FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dayro si Habib s-au suparat (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro20.04.2008 00:59

Nu toți steliștii au fost bucuroși ieri la Galați. Habibou și Dayro Moreno s-au enervat pentru cã Lãcãtuș i-a ținut tot meciul pe bancã.

Cu câteva minute înainte de sfârșitul partidei, în momentul în care Lãcãtuș a hotãrât sã-l introducã pe teren pe Neaga, Dayro Moreno și Habibou au protestat din cauza deciziei antrenorului.

Cei doi au renunțat sã mai continue exercițiile de încãlzire și s-au retras cu capul plecat spre banca de rezerve, timp în care Habibou gesticula supãrat, iar Dayro a lovit un bidon cu apã, dupã care a aruncat nervos tricoul de antrenament pe banca de rezerve.

,,M-am sãturat sã tot aud cã sunt nemulțumiți, unul aruncã cu tricoul, altul se vaitã la maicã-sa... Nu știu... Eu cred cã totuși vestiarul Stelei e unit", a comentat la final Lãcãtuș.

SteauaToronto20.04.2008 01:04

Au dreptate pai daca Lacatus incepe cu unul ca Nicolita pai normal ca te apuca frustrarea.

Matteo20.04.2008 01:22

deja incep sa ma irite Lacatus cu Nicolita asta .....

Lionheart20.04.2008 03:41

Sper sa nu se intample cu Dayro cum s-a intamplat cu Elton, ar trebui data o sansa baiatului ,ca valoare are si ar putea fi cheia de la mijlocul terenului!Chiar nu-l inteleg pe Laca aici!

Iar Habib ar putea sa fie bagat si el acolo 10 min pe meci macar, ca s-a vazut ca are explozie si cred ca nu gresesc sa afirm ca daca ar juca ar arata ca e mai bun ca Pepe! E pacat de ei ca-s 2 jucatori de valoare si ii tine pe banca in detrimentul altora care ar putea sa mai faca si ei tusa vreo 2-3 meciuri, macar sa vedem ce e de capul astora 2!!

MoWeed20.04.2008 06:11

Tinand cont ca e scris de prosport, acelasi ziar care acum 2 saptamani aflase ca Habibou vrea sa plece si o cita pe maicasa care avea alt nume decat cel real, nu stiu cat e de credibil acest articol.

Orice jucator vrea sa fie titular asa ca este normal sa nu le convinta statutul de rezerva. Acum depinde si ce vor face pentru a deveni titulari.....

Asta nu inseamna ca cei 2 nu ar fi indreptatiti sa fie suparati.Atata timp cat joaca terminatul ala de Banel in locul lui, normal ca Dayro ar putea fi suparat.Habibou a jucat bine in putinul timp cat a jucat asa ca si el probabil ar dori sa intre pe teren mai ales cand il vede pe Dica cum doarme tot meciul pe el...

Tupac Amaru20.04.2008 07:10

Cat de prost pooate fi Becali, ca sa arunce milioane de dolari pe jucatori gen Dayro Moreno si Habibou, iar apoi sa ii tina pe banca de rezerve?

Si, in acelasi timp, sa il titularizeze meci de meci pe Nicolita, asupra caruia nu ma voi mai obosi sa comentez.

Atunci cand Laca va avea tupeul sa nu il titularizeze pe Nicolita meci de meci (si asta nu din lipsa de forma, ci din lipsa de valoare, eu nu stiu cand naiba l-ati vazut voi pe asta valoros), va incepe sa devina antrenor.

Pana atunci ramane simbol, mare jucator, mare stelist, dar un antrenor mic, care nu vrea sa il supere pe Becali. Si pe care norocul l-a ajutat din plin pana acum, dar care noroc mi-e sa nu il paraseasca atunci cand ne-o fi lumea mai draga...

yo_marius20.04.2008 07:20

Prostii din prostport. Remember Habibou? Macar acum n-au mai spus de mame...

