FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pentru Pawel

«12»
CaTaLiNsm StElIsTu22.04.2008 05:53
P.S.Zapata e'n primii 5 portari din Europa!Fara nici o exagerare!

Perfect deacord cu tine,doar o completare as mai aduce...<...in acest moment...>.Sicer vorbin chiar am urmarit in ultima vreme meciuri de pe-afara si echipele la cre evolueaza portarii"celebrii",insa vreau sa spun ca i-am vazut gresind copilareste sau doar gresind,pe unii si nu o data in evolutiile lor recente(raport cam 6 luni) si facand o paralela cu Zapata chiar este intre primi 5-6.

Ce-i drept Zapata nu are adversarii pe care ii au ceilalti coechipieri,dar urmarind evolutia chiar este.Mai greseste si el,insa lui ii pot imputa o singura gresala majora de cand este la Steaua...iesirea din meciul cu clujul,in care tre s-o recunoastem a fost penalty,chiar daca cazatura jucatorului de la Cluj a fost cam teatrala,dar a fost penalty.Putem pune la greseli si foarfeca din care a luat gol in tur la meciul cu Galatiul(parca),pentru ca orice gol pe coltul scurt se spune ca e gresala de portar.

Oricum si sa admitem ca nu este printre primi5 printre primi10tot e si asta e o onoare si totodata un privilegiu pentru noi.Saltul de la Carlos la Zapata este ca si acel"pas mic pentru om,dar imens pentru omenire(Steaua)..."

De Pavel s-au spus deja multe asa ca speram doar sa-si mentina forma.Daca mai aducem si un mijlocas bun in fata lui,pe partea dreapta vom fi "letali"

grizzly22.04.2008 06:51

pawel o sa joace mai bine cand o sa aiba un jucator mai bun in fata lui pe banda dreapta. deocamdata nu are cu cine face un 1-2, pe cine se baza daca urca in ofensiva sau cui sa ii dea o pasa filtranta spre careu. in ciuda masivitatii constitutiei sale mi s-a parut un jucator cu tehnica cel putin acceptabila. numai ca banda dreapta o tine el. Nicolita da o pasa buna la 5 meciuri si face un tackling bun la 3. aici s-a gresit un pic strategia de transferuri, ne-am luat atacanti si mijlocasi ofensivi dar mijlocasi de banda clasici nu avem. iar jocul unui fundas de banda e strans legat de jocul mijlocasului din fata sa. eu cred ca mai are resurse de progresat pawel, o sa fie chiar mai bun decat e acum.

cat despre echipele "mai mari", a se citi cu mai multi bani... un de la red sau un raul bravo nu ar fi avut niciodata loc la Steaua. pana si pe ametitul nostru de nesu il consider peste cel care a fost un timp titularul postului de fundas dreapta la real (raul bravo).

despre presupusa impresie ca strainii in numar prea mare ar sufoca talentele locale... hai sa fim seriosi. care e talentat se ridica oricum. scouterii si antrenorii de juniori sunt deficitari la noi. cel mai greu este sa depistezi potentialul talent si sa il slefuiesti pana pe la 14-15 ani. dupa aia e alta treaba, e mai usor. intr-o echipa plina de straini, cu un manager de exceptie, totusi un talent cum e walcott rezista foarte bine. nu ii vad amenintat locul in urmatorii 10 ani daca ramane la arsenal. nu e titular ca e prea mic, dar in 2 ani va fi sigur. asta ar fi si aiurea. sa nu aduci jucatori mai buni ci sa te chinui cu toate petardele. englezii aia se vaita degeaba ca le-au stricat nationala jucatorii straini. au si jucatori englezi extraordinari. antrenorii pe care i-au adus sunt prafari. sa nu reusesti o calificare in formula carson - neville, ferdinand, terry, cole - wright, lampard, gerrard, cole - rooney, crouch inseamna ca esti dus ca antrenor.

MoWeed22.04.2008 06:55

@grizzly

Tim Howard e american :yes:

shmekheru22.04.2008 07:37
OFF Topic: @DelPiero, poate in primii 20. Casillas, Buffon, Van der Saar, Toldo, Cech.. si deja s-au facut 5.

de toldo nam mai auzit nimic in ultima vreme

grizzly22.04.2008 09:18
@grizzly

Tim Howard e american :yes:

ms pentru atentionare, my bad. era vb de david james, desi acum mai mult carson joaca titular.

@shmekheru toldo e rezerva eterna la inter si la nationala. e si batran, e si lipsit de jocuri. oricum, sunt cu siguranta 9 portari mai buni ca zapata in lume. asta nu il face mai putin important pentru noi. e mult peste ce avem aici, cu exceptia lui Lobont.

w3bmaster22.04.2008 09:30

Mia placut din prima e ce trebuie pe partea dreapta

Cat despre romani mie mie scarba de poporu asta si nu vad sa avem vreo scapare ...

Forza Steaua

maye22.04.2008 12:59

Felicitari Pawel si Forza Steaua!

cicerone23.04.2008 08:07

S-a simtit lipsa lui pe dreapta aseara,e bun,bun!

Mihai Gruia23.04.2008 12:48

Acum nu pot decat sa te felicit !

Aseara la meci bineinteles ca au aparut unii care strigau "m...e" Lacatus, niste jegosi infecti - si inca o data ma gandeam ca macar acest site sa ramana un bastion de normalitate.

«12»