FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Haide Steaua! Hai, ca se poate!

«12»
Azazello25.04.2008 09:59

Excelenta atitudine, Virgil ! E importat sa credem ca se poate.

In ultimele doua zile, gandurile despre meciurile pe care le mai avem in finalul acestui campionat m-au facut sa fiu foarte agitat. Si asta pentru ca doresc enorm acest titlu, din mai multe motive. Obiective sau nu, ele vin din iubirea pentru Steaua.

Iata-le:

1. Imi doresc acest titlu pentru Marius Lacatus, pentru tot ceea ce inseamna el pentru culori si pentru NOI, mai ales intr-o perioada in care putini antrenori de valoare mai sunt scoliti pe gazonul din Ghencea. Iar eu zic ca cele mai mari performante le-am facut cu antrenori de-ai nostri ! Nu stiu.. dar e ceva magic in asta .. e ceva ca un brand: Made in Ghencea, Templul fotablului romanesc ! Asta e Marius Lacatus. Ne-am nascut campioni si trebuie sa invingem !!!

2. Ma enerveaza cumplit ideea de a pierde acest titlu in fata CFR-ului, o echipa ce nu este altceva decat o facatura...dominata de FALSITATE in atitudine, declaratii, in tot. Am ajuns pana acolo incat nu m-ar fi deranjat atat de tare sa fi piedut titlul in fata unui rival de traditie, iar asta chiar ca e o blasfemie ! :)

3. Steaua merita sa fie prima echipa romaneasca care intra direct in grupele CL, pentru ca ea a adunat cu sudoare in Europa punctele care permit acest lucru. Sigur, asta nu inseamna ca numai Steaua trebuie sa faca asta -desi mi-ar placea enorm-, dar subliniez, prima DATA NI SE CUVINE NOUA !!!

Enumerarea ar putea continua, dar pentru ca mai avem trei meciuri am lasat doar trei motive !

Sper sa ne ajute Dumnezeu!

Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE si pline de bucurii !!!

Virgil25.04.2008 09:59

Super! Multumim DOUBLE. :)

ariven2125.04.2008 10:39
esti clujean ?

eu sunt aproape sigur ca mai mult de 50% dintre clujeni tin cu Steaua...practic nu inteleg cum ar putea cineva sa tina cu CFR, doar daca ar primi bani de la Paszkany, si nici atunci, ca sufletul e destul de greu de cumparat...

Nu sunt taman din Cluj ci de la Turda...Dar traiesc si muncesc acolo...Din pacate stiu mai multi care au dezertat, luind chiar o atitudine ostila fata de clubul pe care l-au incurajat odinioara...Brusc a erupt mandria locala, cea de clujean apoi de ardelean apoi de anti bucurestean...Asta e, cati am ramas suntem toti de valoare...(ha ha ha!!!)

bad_joke25.04.2008 11:02

Virgil,esti chiar hilar...cum poti spune de cele 10 victorii consecutive,ca mie imi e rusine cu ele,cum au fost obtinute,gandeste-te numia la meciul cu CFR,cel cu Urziceni(fault in atac,si multe alte cadouri facute de arbitri,pentru Steaua.mie unu mie scarba,hai sa fim seriosi,e posibil sa bati 10 meciuri consecutive,exact atunci cand zice Becali,mie mi se pare suspect,scuza-ma ca nu sunt asa credul,incat sa cred ca Steaua e o echipa invincibila si daia a recuperat o diferenta asa mare de puncte,hai totusi s anul fim penibili,CFR isi permitea sa piarda cate un meci si un egal si tot mentinea o diferenta mare de puncte,mie mi se pare imposibil,ca intr-un campionat civilizat sa poata fi recuperata diferenta asta,e adevarat CFR a jucat extrem de prost,dar Steaua a avut si mult noroc si sa vazut la meciul cu Timisoara si cu Otelu care au fost pe muchie de cutit,pentru ca era clar ca acele echipe vor juca corect

sorinf25.04.2008 11:16

si eu sper mult

judecand pur matematic avem cam 60la suta sanse sa batem la Craiova(dupa cotele caselor de pariuri care lucrreaza pe probabilitati, dar iau in seama si alti factori cum ar fi de exemplu faptul ca Steaua e mult mai interesata de victorie decat adversarul). daca combinam cu un 40-50 la suta sanse de victorie la Dinamo si evident 100 cu buzauliese un 30 la suta. Asta in conditiile in care clujul bate tot ceea ce nu e sigur ca daca ar fi nu sar da cota de 1.40 victorie la mioveni si eventul un 1.25 cu Bistrita

