FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dayro si Habib s-au suparat (ProSport)!

«12»
SzabiStelistu20.04.2008 20:54

degeaba s-a saturat Laca!!Dayro are motive de suparare....am luat apararea de mai multe ori lui Banel,dar acuma zic sincer ca Dayro ar merita sa joace titular...nu Nicolita!!gandestete Laca,si baga-l pe Dayro in locul lui Banel!!e un jucator extraordinar de bun!!

Daniellone20.04.2008 22:26

bine, bine, dar toti antecomentatorii care il cer pe Dayro in locul lui Banel au cea mai vaga idee cam pe ce post a jucat Dayro pana acum in toata cariera lui? Dayro nu are cum sa joace mijlocas dreapta. el este un jucator de profil ofensiv, a jucat ca varf 1 sau in cel mai rau caz ca atacant de sustinere. nu are nici cea mai mica legatura cu jocul de mijlocas, cu atat mai putin cu cel de banda. l-ati vazut pe Dayro facand vreo deposedare sau vreo interceptie de cand a venit? el trebuie sa joace in locul lui Dica sau mendoza, nu al lui Banel.

dr.adrian920.04.2008 22:53

pe mine nu ma intereseaza cu cine joaca Lacatus atata timp cat castiga si joaca cat de cat fotbal.

poa sa joace si cu juniori numai sa iasa victoria.

datoria noastra nu e sa fim antrenori si contesatari. datoria noastra e de a purta echipa sper victorie. sa fim al 12 lea om oriunde oricand.

xDaJACKALx21.04.2008 16:31

Nu inteleg de ce pun ghilimele astia in ziare daca nu citeaza ce zice omu.Lacatus a spus ca s-a saturat sa vada in ziare ca jucatorii sunt nemultumiti ,Steaua avand un vestiar unit. Dar cu "retusurile" facute de asta pare mai scandalos.Prosportu de la inceputu anului a cautat sa bage zazanie ba cu Emeghara ba cu Neaga acum cu Dayro si Habib, sa vedem cine urmeaza

dr.adrian921.04.2008 17:00
Nu inteleg de ce pun ghilimele astia in ziare daca nu citeaza ce zice omu.Lacatus a spus ca s-a saturat sa vada in ziare ca jucatorii sunt nemultumiti ,Steaua avand un vestiar unit. Dar cu "retusurile" facute de asta pare mai scandalos.Prosportu de la inceputu anului a cautat sa bage zazanie ba cu Emeghara ba cu Neaga acum cu Dayro si Habib, sa vedem cine urmeaza

saptamana viitoare va plange Dica ca sia stricat freza =))

danimarcu21.04.2008 18:14
Scandal, nescandal, voi cum v-ati simti in locul lor pe banca in timp ce in teren se lafaie un specimen ca Banel?

Eu unul m-as simti in al 9-lea cer!

pentru ca as castiga intr-un an cat castig acum in 15!Fara sa pun la socoteala primele...

Da,Banel nu merita sa joace,dar si jocul lui Dayro este cam dezordonat...

Il prefer pe Dayro,sunt sigur ca va veni si randul lui!Acum e rezerva la Steaua,alaturi de inca 14-15 jucatori,cred ca ar fi cazul sa fie bucuros pentru asta...Si cand intra in teren sa dea totul pentru a demonstra ca merita sa fie titular!

leynad7221.04.2008 20:11
Incep sa cred ca unii sunt pur si simplu iritati ca sunt stelisti de conjuctura, in loc sa se bucure ca suntem pe primul loc si sunt la cateva meciuri de titilul cu nr 24, castigat de simbolul Stelei, Marius Lacatus! Ce poate fii mai perfect decat asta?

Domnule "mai perfect decat asta", in afara de a castiga acest mare titlu de "Campioana a Romaniei" ar trebui sa incercam sa jucam si ceva fotbal, nu crezi ?

Dar pentru asta avem nevoie mai intai de fotbalisti in locul unor "sportivi legitimati la FC Steaua" si nu in ultimul rand de un antrenor care sa stie sa-i aseze in teren.

Suntem atat de mici in Europa si pentru ca avem aspiratii atat de marunte.

