FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oțelul Galați - Steaua București

«12»
axl19.04.2008 10:16

Daca nu ma insel, desi s-ar putea s-o fac, tot Clujul a cerut si-acum 2 sezoane control antidoping la Dorinel Munteanu, care atunci parca era antrenor-jucator la Vaslui.

Daca e adevarat si nu ma insel, desi e foarte posibil s-o fac, asta spune multe despre caracterul cfrist.

ultras_ogl319.04.2008 11:04
dar de ce nu Dayro /:) :steag_sah_mic:

....... ideea e ca pe de o parte ai dreptate , pe de alta nu!.... gazonul e fff bun ... e pe nisip ... problema e rezolvata de mai de mult ... dar vad ca tu nu esti chiar la curent ... relatiile Sidexplzoia - conducere sunt destul de bune ... si veziti de echipa ta de ***** ... oricum ... daca nu era Marius stan ......... MM Stoica (fraierul de el si tradatorul , ca v-a facut si pe voi si pe noi ) ... nu mai ajungea unde e acum!!!

prost e cel care crede ca vor fi mai multi stelisti decat otelari pe stadion ... si se vede ca esti stelist ... **** de fel ... nu se spune ca Galatiul va avea 1000 de suporteri ... ci Otelul ... ca nu joaca tot orasul!!!... iar dupa cum am auzit peluza oaspetilor nu va fi umpluta decat de stelisti veniti de la Bucuresti ... ptyr ca taranii aia de la braila nu mai au voie (regulile voastra... scrie pe gsp)...si se va auzi tare si raspicat **** Steaua ...!!!!! DE ASTA POTI FI SIGUR!!!

Stai linistit,la meci vor fi mult mai multi stelisti decat otelari,multi veniti din Braila care este oras 1000% stelist si Focsani...preturi de 30 lei nu vor tine departe suporterii de stadion,iar Marius Stan stie ca nu vor fi mai mult de 1000 de suporterii ai Galatiului,restul vor fi stelisti ;)

Stai linistit Virgil.Daca se va lua o decizie impotriva Stelei,Balaj o sa aiba probleme mari cu iesitul din stadion :))

nu o sa aiba ...il chemam noi la sidexplozia si ii dam o bere!!!!!!!

Te inscrii in cercul "visatorilor nocturni"... Ciudat, eu am visat ca marcheaza Lovin din corner, in minutul 86, dupa o deviere a lu Goe, gol asemanator cu cel de la Pandurii.

ce retrograzi sunteti ma stelistilor .... sa mor de nu ... va credeti cine stie ce ... dar voi visati noaptea cine da gol ... doamneee ... ce terminati ...! ... Forza Otelul!!! Doar Otelul!!! este Galatiu' e casa noastra si ne ***** pe capitala voastra!@!!!!

Ban, ban, ban, ban (pe ritmuri muzicale)

ros-albastru4ever19.04.2008 11:20
....... ideea e ca pe de o parte ai dreptate , pe de alta nu!.... gazonul e fff bun ... e pe nisip ... problema e rezolvata de mai de mult ... dar vad ca tu nu esti chiar la curent ... relatiile Sidexplzoia - conducere sunt destul de bune ... si veziti de echipa ta de ***** ... oricum ... daca nu era Marius stan ......... MM Stoica (fraierul de el si tradatorul , ca v-a facut si pe voi si pe noi ) ... nu mai ajungea unde e acum!!!

prost e cel care crede ca vor fi mai multi stelisti decat otelari pe stadion ... si se vede ca esti stelist ... **** de fel ... nu se spune ca Galatiul va avea 1000 de suporteri ... ci Otelul ... ca nu joaca tot orasul!!!... iar dupa cum am auzit peluza oaspetilor nu va fi umpluta decat de stelisti veniti de la Bucuresti ... ptyr ca taranii aia de la braila nu mai au voie (regulile voastra... scrie pe gsp)...si se va auzi tare si raspicat **** Steaua ...!!!!! DE ASTA POTI FI SIGUR!!!

nu o sa aiba ...il chemam noi la sidexplozia si ii dam o bere!!!!!!!

ce retrograzi sunteti ma stelistilor .... sa mor de nu ... va credeti cine stie ce ... dar voi visati noaptea cine da gol ... doamneee ... ce terminati ...! ... Forza Otelul!!! Doar Otelul!!! este Galatiu' e casa noastra si ne ***** pe capitala voastra!@!!!!