poate si cu U in ultima etapa

deci cred ca avem 50 % probabilistic sanse

avand insa ca noi suntem Steaua , vom castiga

FORZA Steaua

si eu sper mult

judecand pur matematic avem cam 60la suta sanse sa batem la Craiova(dupa cotele caselor de pariuri care lucrreaza pe probabilitati, dar iau in seama si alti factori cum ar fi de exemplu faptul ca Steaua e mult mai interesata de victorie decat adversarul). daca combinam cu un 40-50 la suta sanse de victorie la Dinamo si evident 100 cu buzauliese un 30 la suta. Asta in conditiile in care clujul bate tot ceea ce nu e sigur ca daca ar fi nu sar da cota de 1.40 victorie la mioveni si eventul un 1.25 cu Bistrita

poate si cu U in ultima etapa

deci cred ca avem 50 % probabilistic sanse

avand insa ca noi suntem Steaua , vom castiga

FORZA Steaua

eventual 1.25 e mai sus corect nu eventul scuze

DanV25.04.2008 11:54
Virgil,esti chiar hilar...cum poti spune de cele 10 victorii consecutive,ca mie imi e rusine cu ele,cum au fost obtinute,gandeste-te numia la meciul cu CFR,cel cu Urziceni(fault in atac,si multe alte cadouri facute de arbitri,pentru Steaua.mie unu mie scarba,hai sa fim seriosi,e posibil sa bati 10 meciuri consecutive,exact atunci cand zice Becali,mie mi se pare suspect,scuza-ma ca nu sunt asa credul,incat sa cred ca Steaua e o echipa invincibila si daia a recuperat o diferenta asa mare de puncte,hai totusi s anul fim penibili,CFR isi permitea sa piarda cate un meci si un egal si tot mentinea o diferenta mare de puncte,mie mi se pare imposibil,ca intr-un campionat civilizat sa poata fi recuperata diferenta asta,e adevarat CFR a jucat extrem de prost,dar Steaua a avut si mult noroc si sa vazut la meciul cu Timisoara si cu Otelu care au fost pe muchie de cutit,pentru ca era clar ca acele echipe vor juca corect

Ești o victimã a intoxicãrilor din presã. Noroc am avut în vreo douã meciuri, e adevãrat, însã norocul face parte din joc. La fel de bine poți vorbi de ghinion cu Timișoara, când aveam 1-0, fãceam bãșcãlie prin careul lor, și ei au dat gol la prima ocazie avutã. Dacã existã un semn de întrebare, este doar legat de decizia cu Rapid. Toți au jucat la sânge cu noi, inclusiv Vasluiul. Nu te lua dupã prostii și insinuãri de doi lei. Meciul cu CFR-ul a fost dominat net, cu excepția ultimelor 10 minute. Meciul cu Urziceniul la fel. Nici vorbã de fault în atac la gol, toți arbitrii și experții serioși au spus același lucru. A fost un penalty refuzat lor și unul nouã, ambele greșeli neintenționate, arbitrajul a fost fãrã tentã. Eu sunt primul care sã recunoascã lucrãturile lui Becali din alte ediții de campionat, spre sfârșit, însã în acest an nu a fost vorba de așa ceva. Nu mai puneți botul la toate prostiile, Steaua are echipa cea mai valoroasã din campionat și joacã cel mai bun fotbal la ora actualã. Așa cum merita Dinamo anul trecut, așa meritãm noi anul acesta.

bella25.04.2008 12:02

NORMAL ca se poate !!!!! Steaua e o echipa mare ! hai Lacatus ! hai Steaua ! fularultrasfularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

metzzz25.04.2008 12:27

Va propun dragi mei domni ca Steaua sa se desfiinteze. Ca noi nu suntem in stare

sa castigam un campionat...cum ziceti voi noi nu putem sa castigam mai multe

meciuri consecutive ca doar suntem o echipa de duzina de prin divizia D care nu are valoare.

