FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Doar golurile conteaza

«12»
kop22.04.2008 23:54

Daca ne retrageam cu cap la 1-0 mai inscriam odata pe un contraatac si nu aveam probleme. Un campionat nu se castiga la impresia artistica. Nu a fost bine sa luam 3 puncte la Galati ca nu am facut spectacol... atunci poate e mai bine sa pierdem 2 puncte acasa cu spectacol 64 de minute.

Eu sunt suparat pe lipsa de reactie de dupa gol. 30 de minute de soc si atat. Ca la Middlesborough. Asta nu mai suport. O echipa joaca pana in ultimul minut. De aia Manchester castiga Liga Campionilor si Bayern merge mai departe in UEFA. Bun ai gresit, ai luat gol, nu-i nimic. Baga mare, du-te peste ei. Preseaza pana in minutul 94 ca reduta cedeaza. Daca ai probleme psihice atunci nu mai intra pe teren, ca banii oricum merg.

Imi pare rau de mama lui Banel dar lovitura aia la sfarsit mi-a umplut paharul. Gata cu Banel. Steaua nu creste copii de oameni amarati ci fotbalisti.

Asta nu era meci de pierdut 2 puncte. Steaua nu a fost niciodata echipa labila psihica sa se inece ca Banel la mal.

Daca jucatorii se multumesc cu locul 2 cum au facut azi 30 de minute nu mai avem nici o sansa. Echipa poate deveni campioana doar daca mananca pamantul la Craiova si in groapa. Altfel vine vara, e cald si e rost de Euro(i).

calinel23.04.2008 04:41

nu sunt de acord cu tine in privinta butoanelor pai cu cine sa mai actioneze butoanele Becali cu mititelu sau Dinamo sau poate ca gloria buzau nu va putea fi batuta de Steaua acasa fara aranjamente sa fim seriosi

in presa se arunca cu mult noroi se acuza aranjamente la fiecare pas, dar adevarul e mai simplu nu prea cred ca Becali a aranjat butoanele asa cum se lauda dovada sunt parcursurile echipelor care sunt acuzate ca au facut blat

vasluiul venea dupa vreo 3 egaluri si dupa infringerea cu Steaua a continuat in acelasi ton cu infringeri cu 1-0 si egaluri cu echipe slabe

pe Pandurii i-am batut cu 1-0 dar ei ei au avut ocazii mai multe si mai clare au urma 6 victorii consecutive, un egal si apoi infringerea cu rapid tot cu 1-0 si tot portarul a fost cel mai bun de pe teren de ce la rapid nu s-a vorbit nimic de blat

despre uta mai mult a fost blat meciul cu KVSC decit cu Steaua, adica o echipa de pe penultimul loc cu vreo 3 victorii in tot sezonul trebuie sa fie aranjata ca sa piarda cu Steaua pe Ghencea

mioveni - scandalul cu valiza cu bani e la fel de penibil ca articolele pe care le posteaza gazetarii uitati-va la clasament si la ultimele rezultate si veti intelege despre ce e vorba

vorbind de Bistrita in primul rind nu cred ca sabau avea sa se dea la o parte in fata unui eventual aranjament semn ca Steaua a cistigat destul de greu si datorita executiilor lui Dica ca a fost acuzat portarul asta e alta problema

interesant ca dupa fiecare meci al Stelei din echipa adversa sunt scosi jucatori dati afara antrenori dar imediat sunt primiti la loc atunci cind scandalul scade

asa ca nu m-as grabi cu acuzatiile de blat pe care le arunca presa fiindca in primul rind nu exista dovezi, iar argumentul cu hotul neprins e negustor cinstit merge numai in snoave

poate ca Steaua a jucat de multe ori penibil, poate ca bate goluri rar si invinge des cu 1-0 gol din faza fixa, dar asta nu e un argument pentru patronii echipelor invinse sa-si acopere incompetenta nici pentru ziaristi sa-si arate frustrarea

nu uitati ca in anii '80 Milan a luat un campionat avindu-l la timona pe capello cu vreo 20 de 1-0

Il Soldatino23.04.2008 05:07
Bravo Catalin pentru analiza asta lucida... Multi dintre noi sunt bulversati si incercati de diferite trairi si sentimente contradictorii, dar vorba aia:

"Caracterele mari se vad in momentele dificile...", numai respecte din partea mea...

Dc tin bine minte, tu ai facut cronica dupa meciul de la Boro?

Salutare.

