180kg.....cine da mai mult? :laugh:
180kg.....cine da mai mult? :laugh:
Gata cu 'pronosticurile'... cineva sa-l sune si sa intrebe ![]()
178 kg, stiu din surse sigure...
l`ai luat in brate si l`ai cantarit ? ![]()
+170 kg.
Totuși, topicul ãsta trebuia deschis la "Colțul vesel". Poate îl mutã careva acum. Poate face și-un sondaj, ceva...
Undeva pe la 140 de kilograme i-as da...
cel mai mare porc pe care l`a avut bunica`mea a avut 300 de kg...da tot nu era asa mare ca asta...iancule cat de curand o sa te aduca cu macaraua la stadion...aa..si apropo..jabba da hut ala din ce movie e?
:laugh:
Star Wars
:laugh:
Indicele masei corporale (IMC)
Pentru a afirma despre cineva ca este supraponderal sau obez este necesar sa calculam indicele de masa corporala. Acesta se obtine printr-un calcul simplu: greutatea (in kilograme) se imparte la patratul inaltimii (in metri). In functie de valoarea obtinuta putem incadra indivizii in clase de risc, fiindca depasirea valorilor normale atrage dupa sine proportional o serie de riscuri in ceea ce priveste sanatatea (boli de inima, diabet, hipertensiune arteriala, cancere).
IMC (G/h2)
≤18,5 - subponderal
18,5 - 24,9 - greutate normala
25,0 - 29,9 - supraponderal
30,0 - 34,9 - obezitate (gradul I)
35,0 - 39,9 - obezitate (gradul II)
≥ 40,0 - obezitate morbida
Dati-mi inaltimea lui Iancu si va dau, aproximativ, greutatea (de fapt masa) lui.
Doamne asta creca nu poate sa intre pe usa de la tribuna oficiala..... in locu lu Becali bateam sipci in marginile usii sa stea pe dinafara
)
asa gras ce e si el spui ca e Raton transpirat
Cantarindu-l inainte
Cantarul mi s-a stricat,
Ca nu mi-a trecut prin minte
Sa il golesc de rahat...
eu estimez ca are milioane de baril de petrol...in el =))