FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre o vomã de om

«12»
fcsteaua.ro20.04.2008 19:46

Goian a vomitat pe gazonul de la Galați. Regizorului de montaj de la Antena 1 i s-a pãrut foarte interesant faptul. Pentru cã altfel nu înțeleg de ce a dat reluarea acestei "faze" de vreo cinci ori, timp în care comentatorii postului mai sus-amintit au despicat firul în patru pe marginea evenimentului respectiv. Ca orice bun ziarist, dupã ce informațiile importante au fost epuizate, respectivii au adus apoi informațiile de background. Am putut afla astfel cine și-a mai vãrsat conținutul stomacului pe gazon de-a lungul timpului. Un demers jurnalistic de-a dreptul admirabil, trebuie sã recunoaștem! Ce dacã cei doi comentatori au "uitat" sã mai anunțe în ce minut a fost marcat golul Stelei? Important e cã am vãzut cum a vomitat Goian!

Ca orice eveniment de maxim interes, și aceastã întâmplare a fost tratatã de un editorialist și anume Alin Buzãrin.Dupã ce ne îndeamnã în debutul vomei, pardon, articolului sã vizionãm captura video cu momentul respectiv, Buzãrin (ce nume are și ãsta!) varsã el însuși conținutul urât mirositor al urii sale împotriva Stelei. "Steaua a jucat slãbuț la Galați, dar a învins. A trecut clasa ca acel student care pe holul facultãții, înainte de examen, simte cum i se urcã stomacul în gît. Se duce la toaletã, revine de-acolo palid și apoi se fãlește cu 5-ul izbãvitor. Cei care au numai 9 și 10, n-au de unde sã știe asta. Steaua a luat cu chiu, cu vai, nota 5 și rãmîne sã ducã sesiunea pînã la capãt.", zice autorul vomei de articol. Cine ar fi, în opinia ilustrului vomitãtor de lãturi la adresa Stelei, studentul eminent din fotbalul românesc?

Poate cã Steaua este într-adevãr corigentã la nivelul Ligii Campionilor, dar mãcar se prezintã la începutul anului! În UEFA Steaua a fost un student eminent, printre primii patru ai clasei. Ceilalți nici nu s-au înscris pânã acum la examen, pentru cã nici mãcar condițiile de a participa nu le-au îndeplinit. Pe locul lor au intrat echipe mai titrate, precum Lazio, sau cvasi-necunoscuți precum Famagusta din Cipru. Un lucru e clar: la nivel european, fotbalul românesc de-abia trece clasa an de an. Dacã nu ar fi Steaua, nici mãcar acest lucru nu s-ar întâmpla. Mai mult, datoritã performanțelor Stelei, alți studenți ar fi putut profita anul acesta și ar fi putut intra la Facultatea de Fotbal fãrã examen, pe munca altora. Asta e încã posibil. Sper însã sã nu se întâmple!

Forța Steaua! Forța Lãcã!

alexblaja

fsoica20.04.2008 19:52

ba, si mai e o chestie...

s-a batut atata moneda pe ratarea lui Jula si gafa lui Goian, premergatoare...

Darf cum draku' de nu a vazut nimeni mana pusa de Jula pe Goian, fault clar in atac cu care atacantul galatean si-a creat minimul avantaj necesar ?

E uluitor uneori ...

joitaru20.04.2008 20:39

Am citit respectivul editorial.

Daca acel "ziarist" a ajuns sa analizeze voma unui jucator, chiar te lasa fara cuvinte, si faptul ca ataca subtil, sau direct

Steaua, deja m-am obisnuit.

Asta e, astia sunt ziaristii nostri, daca as putea l-as lega de gardul peluzei noastre.:))

MoWeed20.04.2008 20:49

ce sa mai ceri presei romane? Nu mai au ce analiza probabil....

Astristul20.04.2008 20:56
Am citit respectivul editorial.

Daca acel "ziarist" a ajuns sa analizeze voma unui jucator, chiar te lasa fara cuvinte, si faptul ca ataca subtil, sau direct

Steaua, deja m-am obisnuit.

Asta e, astia sunt ziaristii nostri, daca as putea l-as lega de gardul peluzei noastre.:))

Si i-am da foc ... :biggrin:

forzateaua

morosanu'20.04.2008 20:56

Darf cum draku' de nu a vazut nimeni mana pusa de Jula pe Goian, fault clar in atac cu care atacantul galatean si-a creat minimul avantaj necesar ?