Da, eu am facut acea cronica.

maimultdecatstelist23.04.2008 05:43

ma surprinde usor nota mare, cea mai mare primita de Goian.

in ciuda golului superb marcat el a fost cel care i-a permis armeanului aluia sa centreze in careu.

intr-un fel a fost vinovat la gol pentru ca a stat cu mainile ridicate cand mingea inca mai avea 3 metri inainte sa o prinda armeanul.

Garrincha23.04.2008 06:34

Pana cand am primit golul, chiar mi-a placut meciul, am vazut si eu ce vedeam doar la echipe straine: pase printre, dribblinguri reusite. Sper ca acest rezultat sa fie un dus rece pentru jucatori.

JDERUL23.04.2008 06:41

Oare ce s-ar fii scis pe acest forum daca reniza aceasta era consemnata dupa meciul de la Galati unde am jucat modest as zice eu?

Majoritatea useri-lor il incrimineaza pe Lacatus. Oare cati alti antrenori ar fii acceptat preluarea echipei in conditiile in care a preluat-o el?

Daca nu obtineam cele 10 victorii consecutive si nu eram liderul la zi al campionatului (la aceasta ne-au ajutat si contraperformantele marfarilor clujeni) am mai fii fost atat de intransigenti?

CFR-istii au ,,luat-o" acasa de la Pandurii,falcosul a fost si el contestat,la fel si unii dintre jucatori si....au strans randurile si au renascut din propria cenusa!

Cati dintre ,,criticii" de acum credeau la inceputul minireturului ca vom ajunge sa ne batem la titlu,mai ales dupa infrangerea de la Iasi?

Acum observ ca si cei care in trecut declarau ca ,,decat sa obtinem o victorie chinuita si sa nu jucam nimic,mai bine o infrangere si sa vedem un fotbal frumos!"Ce s-a intamplat domnilor cu voi? V-ati schimbat opinia? Si,...nu a fost decat o remiza!

Oriunde si oricand stelist neconditionat!

laurentiu196923.04.2008 06:55

Nu trebuie sa dramatizam, avem echipa si forta sa castigam urmatoarele trei meciuri, dar, anumite lucruri nu se vad si aici antrenorul este vinovat:

1. Oricat de muncitor ar fi, "face faza de aparare" (am vazut la cele doua ocazii ale lui Poli), Banel nu are loc nici la Steaua II.

2. Ezitarile lui Goian s-au inmultit in ultima vreme (vezi Galati, Tg Jiu, Vaslui, etc). La faza golului lui Poli trebuia doar sa stranga cu pretul unui corner.

3. Neaga se zbate, dar este extrem de individualist. A ratat cateva ocazii in care Pepe se demarcase foarte bine.

4. Se vede lipsa lui Ov Petre la mijloc, echipa aratand in unele momente rupta in doua.

5. Lovin sa se ia de mana cu Banel...la Steaua II.

6. Ciudat sa-l scoti pe Plesan, acesta fiind singurul care avea clarviziune la mijloc.

Meciul nu l-a pierdut echipa, nu spectatorii, ci...antrenorul. Aseara aveam potential de un 3-0 sec cu Poli!

raul stelistu23.04.2008 07:42

De mult n-am mai fost asa trist dupa u meci al favoritilor.Pacat ca n-am obtinut victoria cu amaratii astia dar cand joci cu Banel,Neaga,Badea,Lovin n-ai sanse prea mari.Baietii astia n-au niciuo treaba cu fotblul,si ar fi bine sa plece din vara de la Steaua.Mai lipsea surdu si tabloul era complet.De acum incolo ne va infinit mai greu dar eu am incredere in echipa.Practic mai avem 2 meciuri iar daca Craiova baga echipa 2 avem unul si ala cu trompetele alea de pechinezi.De unde stim ca Vaslui nu-i va incurca in seara asta,iar meciul cu U Cluj din ultima etapa va fi unul greu avand in vedere rivalitatea dintre cele 2 echipe din Cluj.

Forza Steaua spre 24 fular-campionii

cicerone23.04.2008 07:45

Prea multa toleranta cu unii dintre jucatori!Sanse sunt,putem lua titlul dar trebuie mai mult pragmatism din partea stafului tehnic si de la vara cateva transferuri adevarate,altfel ne vom chinui si la anul,sunt extrem de suparat.

Azazello23.04.2008 08:13

Un punct de vedere obiectiv si o notare excelenta. Poate prin astfel de comentarii vor intelege mai multi cum trebuie urmarit un meci de fotbal.

