FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa fim campioni cand vom merita

«12»
ultrash23.04.2008 13:09

Sa fim campioni cand om merita. La asta ma gandeam dupa execrabilul joc de la Galati. Idee ce mi s-a implemantat si mai tare in creier dupa jalnicul meci cu Poli. Si am vazut oameni si declaratii care afirma ca echipa a jucat bine,in viteza,a avut ocazii etc. A jucat pe dracu fratilor! N-a jucat nimic! Ca suporteri stelisti ar trebui sa avem demnitatea sa recunoastem ca Steaua de azi nu merita sa fie campioana Romaniei. Nu stiu cine merita dar stiu ca Steaua nu! Cu toata stima,repsectul si iubirea pe care o port acestui club. Ganditi-va la egalul cu Pandurii din Ghencea,la cel de la Buzau...cu punctele astea am fi fost lejeri acum. Un titlu se castiga cu echipele meci,ori,cand nu esti in stare sa bati buzaul sa`mi fie cu iertare numai fotbal nu jucam!

Inca de la bun inceput Lacatus a fost adus la Steaua pentru imaginea creditorului. Si tare ma tem eu ca Dumnezeul pe care`l tot invoca ii va da o palma chiar in smabata mare. Tare`mi e ca nu batem la Craiova si ne va detrona Clujul. Dar asta e alta problema. Adevarata noastre problema e de ce nu joaca Steaua fotbal,in ciuda faptului ca lotul arata bine. Cateva carii trebuiesc extirpate dar in principiu ce jucam acum nu se justifica. De ce nu reusesc acesti jucatori sa fie o echipa si sa joace realmente fotbal. Becali,Lacatus,Banel,,,cine`i vinovat?

Cert e ca nu meritam sa fim campioni. Si,haide`ti sa fim demni. Ar fi trebuit sa obtinem titlul cu propriile forte.Nu cu brichete(oricat de regulamentar ar fi) nu cu arbitrii,nu cu echipa a2a a adversarului. Steaua nu joaca si basta. Si cand ma gandesc ce teapa puteam da cu Banel in iarna cand a avut oferta aia de 3 milioane ma ia si mai tare ameteala. Se aude ceva de Blackburn si tare`mi doresc sa plece odata baiatul asta. Nu e el vinovat. Vinovat e Lacatus ca`l tine in echipa.Vinovati sunt cei care fac din Steaua o rampa de lansare pentru nationala. pentru ca asta facem acum. Incercam sa`l tinem pe Banel titular cu gandul ca`l vom vinde dupa euro cu multi bani. Si cand ma gandesc la Elton,la Thereau....sunt trist si cred ca acelasi sentiment il simtiti si voi. Steaua NU JOACA NIMIC FRATILOR. ASTA AR TREBUI SA NE PREOCUPE. TITLUL ASTA,SI DACA IL LUAM,ORICUM NU`L MERITAM. Haideti sa lasam deoparte pildele de genul CFR echipa ungurilor. E doar un sport. Ungur tigan francez sau roman CFR`ul joaca fotbal. Ca au niste scarbe de conducatori asta e partea a2a. Il avem si noi p`al nostru. Toti au niste lepre de conducatori. Principalul e echipa. Iar a noastra e in criza. Pepe Moreno...un baiat bun dar cum sa dea el goluri cand principalele pase pe care le primeste sunt avioanele trimise de Goe si Ghionea? De ce nu joaca Habibou,care a demonstrat in putinul timp jucat ca are talent si e in vana? De ce ne batem joc de Dayro,un jucator care a veni cu 17 goluri din 17 meciuri de la Once Caldas....Haideti sa fim demni! Eu iubesc Steaua! Atat de mult incat nu`mi doresc ca ea sa castige un titlu doar de dragul de a`l castiga! Eu vreau ca echipa asta sa fie campioana atunci cand o merita. Atunci cand va juca mai bine decat toti din tara fotbal. Atunci cand va sti sa atace,sa se apare si sa piarda! Atunci cand n`o exista Buzaul. Atunci cand la Steaua vor fi titulari doar cei care merita. Nu Banel,nu Lovin nu Surdu nu Baciu. La anul vom juca in 3 competitii. Toate una si una. Cupa Romaniei e un trofeu.Unul important pentru istoria noastra,pentru noi suporterii,cei care traim pentru Steaua. Ce o sa mai suspinam dupa Rada! Ce treaba are Karamyan cu Steaua? De ce pleaca Rada si vine acel infect? De ce nu joaca Steaua cu ZAPATA-GOLANSKI Goian Radoi NESU-OV Petre PLESAN-Dayro Dica MENDOZA-HABIBOU?