E uluitor uneori ...

in schimb am vazut in seara asta un gol perfect valabil marcat de Urziceni dar anulat pe motiv de fault in atac,si o lovitura libera ff usor acordata pentru Dinamo,transformata de torJEG...

zzip20.04.2008 21:09

nu trebuie sa ne coboram la nivelul lor, sa`i lasam sa`si rupa capetele in comentarii si acuzatii la adresa noastra. Intotdeauana Superiori! Mereu Campioni! Forza Steaua!

androsteaua20.04.2008 21:18

unii oameni sunt mai putin destepti..asta e,ce sa facem

joitaru20.04.2008 21:20
Si i-am da foc ... :biggrin:

forzateaua

Am lasat la latitudinea ficaruia sa isi imagineze ce i-ar face, eu unu i-as taia degetele (daca ai vazut man on fire)

:D

metzzz20.04.2008 21:24

nu ma mai mira nimic :)

sper sa le dam peste nas la toti cu parcursul in CL :)

sau macar UEFA :)

maye20.04.2008 21:38

Foarte bine...

oricum Steaua castiga campionatul...si chefere merge in turul 3 preliminar..si ma rog cerului zi si noapte sa prinda cel mai slab adversar...cred ca e Basel...si o sa vedeti toti cum o sa fie eliminati usori..da` foarte usor de ceasornicari....de buzatu binoclist cu ochii incrucisati de buzarin....nu am ce zice...si el..si chinuitu` de chiotea plus geanta geamantan ala...sunt niste mizerii..si cauta orice sa ne atace....si mai sunt mizerii de astea...oricum pe 7 mai sarbatorim victoriile...si astept clipa sa ii vad din nou umiliti pe franari,zburatori , cateii si alte maimute de prin tara asta...in Europa un singur nume este cunoscut...si toti il stim....este Steaua..dar oricum voi stiati asta....

F O R Z A S T E A U A ! ! ! F O R Z A L A C A ! ! !

si haideti sa ne umilim adversarii :steagcruce:

fular-campionii

radusor20.04.2008 21:48

buzarin asta nu a scos un articol in care sa laude Steaua, sau macar sa fie obiectiv...de acu juma d an de cand ii citeam articolele tin minte ca in fiecare isi varsa ura fata de Steaua. Asta e...va sugerez sa nu ii mai cititi articolele daca vreti sa nu va enervati. Ar trebui sa scrie doar pe dinamovisti.ro sau rapidisti.ro

Garrincha21.04.2008 05:19

M-am uitat aseara pe mizeria de emisiune de la tvr cu dinu, care tragea concluzia ca Goian a vomitat pentru ca se dopeaza. In rest as dori sa ma adresez tuturor suporterilor Stelei, care considerau ca "demersul jurnalistic" organizat de anumite televiziuni de a denigra Steaua datorita arbitrajelor "avantajoase" era corect. As dori sa-i intreb daca au vazut pe vreun rezumat al partidei de aseara dintre Dinamo si Urziceni, golul anulat unirii degeaba. Daca n-au vazut meciul nici n-o sa mai aiba sansa sa-l vada pentru ca toata presa din Romania e amnezica cand vine vorba de unele echipe.

eduardo_stelist21.04.2008 05:35

@@@ 'Garrincha' ....eram intr-un bar aproape gol... 4 tovarasi...2 dinamovisti , un stelist si un jucator de divizia D.....la golul anulat complet aiurea... nici cei 2 caini nu au inteles decizia arbitrului...cel care joaca fotbal a zis ca este imposibil sa vezi asa ceva in timpul meciurilor din diviziile inferioare...oricum mi se pare incredibil sa acorzi fault in atac la asa ceva....dar jucau "campionii" arbitrajelor....ma mira si acel penalty..care, parerea mea a fost acordat perfect regulamentar.

in alta ordine de idei, "voma" de buzarin nu merita comentat pe site`ul asta...nu-i mai trebuie acordata atentie nicaieri....e clar cum este crescut si cum traieste: anti Steaua....

sa avem incredere in baietii nostri si in Laca si sa dea Dumnezeu ca 7 MAI sa ne faca fericiti...fericiti..fericiti...

InToTdEaUnA sUpErIoRi

Miaus21.04.2008 06:18

Despre o voma de presa.

Scurt asa de dimineata: Titlu: Ne e frica de Dinamo

Site-ul stelisti.ro a inițiat un sondaj de opinie în rîndul fanilor din Ghencea, pe care i-a întrebat de care dintre cele 4 meciuri rãmase de disputat le este cel mai fricã. Marele derby cu Dinamo, programat pe 3 mai, în penultima etapã, a primit 20 la sutã din opțiuni și a devansat celelalte întîlniri. Totuși, peste jumãtate din suporterii Stelei sînt de pãrere cã echipa lor favoritã nu va mai pierde vreun punct din cele 12 puse în joc.

