FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Universitatea Craiova - Steaua București

«12»
danimarcu25.04.2008 22:32
Nenorocirea este ca ciobanul prin comportamentul lui patologic da apa la moara presei anti-Steaua. Pentru Becali nu este important ca Steaua sa ia titlul, esential este ca lumea sa inteleaga contributia lui decisiva in victoriile Stelei si atunci practica acest joc foarte prevers si daunator dpdv moral pentru Steaua: induce permanent ideea blaturilor prin declaratii si intalniri mediatizate cu conducatori/antrenori ai adversarilor stiind ca asta il aduce in lumina reflectoarelor !! Omul asta moare daca nu apare la televizor!

E bolnav omu',nici macar nu-si da seama ca el a pierdut imagine prin practicile astea!...

Nu ca ar fi avut el multi sustinatori...

Despre meci:batem sigur!

Virgil26.04.2008 05:35

"11"-le castigator va fi urmatorul:

Zapata - Golo, Radoi, Goian, Nesu - Neaga, Ovidiu Petre, Plesan, Mendoza - Dica - Pepe

Radoi va face marcaj la Costea. Vor reveni Dica si Ovidiu Petre. Ghionea iese din schema ca urmare a randamentului scazut in cuplu cu Goian la meciul cu Poli. Neaga din nou titular. Cred ca e formatia ideala la acest moment. Suntem condamnati sa castigam spre disperarea oltenilor si a clujenilor patati cu visiniu. A caprelor negre, javrelor, bragadiristilor, etc.

84ava26.04.2008 05:52

Hai baieti!!!!

Dincolo de toate trebuie sa-i sustinem si sa speram ca ne vor face mandri si o sa uitam de toate!

dax4726.04.2008 07:05

Om spera noi, dar speram degeaba, pentru ca totul este asa de relativ incat e greu de ghicit rezultatul final.

Marea problema nu este daca luam sau nu titlul, ci cata ura ne mai poate aduce nenorocitul asta de machedon din partea natiunii. Eu cel putin il urasc mai mult decat Borcea, Copos, jabba the hut, si restul ca ei la un loc. Nu cred ca s-a inventat un termen care sa exprime atata ura, dispret, lehamite, etc precum are tara asta referitor la aceasta maimuta din pipera.

Sa speram ca baietii nu ne vor strica si pastele asta.

SzabiStelistu26.04.2008 09:46
Ori batem, ori murim!!!

Nu imi place echipa facuta.

Sper sa bage Laca ceva de genul:

Zapata-Golanski,Goian,Radoi,Nesu-OvPetre,Plesan-Mendoza,Dayro Moreno,Neaga-Habibou!

Radoi e mai rapid decat Ghionea si mult mai in forma.

p.s. Nu va ganditi ca terenul prost ii va avantaja pe olteni pentru ca nu va fi asa.

Scoruri fluviu au facut oltenii doar in deplasare, pe terenuri bune.Si pe ei ii incomodeaza terenul greu pentru ca si ei au multi jucatori tehnici si care sunt obijnuiti sa care mingea pe jos.

Meciul va fi castigat de fazele fixe!

sunt perfect de acord cu tine...si cred ca echipa care speri tu sa bage Laca,este perfecta!!!dar in locul lui Neaga sa fie Pepe!

AdrianUltras2526.04.2008 09:48

SzabiStelistu

Pepe nu poate juca in dreapta sau pe banda.

xDaJACKALx26.04.2008 10:34
SzabiStelistu

Pepe nu poate juca in dreapta sau pe banda.

Pepe e un fel de Inzaghi nu-l vezi pe teren decat cand da gol.

Champion's Heart26.04.2008 11:24

..Trebuie sa Castigam!!!!...Parctic eu cred in Steaua si in sansele ei de a castiga campionatul..Cat despre Banel cred ca trebuie totusi sa il sustinem..E de-al nostru si sa nu uitam ca respira pentru. Steaua si a facut multe lucruri bune pentru. noi!! Forza Steaua! Forza Capitane! Forza Laca!

fularsteaua2

dragos_drlsteaua26.04.2008 13:46

Incredibil!!! Dica nu joaca si Lacatus incepe cu Plesan in locul lui! Si ne mai intrebam de ce nu luam titlul! Pai uite de asta nu luam titlul, pentru ca cel mai bun jucator din lot, Dayro Moreno, nu joaca!!! Avem nevoie de victorie si jucam cu 3 inchizatori...fratilor si mai ziceati de Oli. Pai el macar avea rezultate...

Piece of Mind26.04.2008 15:57

Meci jenant, alcatuire a formatiei absolut aberanta (aveam nevoie de victorie, dar am inceput cu trei mijlocasi centrali, impotriva unei trupe de pusti, fara experienta, care era limpede ca nu va ataca mai deloc), schimbari asisderea.

Un lucru e clar pana acum, Lacatus este probabil CEL MAI NOROCOS ANTRENOR DIN ISTORIA Stelei! Sper sa ne tina norocul pana la final...

«12»