Eu cred ca asta e echipa...eu cred ca ar trebui sa venem barna din ochiul nostru inainte sa ne luam de paiul din ochii altora. Eu cred ca trebuie sa jucam fotbal. Nu sa ne imbatam cu apa rece. FORZA Steaua.

Intotdeauna Superiori....

.Ax3L.24.04.2008 08:49

@ultrash nu merita Steaua sa fie campioana joaca cineva mai bine ca Steaua la ora asta

Razvypitesti24.04.2008 14:15

ªi cine mertã de la noi din țarã sã fie campiaonã?...dupã tine cred cã Pandurii

El Nino_924.04.2008 14:37

"Ultras-ule" acum esti si antrenor ?

ultrash24.04.2008 14:41

OK! Atunci nu va mai plangeti ca jucam atat de slab! Dupa parerea mea cred ca nu merita nimeni sa fie campioana !

bodanelu24.04.2008 14:46

topicul asta nu are ce cauta aici...

AdrianUltras2524.04.2008 15:05

Stai calm ca meritam titlul.

Nu uita care a fost singura echipa care a jucat in cupe europene anul asta si in ce cupe europene.

Nu jucam pentru ca nu jucam.

Laca tre sa aleaga echipa care merita sa joace.

Nu bazat pe sentimente.

Cand se va intampla asta, nu cred ca vom mai avea vreo problema in a bate tot in tara asta!

p.s. te rog frumos schimba apostroafele alea si pune cratima. e foarte greu sa citesti asa. mai ales ca textul e destul de lung.

Raul198824.04.2008 15:43

cum sa nu meritam titlul daca am reusit in retur sa recuperam asa de multe puncte fular-campionii

c.ronaldo1724.04.2008 15:48

Ei nu meritam pe dracu`!

ultrash24.04.2008 15:48
cum sa nu meritam titlul daca am reusit in retur sa recuperam asa de multe puncte fular-campionii

da,asa e,am reusit,dar bricheta,arbitrii si echipele secunde cum ramane cu ele? asa vrem noi Steaua noastra? ne`a doctrinat Gigi pe toti sau cum? care erau valorile acestui club? CITUS ALTIUS FORTIS,VIRIBUS UNITIS... :steag_sah_mic:

daca voua va place cum joaca Steaua atunci imi fac mea culpa! daca nu,atunci e o problema...

MoWeed24.04.2008 16:15

Daca nici noi nu-l meritam atunci cine?

Oricat de prost am jucat, dintre candidatele la titlu am fost cei mai constanti(in retur cel putin), asta ca sa nu mai zic ca pe plan european suntem singura echipa care are ceva experienta...

The Flyer24.04.2008 16:18

tati,cum sa-ti spun,ai pus mult suflet in acest post!in mare majoritate sunt de acord cu cele scrise de tine!dar,noi nu putem decit sa comentam,iar eu,unul,sunt satul sa comentez jocul si schimbarile facute in timpul jocului,nu ajuta la nimic!crezi ca mie imi convine ca joaca Banel?ca intra Lovin la 1-1,ca Badea intra si e in plus,plus ca plinge ca o **** proasta?ca am vazut un meci jucat de Steaua acasa,la TV dupa nu stiu cit timp?ca-mi venea sa arunc TV-ul pe geam din minutul 4,atunci cind Banel a fost cretin si nu a stiut ce sa faca cu acea pasa fantastica?

