FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Responsabilitatea rezultatului și norocul antrenorului

«12»
fcsteaua.ro28.04.2008 11:05

Cea mai mare responsabilitate a unui antrenor de fotbal este cea a rezultatului. Indiferent de condițiile de joc, de accidentați sau de orice mai vreți, acesta are ca unic scop rezultatul imediat. Nu conteazã ce ai fãcut acum 1 an sau 2, nu conteazã cum te numești, nu conteazã decât nenorocitul de rezultat.

La Steaua rezultatul înseamnã obligatoriu victorie, indiferent de numele adversarului sau de competiție. Tot la Steaua rezultat inseamnã si mulțumirea suporterilor cu un joc convingãtor. Aici am mai putea adauga si "capriciile" unui patron iresponsabil. Iatã deci o multitudine de variabile care fac parte din viața antrenorului Stelei, oricare ar fi acesta.

El trebuie sã imprime echipei un joc spectaculos, trebuie sa facã sa nu se simtã lipsa anumitor jucãtori, trebuie sã reziste presiunii uriașe a presei și, evident, trebuie sã câștige meciuri și trofee. În cazul nefericit în care una sau mai multe din variabilele de mai sus lipsește, acesta este mazilit, nefiind "antrenor de Steaua".

Pânã în acest moment, Marius Lãcãtuș mi-a demonstrat cã este într-adevar antrenorul de care aveam nevoie. A preluat o echipã în derivã, al cãrei obiectiv era, pentru al doilea an consecutiv, locul doi. A preluat o echipã care inscria aproape exclusiv din faze fixe, o echipã cu un joc anost și stereotipic. A venit în plin scandal între conducere si suporteri, moment în care publicul parasise oarecum Ghencea.

Ce a realizat? Cel mai mare merit este cã a evitat transformarea Stelei într-o echipã "ce luptã pentru locul 2". Lãcãtuș ne-a readus bucuria și emoțiile luptei pentru titlu. A reușit sã facã acestã echipa sã joace pe alocuri spectaculos, peste orice a aratat altcineva in Liga I în acest sezon. A reușit sã umple Ghencea domnilor, el și echipa pe care o antreneazã ne-au readus la stadion. A adus, împreunã cu Adi Ilie, acea dozã de profesionalism specificã marilor cluburi ale Europei.

Sigur, o parte din aceste lucruri se datoreazã și norocului caracteristic lui Marius incã din perioada de jucãtor. Dar norocul nu este o parte semnificativã în munca depusã de Lãcãtuș la Steaua. Este doar una complementarã, care s-a impletit fericit cu tot ce inseamnã a fi "antrenor de Steaua".

ªi dacã tot vorbim de norocul lui Lãcãtuș va mai spun 2 lucruri:

"Norocul și-l mai face și omul cu mâna lui."

"Norocul ține întotdeauna cu cei puternici!"

Numai bine și

Hristos a înviat!

Marius

MALDINI_STEAUA28.04.2008 11:15

Frumos articol.Sunt deacord cu tine , norocul si-l mai face si omul cu mana lui.Sper ca acest noroc sa nu ne paraseasca duminica si sa fim campioni.Sper ca Lacatus sa stea mult timp de acum inainte pe banca Stelei si sunt convins ca va face performanta.

Lupta Steaua !!! Spre 24 !!!

radoi8628.04.2008 11:38

Totusi castigam exclusiv din faze fixe.

Oricum cat timp sunt victorii, nu conteaza cum inscriem, dar parca ar fi frumos daca am inscrie si urmare a unei faze de joc.

yozisss28.04.2008 11:53

Iata ca, fara a dovedi ca este un antrenor genial, Lacatus a reusit sa aduca Steaua unde ii este locul. In acelasi timp, exista o groaza de antrenori care au succes la echipe gen Farul, Otelul, Iasi, antrenori intr-adevar buni, dar care sunt convins ca la Steaua nu ar avea nici o sansa. Lacatus face parte dintr-un grup diametral opus, facut parca pentru Steaua, fara a avea reusite majore in alte locuri.

Sa ne amintim de alti antrenori de acest tip:

- Titi Dumitriu, dupa parerea mea, cel mai de succes antrenor stelist de dupa 1989. In afara multiplelor titluri cu Steaua, performante zero la alte echipe

- Mihai Stoichita, pe acelasi traseu ca Titi

- Emerich Ienei si Anghel Iordanescu, cu rezerva unor cariere cat de cat de succes la nationala

De asemenea, trebuie mentionat ca, in afara de nea Imi, toti acesti antrenori nu au reusit sa aduca mare spectacol in Ghencea, ducand totusi echipa spre succese multiple.

