daca ar fi sa ne luam dupa joc nimeni nu merita titlul...dar cred ca avand in vedere ca am recuperat 11 puncte noi trebuie sa fim campioni.
daca ar fi sa ne luam dupa joc nimeni nu merita titlul...dar cred ca avand in vedere ca am recuperat 11 puncte noi trebuie sa fim campioni.
Cine suntem?
Eu nu va mai inteleg deloc... Stau si privesc uimit.
Cateodata ma intreb retoric: Ce o sa ne facem daca pierdem titlul? Pana unde se va ajunge cu fustrarile si ineptiile unor oameni complexati si vadit incompetenti...
O sa ajungem sa ne distrugem simbolul clubului. Iar stau speriat si ma gandesc ce o sa se intample cu Laca dupa eventualele evenimente triste. Dar cam atat despre trairile mele de stelist.
Prietene, tu esti al doilea pe saptamana asta care deschide un asemenea topic. Las deoparte argumentele tehnico-tactice, desi eu cu o oarecare cultura si educatie ar trebui sa ma laud si sa desfiintez antrenori pe banda rulanta. Dar ma abtin, deoarece nu'mi lipseste bunul-simt, respectul pentru munca altora, simtul masurii si simtul raspunderii.
Mai adaug o idee, multi suntem stelisti la suprafata, insa sufletul e gol. Prin vene curge sange normal, neatins de maladia "ros-albastra". pentru unii nu inseamna nimic vorbele mele, pentru altii care le constientizeaza un prilej de atac, pentru cei care raman inseamna o lacrima varsata, o lacrima ros-albastra...
In final bucuria ne va uni pe toti. Noul sezon ne va dezbina. Si tot asa. Un ciclu infinit si fascinant.
Concluzia? Habar n-am... Eu am lacrimat. Pe voi ce sentimente va incearca?
axl perfect de acord cu tine,esti primul om civilizat,care replica pertinent si fara sabie scoasafoarte corect ceea ce spui,eu doar am vrut sa remarc faptul ca joacul echipei scartaie...si poate ca daca doamne fereste vom pierde titlul din cauza asta il vom pierde,bft
spre 24:)
De ce atat venin doar pentru a sublinia ca jocul echipei scartaie?
Imi pare rau dar nu gasesc nicio diferenta intre ceea ce ai scris tu si intre ce ar scrie un franar, o capra neagra sau un gropar in legatura cu faptul ca Steaua nu merita sa fie campioana. Steaua merita sa fie campioana, Steaua va fi campioana.
Bafta spre 24? Amice te cam contrazici si zau ca nu mai are rost sa continuam un topic izvorat din amaraciunea pierderii a doua puncte in fata ambitiosilor lui Jabba Iancu. Intre timp poate ca ti-ai mai revenit. Fotbalul e doar un sport in care o echipa castiga si celelalte 17 isi musca buzele. In niciun caz nu doresc sa ne muscam buzele. Sa si le muste ei.
Pe mine ma incearca sentimentul de mandrie!...Sa SUSTII Steaua la greu e un privilegiu al celor putini!
Hm, nu cred ca CFR-ul ar merita titlul mai mult decat noi , nu am vazut la CFR un joc care sa ma incante , mult mai mult imi place cum joaca Urziceni-ul Lui Dan Petrescu ,asa ca in momentul asta ,sunt sincer , si spun : prin orice mijloace l-am lua, tot as fi mai multumit asa , decat sa le vad moaccele obezilor de Muresan si Iancu pe la TV cum grohaie in plin orgasm autostimulat ,........cum ne vor lua peste picior , ..de sus , de pe locul invingatorului !!!!
Am tot vazut pe aici pe forum , tot felul de comentarii despre meciul nostru cu CFR-ul,
ca nu stiu cui ii este rusine de cum a fost castigat ???? Da cum a fost domle castigat ????? A impins-o arbitrul in poarta ??? Fenomenal, o eroare de penalty , scorul a fost 3-1 , nu 2-1 !!!! Puilor dragi, in 1986, in campionatul mondial in meciul BELGIA--CCCP 4-3, toate,TOATE golurile belgienilor au fost din offside !!!!! Rusii nici macar nu comentau, cum primeau gol erau pe ei si egalau !!! Ala da meci de rusine pentru castigatori , nu al nostru cu CFR-ul,!!!! La faza golului arbitrul era extrem de departe !!!! Si pentru ca n-a vazut faza , asa cum trebuie , nu l-a dat !!! Mare filozofie !!! Va spun eu, 100% n-a fost nici un aranjament, dealtfel si CRACIUNESCU a recunoscut ca si el proceda la fel daca nu vedea faza clar !!!!
