FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce NU a fost offside la golul lui Pepe Moreno!

«12»
w3bmaster30.04.2008 12:25

Nu stiu exact regulamentu da eu vad ca o deviere deci nu offside

Oricum o analogie de genu Steaua a fost avantajata de arbiri noi nu (CFR) e idioata in tur mai tine minte cate greseli a avut CFR in fav sa exista o Balanta

Forza Steaua

MIMIRELA30.04.2008 15:10

Este extrem de relevant faptul ca echipa avantajata de fapt in faza analizata este Juventus Torino!!! Pentru cine are un pic de habar de ceea ce inseamna "hotiile interminabile" in materie de arbitraj ale juventinilor, nu este o intamplare ca se incearca scoaterea basma-curata a arbitrului! In fapt lucrurile sunt mai simple, Trezeguet isi creeaza un avantaj CLAR prin pozitia (afara din joc) in care se afla in momentul pasei coechipierului. Nu intamplator acest gen de faze asa-zis discutabile apar in meciuri disputate de echipe extrem de iubite de catre fluierasi, Juventus Torino si Steaua!

mdionis30.04.2008 15:34
Este extrem de relevant faptul ca echipa avantajata de fapt in faza analizata este Juventus Torino!!! [...]

Este extrem de relevant ca echipa presupus avantajata a disputat aceasta partida intr-o perioada in care era "in colimatorul" tuturor, la un an si ceva dupa scandalul Moggiopoli, iar arbitrii italieni, de frica sa nu se interpreteze ca ii favorizeaza, fluierau in dubiu impotriva lui Juventus.

Este extrem de relevant ca doi arbitri internationali (dintre care Casarin aflat in studioul Mediaset al lui Berlusconi, patronul lui AC Milan, direct interesat in subminarea unui potential concurent pentru locurile ce duc in LC) au aceeasi parere la o analiza la rece, detasata, a evenimentelor.

Prejudecatile nu isi au locul aici.

7_mai_198630.04.2008 23:13
la faza golului lui Goian din meciul cu olanda a fost offside ?

DA, chiar mai clar ca la Craiova

colaps01.05.2008 09:53

cu scuzele de rigoare ca e out of topic, dar cred ca aseara la Chelsea-Liverpool ati mai avut inca un raspuns la intrebarea "de ce nu a fost offside la golu lui pepe": faza golului de 1-0 al lui drogba..

puyol01.05.2008 11:07

referitor la cele 45 de grade... asa ceva e chiar amuzant :)))

adica eu daca dau o pasa unui coechipier in offside, cele 45 de grade... hmm,pai depinde cum le masori si oricum nu o sa stea nimeni cu raportorul sa masoare.

eu cred ca ala a fost offside,la fel cred ca la golul lui Goian la fel a fost offside,nu inteleg ce tot ne ascundem dupa copac si cautam explicatii

babes01.05.2008 12:14

asa este mingea a fost atinsa de un criovean nu a fost pasa de la un stelist dar porci de la televizor altfel spun ar trebui amenda-i toti si batu-ti de zmarandescu,daca Dinamo castiga va cadstiga prin intimidare nu rinjoc corect asa a mrcat si rapidseaua a fost intimidatala auturi si cornere si joc dur la meciurile din dplasare meciul cu Dinamo ar trebui tot la masa verde deoareceborcea a spups ca nu mai isim vii din gropa nu se fac asemenea declaratii nu ar trebui spuse inaite de joc pentru caintimideaza jucatorii si atunci cind au ocazii rateaza sunt telist de cind m-am nascut si ar trebui sa ramana acelasi joc de pase si cind e necesar dribliguri doar asa se intr in careu cind toti 11 se apara in fata porti in declaratii sunt buni toti dar pe teren se vede altceva declaratiile trebuie sa semene cu jocul Stelei si placul suporterilor

JDERUL01.05.2008 13:47

Avand in vedere ,,dinamica fazei"(cum s-ar exprima ioanitoaia),nu a fost off-side pentru ca:

-Ov.Petre a sutat psre poarta,iar directia mingii era cu totul alta decat spre Pepe

-Pepe era intr-un off-side pasiv si nu avea posibilitatea de a participa la derularea fazei

-Dananaie participa activ in derularea fazei prin devierea mingii catre Pepe,moment in care se incheie faza

-devierea mingii de catre Dananaie spre Pepe constituie inceputul unei alte faze in care jucarea mingii de catre Pepe este perfect regulamentara deoarece ii este transmisa de un adversar!

Concluzie: gol valabil!

dogaru laurentiu01.05.2008 14:48

Steaua a castigat,asa sa la sam vorbele deoparte si sa ne bucauram.FORZA Steaua<FORZA Lacatus

<
«12»