FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Respect, Andrei Vochin!

«12»
forever_STEAUA02.05.2008 09:19

Tocmai asta e extraordinar! Faptul cã e un articol NORMAL. De fapt dacã te uiți la celalãlate ai zice cã acest articol e "anormal".

MALDINI_STEAUA02.05.2008 09:20

@steaua_gloria asta spuneam si eu . Mi se pare absolut ABSURD sa spui : "Respect" Vochin... vai de mama noastra unde am ajuns.Sa i declaram "iubirea" noastra unui ziarist care a fost pur si simplu obiectiv.Am ajuns rau de tot !

yo_marius02.05.2008 09:20
Marius, când majoritatea vatmanilor nu o sã opreascã în stații decât dacã au ei chef, cred cã o sã-i lauzi pe cei care o vor face mereu... Așa și cu gazetãria...

Si aici putem dezvolta putin Tibi. Poate ca vatmanii n-o sa mai opreasca in statii atunci cand vine un calator cu 5 lei sa opreasca la semafor, altul il ameninta ca il da afara daca nu opreste nu stiu unde etc... Si la un moment dat "uita" si vatmanul care ii sunt statiile... Mai ales uita care ii sunt atributiile...

Interesanta analogia jurnalist-vatman...

LE: @ MALDINI

Stai linistit, nu i-a declarat nimeni iubire lui Vochin... Cel putin, eu il stiu pe Tibi straight...;)

MALDINI_STEAUA02.05.2008 09:23

@yo_marius iubire intre ghilimele :D .. oricum mi se pare ABSURD sa il respectam ... pentru ce ? Pentru ca a scris si el un articol obiectiv ?

LE : Daca scria tolontan articolu asta , trebuia sa-l respectam ? in fine , nu mai continui.Ma opresc aici.

androsteaua02.05.2008 09:24

ma bucura faptul ca se mai gaseste cineva care nu ataca Steaua! dar daca articolul era impotriva noastra mai era apreciat si "respectat" Andrei vochin??

MoWeed02.05.2008 09:58
@steaua_gloria asta spuneam si eu . Mi se pare absolut ABSURD sa spui : "Respect" Vochin... vai de mama noastra unde am ajuns.Sa i declaram "iubirea" noastra unui ziarist care a fost pur si simplu obiectiv.Am ajuns rau de tot !

Asa e ai dreptate. Inteleg ca ne dorim o presa normala, dar sa ii declari respect unui om care isi face treaba mi-se pare cam exagerat. Atunci de ce nu le declarati respect jandarmilor care controleaza la sange oamenii la intrarea pe stadion?

Daca e stelist sau nu Vochin prea putin ma intereseaza. Eu stiu ceea ce am vazut in "editorialele" lui sau ce mai aud in comentariile lui penibile. Asa ca raman la parerea mea initiala: cu o floare nu se face primavara!

fedora02.05.2008 10:11

Sincer consider ca Vochin este un jurnalist mediocru. Parerile lui despre fotbal sunt similare cu ale unui jucator de FM, daca puneti cap la cap articolele sale veti vedea o gramada contradictii. Sunt jenante unele explicatii pe care le da (spre exemplu, daca va amintiti, explicatia golurilor Stelei la Kiev) si are avantajul ca e singurul care abordeaza subiectul si da impresia ca se pricepe. Eu nu-l inghit, ca e stelist sau nu putin imi pasa. Dar pot sa remarc, asa cum face toata lumea, ca incearca sa se ocupe de sport, asa cum se cuvine sa faca un jurnalist sportiv si asta e chiar de apreciat intr-o lume a faunei sportive.

colaps02.05.2008 14:30
e bine sa nu scrii ceea ce crezi, ci ceea ce spun cifrele...

oare Vochin ne va spune vreodata si ceea ce crede ?

nu m-as supara sa-i aud si parerea despre jocurile de culise din campionatul Romaniei...

nu, sau cel putin sper sa nu faca asta... e si el om cu preferintele si antipatiile lui, o fi si el suporter infocat al vreunei echipe, nu ma intereseaza care, dar cel putin pana caum, are respect pentru meseria lui care il obliga sa scrie adevarul si sa fie impartial...

micodo02.05.2008 18:00

"În vremuri ale minciunii universale, a spune adevãrul este un act revoluționar" (George Orwell)

Un motiv in plus pentru care orice persoana normala (traditionala, heterosexuala, patrioata, cinstita, simpla, autentic crestina, verticala, corecta) nu numai ca merita respect ci poate fi etichetata drept erou.

Respectele mele Andrei Vochin!

Virgil02.05.2008 18:26
Daca tot am ajuns la capitolul "Respect" anunt si eu ca o respect pe Maria Andries. In afara catorva mici derapaje (care imi par inevitabile in jurnalism) eu o vad peste Vochin.

Cred ca s-ar simti mult mai in elementul ei sub Vochin. Dar poate fi si peste. Eventual in fata lui si el in spatele ei. E chestie de gusturi. :biggrin:

Marius02.05.2008 18:50

@ Virgil

O vad pe Maria peste Vochin din punct de vedere jurnalistic. In viata privata poate sa fie cum vrea ea, nu ma prea intereseaza.

Virgil02.05.2008 19:25

Chiar credeai ca nu am inteles? Incercam sa fac si eu o gluma. Dar scortos ai mai devenit domnule. Intre tine, cel de aici si cel din "Lua-te-as la misto", e o mare diferenta. De acum o sa stiu si o sa incerc sa glumesc mai des. Poate o sa redevii acelasi yo_marius simpatic de dinainte de a fi redactor si moderator al fcsteaua.ro Jos scoarta! :)

Marius02.05.2008 19:51

@ Virgil

Prefer sa-mi spui sobru, scortos suna a copac :laugh:

yo_marius a murit! Traiasca Marius cel sobru! :rolleyes:

P.S. Stiam ca ai glumit! Doar ca incercam sa par sobru. :laugh:

Virgil02.05.2008 20:12

Bravo mosule! Asa te vreau. :)))

forever_STEAUA03.05.2008 07:48

Ar fi bine sã încetați cu off-topicul!

«12»