dar ce putem face noi?crezi cumva ca-l putem influenta pe Laca?pe oier?am vazut ca joaca cine trebuie,nu cine TREBUIE!sa-l iau pe Rada:daca nici asta,care a tinut,de bine,de rau,apararea in tur nu mai are loc in lot,ce sa zic?se joaca cu Goian,care e iesit din forma,cu Ghionea,idem,si Rada lustruieste banca!cu finul,care joaca execrabil+ca e accidentat!si cind il vad pe Baciu in lot..........crede-ma ca-mi vine sa urlu!crezi cumva ca noi putem schimba ceva?nu,omule,noi doar putem merge la meciuri,sa urlam ca nebunii,sa-l fluieram pa Banel si sa ni se atraga atentia ca-l demoralizam,s.a!

atit si nimic mai mult!

yo_marius24.04.2008 17:17

Sunt uimit de cate prostii am vazut. Pur si simplu uimit.

"jocul jalnic cu Timisoara..." nu zau? jalnic? of lasa-ma! vorbim cand vezi meciul, nu asa comentand "din auzite"

"CFR joaca fotbal" of, of, of! ce buni sunt micutii, de aia n-au existat 70 min in Ghencea. Sunt extraordinari. (numara doar cate faulturi fac ceferistii intr-un meci si cate se sanctioneaza, uita-te la pase aiurea, uita-te la glume de preluari, etc..)

"nu meritam titlul" aoleo! ce profund! nu iti spun decat atat, pe 7 mai eu ma duc sa sarbatoresc titlul 24. pe tine te rog sa fii pe forum si sa plangi ca am castigat un campionat nemeritat.

yo_marius24.04.2008 17:39
@YO_MARIUS iubesti tu Steaua cum iubesc eu concordia chiajna,

probabil.

sunt convins ca esti unul dintre aceia care sufla`n goarna la T1 SI T2

asa e.

multumit pana peste poate de "nea` Gigi" si manevrele lui!

asa e.

`i plina Ghencea de deastia ca tine...of,de unde oti aparea?

suntem o casta.

P.S. ai uitat sa-mi spui ca sunt suporter de conjuctura/rezultat.

El Nino_924.04.2008 18:01

"ultras-ule"...tu de unde ai aparut ?

Peluza Sud sau TV :hmmm: ...100% TV

axl24.04.2008 18:24

@ultrash

E parerea ta si eu o respect, desi sunt ferm convins ca gresesti.

Atunci cand vom lua titlul, si-l vom lua, nu voi gasi nimic demn de dispret in toata afacerea asta.

Meritam titlul asta imputit pentru ca suntem cea mai buna echipa din tara. Meritam titlul asta imputit pentru ca suntem cea mai frumoasa echipa din tara. Meritam titlul asta imputit pentru ca noua si nu altora ni se cuvine calificarea direct in grupe. Si nu in ultimul rand meritam titlul asta imputit pentru ca Lacatus mai merita un titlu. Cel putin unul.

ultrash24.04.2008 18:27
@ultrash

E parerea ta si eu o respect, desi sunt ferm convins ca gresesti.

Atunci cand vom lua titlul, si-l vom lua, nu voi gasi nimic demn de dispret in toata afacerea asta.

Meritam titlul asta imputit pentru ca suntem cea mai buna echipa din tara. Meritam titlul asta imputit pentru ca suntem cea mai frumoasa echipa din tara. Meritam titlul asta imputit pentru ca noua si nu altora ni se cuvine calificarea direct in grupe. Si nu in ultimul rand meritam titlul asta imputit pentru ca Lacatus mai merita un titlu. Cel putin unul.

axl perfect de acord cu tine,esti primul om civilizat,care replica pertinent si fara sabie scoasa

foarte corect ceea ce spui,eu doar am vrut sa remarc faptul ca joacul echipei scartaie...si poate ca daca doamne fereste vom pierde titlul din cauza asta il vom pierde,bft

spre 24:)

axl24.04.2008 18:33

Jocul echipei va scartai intotdeauna, asta e la ordinea zilei. Nu-i poti multumi pe toti.

