FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Universitatea Craiova - Steaua București

«12»
fcsteaua.ro25.04.2008 17:15

Steaua se deplaseazã la Craiova, pentru a disputa în compania Universitãții meciul cu numãrul 32 din acest campionat. Partida se va disputa pe arena Extensiv, va începe la ora 17 și va fi transmisã în direct de postul Antena 1.

Roș-albaștrii se aflã încã în poziția de lider al Ligii I, la egalitate de puncte (69) cu CFR Cluj. Din acest motiv, meciul de mâine se anunțã extrem de dificil și tensionat, bãieții noștri fiind nevoiți sã câștige pentru a-și menține poziția fruntașã (o victorie a CFRului la Mioveni fiind de așteptat). Partida pare a fi cu atât mai dificilã cu cât "militarii" vin dupã prima remizã din ultimele 11 partide, pe teren propriu contra Politehnicii Timișoara, rezultat care e posibil sã le fi zguduit puțin încrederea în forțele proprii.

De cealaltã parte, oltenii ocupã un loc 9 fãrã griji în clasament, neavând obiective de îndeplinit. Elevii lui Nicolo Napoli vin dupã o serie de meciuri foarte bune și mai ales dupã o întâlnire thriller cu Dinamo în ªtefan cel Mare, încheiatã cu scorul de 4-4, în care l-au pierdut pe cãpitanul Dorel Stoica (eliminat). Principalul pericol îl reprezintã însã, fãrã îndoialã, Florin Costea, un tânãr atacant ajuns la cota 15 în clasamentul golgeterilor.

La rândul ei, Steaua numãrã câțiva indisponibili, lui Emeghara alãturându-i-se Petre Marin, Dicã (cu șanse mici sã joace), dar posibil și cãpitanul Rãdoi. Veștile bune vin de la Ovidiu Petre și Golanski, care s-au antrenat normal și vor fi cel mai probabil titulari mâine. Mai e de menționat cã Bãnel Nicolițã a fost exclus din lot pentru acest meci. Astfel, probabil cã Marius Lãcãtuș va începe cu:

Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Neșu - Rãdoi (Lovin), Ovidiu Petre - Neaga, Dayro Moreno (Dicã), Mendoza - Pepe Moreno

Sã sperãm cã în aceastã Sãptãmânã a Patimilor, patimile noastre și-au aflat sfârșitul miercuri seara, iar Sâmbãta Mare va fi, anul acesta, de bun augur!

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

MoWeed25.04.2008 17:17

In sfarsit nu joaca Banel..... ne-au mai crescut sansele

1uLy4Nn25.04.2008 17:18

Trebuie sa ii batem pe oltenii astia increzuti. Un rezultat bun in meciul de la Craiova ne-ar ajuta mult psihic inaintea meciului din groapa..Hai Steaua

:steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

SuSSpeKtu25.04.2008 17:24

Un meci greu dar cred ca o sa castigam Stoica nu joaca Bornescu e visator sper sa nu mai joace daylo sincer nu imi plac jucatori sudamericani nu au caracter si nu sunt luptatori! Talentul nu e totul in nici un sport!

dax4725.04.2008 17:28

Ura ! Nu mai joaca Banel ! Avem sanse sa obtinem macar un punct. E de bine. Daca revine Golansky chiar avem sanse la victorie.

Virgil25.04.2008 18:08

6. Universitatea Craiova - Steaua Bucuresti

Stadion: Ion Oblemenco

Data: 26.04.2008 ora 17.00

A: Hategan Ovidiu (Arad)

A1:Nica Cristian (Ploiesti)

A2:Meghesan Nicolae (Tarnaveni)

R: Lajos Tiberiu (Timisoara)

Obs: Satmari Sorin (Bucuresti)

Grigorescu Nicolae (Timisoara)

zoloz200525.04.2008 18:37

din cate am inteles...nu a fost exclus din lot..si au fost doar vorbe aruncate de presa...ca de obicei..

conform site oficial :

Asa cum ne-au obisnuit in ultima vreme, redactorii saptamanalului Fanatik si ai site-ului www.fanatik.ro dezinformeaza cititorii, lansand informatii false si fara acoperire. Folosindu-se de deja celebra sintagma de genul "s-a confesat in cadrul unui grup restrans de prieteni", redactorul Fanatik Sorin Chiriac a postat pe site-ul amintit mai sus informatia conform careia patronul Stelei, George Becali, l-a exclus din lot pe jucatorul Banel Nicolita. Negam pe cale oficiala aceasta informatie si ne delimitam de practicile jurnalistilor de la Fanatik, care nu se afla la prima actiune de acest gen.

