Curiozitate maxima :laugh:
Curiozitate maxima :laugh:
As miza pe 125 ![]()
In natura, cercetatorii se folosesc de o regula pentru a determina masa unui animal.
Si regula asta zice asa:
Daca un animal e mai lung decat alt animal cu 25% din lungimea celui de al 2lea animal atunci masa lui e de 2 ori mai mare.
Ca exemplu, un rechin de 15 m e de 2 ori mai greu decat un rechin de 12 m.
Asadar, daca muresan are vreo 250 de kg, Iancu, care e mai inalt cu vreo 10-15 cm, cred ca cantareste pe undeva pe la 300-320 kg.
ask google. cand nu ai raspuns la o intrebare, cauta pe google. poate stie el ![]()
ce a ajuns si forumul asta,Doamne...
si ce daca are omul mai multe kg in plus ? adica asta e motiv sa il dusmaniti ? avem cu totul si cu totul altele, nu spun ca trebuie simpatizat, avem atatea si atatea motive sa nu il avem la suflet...
dar chai rnu inteleg ce aveti cu kilele omului ![]()
de ce nu va luati Duckadam sau de Jenei ? Ca si ei sunt mai plinuti... si eu de altfel, si Lacatus si atatea si atatea glorii ale clubului nostru ![]()
@puyol
Nu cred ca e cineva pe aici care sa il urasca pentru faptul ca e gras cat un porc in ajunul craciunului, atat de gras incat probabil are sasiul intarit la masina. Ai inteles gresit probabil.
Eu unul il urasc pentru toate declaratiile lui in care ataca Steaua(doar e rapidist convins), de aceea rad de grasimea lui....
alt subiect n-ati gasit??...ca o parere cred ca peste 120:D
180kg
+o pata neagra
Jabba The Hutt?
peste 150! ![]()
Inainte de post: 140
Dupa: 150
Cat o balena!!
Si mamaia mea e tot cam cat Iancu ... sigur are in jur de 160 ![]()
ce topic =))), nu mai pot =))
mai multe decat Borcea si mai putine decat Piedone (desi nu garantez pt ultima afirmatie)
io cre ca tre sa il luam asa ...pe parti...cum ronnie coleman cel mai tare culturist are 75 de kile doar spatele...io cred ca Iancu are...urmatoarele greutati
Gusa ---15 kile
4 straturi de burta---80
restu ...plus mereu punga de dulciuri si carnea cruda toate bagate intr o punga daia de kaufland pe care io tin badigarzii...ajunge la vreo 120
PS ...da sincer o zic..de cand la vazut prima oara...bah cata gusa poa sa aiba...am senzatia ca sub gusa la ascuns pe mansour...
moama doua picaturi de apa...sincer io cred ca gusa aia are croitor personal....isi duce Iancu gusa la spa...
170
Seamana asta cu jabbaa ca 2 picaturi de apa....
178 kg, stiu din surse sigure...
fratioare si in fotografie Iancu arata totusi slabut nu ca in realitate....cautati alta poza cu umflatul asa cum arata el de fapt ...poza nu reflecta realitatea,il avantajeaza pe porc.... :tongue:
aproximativ 150 de kg... :-j
nu se stie...s-a stricat cantarul,da lasa ca vede el la Craciun ![]()
Nu conteaza cate kile are,va exploda de ciuda cand vom lua titlul ![]()
![]()
eu cred ca are aproximativ 989 de kg
cam puțin nu ie așa ??