Fara a nega greselile lui Lacatus (cea mai mare ste insistenta cu acest Banel), nu pot decat sa vad ca echipa este mult mai legata, mult mai concentrata, mult mai constienta de asteptarile pe care le au suporterii fata de ei.

In speranta ca meciul cu Dinamo ne va confirma titlul 24, ii multumesc lui Laca pentru tot ce a facut pentru noi.

Paste fericit.

MoWeed28.04.2008 12:33

Complet de acord cu tine :thumbup:

alexmk1728.04.2008 12:43

Raman la parerea ca Lacatus nu e antrenor de Steaua! Aici nu e vorba si nici loc de sentimentalisme!

Daca Lacatus va obtine acest titlu, cred ca este mai bine si pentru el si pentru Steaua ca el sa isi dea demisia!

Nu are stofa, ce sa mai! Poate fi un antrenor la o echipa mediocra spre medie, dar eu nu vad potential in Lacatus! Ar fi pacat sa se ajunga sa il conteste publicul si sa isi piarda si acest sprijin!

Steaua nu are orizont, nu are idei de joc si se continua cu aceleasi fixisme gen Banel, Lovin sau Baciu! Nu se vede nici macar o improvizatie buna, o scantee, ceva! Se vede o stea fixa si lenta! Nu a schimbat unii jucatori pentru a ii odihni, asa cum trebuie facut! Daca insisti pe exact aceeasi echipa, acei jucatori vor fi epuizati complet dupa ritm infernal de joc, si aici nu ma refer numai la timpul dintre meciuri, dar si la incarcatura fizica si psihica! Pentru ca la Steaua nu ai voie si nici timp sa pierzi!

Nu l-am contestat pe Lacatus de la inceput, pentru ca trebuia sa aiba un timp la dispozitie sa arate ca poate ceva! Si chiar daca rezultate au venit, mai mult pe valoarea individuala a jucatorilor, nu vad potential si valoare in Lacatus! Sincer! Vad, asa cum am spus de mult, un antrenor slab care nu mai poate progresa mult pana la adevaratul lui potential! Si el antreneaza de 7-8 ani, nu de sezonul trecut! Si nu prea s-a vazut ca a facut ceva special pe la vreo echipa!

De exemplu: Dan Petrescu a facut ceva la Urziceni si poate chiar la Sportul! Dar la el se vede o rautate in joc a echipei si chiar nu accepta indolenta si lentoarea in joc! Se vad idei!

Chiar si Grigoras! Si la Farul si la Otelul a demonstrat ca poate juca fotbal, chiar daca apararile lui sunt foarte slabe!

Eu cred ca Lacatus ar trebui sa plece la finalul sezonului, pentru binele Stelei! Daca nu, sezonul viitor va fi groaznic si nu stiu daca vom putea ajunge macar pe podium! Nu vorbesc de Liga Campionilor ca nu ne vad bine!

Poate ma insel eu, desi e greu ca le-am nimerit bine in ultimul timp! Si sper sa scapam de Banel si Lovinel! Nu au valoare de Steaua pe care o vrem!

Spre 24! Mult a fost, un punct in groapa a ramas!

fular-campionii

morosanu'28.04.2008 13:15

eu am inca foarte multe necunoscute: aptitudinile lui Lacatus( vad idei de joc la echipe deja retrogradate,faze bine gandite,ceea ce la noi ne cam lipsasc..., ce lucreaza ei la antrenament numai ei stiu...,schimbari ce te lasa cu gura cascata,oameni pe banca,care ar putea fi titulari oricand,habib,rada... cred ca in continuare ciobanul face echipa si schimbarile,avem in continuare greseli de arbitraj favorabile( personal ma bucur ca am castigat),vom vedea in UCL ce putem. potentialul antrenorului si al Stelei ramane in ceata pentru mine... oricum imi doresc enorm titlul si mor de nervi sa citesc articole de genul" lider in off-side",sa vad frustrati ca Alin VOMA buzarin care articol de articol loveste in Steaua. HAI BAIETI MAI AVEM 2 MECIURI! mi-a placut reactia publicului de la mioveni la anuntarea deschiderii scorului de catre Steaua si declaratia lui meszaros de la u Cluj( vrem sa impiedicam CFR-ul ,DOAMNE -AJUTA-I) SUCCES Steaua!