Nu este nimic adevarat. Nu am fost exclus din lot. Chiar daca trec printr-o perioada grea, eu imi vad de treaba si voi da totul pentru a face jocuri cat mai bune in viitor. Sper sa ii recastig pe suporteri si sa imi revin cat mai curand

Banel Nicolita

daca are cineva informatii diferite,va rugam sa ne anuntati !

stelistul stelist25.04.2008 18:38

e de rau daca nu castigam si daca mai joaca Banel si iar nu face nimic fular-campioniifularsteaua2fular-campionii

e de rau daca nu castigam si daca mai joaca Banel si iar nu face nimic fular-campioniifularsteaua2fular-campionii

si faza cu exculus din lot cred ca e o vrajeala cum sa excluzi un jucator din lot pentru inaintea finalului de campionat cand e nevoie de tot lotul chiar daca el nu joca deloc bine e nevoie in lot de el

crossman25.04.2008 18:47

ii rupem iar in meciu din groapa II SPULBERAM incep si ca ciobanu DAR derby-ul e DERBY baietii se vor concentra la maximum si ii *spulberam*:D DOAMNE AJUTA :thumbsup::notangel:

Ionutjoss25.04.2008 18:55

daca nu castigam:

:thumbdown:

SzabiStelistu25.04.2008 18:57

ii o echipa buna......doar ca in locul lui Neaga sa vina Dica,si atunci va fi totul in regula!!!sau daca chiar ii accidentat,atunci sa nu riste prea mult,ca ar putea rata euro 2008!in fine...sper sa castigam!!!!FORZZA Steaua!!FORZZA Laca!!FORZZA TITLUL NR 24:P

dax4725.04.2008 19:00

Clar, daca joaca Banel, luam bataie. Deci, adio titlu. Multumim conducerii !

Azazello25.04.2008 19:03

Oricat de slab sau mai bine hai sa zicem iesit din forma - ar fi Banel, el trebuie trecut pe foaia de joc dintr-un motiv foarte simplu. Petre Marin e accidentat, Eme la fel si nu avem rezerva de fundas dreapta. Daca cumva Doamne fereste e nevoie de o schimbare pe flanc ? Si ma gandesc cu groaza ca pe stanga nu avem rezerva de fundas. Off. Sper ca Nesu si Pavel sa duca tot meciul.

Hai baietii, o victorie este la indemana voastra !!!

georgecristian25.04.2008 19:14

Propun un scenariu: Steaua invinge in Banie si toata presa va tipa ca a fost blat! Argumente se vor gasi, "glumele" ciobanului cu Mititelu, oferta pentru Costea, etc, etc.

La fel, cu Dinamo! Deja Tolontan acum cateva zile acuza anticipat Dinamo ca nu va juca pe bune cu Steaua!

Nenorocirea este ca ciobanul prin comportamentul lui patologic da apa la moara presei anti-Steaua. Pentru Becali nu este important ca Steaua sa ia titlul, esential este ca lumea sa inteleaga contributia lui decisiva in victoriile Stelei si atunci practica acest joc foarte prevers si daunator dpdv moral pentru Steaua: induce permanent ideea blaturilor prin declaratii si intalniri mediatizate cu conducatori/antrenori ai adversarilor stiind ca asta il aduce in lumina reflectoarelor !! Omul asta moare daca nu apare la televizor!

Astristul25.04.2008 19:26

In momentele acestea trebuie sa-l incurajam pe Banel. Trece printr-o perioada mai slaba, unii ar putea sa spuna ca de cand s-a apucat de fotbal trece printr-o perioada mai slaba, dar eu zic sa va ganditi si la lucrurile bune facute de Banel pentru Steaua!