Si langa poza cu 55% care zic ca nu vom mai pierde nimic.Pai dupa matematica mea aia veche si "obsolete" 55%>>20% ceea ce inseamna ca nu ne e frica de NIMENI.

GSP: Sunteti PENIBILI!

yo_marius21.04.2008 06:38

Eu credeam ca am cazut de acord. Presa romana (in marea ei majoritate) este jalnica. Merita sa ne mai facem nervi?

mdionis21.04.2008 07:23

Iata ce i-am lasat pe blog lui Buzarin:

Un articol slãbuț și inoportun.

Inoportun pentru cã existã subiecte sportive de departe mult mai interesante decât o neplacere gastrica a unui jucator. La fel ca in cazul suflatului nasului sau scuipatului pe teren, tematica este mult prea sordidã pentru a îi acorda cinstea unui editorial ce vrea sã fie de calitate. Cu atât mai putin este inspiratã despicarea firului în patru cu pretenții psihanalitice pe tema întrebãrii metafizice "de ce a vomitat Goian": nu e nimic mai mult de extras din acest fapt decât din broboanele de sudoare care li se scurg jucatorilor în timpul meciurilor — e vorba de niște persoane care depun un efort fizic intens. Stress-ul nu are a face, iar cel mai simplu contraexemplu este oferit chiar în articol, atunci când sunt menționate alte nume celebre de jucãtori care si-au expus conținutul stomacului pe teren.

Articolul e slãbuț pentru cã ajunge sã susținã o tezã fãrã legãturã cu realitatea: chipurile, ar fi caracteristic elevului/studentului de 5 sã se coboare la efort, la munca de jos. Articolul sugereazã cã echipa Steaua nu ar fi cine știe ce mare echipã tocmai pentru cã transpirã pe teren, își obține victoriile cu greu iar nu cu câte un 5-0 suveran stabilit în urma unui joc imperial în primele 30 de minute din prima reprizã.

Doar aparent fãrã prea multã legãturã cu subiectul, ieri searã s-a disputat partida Torino-Inter din campionatul italian. Inter a jucat "slãbuț" la Torino, însã a învins. Au suferit de-a lungul întregii partide, gazdele au avut 10 ocazii de gol însã toate au fost bine controlate de apãrarea Inter-ului, Inter a avut o ocazie și jumãtate în prima reprizã și a câștigat din golul lui Cruz la prima jumãtate de ocazie ce s-a prezentat, în urma unei faze fixe, dupã ce în toate cele 30 de minute precedente nu arãtase absolut nimic.

Mai interesant decât partida însãși a fost ceea ce au spus comentatorii, oameni de fotbal de talia unui Collovati: "Inter va câștiga acest campionat tocmai pentru cã Roma nu ar fi putut niciodatã sã câștige o partidã ca aceasta". In alte cuvinte, toți au fost de acord cã Roma are jocul cel mai frumos și mai eficient, însã pentru a câștiga o partida trebuie neapãrat sa joace bine; în schimb Inter este în stare sã câștige, asudând din greu, chiar și o partidã în care a jucat prost, ceea ce face din aceastã echipã justa învingãtoare a campionatului de Serie A. Cinismul, abilitatea de a extrage cele trei puncte dintr-o partidã pe care nu ai dominat-o dar ai fructificat ocazia pe care ai știut sã o inventezi din nimic, cu toate cã în restul partidei ai suferit din greu, sunt atributele unei echipe de fotbal premiante, nicidecum ale unei echipe la limita corigenței. In dosul oricãrui examen se aflã foarte multa muncã, iar câștigarea unui campionat trece și prin munca de jos în partidele în care echipa joacã la un nivel obiectiv mai slab. Roma nu este în stare sã învingã în aceste partide, de aceea va pierde și acest campionat.

"Steaua a luat cu chiu, cu vai, nota 5 și rãmîne sã ducã sesiunea pînã la capãt."

Sesiunea se apreciazã la finalul ei, iar scopul nu este obținerea de 10 pe linie pentru prestațiile din teren (în mod normal este imposibil ca o echipã sã joace constant la nivel maxim în toate partidele unui campionat) ci obținerea numãrului maxim de puncte. Din acest punct de vedere, Steaua a obținut exact ceea ce și-a propus; poate cã nu a impresionat ziariștii și spectatorii cu nivelul de joc, însã a știut pentru ce joacã: trei puncte. Pentru specialiștii italieni (întâmplãtor campioni mondiali la fotbal în acest moment), aceastã știintã este o valoare. Pentru editorialul de mai sus este exact pe dos.

Decideți dumneavoastrã care este punctul de vedere just.

sorinf21.04.2008 09:54

E uluitor uneori ...