Miaus28.04.2008 13:41
Raman la parerea ca Lacatus nu e antrenor de Steaua! Aici nu e vorba si nici loc de sentimentalisme!

Daca Lacatus va obtine acest titlu, cred ca este mai bine si pentru el si pentru Steaua ca el sa isi dea demisia!

Nu are stofa, ce sa mai! Poate fi un antrenor la o echipa mediocra spre medie, dar eu nu vad potential in Lacatus! Ar fi pacat sa se ajunga sa il conteste publicul si sa isi piarda si acest sprijin!

Steaua nu are orizont, nu are idei de joc si se continua cu aceleasi fixisme gen Banel, Lovin sau Baciu! Nu se vede nici macar o improvizatie buna, o scantee, ceva! Se vede o stea fixa si lenta! Nu a schimbat unii jucatori pentru a ii odihni, asa cum trebuie facut! Daca insisti pe exact aceeasi echipa, acei jucatori vor fi epuizati complet dupa ritm infernal de joc, si aici nu ma refer numai la timpul dintre meciuri, dar si la incarcatura fizica si psihica! Pentru ca la Steaua nu ai voie si nici timp sa pierzi!

Nu l-am contestat pe Lacatus de la inceput, pentru ca trebuia sa aiba un timp la dispozitie sa arate ca poate ceva! Si chiar daca rezultate au venit, mai mult pe valoarea individuala a jucatorilor, nu vad potential si valoare in Lacatus! Sincer! Vad, asa cum am spus de mult, un antrenor slab care nu mai poate progresa mult pana la adevaratul lui potential! Si el antreneaza de 7-8 ani, nu de sezonul trecut! Si nu prea s-a vazut ca a facut ceva special pe la vreo echipa!

De exemplu: Dan Petrescu a facut ceva la Urziceni si poate chiar la Sportul! Dar la el se vede o rautate in joc a echipei si chiar nu accepta indolenta si lentoarea in joc! Se vad idei!

Chiar si Grigoras! Si la Farul si la Otelul a demonstrat ca poate juca fotbal, chiar daca apararile lui sunt foarte slabe!

Eu cred ca Lacatus ar trebui sa plece la finalul sezonului, pentru binele Stelei! Daca nu, sezonul viitor va fi groaznic si nu stiu daca vom putea ajunge macar pe podium! Nu vorbesc de Liga Campionilor ca nu ne vad bine!

Poate ma insel eu, desi e greu ca le-am nimerit bine in ultimul timp! Si sper sa scapam de Banel si Lovinel! Nu au valoare de Steaua pe care o vrem!

fular-campionii

Auzi colegu' e Pastele ca ti-as spune mai multe.Ma rezum la o scurta povestioara.

Presupun ca tu muncesti.Gandeste-te ca ai un proiect de facut pentru un concurs.Vii la jumatatea lui , gasesti tot i oamenii nemotivati si te pui pe treaba.Cu chiu cu vai cu nopti nedormite, reusesti sa ii motivezi, cu multe sacrificii ajungi sa creezi un proiect decent cu care te prezinti la concurs.Concursul nu e usor dar reusesti INCREDIBIL sa il castigi.

In acest moment vin eu managerul tau iti spun ca mi-a placut colaborarea si te trimit acasa pentru ca mi-am dat eu seama ca nu ai potential.

Paste Fericit!

kop28.04.2008 13:46

Laca ne va aduce titlul 24 in groapa. Ce poate fi mai frumos de atat? In week-end vom fi campioni!

metzzz28.04.2008 13:47

Nu trebuie neaparat sa ai un nume mare in antrenorat ca sa faci treaba , iar Laca

a demonstrat asta :)

de cand a preluat echipa , jucatorii joaca cu mai multa ambitie si chiar

daca nu inscriem prea mult din actiune , la fazele fixe excelam .

Dar cu inca cativa jucatori de valoare in lot se pot face mai multe :)

Forzza Steaua si la mai multe victorii Laca fular-campionii

dr.adrian928.04.2008 13:52

antrenorul de la Steaua trebuie doar sa il aiba in spate pe Jiji Becali. rezolva el tot. arbitri ... adversari nu conteaza

AdrianUltras2528.04.2008 13:57

Eu sper ca Laca sa nu mearga cu ideea asta ca norocul e cu el pana la sfarsit.

E bine sa fii norocos dar nu e bine sa abuzezi.

Nu te poti baza doar pe asta.

