FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Haide Steaua! Hai, ca se poate!

«12»
fcsteaua.ro24.04.2008 19:54

Parca mai ieri eram inaintea etapei a 20-a, prima a inceputului de an. Cate sperante ne faceam, cat de mult ne doream sa prindem macar locul 2 pentru a participa in competitia de elita a cluburilor europene. Competitia care reprezinta visul oricarui jucator, care ii da sentimentul ca se poate numi cu adevarat jucator de fotbal.

Sperantele s-au dovedit a fi intemeiate si mai repede decat ne-am asteptat am luat fata liderului de pana atunci si ne-am instalat cu oarecare stabilitate in fotoliul de lider. Avantajul de doua puncte ar fi crescut in mod sigur, daca o serie de echipe si-ar fi aparat in mod corect sansele impotriva CFR-ului. Nu le numesc pentru ca le stim bine cu totii si nu vreau sa starnesc reactii gratuite.

In mod cert daca Steaua ar fi avut acum un avantaj de cel putin 3 puncte, si ar fi trebuit sa-l aiba si voi stiti bine ca asa ar fi trebuit sa fie, am fi privit cu mai multa incredere finalul de campionat.

Dar si in aceste conditii, la egalitate de puncte cu locul 2 si cu avantajul victoriei directe, sansele noastre sunt superioare in lupta pentru cucerirea celui de al 24- lea titlu de campioana.

Se marseaza pe ideea ca ei au meciuri mai usoare. Ca toti cei care simt frustrari la gandul ca Steaua ar redeveni campioana, sunt de partea lor. Si ce daca? Steaua este capabila sa treaca peste aceste atitudini ostile si sa-si vada de drumul ei spre glorie. Are valoare, are experienta castigarii atator titluri, are o dorinta extraordinara de a mai castiga unul. Cele 10 victorii consecutive confirma aceasta dorinta. Si asa va fi. E posibil. Urmatoarele 3 meciuri pot fi rezolvate in favoarea noastra printr-o motivatie puternica, prin disciplina, prin rautate in joc, prin goluri marcate.

Acum mai mult de cat oricand banca tehnica trebuie sa trimita in teren cel mai competitiv 11.

Cine e Craiova? Acel team hilar care mai mult gresea decat juca si a fost umilit de CFR cu 4 - 1? Sau acela care a invins Timisoara in deplasare si a terminat la egalitate cu Dinamo in Groapa? Scorurile nu conteaza.

Cand a fost Craiova, Craiova? Atunci sau acum?

Craiova e o echipa tanara, de avant, talentata, dar lipsita de experienta, poate usor labila. Stiu ca atunci cand joaca impotriva noastra, intervin orgoliul oltenesc si ura fata de Bucuresti. Dar intervine si inhibitia. Craiova poate fi invinsa. Suntem mai puternici decat ei si Steaua urmeaza sa demonstreze acest lucru.

Cine e Dinamo? E o caricatura a campioanei din sezonul trecut. Echipa care a pierdut multe meciuri pe propriul teren. Nu suficient de multe. O vom invinge si noi. E echipa care a schimbat antrenorii ca pe sosete, ai caror suporteri sunt in conflict cu jucatorii si conducerea. Putem rezolva meciul cu daruire, cu inteligenta, fara complexe. Fara ca Intaiul Oier sa fluture milionul de euro pe la nasul investitorilor din soseaua Stefan cel Mare si fara a mai pune la gat zdreanta canina.

Sfarsitul ultimei etape ar trebui sa declanseze fiesta ros-albastra. Triumful celor mai buni asupra celor uniti sub aripa fraudei.

Sper din toata inima sa fie asa. Am sperat in tot acest retur ca vom fi acolo sus. Suntem si vom ramane. Pentru ca suntem Steaua si a fi Steaua e sinonim cu a fi cel mai bun.

Haide Steaua! Hai, ca se poate!

Virgil

Joga Bonito24.04.2008 20:03

Mandru ca sunt stelist!

