Sa fim campioni cand om merita. La asta ma gandeam dupa execrabilul joc de la Galati. Idee ce mi s-a implemantat si mai tare in creier dupa jalnicul meci cu Poli. Si am vazut oameni si declaratii care afirma ca echipa a jucat bine,in viteza,a avut ocazii etc. A jucat pe dracu fratilor! N-a jucat nimic! Ca suporteri stelisti ar trebui sa avem demnitatea sa recunoastem ca Steaua de azi nu merita sa fie campioana Romaniei. Nu stiu cine merita dar stiu ca Steaua nu! Cu toata stima,repsectul si iubirea pe care o port acestui club. Ganditi-va la egalul cu Pandurii din Ghencea,la cel de la Buzau...cu punctele astea am fi fost lejeri acum. Un titlu se castiga cu echipele meci,ori,cand nu esti in stare sa bati buzaul sa`mi fie cu iertare numai fotbal nu jucam!
Inca de la bun inceput Lacatus a fost adus la Steaua pentru imaginea creditorului. Si tare ma tem eu ca Dumnezeul pe care`l tot invoca ii va da o palma chiar in smabata mare. Tare`mi e ca nu batem la Craiova si ne va detrona Clujul. Dar asta e alta problema. Adevarata noastre problema e de ce nu joaca Steaua fotbal,in ciuda faptului ca lotul arata bine. Cateva carii trebuiesc extirpate dar in principiu ce jucam acum nu se justifica. De ce nu reusesc acesti jucatori sa fie o echipa si sa joace realmente fotbal. Becali,Lacatus,Banel,,,cine`i vinovat?
Cert e ca nu meritam sa fim campioni. Si,haide`ti sa fim demni. Ar fi trebuit sa obtinem titlul cu propriile forte.Nu cu brichete(oricat de regulamentar ar fi) nu cu arbitrii,nu cu echipa a2a a adversarului. Steaua nu joaca si basta. Si cand ma gandesc ce teapa puteam da cu Banel in iarna cand a avut oferta aia de 3 milioane ma ia si mai tare ameteala. Se aude ceva de Blackburn si tare`mi doresc sa plece odata baiatul asta. Nu e el vinovat. Vinovat e Lacatus ca`l tine in echipa.Vinovati sunt cei care fac din Steaua o rampa de lansare pentru nationala. pentru ca asta facem acum. Incercam sa`l tinem pe Banel titular cu gandul ca`l vom vinde dupa euro cu multi bani. Si cand ma gandesc la Elton,la Thereau....sunt trist si cred ca acelasi sentiment il simtiti si voi. Steaua NU JOACA NIMIC FRATILOR. ASTA AR TREBUI SA NE PREOCUPE. TITLUL ASTA,SI DACA IL LUAM,ORICUM NU`L MERITAM. Haideti sa lasam deoparte pildele de genul CFR echipa ungurilor. E doar un sport. Ungur tigan francez sau roman CFR`ul joaca fotbal. Ca au niste scarbe de conducatori asta e partea a2a. Il avem si noi p`al nostru. Toti au niste lepre de conducatori. Principalul e echipa. Iar a noastra e in criza. Pepe Moreno...un baiat bun dar cum sa dea el goluri cand principalele pase pe care le primeste sunt avioanele trimise de Goe si Ghionea? De ce nu joaca Habibou,care a demonstrat in putinul timp jucat ca are talent si e in vana? De ce ne batem joc de Dayro,un jucator care a veni cu 17 goluri din 17 meciuri de la Once Caldas....Haideti sa fim demni! Eu iubesc Steaua! Atat de mult incat nu`mi doresc ca ea sa castige un titlu doar de dragul de a`l castiga! Eu vreau ca echipa asta sa fie campioana atunci cand o merita. Atunci cand va juca mai bine decat toti din tara fotbal. Atunci cand va sti sa atace,sa se apare si sa piarda! Atunci cand n`o exista Buzaul. Atunci cand la Steaua vor fi titulari doar cei care merita. Nu Banel,nu Lovin nu Surdu nu Baciu. La anul vom juca in 3 competitii. Toate una si una. Cupa Romaniei e un trofeu.Unul important pentru istoria noastra,pentru noi suporterii,cei care traim pentru Steaua. Ce o sa mai suspinam dupa Rada! Ce treaba are Karamyan cu Steaua? De ce pleaca Rada si vine acel infect? De ce nu joaca Steaua cu ZAPATA-GOLANSKI Goian Radoi NESU-OV Petre PLESAN-Dayro Dica MENDOZA-HABIBOU?
Eu cred ca asta e echipa...eu cred ca ar trebui sa venem barna din ochiul nostru inainte sa ne luam de paiul din ochii altora. Eu cred ca trebuie sa jucam fotbal. Nu sa ne imbatam cu apa rece. FORZA Steaua.
Intotdeauna Superiori....