa aiba un moral de otel in Stefan cel Mare. Trebuie sa lupte pana la capat. Sper sa nu se inece ca rapidul la mal.

Hai Steaua!

androsteaua02.05.2008 09:29

meciul de maine se incadreaza perfect in categoria celor in care victoria este obtinuta de ei care au dorit-o mai mult! sper sa fie Steaua

JDERUL02.05.2008 09:47

Daca toti jucatorii vor juca exact fara a se lasa prada hazardului si fara a ,,trage chiulul",nu putem sa nu castigam meciul! Nu avem voie pentru ca suntem peste ei ca valoare.

Living_Dead_Stripper02.05.2008 09:49

Un alt element important in aceasta ecuatie ar mai fi suspendarea lui Goian care se decide astazi. Ciudat ca il judeca tocmai acum dupa niste declaratii facute dupa meciul de la Galati. Intre timp au mai fost doua meciuri, cu Timisoara si la Craiova, dar problema suspendarii se pune tocmai acum. Ca sa nu mai adaug declaratiile lui lupescu care a ,,atras atentia'' ca Steaua a fost mult prea avantajata in ultimul timp!

Tare ma tem ca in logica alora de pe la federatie lucrurile stau cam asa : sa iasa franarii campioni si sa intre direct in Liga, asa poate iau si ei o ciosvarta din alea 10 bulioane de la UEFA, iar Steaua pe locul 2, in turul 3 preliminar din postura de cap de serie n-ar trebui sa aiba probleme cu accederea in Liga, invers n-am avea decat o echipa in CL.

Asa, in buna traditie romaneasca...

Bundy02.05.2008 09:49

Trebuie sa ne aparam exact si sa presam sa ne facem jocul.Forza Steaua!

kosm1n02.05.2008 09:55

echipa re ocazia sa spele un sezon manjit de niste frustrati! Daca jucam bine si batem o sa le inkidem gura la toti! Daca nu sigur o sa sara toae gurile rele si pentru ata cerem VICTORIE! Stelist pana la moarte!

MoWeed02.05.2008 10:02

Un meci cu dinam0 a fost mereu un meci de 1x2 oriunde s-a jucat. Buteliile vor da totul ca sa ne incurce doar doar s-o mai impaca cu cei 300 de fani....

SzabiStelistu02.05.2008 10:07
meciul de maine se incadreaza perfect in categoria celor in care victoria este obtinuta de ei care au dorit-o mai mult! sper sa fie Steaua

meciul va fi poimaine nu??in fine....va castiga Steaua sunt sigur !!!FORZZA Steaua!!! fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

androsteaua02.05.2008 10:13

da! scuze

JDERUL02.05.2008 10:15

Victorie in goapa! La final noi sa sarbatorim titlul 24 si scooter maria sa inunde noaptea cu acordurile sale,iar maidanezii sa se linga pe anumite excrescente intime si sa-si inalte imnul catre luna!

Virgil02.05.2008 10:33

EXCLUSIV / Dorin Goian, suspendat douã etape, nu va juca în Groapã!

GSP

S-au cam pus astia pe capul nostru! Avem 3 jucatori suspendati! Vi se pare o intamplare? Mie nu! Doi titulari din aparare si un mijlocas ofensiv vor privi meciul din tribuna. Acum, ca sa puna cireasa pe tort trebuie sa-l mai numeasca pe Balaj arbitru al acestei partide.

Ne fura dinaintea primului minut de joc.

Living_Dead_Stripper02.05.2008 10:41

@ Virgil :

Abia acum putem spune ca ne asteapta un meci dificil. Macar sa-l puna pe porcodean la centru ca sa fie tacamul complet.

vlad7502.05.2008 11:02

Era culmea sa-l suspende si pe Zapata pentru incidentele de la Craiova. Oricum ,eu nu inteleg de ce nu-l suspenda pe Trica pentru toata declaratiile pe care le da. Dar pe conducatorii care spun intr-una ca Buzaul si Mioveniul sunt Stelute?

Rusine sa le fie!

PS Se pare ca Rada revine in primul 11. Acest lucru il va ambitiona si mai tare.

bossy02.05.2008 11:03

Cu toata lumea impotriva noastra,si cu tot cu "miscariile" dinamovistiilor,vom castiga in groapa si vom sarbatorii titlul sub nasul lor.

E adevarat ca lipsa lui Goian nu este deloc buna, dar poate e un prilej bun de a vedea un alt jucator la treaba pe acel post.

Suntem campioni!!!

Tudor_BOSS02.05.2008 11:18

Greu, foarte greu in Groapa,dar eu sincer sper sa se incurce cefereii maine.Si daca nu se incurca eu am incredere ca Laca va sti sa gestioneze partida cu cainii si baietii sa moara pe teren,ca doar mai sunt 90 de min. pana la Titlu 24.Am crezut in titlul asta de cand erau 11 pct avans pentru. Cluj si dupa ce i-am umilit in Ghencea am sperat sa-i dam peste nas lui Trica,ca tot se intreba cine e Steaua si a avut tupeul sa injure fanii din Templu si pe Laca.MEREU CAMPIOMI!!! fular-campionii

grgapitic2202.05.2008 13:38

se pare ca meciul e cumparat de mult de Becali.

asa cum anul trecut Dinamo a luat bani de la Becali si anul asta face la fel.