Pacat pentru rezultat, victoria ne era clar la indemana. Relaxare prematura si nesansa !

Mergem inainte !

pentru JDERUL: Bine zis, unde sunteti iubitori de spectacol...? Spectacol ati avut aseara.... Nu era totusi mai bine o victorie la limita, cu ultimele 30 minute aparand rezultatul. Si sigur se facea 2-0. Asta e..Spectacol am vrut, spectacol avem. Unul al nervilor si al acuzelor nefondate asupra lui Marius Lacatus.

Inca odata domnule Jder, foarte bine punctat !

yo_marius23.04.2008 08:21

Asta am observat si eu. Au cam disparut doritorii de spectacol.

Ca un mic amanunt, aseara, in timpul meciului am exclamat "Joga Bonito" (Fane e martor). Asta se intampla la 1-1, dupa intrarea lui Dayro.

Il Soldatino23.04.2008 08:32
ma surprinde usor nota mare, cea mai mare primita de Goian.

in ciuda golului superb marcat el a fost cel care i-a permis armeanului aluia sa centreze in careu.

intr-un fel a fost vinovat la gol pentru ca a stat cu mainile ridicate cand mingea inca mai avea 3 metri inainte sa o prinda armeanul.

Eu am analizat intreaga faza si am ajuns la concluzia ca vina este impartita. Toata apararea a gresit, mai ales fundasii care trebuiau sa "stranga" in fata portarului. De altfel aici apare si intreaga mea suparare: acesti 3 fundasi au lasat garda jos crezand ca mingea nu va fi ajunsa de Karamian. Unul singur dintre acestia daca s-ar fi gandit ca acea minge nu va iesi in aut, atunci cu siguranta golul ar fi fost evitat.

In ceea ce priveste implicarea lui Goian in faza respectiva trebuie sa admit faptul ca si el a gresit. Totusi, toata lumea stie ca Goian este un fundas greoi si ori de cate ori se va afla intr-un astfel de duel cu fotbalisti rapizi cum este Karamian el va fi fie depasit, fie va incerca sa-si obstructioneze adversarul. In cele mai multe faze fundasul nostru incerca sa suplineasca aceasta lipsa a vitezei prin plasament.

Verssace23.04.2008 08:47

Mi-a placut Radoi .. parerea mea e ca solutia cea mai buna in acel moment in loc de Dayro trebuia sa intre Habibu .. Dayro e pentru spectacol , trebuie introdus cand avem 2 goluri in fata sau daca nu de la inceputul meciului , sa speram ca se vor incurca in seara aceasta ceferistii . Lacatus a facut acel gest pentru noi , suporterii Stelei . Forza Steaua , HAI Laca !!!

fsoica23.04.2008 09:07
Mi-a placut Radoi .. parerea mea e ca solutia cea mai buna in acel moment in loc de Dayro trebuia sa intre Habibu .. Dayro e pentru spectacol , trebuie introdus cand avem 2 goluri in fata sau daca nu de la inceputul meciului , sa speram ca se vor incurca in seara aceasta ceferistii . Lacatus a facut acel gest pentru noi , suporterii Stelei . Forza Steaua , HAI Laca !!!

stupefiant ce spui ..

eu nu am nevoie de asemenea gesturi...asa ceva nu trebuie facut pentru mine...

grow up. pls....man...

AdrianUltras2523.04.2008 10:04

Ai dreptate Catalin.

Acum, in acest moment, trebuie toti de la Steaua sa se trezeasca si sa aduca 9 puncte acasa din ultimele 3 meciuri.

Vreau victorie cu oltenii.

Vreau victorie la cel putin 2 goluri diferenta cu catelandrii.

Si vreau ca meciul cu Buzau sa se termine 1-0 pentru Steaua ca sa moara niste clujenii de ciuda :happy:

Daniellone23.04.2008 12:28
nu uitati ca in anii '80 Milan a luat un campionat avindu-l la timona pe capello cu vreo 20 de 1-0

Off-topic, dar de dragul "adevarului istoric":), Capello s-a apucat de antrenorat la nivel de seniori abia in 1991. E vorba despre campionatul 93-94, in care Milan a castigat titlul inscriind doar 36 (!) de goluri in 34 de etape. Milan nu a castigat in intregul sezon nici macar un meci la o diferenta mai mare de 2 goluri (2-0 a fost cel mai mare scor inregistrat de ei in acel sezon!). O lectie impresionanta de pragmatism, in epoca de aur a fotbalului italian.