Nu suntem aceeasi Steaua care a reusit finale de Cupa Campionilor si care a castigat una

dintre acele finale , nu suntem acea echipa care dupa 20 de ani a renascut ca pasarea

Phoenix...avand 3 prezente in Cupa UEFA , una as putea spune chiar incununata

cu un succes deoarece am batut africanii in sferturile de finala si 2 participari consecutive

in UCL in care nu ne-am facut de ras la Real Madrid respectiv OL. Lyon , in timp

ce alte echipe care au jucat inaintea noastra in preliminarii sau facut de rasul curcilor.

Drept concluzie domnilor ce rost mai are sa iubiti Steaua ???

Observ ca v-ati bucura daca Steaua s-ar face de ras si n-ar reusi decat o

victorie la 5 meciuri.

Hai paste fericit , si poate zilele astea o sa va mai limpezeasca mintile!

colaps25.04.2008 12:40
E ciudat ca nu ti-ai pus problema cum a terminat CFR-ul prima parte a campionatului pe primul loc. In urma unor grave erori de arbitraj, in urma unui macel constant facut de strainii care poarta tricoul visiniu al Clujului asupra adversarilor. Pana nu de mult, dar si acum pe ici pe colo, terenul din Gruia a semanat a Kosovo. Coate in gura, faulturi grosolane, offside-uri nesemnalizate, penalty-uri gratuite si altele, fara ca arbitrii sa intervina.

In ceea ce o priveste pe Steaua a fost permanent in tensiune datorita in special criticii Muresanului, permanent ironica, permanent de a pune presiune pe arbitrii care fluierau in meciurile Stelei. Iar presa de scandal nu a facut altceva decat sa-i cante in struna.

Steaua a avut meciuri extrem de grele, chiar in Ghencea, ca urmare a sustinerii materiale a adversarelor noastre, suportate de Muresan si ai lui.

CFR in schimb a defilat in fata Craiovei, Rapidului, Dinamo-ului, UTA-ei, samd, ca urmare a non combatului echipelor mentionate. Cine merita mai mult titlul? Steaua sau Clujul? In mod evident Steaua.

Invata sa discerni, nu te mai lasa amagit de vorbele mincinoase ale unor venetici care doresc spectacol cand noi avem nevoie de puncte. Eu spun ca avem nevoie de puncte, chiar sacrificand spectacolul. Pentru ca interesul nostru acesta e. Avem nevoie de puncte ca de aer. Vorba unui prieten: Virgile, mi-e dor de o pasarica straina, ca de mama.

Amin.

ai dreptate, dar asta e un pic alta poveste, pe care as vrea-o perfect parelela cu cursul discutiei de aici.. sa fii tu sanatos de cate ori nu am si scris despre asa ceva, poate nu atat de des aici, pentru ca nu are sens sa-mi vars naduful pe astfel de subiecte aici, unde ma simt ca in familie, nu? ci pe alte forumuri si bloguri, indignat de atitudinea absolut incrdibila a unor disperati ce-si spun ziaristi si al caror unic scop in viata este sa vada Steaua infranta.. ideea mea era ca ar trebui sa fim total deasupra unor astfel de practici, pentru ca sa nu-mi spui mie ca Becali nu a stimulat si el cu bani grei pe adversarii clujului... direct sau indirect... ca anul trecut a bagat bani la greu in fundurile actionarilor lui Dinamo, este limpede ca lumina zilei, ai asta a fost o miscare intelgienta, pentru ca a impushcat doi iepuri: locul doi plus cearta pe ciolan intre catzei.. dar ce vreau eu exista doar intr-o lume ideala, imposibil de realizat nici macar intr-un viitor relativ indepartat...

pana atunci, jucam impotriva unor adversari stimulati? cu atat mai bine, ne calim pentru confruntari adevarate.. poate si din cauza asta am avut cele mai bune rezultate in cupele europene... trebuie sa stimulezi pe altii sa-si faca treaba? e trist, dar asigura cel putin un semn de egalitate intre eforturile depuse de echipe de-a lungul unui campionat..

numa bine si Paste fericit..

DT25.04.2008 14:28

cu totii ne dorim sa se intample cum spune "virgil", chiar si "bad_joke" sunt sigur, insa nu putem sa nu vedem adevarul. unele meciuri le-am castigat dubios, altele pe merit, iar altele la mare bataie! articolul este unul plin de optimism, probabil asa si trebuie sa fie, insa jocul prestat de echipa noastra parca ma face sa ma gandesc, oare putem? merci!

