FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre o vomã de om

«12»
amarel21.04.2008 21:01

mdionis

felicitari, insa nu cred ca BUZARIN asta, sa aibe si altceva de umplut , inafara de haul buzunarelor,cuvantul...obiectiv-obiectivitate nu face parte din prioritatile sale in urmatorul deceniu !! Omul e preocupat sa-si inmulteasca substantial veniturile anul acesta cand PASKANY simte ca-i unicul moment cand poate face ca iluzia sa devina realitate , si arunca cu banii, ca doar nu-s de la el ......., ( fonduri maghiare...de peste granita ...)iar milogul de BUZARIN aer scrie si de mamica lui de rau pentru un leu in plus

Sper din tot sufletul sa luam campionatul, iar URZICENIUL CUPA , si apoi sa-i vad mecla lui MURESAN care-si doreste eventul !!!!!!

micodo21.04.2008 23:33

Da alex, asa e!. Asta mi se pare si mie cel mai nedrept. Poate ca nu meritam sa luam campionatul, poate ca am furat sau am facut blaturi, poate dupa joc si corectitudine ar merita alte 5, 10, sau 15 echipe sa-l castige. OK!

Dar in CL direct, Steaua si NUMAI Steaua are voie sa joace!. Dupa ce am trecut de 5 ori de preliminarii cand altii la o participare in UEFA sunt eliminati la nivel de clasa a doua si vor sa intre la facultate (CL) fara examen mi se pare STRIGATOR LA CER!

Dati-i titlu si lui U Cluj dar in CL numai noi avem DREPTUL sa participam pana cand restul distrusilor nu or fi capabili de parcursul nostru in cupele europene.

mdionis22.04.2008 08:27
mdionis

felicitari, insa nu cred ca BUZARIN asta, sa aibe si altceva de umplut , inafara de haul buzunarelor,cuvantul...obiectiv-obiectivitate nu face parte din prioritatile sale in urmatorul deceniu !! [...]

Nu stiu care sunt prioritatile jurnalistului respectiv si nici nu incerc sa fac ipoteze. Cert este insa ca, dupa ce i-am scris mesajul pe blog, au existat foarte multe replici apreciative la adresa punctului meu de vedere si foarte critice la adresa articolului proprietarului de blog, care a fost indemnat in repetate randuri sa se ocupe de altceva decat de gazetarie (pseudo-)sportiva. In acelasi timp, mesajele consone cu punctul de vedere al articolului sau au fost extrem de putine.

Asadar un prim efect benefic a fost obtinut: cititorilor le-a fost jena de nivelul explicitat scazut al articolului jurnalistului si au acum la dispozitie un criteriu rational de apreciere. Presupun ca, oricat de putin preocupat ar fi jurnalistul de feed-back-ul primit pe blog, exista o probabilitate suficient de mare ca el sa cada pe ganduri la citirea criticilor succesive (si poate ca va incerca in viitor sa imbunatateasca cate ceva pe ici-colo, ceea ce ar constitui un al doilea efect benefic).

w3bmaster22.04.2008 09:23

Eu zic ca nu merita presa de kkt din ro nici o atentie

In rest sa moara frustratii de oftica ...

Forza Steaua

cicerone23.04.2008 08:45

Un articol deosebit,ai perfecta dreptate,felicitari!

«12»