Excelenta atitudine, Virgil ! E importat sa credem ca se poate.
In ultimele doua zile, gandurile despre meciurile pe care le mai avem in finalul acestui campionat m-au facut sa fiu foarte agitat. Si asta pentru ca doresc enorm acest titlu, din mai multe motive. Obiective sau nu, ele vin din iubirea pentru Steaua.
Iata-le:
1. Imi doresc acest titlu pentru Marius Lacatus, pentru tot ceea ce inseamna el pentru culori si pentru NOI, mai ales intr-o perioada in care putini antrenori de valoare mai sunt scoliti pe gazonul din Ghencea. Iar eu zic ca cele mai mari performante le-am facut cu antrenori de-ai nostri ! Nu stiu.. dar e ceva magic in asta .. e ceva ca un brand: Made in Ghencea, Templul fotablului romanesc ! Asta e Marius Lacatus. Ne-am nascut campioni si trebuie sa invingem !!!
2. Ma enerveaza cumplit ideea de a pierde acest titlu in fata CFR-ului, o echipa ce nu este altceva decat o facatura...dominata de FALSITATE in atitudine, declaratii, in tot. Am ajuns pana acolo incat nu m-ar fi deranjat atat de tare sa fi piedut titlul in fata unui rival de traditie, iar asta chiar ca e o blasfemie ! ![]()
3. Steaua merita sa fie prima echipa romaneasca care intra direct in grupele CL, pentru ca ea a adunat cu sudoare in Europa punctele care permit acest lucru. Sigur, asta nu inseamna ca numai Steaua trebuie sa faca asta -desi mi-ar placea enorm-, dar subliniez, prima DATA NI SE CUVINE NOUA !!!
Enumerarea ar putea continua, dar pentru ca mai avem trei meciuri am lasat doar trei motive !
Sper sa ne ajute Dumnezeu!
Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE si pline de bucurii !!!