Sper ca in timp jocul echipei sa ajunga la un asa nivel incat emotiile noastre sa dispara in totalitate.Cel putin cand e vorba de meciuri de campionat.

Ca pana la urma asta ii tot reprosez eu lui Laca.

Faptul ca la fiecare meci emotiile sunt imense.Desi la ce lot avem nu ar trebui sa fie.

Jocul spectaculos e foarte greu de definit.pentru ca depinde de punctul de vedere al fiecaruia.

Unii vad un joc spectaculos ca fiind un joc in care echipa merge pe devieri, pase din prima, calcaie, treburi.Altii poate gasesc intrarile la sacrificiu spectaculoase, munca de echipa,etc.

Intai trebuie sa dezvoltam un joc superior celorlalte echipe iar de abia apoi sa facem spectacol.

Laca sa lucreze cu echipa, sa faca echipa cum trebuie, pe merit si pe forma nu pe pile sau sentimente, si daca o sa mai si faca Adi Ilie niste transferuri macar 75% la fel de bune ca acestea din iarna, sunt sigur ca vom defila in editia care vine de campionat.

Si cine stie poate facem o figura frumoasa si in europa.

Sa dea Dumnezeu!

Forza Steaua!

Joga Bonito28.04.2008 14:04

fular-campionii

LOL

Frate traiesti intr-o lume doar de tine inteleasa. Ma bucur ca esti stelist de conjuctura. Un stelist adevarat si lucid, care nu tine la echipa doar cand aceasta merge bine, nu ar fi zis asa ceva. Tu esti doar un pusti usor manipulat care si-a format unica parere prin intermediul presei si a unor fustrari personale. Ca sa nu zici ca am ceva personal cu tine, imi argumentez afirmatiile:

- Nu vezi potential la Lacatus... Trebuia sa il observi imediat, de la meciul Steaua - Otelul 3-1. Cand atacam cu fundasii la centrul terenului si am practicat un fotbal intens si placut, lucru rar intalnit cu 12 etape inainte.

Nu are potential Lacatus? Din perioada de pregatire s-a vazut pofta de joc si mentalitatea de invingatori ce le-a impus-o Lacatus. Normal ca noi ne dam parerea despre potentialul unui antrenor dupa juma' de an.

Un antrenor fara potential a reusit 16 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri, in cele 20 de etape in care a antrenat. Faptul ca nu te poti detasa de parerea ta preconceputa si subiectiva e normal. Cu timpul sa o cresti si dupa ce o sa plece Lacatus o sa ajungi sa-l regreti.

- Nu cunosti nimic din cariera de antrenor a lui Laca. A profitat de cea mai mica sansa oferita. A antrenat doar echipe mici.

Fiindca tu esti tnar, iti dau un exemplu mai recent: UTA Arad.

A preluat o echipa cu 2 saptamani inainte sa inceapa campionatul. Un lot format in graba. In tur echipa a mers excelent, cu un Mara aflat in forma maxima. In retur lucrurile au mers mai greu. Dar a mentinut echipa in prima Liga.

12 etape cat a stat la UTA echipa se afla deasupra liniei. Era liniste si totul decurgea planului. Dupa ce a plecat el, a urmat haosul.

-Vorbesti despre Dan Petrescu... antrenor ambitios nu te contrazic. Dar a avut sansa lui la Rapid si s-a facut de cacao. La Sportul si Urziceni a avut sprijinul patronului si nu a avut presiune. Indiferent ca Urziceniul termina pe 10 sau pe 4, nimeni nu i-ar fi reprosat nimic.

Gandeste-te la urmatorul lucru. Acum in loc sa sarbatorim Titlul cu nr 24, sa zicem ca eram pe 4-5. Cot la cot cu dinam0 sau Urziceni. Ne bateam pentru UEFA cu Laca antrenor.

Atunci si doar atunci te intelegeam sa-ti exprimi fustrarile. Dar poate si atunci te-as fi criticat.

Inca ceva:

"Eu cred ca Lacatus ar trebui sa plece la finalul sezonului, pentru binele Stelei! Daca nu, sezonul viitor va fi groaznic si nu stiu daca vom putea ajunge macar pe podium! Nu vorbesc de Liga Campionilor ca nu ne vad bine!"

Cu o politica buna de transferuri si liniste la echipa putem face performanta in Europa. O sa tin minte afirmatia ta. Si peste 6 luni o sa-ti dau peste nas, stelist de conjuctura ce esti!

bodanelu28.04.2008 14:07

Tu ai vreo specializare in fotbal ca sa vezi potential intr-un antrenor? ai descoperit vreun antrenor bun?