DanStan25.04.2008 14:36
mie mi se pare imposibil,ca intr-un campionat civilizat sa poata fi recuperata diferenta asta

1995-96, Anglia, Clasament dupa etapa a 23-a :

1. Newcastle United 54 puncte

2. Manchester United 42 puncte

Clasament final :

1. Manchester United 82 puncte

2. Newcastle United 78 puncte

Necivilizati englezii astia ! Mama lor de blatisti ...

iulianbarlad25.04.2008 15:20

a inceput sa ma enerveze cumplit toata zumzaiala asta a presei in jurul meciurilor Stelei si acuzatiile de blat.in schimb despre meciurile CFR-ului care urmeaza nu se spune nimic de parca este normal ca ei sa bata tot iar Steaua nu.citesc gazetele de sport si vad ca Steaua va face blat cu Craiova ,cu Dinamo si buzaul iar CFR va castiga corect pentru ca merita.iata un punct de vedere unanim al presei menit sa puna presiune pe adversarele Stelei pentru ca este inters ca Steaua sa termine pe locul doi si Romania sa aiba doua echipe in U.C.L.este o mare tampenie avand in vedere ca s-ar putea ca ai nostri prin jocul prestat chiar sa merite acest campionat.detractorilor Stelei le doresc sa aiba parte de emisiuni dupa meciurile CFR-ului cu un rating la fel de ridicat ca dupa cel cu famagusta,alaturi de multe urari de bine de la suporterul unei echipe care este cel mai important brand al Romaniei in europa dar cea mai vanata si linsata mediatic in Romania.

aster1x25.04.2008 16:32

Unii dintre voi care postati sunteti chiar penibili.

Sunteti genul acela de asa zisi suporteri care urmaresc un meci iar apoi vizioneaza toate intoxicatiile presei la TV sau citind prin ziare.

Fratilor, lasati presa, lasati dubiile privind meciul cu rAPID. In momentul acesta nu ne mai intereseaza

Acum singurul lucru pe care mi-l doresc eu si adevaratii sustinatori ai Stelei este castigarea celor 3 meciuri care ne aduc titlul 24.

Unora dintre voi vi se pare "suspect" cum am putut depasi CFR. Atunci duceti-va domnilor la Dani Diaconescu si comentati acolo.

Daca Steaua nu reusea sa ajunga cfrul va parea rau si acum ca teoretic i-am depasit spuneti anumite lucruri care nu isi au rostul acum.

sincer va spun nici nu mai urmaresc stirile sportive sau talk-showri despre fotbal. Degeaba sunt frustrati cei de la "gsp" de exemplu, Steaua ramane tot Steaua si va castiga chir daca o va face dintr-un penalti si se va termina 1-0 .

Sunt in totalitate de acord cu Virgil. Trebuie sa fim optimisti in acest moment

milovan djilas25.04.2008 19:14

@iulianbarlad

Chiar asa este, toata lumea mizerabila din "presa" subscrie la ideea potrivit careia chefereu` o sa bata oricum, fiindca are valoare. O sa mai vedem ce vor face, asa cum am mai spus, Culio, DJ Bobo si 50 Cent.

Astristul25.04.2008 19:32

Si eu sunt de aceeasi parere. Sunt optimist, dar astept sa-mi dea dreptate si baietii prin rezultatele obtinute. Adica sa castigam noi cele 3 meciuri ramase si TOTUL ESTE PERFECT! :biggrin:

Si referitor la meciurile ramase de chefere de disputat:

Dacia Mioveni - este cam singura echipa care ii mai poate incurca.

Gloria Bistrita - daca in etapa de maine, Gloria va pierde, doar asa va veni sa castige maca un punct la Cluj.

Universitatea Cluj - nu prea cred eu ca-si fac clujenii rau intre ei, oricat de mare ar fi rivalitatea acolo, mai ales ca sunt deja retrogradati in Liga a II-a, dar daca totusi daca ii vor incurca, ar fi UN MIRACOL!

TOTUL DEPINDE DE NOI !!! :wink:

FORZA Steaua !!! fular-campionii

w3bmaster26.04.2008 18:03

Forza Steaua Spre 24

Sau impiedicat cfru e bine sapt viit sper sa fim campioni :)

«12»