Scuze de off-topic, dar daca tot a deschis cineva subiectul, parca mai merita sa mai fugim putin de Becali, Iancu sau muresan.

SS Lazio23.04.2008 13:12

Parerile multora dintre voi sunt foarte corecte, veridice si , nu-n ultimul rand, datatoare de speranta.

Ma mandresc cu asa oameni;) Desi sunt cam tardive, eu ii transmit felicitarile mele lui Il Soldatino, dar si majoritatii celor care au postat pe marginea subiectului.

Revenind la discutie, am de completat si eu cu cate ceva.

Concluzia acestui retur este una imbucuratoare: Doar un egal, doar o infrangere si, in rest, doar victorii. Daca am judeca atat de matematic incat sa ne fixam doar asupra cifrelor de mai sus, ar trebui sa jubilam de pe acum pe unde-am apuca, chiar daca titlul ar ajunge pe mainile securistului maghiar Paskany si securistului roman Muresan. Insa, evident, in fotbal nu exista astfel de masuratori. Totul se judeca doar prin prisma jocului prestat. Cu asta am spus totul!

Meciul de aseara are mai multe intelesuri, contine mai multe mesaje si este, aici ma simt nevoit sa subliniez, de bun augur in perspectiva drumului spre un nou titlu.

i)Este o palma pentru jocul mult prea pragmatic, pe alocuri steril, ce Steaua l-a jucat in special in Moldova. Ma gandesc aici la Piatra-Neamt, Vaslui si Galati. E mai bine ca am facut egal acum, astfel eliminand orice dubiu cu privire la corectitudinea clubului nostru si aratand ca Steaua joaca intr-adevar fotbal. Ocaziile au fost covarsitor mai multe de partea noastra, survine o imposibilitate matematica, obiectiva de a compara ocaziile , dar si jocul, celor 2 echipe. Deci, mai bine acum cand jucam frumos, decat atunci cand insuccesul ne-ar fi aruncat in ghearele dizgratiei, anonimatului, rusinii si colapsului.

ii)Este o frana meritata pentru becaliot, care n-a putut sa taca dracului, asa cum facuse timp de 7/8 etape, timp in care linistea ce se instalase in buna masura datorita lui Lacatus si Adrian Ilie ne-a asigurat o defilare maiestuoasa, imperiala prin plebea turbulenta din fotbalul romanesc.

iii)Este o lectie, administrata pentru a 3-a oara de antrenorul ceh al Timisoarei lui Lacatus. Acest meci ii va da de gandit lui Laca, iar prin asta, sunt ferm convins, monotona incremenire in proiect de dupa minutul 65 va deveni o amintire urata, un moment de "nu asa se face" in constientul tuturora.

iv)Este un semnal de alarma in vederea purificarii lotului. Jocul Stelei, ce odata era nectarul zeilor, trebuie sa redevina ce-a fost, prin indepartarea elementelor subversive. A fost, sper, ultimul meci a lui fernandel. Becali va trebui sa opteze intre non-valoarea cea mai pura, starpitura cea mai oripilanta din istoria Stelei si masina electorala de colectare a voturilor cetatenilor romani de origine tiganeasca. Vreau ca profetiile negre prin care Banel devenise os din osul clublui sa devina un mit. Si vor deveni, fiindca mrejele locului 1 si ale participarii directe in grupe il innebunesc pe cioban incat mai are putin si ajunge la alinierea mintala totala, nebunia paroxistica. Oricum deja frizeaza cu patologicul, insa parca nu e chiar retardat. Plus ca Lacatus va fi primul care ne va descotorosi de acest nimic (imi pare rau , limbajul uman este prea saracacios ca sa redau cum trebuie nulitatea lui Banel).

La v) am de spus mai degraba o dorinta. Ca tot ceea ce am pus sub semnul probabilitatii sa devine o clara certitudine. Ca acest moment "Timisoara" sa devina un moment 0, un "punct si de la capat" in vederea inlanturii a doar 3 succese , care, sper eu, sa ne reconfirme blazonul, printr-o maniera categorica de-a castiga meciul. Ca acest "dus rece" sa ii motiveze si mai tare pe jucatori. Ca relansarea multora ca fotbalisti (vezi Neaga, Radoi, Nesu) sa se accelereze.

Ceva imi spune ca nu gresesc.