DanStan20.04.2008 08:00

Tare m-as mira. Astea de obicei sunt momente ce apar la inceputul campionatului sau atunci cand echipa fie nu se gaseste in lupta pentru atingerea unui obiectiv fie si-a atins deja obiectivul. Ceea ce nu e cazul. Orice jucator stie ca pentru CV e mai important un titlu de campion decat 2-3 prezente in plus in statistici. De asemenea, orice jucator realizeaza fptul ca prezenta directa in grupele CL e preferabila sustinerii unui tur preliminar indiferent cat de accesibil ar fi adversarul din turul preliminar. Si nu cred ca vreun jucator ar dori sa-si asume riscurile pe care si le asuma acum Lacatus ca antrenor. Pur si simplu ceea ce sustine prostsport nu se potriveste cu conjunctura existenta in acest moment. Nu mai spun de faptul ca pana si strainii sunt probabil constienti de faptul ca labagii din presa le vaneaza acum orice miscare tocmai in scopul de a deteriora atmosfera din lot. Ma intreb foarte serios cum e posibil ca la Steaua strainii sa fie atat de nemultumiti iar la CFR (poate cu exceptia cazului Fabbiani) toti strainii nu scot un cuvant atunci cand un atrenor totusi mediocru (Andone) alcatuieste echipa. Asta dupa ce echipa alcatuita de Andone a pierdut cam fiecare meci unde au trebuit sa joace cinstit, pe teren si fara ajutorul arbitrilor.

RaDoooI20.04.2008 08:02

Au tot timpul din lume sa joace! Atata timp cat Steaua are rezultate nu avem ce sa ii reprosam lui Laca! Nici macar atunci cand Steaua nu are rezultate. El e antrenorul! Avem 10 victorii la rand, iar dupa fiecare victorie am fost acuzati de blat. Chiar credeti ca Jiji are atata influenta? Sa castige 10 meciuri la rand??

In fine, ideea e ca toti au timp sa joace, probabil ca Laca il foloseste pe Banel din cauza ca e mai vechi la echipa, si se intelege mai bine cu Dica si Co.

bodanelu20.04.2008 08:14

clar.. scandal mare.. etc..

s-a impiedicat si el Daryo de o sticla, si astia au sarit, a lovit-o cu piciorul nervos. si cu aruncatul maieurilor pe banca, pai unde sa le arunce? in teren, in tribuna? nu pe banca?

Tupac Amaru20.04.2008 08:23
Au tot timpul din lume sa joace! Atata timp cat Steaua are rezultate nu avem ce sa ii reprosam lui Laca! Nici macar atunci cand Steaua nu are rezultate. El e antrenorul! Avem 10 victorii la rand, iar dupa fiecare victorie am fost acuzati de blat. Chiar credeti ca Jiji are atata influenta? Sa castige 10 meciuri la rand??

In fine, ideea e ca toti au timp sa joace, probabil ca Laca il foloseste pe Banel din cauza ca e mai vechi la echipa, si se intelege mai bine cu Dica si Co.

Daca scopul nostru ar fi doar sa castigam acest campionat, hai sa zicem ca am fi multumiti. Dar uita-te si tu ce se joaca in Europa...e un alt sport! Sau iara ne uitam la Real si la Lyon ca bietii africani din Biafra cand le aruncau sacii cu alimente din avion?

danimarcu20.04.2008 08:39

Minciuni clasice marca prosport...

De fapt,astia fac ceea ce le este comandat sa faca :incercarea de a destabiliza...

Nu va mai luati dupa toate minciunile din ziare!

Judecati singuri:nu a fost blat,nu ne-a ajutat arbitrul,nu a fost gol din off-side...Au bagat chestia cu tricourile,sa nu fie trasi la raspundere!

Presa de kko...

Kappon20.04.2008 09:57

Cand vorbim de 10 victorii consecutive uitam de meciul cu Rapid, castigat printr-o decizie, nu pe teren. Daca mai socotim si sansele din meciul cu CFR, precum si mediocritatea jocului Stelei, putem consiera ca Marius Lacatus este un antrenor mediocru cu un noroc orb.

A nu se uita ca in Champions League nu vom juca cu echiped e nivelul retrogradatei U Cluj. Ieri echipa nu ajucat nimic si numai eroarea lui Grigoras de a-l scoate pe Jula, care l-ar fi marcat pe Goian, complet liber la gol, ne-a slavat. Dam 80% dintre goluri din faze fixe iar ulciorul nu merge de multe ori la apa. Habibou si Dayro au dreptate. Ce naiba are Lacatus in cap?!

Alin B.20.04.2008 11:26

E normal ca Dayro sa fie suparat. L-a demoralizat de tot marele antrenor Lacatus. A fost omul meciului cu U Cluj si la meciul urmator nu l-a bagat deloc. Banel a dat autogol pe Bernabeu si la meciul urmator l-au pus capitan.