Hm, nu cred ca CFR-ul ar merita titlul mai mult decat noi , nu am vazut la CFR un joc care sa ma incante , mult mai mult imi place cum joaca Urziceni-ul Lui Dan Petrescu ,asa ca in momentul asta ,sunt sincer , si spun : prin orice mijloace l-am lua, tot as fi mai multumit asa , decat sa le vad moaccele obezilor de Muresan si Iancu pe la TV cum grohaie in plin orgasm autostimulat ,........cum ne vor lua peste picior , ..de sus , de pe locul invingatorului !!!!Am tot vazut pe aici pe forum , tot felul de comentarii despre meciul nostru cu CFR-ul,
ca nu stiu cui ii este rusine de cum a fost castigat ???? Da cum a fost domle castigat ????? A impins-o arbitrul in poarta ??? Fenomenal, o eroare de penalty , scorul a fost 3-1 , nu 2-1 !!!! Puilor dragi, in 1986, in campionatul mondial in meciul BELGIA--CCCP 4-3, toate,TOATE golurile belgienilor au fost din offside !!!!! Rusii nici macar nu comentau, cum primeau gol erau pe ei si egalau !!! Ala da meci de rusine pentru castigatori , nu al nostru cu CFR-ul,!!!! La faza golului arbitrul era extrem de departe !!!! Si pentru ca n-a vazut faza , asa cum trebuie , nu l-a dat !!! Mare filozofie !!! Va spun eu, 100% n-a fost nici un aranjament, dealtfel si CRACIUNESCU a recunoscut ca si el proceda la fel daca nu vedea faza clar !!!!
erata .....:
La faza penalty-ului,....
scuzati.........
dupa cum am jucat si in tur si in retur nu prea meritam,dar meritam sa mergem direct in grupele CL....uitati-va pe linkul asta : http://www.statisticifotbal.ro/coeficienti...i_ultimii_5.htm
in ultimii 5 ani am facut 16,33 puncte coeficient UEFA..CFR a facut 0,1 puncte!!!!!!!...ca sa nu zic si de anii dinainte....plus ca CFR nu joaca cu mult peste noi...ei poate sunt mai constanti asta venind si de la faptul ca au aproape numai straini (deci alta mentalitate)....dupa egalul cu Timisoara mai sunt putine sanse mai ales daca Lacatus nu face schimbari in primul 11....nu mai zic de atitudinea lui Becali care inainte de fiecare meci reuseste sa ambitioneze la maxim echipa adversa->a se vedea mesajele aparute pe zidurile din Craiova si amenintarile cainilor :"va rupem picioarele daca faceti blat cu Steaua"....
Cine suntem?
Cateodata ma intreb retoric: Ce o sa ne facem daca pierdem titlul? Pana unde se va ajunge cu fustrarile si ineptiile unor oameni complexati si vadit incompetenti...
O sa ajungem sa ne distrugem simbolul clubului. Iar stau speriat si ma gandesc ce o sa se intample cu Laca dupa eventualele evenimente triste. Dar cam atat despre trairile mele de stelist.
Prietene, tu esti al doilea pe saptamana asta care deschide un asemenea topic. Las deoparte argumentele tehnico-tactice, desi eu cu o oarecare cultura si educatie ar trebui sa ma laud si sa desfiintez antrenori pe banda rulanta. Dar ma abtin, deoarece nu'mi lipseste bunul-simt, respectul pentru munca altora, simtul masurii si simtul raspunderii.
Mai adaug o idee, multi suntem stelisti la suprafata, insa sufletul e gol. Prin vene curge sange normal, neatins de maladia "ros-albastra". pentru unii nu inseamna nimic vorbele mele, pentru altii care le constientizeaza un prilej de atac, pentru cei care raman inseamna o lacrima varsata, o lacrima ros-albastra...
In final bucuria ne va uni pe toti. Noul sezon ne va dezbina. Si tot asa. Un ciclu infinit si fascinant.
Jos palaria, Joga Bonito!!!
Se vede ca ai suflet de stelist si sange ros-albastru.
Cine spune ca Steaua nu merita sa fie campioana ar trebui sa-si puna intrebarea:
Sunt eu stelist, sau doar mint pe altii si pe mine insumi?