5 milioane de coco in care intra meciul (egal ca sa fie toata lumea multumita), Cristea si zicu.

cei implicati nu zic nimik decat declaratii razboinice pentru a distrage atentia.

choli02.05.2008 13:50

Eu cred ca Steaua ar trebui sa stea f.bine in aparare si sa aibe un un contraatac extrordinar.

Oricum nu terbuie sa ne avantam in atac cel putin nu la 0-0, sa nu uitam de viteza lui bratu...

Oricum trebuie sa avem incredere in baieti si Marius Lacatus, care cred ca este un antrenor bun.(oricum mai are mult de invatat). Sper sa prinda Zapata o zi buna si sa aibe Marius inspiratie. Daca acest lucruri le vom avea, eu cred ca nu putem scapa VICTORIA, si daca ne ajuta CEL DE SUS voi fi de 1000 de ori mai fericit. O mai mare umilinta nu cred ca poate exista decat cea in care NOI VOM FI CAMPIONI IN groapa lor PLINA DE KKT!

Trebuie sa avem incredere! Sa ne rugam.....si sa nu avem probleme cu inima! :)

Succes!

:steagcruce:

5 milioane de coco in care intra meciul (egal ca sa fie toata lumea multumita), Cristea si zicu.

cei implicati nu zic nimik decat declaratii razboinice pentru a distrage atentia.

ba da de unde sunteti voi mah - ai 5 postari si-ti dai cu presupusu'!...meci cumparat!!! dute ba la pro sport sau gsp si comenteaza acolo laolalta cu toti idiotii! - SUNTETI BOLNAVI DE SCENARITA!

Eu m-am sãturat de speculații. Sper ca javrele sã moarã pe teren chiar ajutați de arbitri și Steaua sã câștige meciul.

PS: "Steaua este o echipã de atac": :laugh: :laugh: :laugh: asta îi cea mai amuzantã parte a articolului.

eu sper sa moara la propriu!!!!

:)

steaua-no102.05.2008 14:15

bai tu stii ce spui cand vorbesti de 5 milioane de euro? voi (astia care barfiti toata ziua ca ala vinde, ca ala cumpara, ca ala imprumuta) nu aveti o chifla in stomac si stati toata ziua cu milioanele de euro "in gura"....mai taceti [...] milioanele astea de euro cresc asa prin copaci? m-am saturat de [...] care toata ziua viseaza milioane de euro, coco ,dolari si lire.

grgapitic2202.05.2008 16:56

conteaza cate posturi am aici pe forum??

sunt inregistrat pe forum din 2005 dar mie lene sa scriu, dar citesc zilnic forumul.

o sa vedeti duminica ca meciu e aranjat.

daca jucati la pariuri puneti 1-1 scor exact.

amarel02.05.2008 17:02

:thumbdown: Tu ai impresia ca Steaua se v-a da deoparte vreodata daca Dinamo se v-a afla in situatia noastra ?????? Cand Borcea a spus ca a plans pe 7 mai 1986 ...????????????

Daca era cum aberezi,..nu se trageau atatea sfori pt arbitrii si pt suspendarea lui Goian !!!!!

dr.adrian902.05.2008 17:20

sunt inregistrat pe forum din 2005 dar mie lene sa scriu, dar citesc zilnic forumul.

ba baiatule tu esti [...]. crezi ca Becali da 5 mio pt un meci? pai si daca pierdem joaca in turul 3 unde va fi probabil cap de serie si se califica!!!!

va lasati manipulati de presa de kkt din Romania. v-ati uitat la interviurile date de Becali. vorbeste numa in scarba sa isi bata joc de ipocrizia jurnalistilor care sunt mai idioti ca el insusi.

DelPiero1002.05.2008 17:52

Un meci de totul sau nimic!Dubioasa decizia de a-l suspenda pe Goian ACUM!Dar noi trebuie sa intram pe teren cu gandul ca trebuie sa-l castigam!

arcadia02.05.2008 19:45

nu imi vine sa cred . ma uit pe sport.ro si vad din nou cum apare o umbra de indoiala privitoare la corectitudinea cu care isi vor apara sansele Dinamo. Adica baietii se asigura ca in cazuil in care Steaua va invinge sa se poata spune :uite din nou blat.

incredibil - o campanie concentrata impotriva noastra si nu vad nici un raspuns din partea noastra.

cand "fostul" actionar majoritara al rapidului a spus ca la Craiova a fost o "regie" - imediat a fost dat pe toate posturile

orice om care a vazut meciul ala nu a putut sa nu vada incrancenarea care a fost pe teren - iar ala zice: "regie"

de la noi nimic nici un raspuns - cand castiga Steaua - acesti "reporteri" impartiali spun ca a fost aranjament - cand pierdem puncte nu se zice nimic.

a pierdut vasluiul pe final - aranjament, Timisoara egaleaza pe final - tacere totala

acum se bate apa in piua pe tema posibilitatii ca Dinamo sa se dea la o parte

Vom invinge pe teren si sa vedeti ce vor striga acestia asa zisi reporteri

mi-e sila

si vad ca nu se face nimic, nimeni nu pune piciorul in prag :

nu cred, esti manipulat sau esti dintre ei...nu e nimic aranjat -terminati cu prostiile

pun 1000 de ron pe scorul care il spui tu, daca ai mintit sa imi dai banii inapoi...accept sa imi arati bilete de pariu in valoare de 1000ron si nu iti mai cer nimic.

Editat de Moderatori

Evita postarile consecutive. Foloseste cu incredere butonul "Edit"

«12»