Daca mi-ar fi forwardate si mie cererile pe l***@*** ar fi mai usor sa le trimit. Cum aflu cui tb sa trimit promit sa le trimit ![]()
Daca mi-ar fi forwardate si mie cererile pe l***@*** ar fi mai usor sa le trimit. Cum aflu cui tb sa trimit promit sa le trimit ![]()
Tricou trimis astazi lui Giurcut Alexandru (Choli). Avem pe lista tricouri de fete in asteptare...se mai fac?
da. cate? 20?
10 cred ca sunt de ajuns daca se pot face intr-un numar asa mic, pentru a nu avea bani blocati aiurea..mai ales ca trece vara.
5L ,2 XL, 2 M si un S cred ca e ok.
Sunt niste tricouri de trimis. Marmota, crezi ca se pot trimite, daca da, cand, daca nu, spune ca sa pot rezolva altfel.
Astazi am citit mailul, maine le pun la posta.
Raluca, sa nu uiti si de Cofei Alin, te rog frumos. Ti-am trimis un PM legat de el. Vrea un S.
Nope, e si tricoul lui printre cele care le-am luat. In vreo ora ajung la posta si le pun ![]()
O sa mentionez persoanele carora le-am trimis dupa aceea.
Astazi dimineata am trimis tricouri pentru:
Nedelcu Alina
Attila Konyicska
Grigoras Doru.
Pentru Cofei ma mai duc o data maine dimineata, din pacate la posta am constatat ca am un S de fata ![]()
Tot astazi intre orele 12 si 16 astept curierul sa vina pentru a trimite tricou si lui Nimijan.
Ieri am trimis tricouri pentru Visinescu (XL) si pentru Popescu Mihai (M si S)
Tudor Marius vrea un tricou, marimea L. L-a achitat azi. Adresa e in baza de date.
va rog, folositi http://spreadsheets.google.com/ccc?key=pgL...k3Hdg&hl=en , daca nu aveti drepturi acolo spuneti-mi
Raluca, ai trimis tricoul catre Tudor Marius?
nu prea..
Scuzele nu sunt binevenite oricare ar fi ele..incerc pe cat posibil sa ma revansez cu restantele in materie de carduri si tricouri. Tudor nu are adresa de email, altfel i-as fi explicat ca mai intarzie un pic tricoul.
O sa postez imediat ce l-am trimis.
Gata, am luat astazi si carduri si tricou si tot..maine la prima ora sunt cu ele la posta!
Scuze pentru intarziere ![]()
Atat cardurile cat si tricoul pentru Tudor Marius a fost pus la posta.
Legat de carduri as avea o sugesti pe care ar fi de dorit sa o faceti publica daca sunteti de acord cu ea...daca in termen de 3 saptamani de la data primirii mailului de confirmare de trimitere a cardului..nu se sesizeaza nimeni ca nu a ajuns cardul..nu mai facem un al doilea card decat daca il plateste.
Au inceput sa apara din ce in ce mai multi cu "nu mi-a venit cardul" desi acesta a fost trimis cu vreo 2-3 luni in urma. Acuma..daca il pierde si spune ca nu i-a ajuns..noi ii facem altul. Nu mi se pare normal. Sa spuna in timp util ca nu i-a ajuns cardul.
Fresh news, fisierul ala smecher in excel google docs a fost updatat
e totul la zi nu mai sunt restante cu tricourile.
care-i fisierul? link-ul?
E postat de George in pagina 2 daca te uiti insa nu au access decat cei care au cerut sau ceva de genul asta.
am inteles sa traiti ![]()
Mai sunt tricouri? Daca da, as dori si eu unul marimea S
Ajung joi seara in Bucuresti, pentru meciul cu Dinamo. Il achit atunci.