Dar eu nu am dreptul sa critic pe nimeni,fiecare face cum gandeste si cum simte.
Vreau sa subliniez un lucru: una e a gandii si alta e a simtii.Sunt doua lucruri total diferite,ca polul Nord de polu' Sud. Si tind sa cred ca sunt destul de multi care doar gndesc ca tin cu Steaua,si nu simt acest lucru.
va rupem picioarele daca faceti blat cu Steaua"....
Si daca nu fac blat nu pot pierde? E o prostie.
Ii batem mai pe aia,daca i-au batut pe caini,gata sunt echipa mare???
Jos palaria, Joga Bonito!!!Se vede ca ai suflet de stelist si sange ros-albastru.
Cine spune ca Steaua nu merita sa fie campioana ar trebui sa-si puna intrebarea:
Sunt eu stelist, sau doar mint pe altii si pe mine insumi?
Dar eu nu am dreptul sa critic pe nimeni,fiecare face cum gandeste si cum simte.
Vreau sa subliniez un lucru: una e a gandii si alta e a simtii.Sunt doua lucruri total diferite,ca polul Nord de polu' Sud. Si tind sa cred ca sunt destul de multi care doar gndesc ca tin cu Steaua,si nu simt acest lucru.
asa e bossy,eu nu "tin" cu Steaua,eu iubesc aceasta echipa,e motivul meu de`a fi fericit,Steaua mi`a fost alaturi in clipele grele ale vietii,am plans,am ras si m-am simtit mandru ca sunt stelist....eu nu tin cu Steaua,eu iubesc Steaua,atat de mult incat nu accept victoriile lui Becali,ci as vrea sa nu intram noi,datorita acestui cretinoid in sfera echipelor cu pete pe obraz,deaia zic ca, Becali FACE BLATURI,nu Steaua!!!!!!!!!!!!!!!! ne unesc aceleasi valori....citeam un articol pe site,nu mai stiu cine l`a scris,dar oricum esential era ca NIMENI NU E MAI STELIST CA ALTUL,NU SE POATE COMPARA,FIECARE SIMTE CEVA...NU E NIMENI "MAI SUPERIOR" SAU MAI STELIST...
.......In fond toti tinem cu aceeasi echipa!
ultrash
Sper ca nu mi-ai inteles mesajul gresit,si sa crezi ca ti-am adresat tie fraza in care am spus ca cei care spun ca Steaua nu merita sa fie campioana sa-si puna aceea intrebare,pentru ca nu a fost pentru tine, a fost la modul general.Te respect si nu am motive sa cred ca nu tii si nu iubesti Steaua,pentru ca mi se pare ca vorbesti foarte sincer de Steaua,si oricum nu am dreptul sa te critic, orice ai spune.
Pentru ca ai spus foarte bine "NU E NIMENI MAI SUPERIOR SAU MAI STELIST".
OK! Atunci nu va mai plangeti ca jucam atat de slab! Dupa parerea mea cred ca nu merita nimeni sa fie campioana !
Exact la fel gandesc si eu!Din pacate,multi de aici se lasa inselati de rezultatele bune pe care le-am obtinut in acest mini-retur!Jocul insa a suferit la aproape fiecare meci si cine n.eaga(sa se scoata acest automatism-eu vreau sa folosesc verbul 'a nega',iar mie imi apare Neaga) asta inseamna ca nu accepta sa vada realitatea asa cum este ea!Dar titlul trebuie sa se acorde...iar daca noi vom fi aceea ce-l va castiga,nu putem zice nu!Nu cred insa ca vom fi noi campioni...
Steaua CAMPIOANA eu cred ca merita...pentru ca e singura campioana ![]()
Hmmm daca nici Steaua nu merita titlul de campioana atunci poate il merita FOresta Falticeni...........ce crezi? Steaua a fost mereu capabila de reveniri in forta...nu este prima data...pe langa asta...sa fim seriosi......CFR a ajuns in frunte pentru ca Steaua,Dinamo si Rapid nu au jucat absolut nimic in Turul Campionatului!!!!!