Trei meciuri, 3 victorii, 24 de titluri!

vlad7524.04.2008 20:16

@Virgil ,nu depinde de noi.Jucatorii trebuie sa aiba un caracter foarte puternic.Sa-si doreasca faima!Sa ramana si ei o parte din istoria Stelei. Cand ti se ofera o asemena sansa ar trebui sa fii cel mai puternic om! Baieti o faceti doar pentru gloria voastra,nu pentru bani.Banii se duc,faima ramane!

Forza Steaua!

MoWeed24.04.2008 20:53

Exact! Nu conteaza meciurile franarilor atata timp cat noi ne facem treaba si invingem in cele 3 meciuri

refresh24.04.2008 20:59

Corecteaza si tu fraza asta :) "Cand a fost Craiova Craiova? Atunci s-au acum? ".

Cat despre Craiova, e echipa de acum nu din meciul cu CFR. atunci CFR trebuia sa joace in 9 oameni, a fost furata Craiova intr-un hal fara de hal. cred ca de la dinamu au invatat sa lucreze cu arbitrii. Terenul o sa fie prost, publicul ostil, dar cu concentrare si fara Banel in teren putem castiga. tehnica lui Dayro nu stiu cat o sa mearga din cauza terenului, dar sper sa fie titular pentru ca sigur o sa faca ceva. Despre caini nu mai zic nimic, ar trebui sa intram in 10 oameni de la inceput, ca sigur nu prindem pauza in 11. Dar sper sa-i umilim, Craiova ne-a aratat ca nu are aparare, dar ca bratu face ravagii. il oprim pe ala, s-a dus dracu dinamu.

shofris24.04.2008 21:17

ar fi ceva extraordinar sa castige Steaua :) ! mereu vom fi superiori !

axl24.04.2008 21:18
Corecteaza si tu fraza asta :) "Cand a fost Craiova Craiova? Atunci s-au acum? ".

Propozitia este corecta.

LE:

Mananc rahat, e "sau" in loc de "s-au".

Bundy24.04.2008 21:31

De asta avem nevoie, nu de temeri pentru meciurile care urmeaza, si regrete pentru ce a fost. Campionii nu au frica. Forza Steaua!!!

CaTaLiNsm StElIsTu24.04.2008 22:38

Forza Steaua!

MEREU SUPERIORI!

Indiferent ca castigam sau nu vom ramane mereu primii....in istoria fotbalului Romanesc si a palmaresului din tara asta!

Si vrem nu vrem JJ nu e prost sa piarda 10 milioane de euro prin participarea in CL,asa ca ii va contacta pe finantatorii celor 2cluburi(Craiova si Dinamo)...chiar daca asta il va costa 10 sau 15%.

refresh24.04.2008 22:40
Propozitia este corecta.

LE:

Mananc rahat, e "sau" in loc de "s-au".

Se mai intampla, mai ales la cat de stresanta e perioada asta pentru noi :). Sper sa iesim cu bine din ea.

DelPiero1024.04.2008 22:49

Esti un optimist incurabil Virgil!Pentru asta te respect! :thumbsup:

fsoica25.04.2008 07:09

Virgil, you never seize to amaze me !!!

Ai fi fost un poet de casa remarcabil, if you know what I mean (si asta in mod cert nu e o critica, ci o lauda) !!!

I mean, of course ca putem sa-i batem pe toti, asa cum toti pot sa ne bata pe noi, isn't it?

Spre 24 sa fie, dar sa vad si eu fotbal, frate...

%^$&%^*&%^*(&^(&*)&*)*(^&*$%^#@%@#%#$^$%&*%^*

Asa ca, fie ca cel mai bun sa invinga !

Daca mai continui sa aduci reprosuri sau sa ataci alti useri te voi bana.

c.ronaldo1725.04.2008 07:52

Batem Craiova, 100%!

catalinMLK25.04.2008 07:55

imi pun mari sperante in baieti....au demonstrat ca se poate...ca vor....ca ceea ce s-a intamplat la meciul cu aek Timisoara a fost doar o intamplare.........Craiova nu are experienta necesara pentru a castiga un duel cu Steaua este o echipa prea tanara pentru un meci atat de mare....iar Dinamo pur si simplu nu are valoare.....Steaua CAMPIOANA

fsoica25.04.2008 08:00

frumoasa fotografia atasata articolului...

intr-adevar ,templul fotbalului romanesc e unic...