MA BUCUR!!!!!!!!!!!!!!!!

uimitor

mai sunt oameni care se pricep la fotbal

fault clarrrrrrrrrrrrrrrr in atac

mana lui jula pe Goian

nu au jis nimic PORCII aia

FORZA Steaua

Cata8621.04.2008 11:55
buzarin asta nu a scos un articol in care sa laude Steaua, sau macar sa fie obiectiv...de acu juma d an de cand ii citeam articolele tin minte ca in fiecare isi varsa ura fata de Steaua. Asta e...va sugerez sa nu ii mai cititi articolele daca vreti sa nu va enervati. Ar trebui sa scrie doar pe dinamovisti.ro sau rapidisti.ro

scrie pe Craiova minima.

shofris21.04.2008 14:20

poate bUZARIN asta face si el ce a facut radu paraschivescu , si gata !

FortuneTeller21.04.2008 15:58

La inceputul anului m-as fi multumit poate si cu locul 2, macar daca nu castigam poate mergem in LC. Dar dupa toata jegosenia CFR/Rapid/presa tot ce imi doresc este campionatul ca sa pot intra pe toate forumurile frustratilor si sa le dau vestea... Stiu, e aiurea sa gandesc asa, dar cand ai deja alte 23 de titluri puse la vitrina, basca CCE si toate celelalte cupe, un chistoc de titlu in Romania anului 2008 e doar o alta data statistica in istoria glorioasa a Stelei si inca un prilej de niste jelanii la cacanari ceferisti fie ei din Cluj sau Bucuresti. Si mai tare ar fi ca Steaua sa treaca de grupele LC, in conditiile in care CFR, Dinamo sau Rapid se chinuie cu echipe second-hand prin UEFA... Doamne, ce m-ar mai distra sa-l citesc arunci pe ziaristul asta, Alin ********...

Editat de Moderatori

Ai grija la limbaj

Korado21.04.2008 17:06

Acuma sincer ma *** pe echipa CaileFerateRomane , pe necunoscutii de la Rapid , pe potaile Rosii de la di****mo le`as strica stadionu de la medievaii de la Piolii si as da foc la stadionu lu Galati ... pai cum vrei ma tu sa castigi un meci cu Steaua cand din 90 de min tu 86 le petreci in aparare , dupa ce ai luat gol... in min 86-87 te intrebi la sfarsit ......da oare de ce a batut Steaua... ca Steaua ..nu stiu ce si Steaua nu stiu cum.... ca gata.... s-a vazut la sfarsitul meciului ca ati jucat pe banii CailorFerateRomane...ca mai aveati oleaca si plangeati.... daca e asa si mintiti... la anul sa fiti in locul Aradului :steagcruce:

:steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

Editat de Moderatori

Ai grija la limbaj. Scrie corect.

st3llysta21.04.2008 17:18

mai nou,majoritatea comentatorilor de la televiziunile sportive ataca Steaua cum pot,pentru ca nu le convine ca s-a putea sa luam noi titlul si nu CFR-istii pe care ii pupa toata lumea undeva.mai nou,tot ce zice "inteligentu" ala de muresan e cuvant sfant pentru ei.au uitat ca acum 2 ani cand ajunsesem in semnifinala Cupei UEFA ne ridicau un slavi si nu spuneau nimic rau,pentru ca jucam in UEFA si era alta viata.acum la fiecare meci,la fiecare decizie trebuie sa comenteze,si sa provoace toate scandalurile,ca in fond si astea tot de jurnalisti sunt provocate.dopaj,brichete si alte porcarii.astea sunt motivele pentru care ne uitam acum la un meci?sa il auzim si pe comentator cum face pe desteptu?ca pe stadion totusi nu merg toti suporterii,ca sa spunem ca nu ii auzim.ii auzim si daca nu vrem.dar noi trebuie sa induram probabil pentru ca suntem cei mai buni si asa cum jucam totusi suntem mai buni ca adversarii.si despre Goian?nu are voie sa vomite?nici macar asta nu mai are voie sa faca??deja sunt mult prea exagerati in legatura cu comentariile...iar Alin buzarin tot timpul a fost un nenorocit...nu e nicio noutate

romy_stelista21.04.2008 18:55

Foarte bun comentariul.Bine spus si intr-o maniera adaptata jurnalismului sportiv din tara. :thumbsup: FORZZA Steaua! fular-campionii

FortuneTeller21.04.2008 19:00
Doamne, ce m-ar mai distra sa-l citesc arunci pe ziaristul asta, Alin ********...

Editat de Moderatori

Ai grija la limbaj

Oops! Iaca nazdravanie ca m-am ambalat si am spus cum il cheama de fapt pe Alin de la ziar. Da' m-am facut baiat cuminte acu' si o sa-i spun Alinutza, asa ca-n bancurile alea...

«12»