Steaua CAMPIOANA!!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]()
@ultrash fiecare iubeste Steaua in felul lui
Vad ca ai zis ca plangi pentru Steaua, aici ca o mica aroganta : vezi ca au plans si altii si s-au consumat prea rau si au facut ulcer ![]()
In alta ordine de idei , Steaua merita sa castige titlul si asta o spun cu mandrie.Nu-mi spune mie ca merita ungurii titlul.Este imposibil sa crezi ca o echipa precum CFR care nu a jucat nimic in Ghencea sa spui ca e peste Steaua.Daca intr-un meci Steaua are 10 ocazii si da 1 gol iar echipa adversa are 1 ocazie si da 1 gol si se termina 1-1 voi toti spuneti ca Steaua nu a jucat nimic, ca ne-au dominat aia si bla bla bla.Uite de ex. asta seara dinamu a avut 2 suturi pe poarta , 2 goluri , dar daca te uitai la meci vedeai ca merita rapidu sa le dea 5.In fine tot ce conteaza e ca VOM FI CAMPIONI.
P.S : Si eu ma consum si plang pentru Steaua cateodata ![]()
FABIANI ala e un cotonogar !! Daca nu rata NEAGOE in prima repriza ......
Asta-i echipa care vrea sa fie campioana ??????? Astia spun unii din voi ca merita sa ia campionatul ???? ![]()
Pana acum , eu n-am facut nici o apreciere despre Lacatus antrenorul, desi nu vreau sa ma hazardez, pot spnue fara sa exgerez ca Lacatus face totul dupa un calcul al lui, si se pare ca pana acum ii iese pasenta !!!!! Cineva spunea ca iar am avut noroc .......Eu as spune ca am avut ghinion ,.....puteam invinge mai lejer !!!
Vad ca ai zis ca plangi pentru Steaua, aici ca o mica aroganta : vezi ca au plans si altii si s-au consumat prea rau si au facut ulcer
P.S : Si eu ma consum si plang pentru Steaua cateodata
are dreptate ![]()
Cine suntem?
chiar ai dreptate.sunt multi care se cred stelisti si defapt nu stiu nici cate campionate a luat Steaua sau lotul actual.spre deosebire de acestia,pentru mine Steaua inseamna mult,m-am bucurat enorm cand a dat pepe gol cu u Craiova,si chiar am plansa ca "u ceapa verde Craiova" a dat gol...nu am doar sange ros-albastru ci si inima si sufletul!
Meritam sa fim campioni.
Ceea ce si suntem deja.
Si un om care nu tine cu nici o echipa si urmareste campionatul, isi pune intrebarea:Daca nu Steaua,atunci cine?nimeni, nimeni,nimeni nu merita sa fie campioana in acest campionat in afara de Steaua.
Daca Steaua(un exemplu)nu ar mai fii in acest campionat, si la coeficientii UEFA atat de rau am scadea ca am avea maxim o echipa in Cupa UEFA.Fotbalul romanesc ar fii la pamant fara Steaua.
Dar nu ma intelegeti gresit, a fost doar un exemplu.
Meritam sa fim campioni.Ceea ce si suntem deja.
Si un om care nu tine cu nici o echipa si urmareste campionatul, isi pune intrebarea:Daca nu Steaua,atunci cine?nimeni, nimeni,nimeni nu merita sa fie campioana in acest campionat in afara de Steaua.
Daca Steaua(un exemplu)nu ar mai fii in acest campionat, si la coeficientii UEFA atat de rau am scadea ca am avea maxim o echipa in Cupa UEFA.Fotbalul romanesc ar fii la pamant fara Steaua.
Dar nu ma intelegeti gresit, a fost doar un exemplu.
io sunt de acord cu tn... ![]()
Steaua Campioana ![]()
fetelor de la galati.. voi nu aveti ce face? la fiecare post aveti cate un raspuns. ati umplut tot forumul. Mai frana! ![]()
fetelor de la galati.. voi nu aveti ce face? la fiecare post aveti cate un raspuns. ati umplut tot forumul. Mai frana!![]()
si ce..? vreo problema..? ![]()
discutii gen "nu meritam titlu" , "adevaratii stelisti nu se bucura de titlu asta ca e manjit" sunt niste aberatii pe care le insereaza gazeta si prsp! adevaratii stelisti se bucura de acest titlu, se bucura de bricheta (de unde o fi venit nu conteaza, dar e bine ca a venit), se bucura de golul din offside de la Craiova, se bucura de golurile din faze fixe. meritam la cat am fost furati anul trecut! la CFR nu s'a uitat nimeni in tur cat au furat pentru ca nu i'a bagat nimeni in seama! adevarat, mi'e scarba de Becali, dar ce putem face? forzza Steaua! 3 puncte cu Dinamo! dak e din offside, m'as bucura!