Imi aduci aminte de un vecin care era intr-al noualea cer ca isi reparase Trabantul si il omora prin parcare de ziceai ca e stapanul soselelor. Cand a facut greseala sa-l scoata la o plimbare prin oras, abia atunci a realizat ca a muncit degeaba ca prostul...iti dai seama ce soc a avut sa vada ce masini circula in zilele noastre pe sosele !

Asa cum la anul probabil ca astfel de masini precum Trabantul vor fi scoase din circulatie, tare ma tem ca si noi cu sportul asta pe care-l practicam si pe care oarecum impropriu noi il numim fotbal, vom evolua cel mult intr-o competitie zonala ori valorica precum fosta Cupa Balcanica.

Si sinceri sa fim, ne cam meritam soarta.

Alin B.21.04.2008 21:31
Domnule "mai perfect decat asta", in afara de a castiga acest mare titlu de "Campioana a Romaniei" ar trebui sa incercam sa jucam si ceva fotbal, nu crezi ?

Dar pentru asta avem nevoie mai intai de fotbalisti in locul unor "sportivi legitimati la FC Steaua" si nu in ultimul rand de un antrenor care sa stie sa-i aseze in teren.

Suntem atat de mici in Europa si pentru ca avem aspiratii atat de marunte.

Imi aduci aminte de un vecin care era intr-al noualea cer ca isi reparase Trabantul si il omora prin parcare de ziceai ca e stapanul soselelor. Cand a facut greseala sa-l scoata la o plimbare prin oras, abia atunci a realizat ca a muncit degeaba ca prostul...iti dai seama ce soc a avut sa vada ce masini circula in zilele noastre pe sosele !

Asa cum la anul probabil ca astfel de masini precum Trabantul vor fi scoase din circulatie, tare ma tem ca si noi cu sportul asta pe care-l practicam si pe care oarecum impropriu noi il numim fotbal, vom evolua cel mult intr-o competitie zonala ori valorica precum fosta Cupa Balcanica.

Si sinceri sa fim, ne cam meritam soarta.

Mi-a placut comentariul tau. Ma bucur ca nu sunt singurul care considera ca nu avem antrenor.

axl21.04.2008 21:35
Mi-a placut comentariul tau. Ma bucur ca nu sunt singurul care considera ca nu avem antrenor.

In schimb avem rezultate, asta deoarece echipa merge din inertie de pe vremea lui Protasov. Ba nu, la naiba, de pe vremea lui tata Puiu.

MoWeed22.04.2008 07:28

Nici nu avem 10 victorii consecutive in campionat, cea mai buna aparare, cel mai bun atac in acest mini-retur si suntem singura echipa neinvinsa acasa sezonul asta.

Ce sa faca Lacatus acum sa-l invete pe Lovin sa dea o pasa sau pe Banel sa dribleze?

Nici mie nu imi place jocul, dar pentru Dumnezeu cine mai credea ca ii ajungem pe CFR dupa meciul de la Iasi? Omul are rezultate bune, nu are rost sa-l contestam.

Daca nici unui simbol al Stelei nu-i dati timp sa imbunatateasca jocul avand si rezultate in acelasi timp, oare cum v-ati comporta vis-a-vis de un antrenor strain?

w3bmaster22.04.2008 09:16

Eu zic ca aceste articole sunt tenditioase si marca presei de kkt din ro ....

Forza Steaua

DT22.04.2008 11:05

ma rog (nu stiu cui) ca Lacatus sa nu intre pe siteul asta sa citeasca ce se scrie pe aici. Laca, daca totusi faci greseala sa intri si sa citesti vreo porcarie legata de tine, nu baga in seama, tine-te tare, vezi-ti de treaba ta, ia titlul pentru tine si pentru noi si cu asta basta. cu jucatorii pe care ii ai nici nu se poate mai mult, iar tu stii asta cel mai bine! multumesc.

catacata2130.06.2008 20:14

fular-campionii normal ca toti se supara cei mai bunii jucatorii ii tine pe banca.e prost

.daca as fi in locul lui ias baga pe cei mai buniiiiiiiiiiiii in terennnnn de la inceput.eu sper totusi sa vina Dan Petrescu.

danimarcu30.06.2008 20:47

@catacata21

Tu ai fost rapit de extraterestrii?Cum a fost?...

metzzz30.06.2008 21:30

Si Iisus l-a chemat pe Lazar.... :punk: , parca asa era :)))

«12»