N-are Steaua cel mai prost sezon din existenta ei, eu zic ca avem un lot valoros si vom juca mult mai bine dupa ce se vor inchega relatiile de joc si vom scapa de doua, trei uscaturi.

yo_marius24.04.2008 18:37
axl perfect de acord cu tine,esti primul om civilizat,care replica pertinent si fara sabie scoasa

foarte corect ceea ce spui,eu doar am vrut sa remarc faptul ca joacul echipei scartaie...si poate ca daca doamne fereste vom pierde titlul din cauza asta il vom pierde,bft

spre 24:)

Vorbim de acelasi titlu pe care Steaua nu-l merita?

Never mind... am inteles...

c.ronaldo1724.04.2008 18:38

Nu exista echipa in lume careia sa nu ii scartie jocul. Steaua de ce ar face exceptie?

PS: Ai vazut Liverpool-Chelsea si Barcelona-Manchester? Spectacol=0. Doar valorile individuale mai ieseau cate putin la suprafata.

Raul198824.04.2008 18:45

sa fim seriosi

cine crede ca Becali a fost implicat in cazul bricheta?

eu nu cred asta, eu sunt sigur ca a fost o intamplare si mass media ii de vina ca multi oameni cred ca conducerea ii inplicata in cazul asta

ultrash24.04.2008 18:56
Nu exista echipa in lume careia sa nu ii scartie jocul. Steaua de ce ar face exceptie?

PS: Ai vazut Liverpool-Chelsea si Barcelona-Manchester? Spectacol=0. Doar valorile individuale mai ieseau cate putin la suprafata.

alea sunt semifinale ale Ligii Campionilor,un nivel la care ar fi sinucidere curata si nici n`ar fi nevoie de spectacol! Dar ai inteles gresit,nu vorbeam de spectacol,ma refeream doar la faptul ca echipa nu se leaga,nu joaca,nu am cerut show,am cerut sa mearga jocul ,atat!...de Oleg Protassov iti mai amintesti?iti spune ceva numele asta?

sa fim seriosi

cine crede ca Becali a fost implicat in cazul bricheta?

eu nu cred asta, eu sunt sigur ca a fost o intamplare si mass media ii de vina ca multi oameni cred ca conducerea ii inplicata in cazul asta

nu e Becali implicat in cazu` bricheta,am spus doar ca bricheta+Becali au impins putin Steaua de la spate....ca sa nu zic altceva...

.Ax3L.24.04.2008 19:56

@ultrash cand era Protasov la Steaua echipa era aproape toata alta doar Banel Radoi Dica Ghionea Goian Lovin nesu p Marin au raams dupa vremea aia daca nu ma insel

oanna_r3d_and_blu3_4ever24.04.2008 20:36

eu zic ca Steaua ar merita titlu..

chiar dak au facut gresheli cam mari in unele meciuri..

ei oricum imi doresc din tot sufletu' sa ia Steaua titlu' :X:x

yo_marius24.04.2008 20:48
de Oleg Protassov iti mai amintesti?iti spune ceva numele asta?

Nu voiam sa mai scriu nimic dar deja ce spui tu a devenit un stereotip. Te rog frumos sa-mi spui ce te atragea pe tine pe "vremea lui Protasov".

Combinatii in regim de viteza intre... ?

Preluari si pase filtrante ale lui... ?

demarcari false si creari de culoare pentru coechipieri ale lui... ?

driblinguri soldate cu adversari scosi din joc ale lui... ?

orice altceva mai inseamna "vremea lui Protasov".

doua meciuri in care pot sa vad astea toate astea.

Sunt satul de acelasi stereotip cu "vremea lui Oleg" in conditiile in care in "vremea post-Oleg" s-au luat titluri, s-a jucat o semifinala europeana plus 2 calificari in UCL.

Eu, samantarul, gornaciul, suporterul de conjuctura, ma multumesc cu aceste performante obtinute de antrenori infinit mai mici ca Protasov.

Sau poate imi spui ca Oleg a facut echipa si ca acesta a mers din inertie vreo 2-3 ani cu 3-4 antrenori diferiti, basca jucatori schimbati.

«12»