Si eu m-am enervat la culme marti seara impreuna cu toti stelistii din peluza, dar a 2-a zi dimineata m-am mai linistit si mi-am dat seama ca nu aveam ce sa facem. Alta varianta pentru postul de fundas dreapta Laca nu avea, iar Banel era singurul care putea sa joace pe acel post...

Sa speram ca isi va reveni si ne va ajuta sa castigam titlul 24!

forzateaua

Living_Dead_Stripper25.04.2008 19:35
6. Universitatea Craiova - Steaua Bucuresti

Stadion: Ion Oblemenco

Data: 26.04.2008 ora 17.00

A: Hategan Ovidiu (Arad)

A1:Nica Cristian (Ploiesti)

A2:Meghesan Nicolae (Tarnaveni)

R: Lajos Tiberiu (Timisoara)

Obs: Satmari Sorin (Bucuresti)

Grigorescu Nicolae (Timisoara)

Stadionul Ion Oblemenco este in renovare. Maine jucam pe tarlaua de la Extensiv. Terenul prost ii va avantaja pe olteni...

1uLy4Nn25.04.2008 19:38

este clar ca Banel nu o sa joace. Chiar daca nu este exclus din lot o sa fie rezerva sigur

martanu25.04.2008 20:42

Este pe bune asta cu excluderea lui Banel?

Rezerva totusi ar nu strica.

1uLy4Nn25.04.2008 20:43

poi daca site-ul oficial Neaga acest lucru tu ce crezi?

yo_marius25.04.2008 20:46

Nicolita nu este EXCLUS din lot. El a facut deplasarea la Craiova doar ca nu este titular.

amarel25.04.2008 20:48
In momentele acestea trebuie sa-l incurajam pe Banel. Trece printr-o perioada mai slaba, unii ar putea sa spuna ca de cand s-a apucat de fotbal trece printr-o perioada mai slaba, dar eu zic sa va ganditi si la lucrurile bune facute de Banel pentru Steaua!

Si eu m-am enervat la culme marti seara impreuna cu toti stelistii din peluza, dar a 2-a zi dimineata m-am mai linistit si mi-am dat seama ca nu aveam ce sa facem. Alta varianta pentru postul de fundas dreapta Laca nu avea, iar Banel era singurul care putea sa joace pe acel post...

Sa speram ca isi va reveni si ne va ajuta sa castigam titlul 24!

forzateaua

Da, si ca sa nu-l demoralizam de tot , sa-l bagam titular !!!!!! Poate-l transfera JJ repede si

pe frate-sau la Steaua pentru maine , sa-i fie alaturi pe teren ca sa-i ridice moralul .........

Tot respectul pentru ceea ce a facut pana acum, dar daca nu mai merge nu trebuie sa ne rupem gatul din cauza lui !

dr.adrian925.04.2008 20:51

eu unu miam luat idea de la titlu... nu mai cred in castigarea lui...

AdrianUltras2525.04.2008 20:59

Ori batem, ori murim!!!

Nu imi place echipa facuta.

Sper sa bage Laca ceva de genul:

Zapata-Golanski,Goian,Radoi,Nesu-OvPetre,Plesan-Mendoza,Dayro Moreno,Neaga-Habibou!

Radoi e mai rapid decat Ghionea si mult mai in forma.

p.s. Nu va ganditi ca terenul prost ii va avantaja pe olteni pentru ca nu va fi asa.

Scoruri fluviu au facut oltenii doar in deplasare, pe terenuri bune.Si pe ei ii incomodeaza terenul greu pentru ca si ei au multi jucatori tehnici si care sunt obijnuiti sa care mingea pe jos.

Meciul va fi castigat de fazele fixe!

amarel25.04.2008 21:10

Am vazut chiar acum pe fanatik.ro, cum superstarul ZICU ,chiar crede ca ar avea cineva nevoie de el la Steaua !! Sau poate ca are ?????? :blink: Maseorul sau femeia de servici !

Aaa, si cica v-a sta la Dinamo pana v-a juca in Liga CAMPIONILOR !!!! :drunk:

Oare-l tin astia in teren pana la 45 de ani ????? :blink:

paraipan_2925.04.2008 22:20

Ce cauta Neaga titular? Vrem sa defisam gazonul de pe Extensiv?

«12»