Daca schimba jucatorii pentru a fi odihniti, si cumva pierdea, ce mai iesea din gura voastra. Acum, cand victoriile vin, nu e bine ca nu menajeaza titularii... curios nu?

Si ca sa menajezi unii titulari, trebuie o improvizatie... :)

Steaua pe primul loc in retur, doar cu o infrangere si un egal, restul numai victorii. Din cate stiu eu, pentru un antrenor rezultatul vorbeste...

AdrianUltras2528.04.2008 14:15

Alexmk17

Nu te supara ca iti zic dar nu prea ai argumente pentru ceea ce susti.

Zici ca Grigoras e antrenor si ca joaca spectaculos.

Ok.Uita-te cate goluri ia Otelul pe campionat si mai discutam dupa.

Mai tii minte acel 7-0 cu tiganii?

Bun.

Vorbesti de fixisme dar si tu ai anumite fixisme la fel ca multi alti suporteri Stelisti.

Vorbesti despre Lovin si Baciu ca nu au valoare dar din pacate nu vezi ca de fiecare data cei 2 fac meciuri foarte bune.

Sunt de acord cu tine ca jucam chinuit si castigam de multe ori norocos si probabil ca gandirea de acum a lui Lacatus nu e de Steaua dar asta se poate schimba.

Trebuie doar sa vrea Laca.

Trebuie sa vada unde greseste si sa corecteze.

Daca face asta atunci va fi bine.

Daca merge insa tot pe ideea ca are noroc si ca asta il ajuta probabil ca ar trebui sa plece.

yo_marius28.04.2008 14:25
Daca merge insa tot pe ideea ca are noroc si ca asta il ajuta probabil ca ar trebui sa plece.

De obicei evit sa postez la articolele mele, dar acum ma vad nevoit sa completez cate ceva.

In primul rand, vad ca in continuare vorbim de noroc. Din octombrie si pana acum numai despre noroc vorbim. Refuzam sa ne uitam la un meci din perioadele Oli, Hagi, Pedrazzini si la unul de acum si sa comparam.

Apoi, vad ca nu prea m-am facut inteles cu responsabilitatea rezultatului. Lacatus este responsabil si obligat sa castige titlul. Lacatus este de asemenea obligat sa joace anumiti jucatori, in perspectiva acestora de a prinde EURO. El a incercat sa joace ofensiv, s-a "ars" cu Poli Bragadiru.

Schimbarile nu le intelegem, nici nu trebuie! El stie cel mai bine ce e de facut, si ne-a demonstrat asta din plin!

Fratilor, dintr-o echipa care avea ca obiectiv Cupa UEFA (remember asta-toamna?) am ajuns la un pas de TITLU! Ce poate sa faca omul acesta mai mult?

emil072428.04.2008 14:32

Cum am scris si la un alt topic il respect prea mult pe Lacatus jucatorul ca sa pot zice ceva impotriva lui acum,dar sincer imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand vad ce schimbari se fac in timpul meciului.Cum ar putea un antrenor valoros sa-l introduca pe Badea in loc sa-l introduca pe Dayro sau Habibou?

Sa fim seriosi!!!!Multi din jucatorii care intra in teren n-ar merita nici macar sa le duca prosoapele celorlalti!

Sunt de acord rezultatele fac un antrenor,dar sa nu uitam de exemplu Wenger,care este antrenor,nu are cine stie ce rezultate cu Arsenal,dar echipa joaca frumos!

Forza Steaua,spre titlul 24!

ps: Sa speram ca va fi si mai bine!!

AdrianUltras2528.04.2008 14:34

Marius

Eu nu sunt de acord ca Steaua e societate de bine-facere.

Nu sunt de acord ca ar trebui sa pregatim jucatori pentru nationala lui Piturca.

Intai sa ne vedem noi de echipa noastra si apoi sa ia piti ce jucatori ii trebuie.

84ava28.04.2008 14:57
antrenorul de la Steaua trebuie doar sa il aiba in spate pe Jiji Becali. rezolva el tot. arbitri ... adversari nu conteaza

Cam asa e.

Totusi apreciez si acest articol intrucat ne prezinta partea frumoasa a lucrurilor care de altfel nu e deloc de neglijat.

S.B!