colaps25.04.2008 08:06

aici sunt de acord cu fsoica... felul in care i-am ajuns pe CFR a ridicat de multe ori semne de intrebare, dar asta face parte din peisajul ligii lui mitica... la ce ma refer? la faptul ca visez la o echipa Steaua care se comporte ca (hai s-o tin pe à poetica) in Scrisoarea III a lui Eminescu: etapa de etapa trecem falnici, fara pas, din pristolul de la Cluj sa dam cailor ovas... intelegeti voi ce vreau sa zic... adica o echipa care sa spulbere pe teren orice adversar indiferent de arbitri, conspiratii si aliante, motivatii paralele, barfe, shmenuri, shushanele...

ariven2125.04.2008 08:21

Spectacol in ultimele trei etape inseamna pierdera titlului de campioana...Dovada? Meciurile in care echipa s-a miscat in general bine (Poli&Poli) am pierdut puncte pretioase...

Asa ca, in loc de spectacol vreau puncte...ca sa luam titlul...si sa inchidem gura franarilor...care au o adanca frustare fata de capitala...Si credeti-ma eu stiu, pentru ca locuiesc in mirifica metropola...

fsoica25.04.2008 08:23
Spectacol in ultimele trei etape inseamna pierdera titlului de campioana...Dovada? Meciurile in care echipa s-a miscat in general bine (Poli&Poli) am pierdut puncte pretioase...

Asa ca, in loc de spectacol vreau puncte...ca sa luam titlul...si sa inchidem gura franarilor...care au o adanca frustare fata de capitala...Si credeti-ma eu stiu, pentru ca locuiesc in mirifica metropola...

esti clujean ?

eu sunt aproape sigur ca mai mult de 50% dintre clujeni tin cu Steaua...practic nu inteleg cum ar putea cineva sa tina cu CFR, doar daca ar primi bani de la Paszkany, si nici atunci, ca sufletul e destul de greu de cumparat...

Tudor_BOSS25.04.2008 08:30

Si eu cred ca se poate.Si daca nu macar sa murim frumos!!!! Daca toti am fi optimisti si ne-am lasa de critici aiuristice si de facut echipe poate se insufla si jucatorilor dorinta de a mai trece inca un titlu in vitrina.Hai sa-i incurajam,mai sunt 180 de min.de foc(de ultimile 90 de min.cred ca nu avem teama).Hai Steaua Hai Laca spre 24 cu inima,cu Forza si cu spiritul care numai la noi exista.Mandru ca sunt Stelist!!!!!! Paste fericit tuturor! :steagcruce:

DOUBLE25.04.2008 08:53
Hai sa-i incurajam,mai sunt 180 de min.de foc(de ultimile 90 de min.cred ca nu avem teama).

Fara suparare, dar cum ar fi fost acum cele doua puncte minus de la golul lui Bunica ? Pina nu se fluiera la final, pumnii strinsi, rabdare, seminte, tutun si ... stiti si voi :)

bossy25.04.2008 09:21

Simt ca este momentul nostru de glorie din acest campionat,simt ca acest campionat este al nostru, si mai simt un sentiment enorm de bucurie chiar daca mai sunt 3 etape si se mai poate intampla orice,sunt sigur ca( repet) "ACEST CAMPIONAT ESTE AL NOSTRU" SUNTEM CAMPIOOOOOONI!!!!!!

FOORZAAA Steaua!!! FOOOORZAAA Steaua!!! FOOORZAAA Steaua!!!! HAIDETI BAIETI SE POATE!!!

FRATILOR HAIDETI SA SUSTINEM Steaua ASA CUM STIM NUMAI NOI FANII!!!

fular-campioniifularsteaua2:steagcruce::hooray:

udaradu25.04.2008 09:24
Fara suparare, dar cum ar fi fost acum cele doua puncte minus de la golul lui Bunica ? Pina nu se fluiera la final, pumnii strinsi, rabdare, seminte, tutun si ... stiti si voi :)

da...munca adevarata si responsabilitate in teren si pe banca.....tot sufletul ca se poate.