De aceea am o rugaminte pentru voi toti, cei care sunteti sau care va numiti suporteri stelisti:

Nu va uitati la meciul din aceasta seara. Orice rezultat ar fi, nu trebuie nici sa ne amagim , dar nici sa ne bucuram de insuccesul acestor latini de mana a 3-a.

Indemnul meu e sa sustineti, preferabil din peluze, Steaua ,in cele 3 meciuri ramase de disputat, pentru ca, nu-i asa?, noi oricum deja suntem campioni ,ca sa citez pe cineva :"cei morali" , fiindca jocul prestat este mai bun, iar acest lucru e incontestabil. Noi am ridicat si vom ridica fotbalul romanesc.

Kappon23.04.2008 16:57

Nota 9 data ;ui Goian este excesiva. A fost "decisiv" la golul egalarii lasindu-l pe Caramian sa centreze. DACA IL TALONA PINA LA LINIA DE FUND ERA CEL MULT CORNER.

Becali da din nou cu mucii-n fasole: il vrea pe Adrian Cristea! Ii recomnd pe Torje, cel putin e mai bun decit Cristea.

Marius Lacatus isi demonstreaza mediocritatea atit ca antrenor cat si caracter. Dupa ce a tinut un jucator de valoare pe tusa, a facut o alta gafa, l-a sfirsitul meciului a avut o iesire nesportiva, de maidanist, fara absolut nici un sens.

s_and8923.04.2008 21:00

Mi-a placut surprinzator de mult cum a jucat Neaga. Le-a cam impletit piciorele timisorenilor, a muncit si la constructie si a si avut o ocazie mare de a marca. Nu mi-a placut Pepe Moreno si pe mine sincer nu prea m-a convins pana acum chiar daca a dat 3 goluri. Badea e in forma mai buna si as vrea sa-l vad pe Habibou mai mult. Nicolita e in forma slaba, chiar imi pare rau de el, si ar trebui inlocuit cu Dayro Moreno care e tehnic si are si viteza. Chiar daca a inceput sa se miste si sa dea gol, Plesan inca nu e in forma, cum era cand juca la Timisoara si ma astept la mai mult de la el. Ghionea e prea nesigur, a lipsit prea mult, si cred ca Rada s-ar descurca mai bine, daca i s-ar da o sansa. Nu inteleg de ce la 1-1 Lacatus l-a scos pe Mondoza si l-a bagat pe Lovin... cand noi mai trebuia sa dam goluri. Si Radoi nu prea s-a vazut si nici nu a stiut cum sa-si remonteze coechipierii dupa ce a egalat Bucur. Am pierdut 2 puncte importante, si imi pare rau ca nu le-am dat o palma gusatilor: Iancu si Muresan, care tot ne acuza ca nu jacam cinstit, nu jucam fotbal si creaza tot felul de minciuni din invidie ca echipele lor sunt departe de a fi ce este Steaua. Si ziaristii creaza o aura neagra in jurul echipei si mi-ar placea sa castigam campionatul tocmai ca sa le aratam ca HABAR N-AU SA-SI FACA MESERIA, ca nu au voie sa spuna lucruri de dragul de a le spune, pentru a-si umple programul de stiri sau ziarul, fara dovezi, fara argumente.

androsteaua24.04.2008 11:25

trebuie sa castigam la Craiova! apoi vine testul suprem...!meciul cu Dinamo e poate cel mai greu din ultimele sezoane! aici nu este vorba doar de un derby,e o adevarata religie,e vorba de un titlu! titlul cu numarul 24

ne_faci_un_gol24.04.2008 20:55

intr-adevar Cataline, ar fi fost frumos sa putem canta pana la final. Insa nu e vorba ca nu suntem englezi, e vorba ca suntem oameni. La golul de 1-1 peluzele (cel putin Nord) au strigat "lupta Steaua" si au continuat apoi sa cante, intr-adevar mai anemic pentru ca nu toti au mai gasit putere sa o faca. dar asta nu inseamna ca nu au continuat nimeni sa cante.

Iar primul care a picat testul cred ca a fost Lacatus, cand l-a introdus pe Lovin in locul lui Mendoza. efectiv in acel moment stadionul a amutit. diferenta intre noi si suporterii englezi ai echipelor pe care le-ai amintit este pana la urma echivalenta cu diferenta dintre atitudinea din teren la ei si la noi, plus cea dintre calitatea jocului prestat. iar acea schimbare a lui Laca numai atitudine pozitiva nu a insemnat; ce sa mai spunem de calitate..

«12»