Auzi,cred ca ai incurcat site-ul asta cu un camp...du-te ma la prasit sau la turnat otel si lasa-ne cu ideile tale de 2 bani

raul stelistu19.04.2008 11:40

In mod normal ar trebui sa castigam meciul lejer avnd in vedere forma buna a baietilor si faptul ca Otelu practica un fotbal frumos,deshis nu baga autobaza in poarta.

Nu se poate repeta istoria din meciul trecut cand am ratat 10 ocazii cat casa,acum ii batem.

Forza Steaua fular-campionii

Basarabia_e_ros_albastra19.04.2008 13:24

Aproximativ 70 de fani stelisti i-au batut, simbata dupa-amiaza, pe mai multi suporteri ai Otelului, chiar la intrarea in orasul Galati, iar Politia a demarat cercetari pentru a-i prinde pe agresori, informeaza NewsIn.

Incidentele s-au produs in momentul in care ultrasii ros-albastrii, care se deplasau in doua microbuze, au oprit autovehiculele la intrarea in Galati pentru a face cumparaturi de la magazinele din zona. Vazindu-i pe suporterii Otelului, stelistii au inceput sa-i bata, dupa care s-au urcat in microbuze si au plecat spre stadion. In urma acestor incidente produse de suporterii formatiei din Ghencea, politistii galateni au demarat o ancheta in incercarea de a-i prinde pe agresori.

Altfel, din Bucuresti au plecat spre Galati, duminica dimineata, zece microbuze cu fani stelisti, la stadionul Otelul fiind asteptati si suporteri ai Stelei din Focsani, Braila si Tecuci. Reprezentantii Jandarmeriei galatene au estimat ca numarul stelistilor va fi de aproximativ 700 de persoane.

Sursa: FANATIK

axl19.04.2008 13:32
Aproximativ 70 de fani stelisti i-au batut, simbata dupa-amiaza, pe mai multi suporteri ai Otelului, chiar la intrarea in orasul Galati.

Ce frumos. Daca stirea se dovedeste adevarata pot sa spun ca nici nu ma asteptam la altceva. Bravo!

P.S. Ce-am spus mai sus e o gluma bazata pe faptul ca si eu am batut 2 covoare si 3 covorase mai mici azi. Asa ca sunt razboinic.

Nu vreau sa ne scandalizam pana nu apar detalii concrete.

Fane_casieru'19.04.2008 13:43

@ ultras_ogl3

Roaga-te de sanatatea lui Axl..ca prin bunavointa lui ai luat doar un simplu ban si atat ( mi-a luat-o`nainte ) eu iti dadeam interzis si pe sit-ul vostru....JET mah otelare.

bad_joke19.04.2008 14:07

Corecteaza acolo ETAPA A 29 A NU ETAPA A 19 A!!!!Ca ne facem de kkao:D

alexmk1719.04.2008 14:08

Nu a cerut cefereul control la Dorinel din motive simple: Era antrenor la cefere! Poli Timisoara a cerut control anti-doping la cefere!

Problema e ca cefereul a castigat meciul de la Arad! A castigat meciul care va veni cu Vaslui! A castigat meciul care va veni cu Bistrita! Si a mai castigat si meciul cu U Cluj din ultima etapa! Singura sansa a noastra este sa-i incurce Mioveniul sau sa castigam noi tot!

Asa blat ca la UTA cu cefere nu am vazut niciodata in lume! Si asa intrare ca a fundasului aradean, platit desigur, in careu, se vede si din spatele Jupiterului sau Saturnului!

Oricum e bine ca javrele si cioroasele nu au facut blat cu cefere! Sau daca au facut nu se pune si e chiar moral, conform presei!

maye19.04.2008 14:13

Banel si Lovin titulari....eu vroiam sa incepem cu Dayro( sau Rica) si Plesan....dar sa speram ca Laca a avut dreptate...Forza Steaua fular-campionii

axl19.04.2008 14:13
Nu a cerut cefereul control la Dorinel din motive simple: Era antrenor la cefere! Poli Timisoara a cerut control anti-doping la cefere!

Probabil ai dreptate, am spus ca e posibil sa ma insel, memoria mea e selectiva si ranchiunoasa.

«12»