Lacatus ca antrenor, a retrogradat Ceahlaul, a fost eliminat din Cupa de Sanatate Cluj, pe la Inter Gaz a avut vreo 7 meciuri sau 8 pierdute consecutiv. Asta e Lacatus ca ANTRENOR. Sunt sigur ca Dayro va avea soarta lui Elton . In vara va fi vandut.

bodanelu20.04.2008 11:33

Alin, pe bernabeu era Oli antrenor.

si da? tu ii iei apararea unul jucator care a venit pentru bani in Romania in fata celui mai mare jucator care a trecut prin Ghencea?

fedora20.04.2008 11:36

Scandal, nescandal, voi cum v-ati simti in locul lor pe banca in timp ce in teren se lafaie un specimen ca Banel?

Alin B.20.04.2008 11:40
Alin, pe bernabeu era Oli antrenor.

si da? tu ii iei apararea unul jucator care a venit pentru bani in Romania in fata celui mai mare jucator care a trecut prin Ghencea?

Normal ca stiu cine era antrenor. Dar vreau sa spun ca Banel e mereu privilegiat indiferent cine e antrenor. Patronul e acelasi. Lacatus a fost FIARA ca si jucator, dar ca antrenor e, asa cum am mai spus, un alt MIELUSEL din turma ciobanului. De ce dupa meciul de la Iasi, Dayro a intrat din primul minut cu CFR Cluj !? Pentru ca asa a fost ordinul.

MoWeed20.04.2008 11:48
De ce dupa meciul de la Iasi, Dayro a intrat din primul minut cu CFR Cluj !? Pentru ca asa a fost ordinul.

Eu cred ca a intrat titular cu CFR dupa meciul cu Pandurii.

Alin B.20.04.2008 11:52
Eu cred ca a intrat titular cu CFR dupa meciul cu Pandurii.

Crezi prost tu. Am jucat cu Iasi si dupa aceea cu CFR Cluj in Ghencea.

DelPiero1020.04.2008 14:29

Si eu m'as supara daca m'ar tine unu ca Banel pe banca,sincer!

shobby_9220.04.2008 15:20

...pentru limbaj

editat horse37

MoWeed20.04.2008 15:24
Crezi prost tu. Am jucat cu Iasi si dupa aceea cu CFR Cluj in Ghencea.

Asa e :thumbsup: Greseala mea!

Joga Bonito20.04.2008 16:50

Lipsa de ocupatie din partea ziaristilor si a mea, fiindca nu m-am putut abtine sa nu bag si eu un comentariu....

Unu la mana, e o mizerie de articol, ceva in genul lui Sendre (nu'mi vine sa cred ca mi-am pierdut 30 de s din viata sa'i citesc frustrarile de anti-stelist, dar asteptam sa dldez un film :))) ), ma mir ca puneti botul...

Doi la mana, am lecturat cateva posturi si nu va inteleg deloc... Unii sunteti nemultumiti ca avem 10 victorii consecutive, altii sunteti iritati ca Laca e antrenorul Stelei, desi acesta a luat o echipa aflata in cadere si a dus-o pe pe primul loc!

Mai sunt cativa care spera la performante uluitoare in Champions League, sa luptam de la egal la egal cu Lyon sau Real Madrid si uita ca traim in Romania... Eu le raspund cinic: mai asteptati 20 de ani pana la urmatoare "conjuctura favorabila"...

Incep sa cred ca unii sunt pur si simplu iritati ca sunt stelisti de conjuctura, in loc sa se bucure ca suntem pe primul loc si sunt la cateva meciuri de titilul cu nr 24, castigat de simbolul Stelei, Marius Lacatus! Ce poate fii mai perfect decat asta?

kosm1n20.04.2008 17:27

Eu va spun ca Lacatus are un plan pentru toti jucatorii! Dayro trebuie sa o ia usor pentru ca o sa aiba oportunitati destule sa arate ce poate! Acum nu ne permitem sa pierdem vrun meci doar ca avem noi preferint la jucatori! Personal nu ma intereseaza cine joaca daca se castiga, toti sunt jucatori ai Stelei si nu exista jucatori mai presus de Clubul Steaua!

yo_marius20.04.2008 18:05

Foarte bine a punctat Joga :thumbsup:

«12»