Gabyc28.04.2008 15:02

Am vrut sa ma abtin in ceea ce priveste acest comentariu pana la sfarsitul sezonului dar daca tot sa deschis subiectul spun si eu cateva lucruri. Se vede destul de clar ca Orice antrenor ar veni la Steaua se afla sub presiune. La Steaua se cere de fiecare data campionatul si participarea in Liga Campionilor. Desi numi place sa recunosc finantatorul nostru desi se mai baga pe la o echipa a facut cateva lucruri buni pentru echipa datorita lui am ajuns unde suntem si am jucat in Liga Campionilor.Ce ne faceam daca aveam un finantator ca Copos si un antrenor ca Rednic care se plimba de la o echipa la alta?

Oricum nu despre asta era vorba. Sa revenim la Laca. Sa ne amintim ca a luat echipa cand era pe locul 6 cand se lupta doar pentru Cupa UEFA. Unde a ajuns echipa intre timp. Voi vreti spectacol. Cum vreti sa fie spectacol cand jucam cu echipe care vor cu orice pret sa incurce Steaua. Sa nu uitam ca au facut si spectacol in prima parte a meciului cu cefere, in meciul cu u Cluj, la Bistrita.

Mie unul imi place de Laca isi urmareste interesul si obiectivul dupa aia se gandeste la spectacol.

Spuneti ca nu va plac schimbarile.Nici eu nu le inteleg dar sa luam un lucru in calcul el face antrenament cu ei nu noi. Il criticati ca il tine pe Dayro pe banca. Ati vazut ce pofta de joc are cand intra? tocmai din aceasta cauza. Alt ex a fost nesu.

Cam atat am avut de spus. Si eu unul cred ca Laca face fata cu succes la Steaua

Garrincha28.04.2008 15:03

Un articol bun. Desi cand am auzit ca vine Laca la Steaua, nu am crezut in capacitatea lui de a lucra la o echipa la care este creditorul cu presiunea lui, la o echipa care avea ca obiectiv cand a venit el LOCUL 2, acum sunt mult mai increzator. Am vazut ca au existat niste comenturi anterioare despre cat de bun este ca antrenor Danut Petrescu; cu tot respectul pentru cel care a comentat articolul, il intreb daca a vazut meciurile unirii Urziceni, pentru ca aceasta echipa joaca numai pe contraatac si faze fixe, tehnica buna pentru o echipa de jumatatea clasamentului, pe care nimeni nu o considera pretendenta la titlu. De asemenea s-a vorbit de Grigoras ca de un antrenor pentru Steaua(am resp fata de Grig), dar nu s-a uitat niciodata ca echipa Otelul Galati, mai mult de un loc de Intertoto n-a prins?

Sorin Camner28.04.2008 16:22

A observat cineva ca Steaua nu mai joaca cu baloane aruncate peste linia de mijloc direct pe varfuri. Spuneti-mi de cand nu s-a mai intamplat asta? Poate intelegeti ceva de aici. Daca nu, inseamna ca nu tineti cu adevarat cu Steaua si nu-i urmariti cu adevarat jocul.

Hristos a inviat!

MALDINI_STEAUA28.04.2008 16:45

@Sorin intr-adevar , Steaua a inceput sa paseze pe jos si asta e un lucru imbucurator.Sper ca isi vor imbunatatii jocul de pase si totodata sper ca vom inscrie mai multe goluri din actiune.

raul stelistu28.04.2008 16:45

Poate ca nu o fi Laca cel mai bun antrenor dar e pe drumul cel bun.Dintr-o echipa care se chinuia sa prinda UEFA acum avem sanse mari sa luam titlul.Cu o campanie de achizitii buna eu spun ca vom face cel putin 5 puncte in grupe si in campionat vom defila.La o adica norocul tine cu cei buni.............si cine-s cei mai buni din Romania?

Forza Steaua spre 24

sile-jardel28.04.2008 17:36

e adevarat ca Laca aluat echipa de pe locul sase,dar a primit si intariri.eu zic ca la ce lot avem trebuia sa jucam mai bine.el joaca inprimul rind la egal si daca se nimereste sa dam gol e bine.este incredibil ce schimbari face.la un moment dat aveam 3 mislocasi defensivi pe teren plus patru fundasi.pai cine mai construieste fratilor?mie unu sincer va spun nu-mi place de antrenorul Lacatus.jucatorul jos palaria.dar ca antrenor.....la ce lot avem...am impresia ca-i joaca mai mult pe cei pentru nationala.nu-i normal.

«12»