Virgil25.04.2008 09:47
aici sunt de acord cu fsoica... felul in care i-am ajuns pe CFR a ridicat de multe ori semne de intrebare, dar asta face parte din peisajul ligii lui mitica... la ce ma refer? la faptul ca visez la o echipa Steaua care se comporte ca (hai s-o tin pe à poetica) in Scrisoarea III a lui Eminescu: etapa de etapa trecem falnici, fara pas, din pristolul de la Cluj sa dam cailor ovas... intelegeti voi ce vreau sa zic... adica o echipa care sa spulbere pe teren orice adversar indiferent de arbitri, conspiratii si aliante, motivatii paralele, barfe, shmenuri, shushanele...

E ciudat ca nu ti-ai pus problema cum a terminat CFR-ul prima parte a campionatului pe primul loc. In urma unor grave erori de arbitraj, in urma unui macel constant facut de strainii care poarta tricoul visiniu al Clujului asupra adversarilor. Pana nu de mult, dar si acum pe ici pe colo, terenul din Gruia a semanat a Kosovo. Coate in gura, faulturi grosolane, offside-uri nesemnalizate, penalty-uri gratuite si altele, fara ca arbitrii sa intervina.

In ceea ce o priveste pe Steaua a fost permanent in tensiune datorita in special criticii Muresanului, permanent ironica, permanent de a pune presiune pe arbitrii care fluierau in meciurile Stelei. Iar presa de scandal nu a facut altceva decat sa-i cante in struna.

Steaua a avut meciuri extrem de grele, chiar in Ghencea, ca urmare a sustinerii materiale a adversarelor noastre, suportate de Muresan si ai lui.

CFR in schimb a defilat in fata Craiovei, Rapidului, Dinamo-ului, UTA-ei, samd, ca urmare a non combatului echipelor mentionate. Cine merita mai mult titlul? Steaua sau Clujul? In mod evident Steaua.

Invata sa discerni, nu te mai lasa amagit de vorbele mincinoase ale unor venetici care doresc spectacol cand noi avem nevoie de puncte. Eu spun ca avem nevoie de puncte, chiar sacrificand spectacolul. Pentru ca interesul nostru acesta e. Avem nevoie de puncte ca de aer. Vorba unui prieten: Virgile, mi-e dor de o pasarica straina, ca de mama.

Amin.

AdrianUltras2525.04.2008 09:54

Trebuie sa jucam fotbal.

Si Lacatus trebuie sa faca echipa cu cei mai in forma jucatori.

Daca face asta nu cred ca vom avea probleme in a rupe din caini si din olteni.

Craiova e o echipa buna dar naiva.

Foarte naiva chiar.

Daca jucam inteligent putem sa le dam 3 usor.

Iar pe catelandrii trebuie oricum sa ii umilim, sa le scoate odata si pentru totdeauna acel 4-2 de anul trecut din cap.

Lacatus trebuie sa puna Steaua sa joace ca Steaua.

Sa lase acasa frica si sa puna in teren jucatori de fotbal, nu jucatori care sa "ajute echipa sa nu ia gol"

Cand a venit Laca la Steaua, nu stiu ce le-a spus, ce le-a facut, dar echipa juca mult mai bine decat tot anul trecut.1-0 cu Dinamo(meci in care cainii au avut un singur sut pe poarta si ala de la distanta.),3-0 cu Farul, plus meciuri bune in CL facute in compania unor super echipe.

Si cand a venit perioada de pregatire a bagat un sistem super ofensiv cu un inchizator, 4 mijlocasi ofensivi si un atacant de careu care facea spectacol si castiga tot.

Dar, cand a inceput returul, a revenit la acest 4-2-3-1 si echipa(cu cateva mici exceptii) a jucat urat si cu frica cam toate meciurile.

Jocul Stelei de acum incepe sa semene cu jocul Stelei din vremea lui Oli.

"Da Doamne sa nu luam gol ca daca nu luam, poate dam noi unu' si castigam.Dar sa nu luam!"

Mentalitate care, daca nu am fi avut noroc in cateva meciuri, ar fi dus la pierderea de mult timp a campionatului.

DOUBLE25.04.2008 09:57

Va rog sa primiti cu totii urarile alaturate !

Paste_fericit_.jpg

«12»